-
Renault Clio 2 προ facelift 1.2 8βαλβιδο 60 ιππων σε ταξιδι και επιστροφη πηλιο απο αθηνα.
Ξεκινησα με γεματο ρεζερβουαρ και στην επιστροφη ξαναγεμισα παλι. Συνολικα διενισα 980 χιλιομετρα 2 ατομα με μετριες αποσκευες και ac ανοιχτο στο ταξιδι. Στο περιπου ταξιδευα με 120 +-10Τελικος απολογισμος μαζι με τις εκει γυρω βολτες στο βουνο κ χωματοδρομους 6lt/100km
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Γενικα παντα οδηγω συντηρητικα και με γνωμονα τη χαμηλη καταναλωση
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάρα πολλοί λόγοι υπάρχουν ώστε αυτό να συμβαίνει ή όχι.Με το 1.6 206 ποτέ δεν πέτυχα τις χαμηλές καταναλώσεις του 1.4.
Πάντως τα 5.2 για μετακινήσεις σε χωριό και πέριξ μου φαίνονται λιγάκι τσιμπημένα. Τα 7 του Φιέστα, πάλι, πολύ καλά.
Μακάρι να είναι μόνο 5,2 γιατί γενικά ο υπολογιστής ταξιδιού του κιουκιου είναι λίγο αισιόδοξος.
Το απόγευμα θα πεταχτώ μέχρι την Πάτρα και πίσω. Για να δούμε τι θΑ γράψει. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πάρα πολλοί λόγοι υπάρχουν ώστε αυτό να συμβαίνει ή όχι.
Με το 1.6 206 ποτέ δεν πέτυχα τις χαμηλές καταναλώσεις του 1.4.
Πάντως τα 5.2 για μετακινήσεις σε χωριό και πέριξ μου φαίνονται λιγάκι τσιμπημένα. Τα 7 του Φιέστα, πάλι, πολύ καλά.
Μακάρι να είναι μόνο 5,2 γιατί γενικά ο υπολογιστής ταξιδιού του κιουκιου είναι λίγο αισιόδοξος.
Το απόγευμα θα πεταχτώ μέχρι την Πάτρα και πίσω. Για να δούμε τι θΑ γράψει.Αν ειναι σαν των Renault είναι ακριβέστατος μέχρι βλακείας μαλιστα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το απόγευμα θα πεταχτώ μέχρι την Πάτρα και πίσω. Για να δούμε τι θΑ γράψει.Αν ειναι σαν των Renault είναι ακριβέστατος μέχρι βλακείας μαλιστα
Εγω τον κρίνω εως και... κακοπροαίρετο και απαισιόδοξο!!!
Στα τελευταία 1000χλμ κόλλησα στο 8,5 μεικτής κατανάλωσης.
Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
viewtopic.php?f=6&t=45357&hilit=Qashqai&start=30#p2357717
-
Αμ δε!! Στο QGC έχουν γράψει συχνά ότι υπάρχει απόκλιση 0,3 μέχρι και ένα επιπλέον λίτρο.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αμ δε!! Στο QGC έχουν γράψει συχνά ότι υπάρχει απόκλιση 0,3 μέχρι και ένα επιπλέον λίτρο.Άρα ήμουν σαφής Γιώργο! Κακοπροαίρετος και απαισιόδοξος...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αμ δε!! Στο QGC έχουν γράψει συχνά ότι υπάρχει απόκλιση 0,3 μέχρι και ένα επιπλέον λίτρο.
Άρα ήμουν σαφής Γιώργο! Κακοπροαίρετος και απαισιόδοξος...
Τόση ώρα δεν είχα γίνει σαφης. Η πραγματική κατανάλωση είναι από 0,3 έως 1 λίτρο πανω από την ένδειξη!
-
Έμμεσα σαφής ήσουν. ΦΥΣΙΚΑ για παραπάνω (από την ένδειξη) θα ήταν.
-
Εμενα παντως 47 λιτρα λεει ότι έχουν περασει απο την αντλία απο φουλαρισμα και το πολύ να βάλει 47,15 μέχρι να σκάσει η μανικα
Πάντα απο το ίδιο βενζινάδικο και την ίδια αντλία -
Λαγονήσι-Δροσιά Αυλίδος-Ερέτρια-Λαγονήσι : 280 km,μέση κατανάλωση 5,6lt,με περιστασιακή χρήση ac στο πήγαινε και 2
άτομα. Μέση ταχύτητα δεν γράφω γιατί θα με αποβάλλουν δια παντώς από το forum, με Polo 1.4 Fsi (75 ανήμερα) -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Λαγονήσι-Δροσιά Αυλίδος-Ερέτρια-Λαγονήσι : 280 km,μέση κατανάλωση 5,6lt,με περιστασιακή χρήση ac στο πήγαινε και 2
άτομα. Μέση ταχύτητα δεν γράφω γιατί θα με αποβάλλουν δια παντώς από το forum, με Polo 1.4 Fsi (75 ανήμερα)Και για να καταλαβουμε εμεις... η ταχυτητα ειναι χαμηλη... σωστα?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πολύ! Μπορεί να πέσει όμως πάρα πολύ και να μην σέρνεσαι . Φέρτην σε μένα να σου κάνω εντατικά μαθήματα
Παραδίδετε μαθήματα και στο χώρο μας; Μας πέφτετε λίγο μακριά...
Ανκόνα-Γενεύη 7-8 ωρίτσες είναι. Χαλαρά πράγματα και μάθημα και αξιοθέατα
Και άμα λάχει την δίνεις και παίρνει CLS 500 -
Παλλήνη-Λουτράκι, 2,5 άτομα και οι αποσκευές τους (φουλ το πορτ-μπαγκάζ): 7,3lt/100km η clk. 93 μέση ταχύτητα, με αναμονή 10 λεπτών στα διόδια (whatever-ίστηκα με το e-pass). Now you are talking
Sent from my GT-N7100
-
Εχω κανει από το τελευταιο γεμισμα 812 χιλιόμετρα, μου λέει υπόλοιπο 95 , και η βελόνα δε εχει αγγίξει το τελευταίο κόκκινο !!!!!! ΜΩΤ 32 χιλ/ωρα !!!!!!!!!! Συνήθως 3 άτομα !!!!!!!!!! Το τριμ λέει σταθερά 6,2 !!!!!! Πραγματικη υπολογίζω 6,7 , θα δούμε όταν βάλω βενζίνη !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εχω κανει από το τελευταιο γεμισμα 812 χιλιόμετρα, μου λέει υπόλοιπο 95 , και η βελόνα δε εχει αγγίξει το τελευταίο κόκκινο !!!!!! ΜΩΤ 32 χιλ/ωρα !!!!!!!!!! Συνήθως 3 άτομα !!!!!!!!!! Το τριμ λέει σταθερά 6,2 !!!!!! Πραγματικη υπολογίζω 6,7 , θα δούμε όταν βάλω βενζίνη !!!!!!!!!!!!!!!!!Δηλαδή να κανεις 900+ χιλιόμετρα;
Έχεις μήπως την έκδοση που έχει διακοπτακι που το γυρνάς και καίει αέρα περιβάλλοντος αντί για βενζίνη;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
Με τη c230,διαδρομη Ηρακλειο-Ιεραπετρα και πισω που περιλαμβανει και καλη ανηφορικη στροφοδιαδρομη και ταχυτητες που δυσκολα ξεπερνουσες τα 120 εκαψε 7,5/100 η μεση ηταν 75 με το ac ενα κλικ ανοιγμενο.
Και κοντρα στη κακομιρια και τη μιζερια της χαμηλης καταναλωσης,Ηρακλειο-Ρεθυνβι και πισω με το forester xt 30 λιτρα αεριο η αλλιως 16,6/100 που και παλι καλα ηταν για διλιτρο τουρμπο πλακωμενο και 3 ατομα.Οπως και να χει πληρωσα μολις 28 ευρω.
-
Κι εμενα πλεον, το ιδιο γεμισμα που μετραω 2 βδομαδες τωρα, παει για 850-900 χλμ...
Μεση πλεον στα ~6.7λ/100χλμ, κακο δεν το λες. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κι εμενα πλεον, το ιδιο γεμισμα που μετραω 2 βδομαδες τωρα, παει για 850-900 χλμ...
Μεση πλεον στα ~6.7λ/100χλμ, κακο δεν το λες.Δε λες ομως με τι αμαξι.............
Έρευνα Κατανάλωσης