-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
μπράβο και στον Μοντυ
Γιατί;!;!;!:
Ουουου... Γιατί δεν έκανε καμια πατάτα να χαρίσει θέση σε κάποιον άλλο, γατί πήρε 4 βαθμούς και η McLaren δεν έμεινε πίσω απ' τα Γαλλάκια με το καλημέρα, γιατί κατάφερε να μείνει στη θέση που κατετάγη, τι άλλο θες;
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μά χαίρεστε με τις θέσεις 3-5? Παράξενο αλλά γούστα είναι αυτά
Μα κι'εσυ αν ο Schumi ξεκινουσε τελευταιος και τερματιζε 3ος (πραγμα που ειναι αδυνατο να το κανει ο Γερμανος...),τοτε θα χαιροσουνα...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
μπράβο και στον Μοντυ
Γιατί;!;!;!:
Μην ξεχνας οτι ειχε εναν παραπανω ανεφοδιασμο απο τον Kimi...
Και;!; Ο Κίμις ξεκίνησε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και τερμάτισε 2 θέσεις παραπάνω. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Μπράβο λοιπόν στον τεράστιο οδηγό ΧΠΜ!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και;!; Ο Κίμις ξεκίνησε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και τερμάτισε 2 θέσεις παραπάνω. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Μπράβο λοιπόν στον τεράστιο οδηγό ΧΠΜ!!!
Καλα οταν ''ξεκολησεις'' ελα να τα πουμε...
-
Μα κι'εσυ αν ο Schumi ξεκινουσε τελευταιος και τερματιζε 3ος (πραγμα που ειναι αδυνατο να το κανει ο Γερμανος...),τοτε θα χαιροσουνα...
Tί σε κάνει να το λες αυτό...;;;;;;
Είδες δηλαδή ότι η μακλάρεν του κιμι ήταν απείρως πιο γρήγορη από τη φερραρι του σουμι;;; Κάτσε γιατί σε λίγο... -
Ενταξει για το Κιμι δε γραφω τιποτα,τι αλλο να πω παραπανω...Οσο για το JPM μη ξεχναμε το προβλημα στο μοτερ(?) που μαλλον ειχε οποτε μη βιαζομαστε.Θα εχουμε πολυ καλη χρονια πιστευω.Και μπραβο στην ομαδα γιατι δειχνει οτι και φετος θα παμε καλα.
Θελετε να μιλησουμε για εγκαταληψεις σημερα ?:whistlink:
-
Αν εχεις παρακολουθησει F1 τα τελευταια 2 χρονια θα καταλαβεις γιατι το λεω αυτο...
Δεν εκανα εμμεση συγκριση μεταξυ 248 και ΜΡ4-21... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μπράβο και στον Μοντυ
Γιατί;!;!;!:
Μην ξεχνας οτι ειχε εναν παραπανω ανεφοδιασμο απο τον Kimi...
Κι εσύ Fanis μην ξεχνάς ότι ο Ραικονεν είχε μερικές δεκάδες λίτρα παραπάνω καύσιμο....Μπράβο και από μένα στον τεράστιο οδηγό χουάν...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ενταξει για το Κιμι δε γραφω τιποτα,τι αλλο να πω παραπανω...Οσο για το JPM μη ξεχναμε το προβλημα στο μοτερ(?) που μαλλον ειχε οποτε μη βιαζομαστε.Θα εχουμε πολυ καλη χρονια πιστευωΟχι ακριβως προβλημα,απλα δεν ειχε την καινουρια εκδοση με αυτη που ειχε ο Kimi...
-
Ενταξει για το Κιμι δε γραφω τιποτα,τι αλλο να πω παραπανω...Οσο για το JPM μη ξεχναμε το προβλημα στο μοτερ(?) που μαλλον ειχε οποτε μη βιαζομαστε.Θα εχουμε πολυ καλη χρονια πιστευω
Οχι ακριβως προβλημα,απλα δεν ειχε την καινουρια εκδοση με αυτη που ειχε ο Kimi...
Αυτο ειναι σιγουρο,ή παιζει να ειχε και προβλημα(Στη συνεντευξη την παρασκευη λεγαν για προβλημα που δεν ηξεραν απο που προερχεται)?Αλλα και στις δυο περιπτωσεις λοιπον μη βιαστουμε να κρινουμε το Μοντυ
-
Αν εχεις παρακολουθησει F1 τα τελευταια 2 χρονια θα καταλαβεις γιατι το λεω αυτο...
Δεν εκανα εμμεση συγκριση μεταξυ 248 και ΜΡ4-21...Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου φίλε Fanis... Παρακολουθώ πολλά παραπάνω από 2 χρόνια ...και ειλικρινά δεν βλέπω το νόημα στην πρόταση αυτή..Τί να πώ;;;Αν θες μου το εξηγείς..
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Τελικά τα κατάφερε ισοφάρισε τον Αυρτον....μετά απο σχεδόν 13 χρόνια ....και γιατί χάρηκε
Και εγω συμφωνω. Γιατι να χαρει? Οι poles ειναι κατι ασημαντο. Ειναι κατι σαν τις πορειες του Παο στην Ευρωπη. Δεν σημαινουν πραγματικα τιποτα.
Αυτο που εχει σημασια ειναι οι κουπες και απο αυτες εχει μπολικες ο Σουμι και ετσι οπως παει θα παρει καμια 10αρια ακομα. Ειναι 37 ετων και τους κανει ακομα πλακα. Οπως και τα''γεροντια'' του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο δινουν απαντησεις ετσι και ο Σουμι δινει απαντησεις. -
Καλα οταν ''ξεκολησεις'' ελα να τα πουμε...Εγώ;
Τέλος από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους!
-
Ας πούμε απλά καλή χρονιά βρε παιδιά, και ας αφήσουμε τα μίση!
Η ομάδα φαίνεται να είναι αρκετά δυνατή και ισορροπημένη, να δούμε τι έχει να μας δείξει στην πορεία. Ο JPM αν σοβαρευτεί μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις...
Για ένα πράγμα παρακαλώ τον Kimi και την McLaren... Νίκη φέτος στο Monaco, να πανηγυρίσω από κοντά!!!
-
Προσωπικα πιστευω πως ο ανθρωπος του αγωνα δεν ειναι αλλος απο τον Nico Rosberg...!
7η θεση αν και επεσε τελευταιος μετα την 1η στροφη,και το κορυφαιο βεβαια ο ταχυτερος γυρος που εγραψε στον 1ο του αγωνα...! -
-
Προσωπικα πιστευω πως ο ανθρωπος του αγωνα δεν ειναι αλλος απο τον Nico Rosberg...!
7η θεση αν και επεσε τελευταιος μετα την 1η στροφη,και το κορυφαιο βεβαια ο ταχυτερος γυρος που εγραψε στον 1ο του αγωνα...!Κι αυτό σωστό!!! Τον ξεχάσαμε τον μικρό! Αλλά και στη Williams και την Cosworth αξίζουν εύσημα!!! Μην ξεχνάμε ότι έχουν ένα καταπληκτικό μοτέρ και δείχνουν να μην πάσχουν από πλαίσιο όπως άλλες χρονιές!
Πωπωπω, τρίτη φορά που το λέω, αλλά έχω ενθουσιαστεί! Λέτε να γυρίσουμε στις παλιές-καλές χρονιές, που η F1 είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον απ' την εκκίνηση μέχρι την καρώ σημαία και που δεν μας έπαιρνε ο ύπνος τα μεσημέρια;
-
πέρα από την άδικη κατά την άποψή μου θέση του Fanis στα παραπάνω περιμένω να δω δηλώσεις από τη Φεράρι εξηγώντας για πιο λόγο δε μπορούσαν στο με το 2ο σετ ελαστικών να κρατήσουν τη διαφορά στα 4+ δευτ. που είχαν μετά το 1ο ανεφοδιασμό. Ελπίζω να αναφερθούν σε αυτό το θέμα.
-
Εγώ πάλι δεν θέλω νίκη του Kimi στο Monaco, γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι όποιος νικά εκεί δεν στέφεται πρωταθλητής.
Παρά τα προβλήματα της ομάδας (McLaren) πάντως, πήγαμε αρκετά καλά σήμερα.
Αν δεν υπάρξουν προβλήματα με τους κινητήρες στον επόμενο αγώνα, τότε έχουμε κάνει κάποια βήματα εμπρός στο κομμάτι αξιοπιστία (αρκεί να μην διαλύεται το σασί ). Μετά, είναι εύκολο να έρθει και η ισχύς, περιορισμένη την έχει η Mercedes (αν και από τα incar πλάνα - όχι στον A - φάνηκε ότι ο Kimi είχε στροφές κοντά με αυτές του Alonso).Οι Ferrari πήγαν πολύ καλά, αλλά θα περιμένω να τις δω και στον επόμενο αγώνα, γιατί κάτι μου λέει ότι ήταν και πάρα πολύ καλά προετοιμασμένες για αυτόν.
100% σωστός ο Haug για τους V10, είδατε που βρέθηκε η STR;
Άξιος ο Alonso, κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση υπέρ του, εκμεταλλευόμενος την ανταγωνιστικότητα της Renault.
Οι Honda πολύ δυνατές, θα κάνουν αρκετή ζημιά φέτος (εκτιμώ).
-
Λοιπον θα αναφερθω στις 2 τελευταιες χρονιες του Schumi δηλ. 2004-2005 και συγκεκριμενα στο τι εχει καταφερει οταν ξεκιναει απο την πισω θεσεις του Grid...
Λοιπον εχουμε και λεμε...2004
Βραζιλια 18ος στην εκκινηση 7ος στον αγωνα
Κινα 20-122005
Σαν Μαρινο 13-2 (ουσιαστικα εδω τα πηγε καλα..)
Μαλαισια 13-7
Αυστραλια 19-DNF
Τουρκια 19-DNF
Iαπωνια 14-7Ισως να υπαρχουν και αλλα που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη...
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir