-
Η Νίτσα πάλι, που κινείται σε διαδρομές που ουσιαστικά είναι πόλη, με συχνά φανάρια, βρίσκεται κάπου στα 11-12... Δεν μετράω, γιατί δεν θέλω να με πάρουν τα δάκρυα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
'
Σαν να ειναι μεγαλύτερης κατηγορίας ...'Απο τα αγαπημένα μου δημοσιογραφικά κλισέ
Αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση.
Tapatalk
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
'
Σαν να ειναι μεγαλύτερης κατηγορίας ...'Απο τα αγαπημένα μου δημοσιογραφικά κλισέ
Αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση.
Tapatalk
Η οποία λέει ότι δεν εχει μπει σε α1, ds3, mito, Clio
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
435km Χαλανδρι - Πορτο Χελι και πισω + κατι γυρω γυρω στον Πειραια και κανα 60km στην Αργολιδα 8.8l /100km xantia I 1.8 8v.
3 ατομα ,φουλ πορτμπαγκαζ.Πήγαινε πορτο χελι ( να δω ποτε θα με γυρίσουν πίσω ) με ιταλικό 1600αρη πολυμορφικο με βγαλμένα τα 3 καθίσματα, 3 μεγαλόσωμα άτομα και εξοπλισμό ανύψωσης και σταθεροποίησης δοκών ,λιγο αιρ 8,9l /100
-
Τι έγινε όλη η μηχανικαρία μαζεύτηκε στο Niki Beach?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι έγινε όλη η μηχανικαρία μαζεύτηκε στο Niki Beach?Εγω ειμαι για δουλειά, για διακοπές οταν εχεις διπλα ναυπλιο και Σπέτσες δεν ερχόμουν ουτε για αστείο
-
Για δουλειά μιλάω κι εγώ. Είναι υπό κατασκευή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
-
Με το Niki νταραβεριζεστε και οι 2 ?
Γνωρισα κατι σκαλωμενες που θα δουλεψουν εκει.. Και εννοειται οτι μεναμε τζαμπα απεναντι και τη βγαζαμε στις Σπετσες.. -
Έχει ψωμάκι από τις εργαζόμενες στο Niki. Εγώ παίζω μπάλα με ντόπιο πράμα αλλά έχω μάθει από φίλους ότι έχουν κατεβει για σεζόν αυτοί που θα δουλέψουν εκεί και έχει αναστηθεί το μέρος.
Θα κατέβω αυτό το ΣΚ και καπάκια 24 με 29 για ένα γάμο για αυτοψία.
Και για να είμαστε ontopix επειδή τη διαδρομή την κάνω κατά μ.ο. μία φορά το μήνα, το Audi καίει σταθερά γύρω στα 11λτ με μία μέση ταχύτητα ~70χαω. Θα ξαναμετρήσω το ΣΚ που θα είμαι σερβιρισμένος και με νέα φρένα, αλλά τελειωμένα λάστιχα.
-
Για δουλειά μιλάω κι εγώ. Είναι υπό κατασκευή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.Δεν δουλεύω σε ψιλικατζίδικα...
Το πραγματικό πορτο χελι ειναι λιγο μετα την έξοδο του οικισμού, εκεί που κάθε λόφος ειναι και απο ενα οίκημα
Εκεί ο το σκ θα ειμαι και εγω σπετσες για αναψυχή του γυναικείου φύλου
-
Πειραιας - Σερρες, fiat 500 twinair με 3 ατομα, φορτωμενο με απορρυπαντικα, 5,7λ καταναλωση. Συνολικη αποσταση σχεδον 600χλμ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν δουλεύω σε ψιλικατζίδικα...
Το πραγματικό πορτο χελι ειναι λιγο μετα την έξοδο του οικισμού, εκεί που κάθε λόφος ειναι και απο ενα οίκημα
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου. Άγιος Αιμιλιανός είναι η όλη ιστορία. Πολύ χρήμα. Με τέτοιο παίζω μπάλα μπας και εξασφαλίστούμε μιά για πάντα!
Σπέτσες λίγα πράγματα ακόμα και πολύ πεσμένο το Tole που το άφησαν οι Γούτοι και δεν ξέρω ποιον έχει πιάσει φέτος κορόιδο ο Μωράκης.
-
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου.** Άγιος Αιμιλιανός είναι η όλη ιστορία. Πολύ χρήμα. Με τέτοιο παίζω μπάλα μπας και εξασφαλίστούμε μιά για πάντα!**Σπέτσες λίγα πράγματα ακόμα και πολύ πεσμένο το Tole που το άφησαν οι Γούτοι και δεν ξέρω ποιον έχει πιάσει φέτος κορόιδο ο Μωράκης.
Ένιωσα insider και εγώ τώρα.
Να πούμε και για κομμουνισμό vs καπιταλισμό που δεν είδα να αναφέρεται σ'αυτό το τόπικ;
-
Σπέτσες λίγα πράγματα ακόμα και πολύ πεσμένο το Tole που το άφησαν οι Γούτοι και δεν ξέρω ποιον έχει πιάσει φέτος κορόιδο ο Μωράκης.
Αμ δε τα ξερεις καλα.. Bikini παει ο καλος ο κοσμος.. μπορω ν αρχισω να παραθετω ονοματα απο το σαββατο το βραδυ αλλα εχω υποσχεθει αποκλειστικο στο ΧΑΪ ..
υ.γ. οντως λιγα πραγματα..
-
Δεν δουλεύω σε ψιλικατζίδικα...
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου. Άγιος Αιμιλιανός είναι η όλη ιστορία. Πολύ χρήμα. Με τέτοιο παίζω μπάλα μπας και εξασφαλίστούμε μιά για πάντα!
Σπέτσες μετά 15 Ιουλίου, ακόμα ειναι νωρίς ...
Στις 25 αναζήτησε το αλτερ ιγκο του κοπεα συο νησί
-
Συγνώμη για το off topic πάρτε ένα λίνκιον σε άλλο τόπικο με άκρως off topic περιεχόμενο
viewtopic.php?p=3056350#p3056350 -
Επειδή ετοιμάζομαι για Αμέρικα , 4.7 καίει το yaris αλλά στα 50 mpg . Το δικό σου έκαψε 3,88 !!
-
Επίσης άλλα τα αμερικάνικα και άλλα τα βρετανικά γαλόνια.
-
Ώστε το βρετανικό γαλόνι είναι στα 4.54609 L . Τώρα ΟΚ .
-
Ευτυχώς δεν είναι δικο μου αλλά pool car.
Sent from Corsair's brick
Έρευνα Κατανάλωσης