-
δεν αντεξα αυτο το θεατρο του παραλογου και ειλικρινα αναγκαζομαι να κανω ακομη ενα ποστ για να δειξω την ΞΕΦΤΥΛΑ αυτων των ανθρωπων.......
edit [kouk]
οπως καταλαβενετε ειναι ακριβως το ιδιο.........
........................................................................................................
**
Η edit [kouk] ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ **
και το καλυτερο σας το αφησα για το τελος για να δειτε με τι ατομα εχει να κανει η σημερινη κοινωνια μας.........
http://www.groupvag.gr/skodaclub/viewtopic.php?t=2713
http://www.groupvag.gr/skodaclub/viewtopic.php?t=2713&postdays=0&postorder=asc&start=15
φυσικα τα λινκ ειναι αποθηκευεμενα σε περιπτωση που ο κυριος πετραν τα σβησει μιας και ειναι moderator στο εν λογω club ??? (edit [kouk]??)
οπως καταλαβαινετε
αυτοι οι ανθρωποι ειναι σαν τους χουλιγκαν, το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι ο φανατισμος και ο οπαδισμος........ το μονο που σκεφτονται ειναι να κανουν κακο και να βλαψουν κοσμο...... αυτοι κρυβονται αναμεσα μας......
ΣΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , edit [kouk]
εσεις ειστε αυτοι που θα αναθρεψετε τα παιδια της επομενης γενιας στην ελλαδα???? με τι θα τα αναθρεψετε??? με τον edit [kouk]???ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ : Ο ΚΡΙΕΖΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SCODACLUB........... να τον ξαναρωτησω : εισαι σιγουρος ή μηπως θελεις να γινεις ακομη πιο ρομπα και ξεφτιλα????
edit [kouk] -
δεν αντεξα αυτο το θεατρο του παραλογου και ειλικρινα αναγκαζομαι να κανω ακομη ενα ποστ για να δειξω την ΞΕΦΤΥΛΑ αυτων των ανθρωπων.......
edit [kouk]
........................................................................................................
**
και το καλυτερο σας το αφησα για το τελος για να δειτε με τι ατομα εχει να κανει η σημερινη κοινωνια μας.........
http://www.groupvag.gr/skodaclub/viewtopic.php?t=2713&postdays=0&postorder=asc&start=15
φυσικα τα λινκ ειναι αποθηκευεμενα σε περιπτωση που ο κυριος πετραν τα σβησει μιας και ειναι moderator στο εν λογω club ??? (edit [kouk]??)
οπως καταλαβαινετε
αυτοι οι ανθρωποι ειναι σαν τους χουλιγκαν, το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι ο φανατισμος και ο οπαδισμος........ το μονο που σκεφτονται ειναι να κανουν κακο και να βλαψουν κοσμο...... αυτοι κρυβονται αναμεσα μας......
εσεις ειστε αυτοι που θα αναθρεψετε τα παιδια της επομενης γενιας στην ελλαδα???? με τι θα τα αναθρεψετε??? με τον edit [kouk]???ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ : Ο ΚΡΙΕΖΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SCODACLUB........... να τον ξαναρωτησω : εισαι σιγουρος ή μηπως θελεις να γινεις ακομη πιο ρομπα και ξεφτιλα????
edit [kouk] -
edit [kouk]
**
οπως καταλαβαινετε
edit [kouk] -
Για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλα και γενικότερα νομίζω πως οι διαχειριστές του φόρουμ εδώ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηροί. Αναγνωρίζω την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε αλλα προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις δε πρέπει να γίνονται ανεκτές, ούτε μέσω πμ.
Εϊναι λίγο άκομψο ίσως το όλα χύμα με τα πμ εδώ αλλα δεν αλλάζει η ουσία του θέματος.
-
-
Μα καλά, σοβαρολογούμε τώρα;
-
Καλα ρε παιδια μαλλωνετε για τα αυτοκινητα ? Ελεος. Και εγω παλια εκανα το ιδιο λαθος.
ΡΕ ΕΔΩ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ παλιοskoda και τις παλιο alfa romeo(τα παραδειγματα ηταν τυχαια ) -
Τι να πώ... Τραγική η κατάσταση, σίγουρα οι mods θα πρέπει να κάνουν κάτι γι αυτό...
Πραγματικά πόσο κομπλεξαρισμένος πρέπει να 'σαι για να στείλεις τέτοια π.μ? Και να ητανε για κατι πραγματικά σημαντικό να πω να πάει στο διάολο, αλλα για μαλακίες του στύλ 'το Χ μοντέλο ειναι καλύτερο κ.λ.π.'?
Ήρεμα Γιάννη, δε χρειάζεται να χάνεις τη ψυχραιμία σου.
Πάντως αυτό το πράγμα με τα αυτοκινητηστικά κλάμπ έχει παραγίνει. Το ίδιο κάνουν σχεδόν όλοι (δηλαδή διαβάζει κάτι κάποιος στο 4ΤΦ, χαλιέται, και φέρνει το ιππικό απο το φόρουμ της 'μάρκας' του). Παιδιάστικά πράγματα δηλαδή...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα ρε παιδια μαλλωνετε για τα αυτοκινητα ? Ελεος. Και εγω παλια εκανα το ιδιο λαθος.
ΡΕ ΕΔΩ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ παλιοskoda και τις παλιο alfa romeo(τα παραδειγματα ηταν τυχαια )respect..
και ο βάζελος 2 στις 2 ηττες.
τι ωραία τι καλάαααααα
λες να κάνουμε τη μεγάλη επιστροφή στο μπασκετ ρε; δεν ξέρω ρε γμτ, είναι περίεργη αυτή η ομάδα μας, και λογικό είναι, δεν έχει στρώσει ακόμα.. εσύ τι λες;πάντως σοβαρα τώρα..
συμφωνώ με τον ρενταρμυ με 100000.
αν είναι δυνατόν ρε παιδιά να τσακώνεστε για ένα αμάξι ή μια μάρκα..
καλύτερα να τα σπάσεις σε μια πορεία, έχει περισσότερη πλάκα.. been there, done that.. ( ΚΚΕ οικοδόμος mode )είσαι αυτό που μ'αρεσει, μια σοκολάτα..
κορίτσια συστήθηκα;
είμαι ο τζο ο κοντός.. yeah.. μασάω καπνό, και τις ελεύθερες ώρες μου πάω για bird-watching ( παρατηρώ τα πουλιά..)
-μαμά κοίτα, ένας γλάρος..
-μην τον ακουμπάς, μπορεί να'χει τον ιο Η5Ν1..
-άντε μωρή κυράτσα, μου'μαθες και τον Η5Ν1.. μη σου δώσω καμιά κλωτσιαοι γυναίκες φταίνε για όλα.. θέλω την πεταλουδίτσα μου..
-μη καλέ, μη!!- εεεεε, δε μου λέτε.. εσείς που'χετε τόσο μεγάλη εμπειρια.. η πρώτη φορά... πονάει; πονάει; πονάει;
-
Μάλιστα.
popolare δεν είναι σωστή η δημοσιοποίηση pm. Τα σβήνω και τα κρατάω.Για τα υπόλοιπα αναμείνατε............
-
popolaros,πρεπει να καταλαβεις οτι το ιδιο προβλημα που εχει ο petran,το εχεις και εσυ.Καθεστε ολη μερα και ασχολειστε με αυτοκινητιστικά forums λες και εκει ειναι ολο το μεδούλι της ζωής.Δεν παραγνωρίζω οτι καποιος μπορει να το γουσταρει αυτο και δικαιωμα του (μεταξυ μας:το πιθανότερο ειναι οτι πασχει απο κατάθλιψη) ,αλλα ας μην εθελοτυφλούμε...
-
ΞΕΦΤΥΛΑ