-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
nice
απο αυτονομια ποσο βγαζεις!? γιατι μετράει και αυτο κατι τις
υ.γ εγω με τον 122αρι σε γκολφ στα 140 κοντερισια βλεπω ενα 6,5-6,8 συγκριτικα και μεση καταναλωση καρφωμενη για αρκετο καιρο στο 7,2 στο 2ο τριπ κομπ.Αυτονομια ποτε? Σε εθνικη? Σε πολη? Υπολογιζε 7,5*45 λιτρα ρεζερβουαρ για ενα μεσο ορο.
Εμενα στις υψηλες ταχυτητες και αρκετα. Μεσα στην πολη ειναι το εντυπωσιακο της υποθεσης...Νομιζω πως ειχε υποθει ποιο παλιά οτι οταν πας με 120 σταθερά με το 1.2 καίει αρκετά.
-
Bmw f20 116 diesel με chip στα 135-140 άλογα περίπου , με 52 λίτρα καύσιμο 930 χιλιόμετρα στην Αθήνα σε διαδρομές Χίλτον-Παγκράτι-Κέντρο-Ηλιούπολη-Κηφισιά-Λιόσια.
5,6 στην πόλη δηλαδή χωρίς μεγάλη προσπάθεια. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
nice
απο αυτονομια ποσο βγαζεις!? γιατι μετράει και αυτο κατι τις
υ.γ εγω με τον 122αρι σε γκολφ στα 140 κοντερισια βλεπω ενα 6,5-6,8 συγκριτικα και μεση καταναλωση καρφωμενη για αρκετο καιρο στο 7,2 στο 2ο τριπ κομπ.Αυτονομια ποτε? Σε εθνικη? Σε πολη? Υπολογιζε 7,5*45 λιτρα ρεζερβουαρ για ενα μεσο ορο.
Εμενα στις υψηλες ταχυτητες και αρκετα. Μεσα στην πολη ειναι το εντυπωσιακο της υποθεσης...Νομιζω πως ειχε υποθει ποιο παλιά οτι οταν πας με 120 σταθερά με το 1.2 καίει αρκετά.
120 οχι... πανω απο 130+ ναι...
Οταν ταξιδευω με ταχυτητες 140-160, η μεση καταναλωση μου ειναι γυρω στο 8,5. -
Mou εδωσε η αδελφή μου το Γκολφακι της και πήγα σαββατοκύριακο στο χωριο !!! Ειναι το 1,4 TSI με 122 άλογα !!! Οταν εκανε το ιδιο ταξίδι και πήγαινε ....του σκοτωμού εβλεπε στο τριπ την ενδειξη 8,5 λ/100 χιλ !!!! Εγω .... λάτρης της οικονομίας στα πρώτα 300 χιλιόμετρα για ζαχαρω μεσω τριπολης είδα 5,4 στο γυρισμο μεσω πάτρας και λιγα χιλιομετρα στο άλλο χωριό τα άλλα 350 χιλιομετρα ειδα 5 !!!!!!!!! Εν κατακλειδη έβαλα 60 ευρω βενζίνη έκανα 685 χιλιόμετρα και της παρεδωσα το αμάξι με περισσότερη βενζίνη από οτι είχε , δηλαδή εκαψα λιγότερα από 60 ευρω , (το λίτρο εβαλα 1,597 ευρω) !! Δε το ξαναγεμισα για να δω πραγματικη κατανάλωση !!!! Ειναι απίστευτο , δε με πιστεύει κανεις , αλλά πιστευω το ...πορτοφόλι μου !! Στην πρώτη διαδρομή ΜΩΤ 88 χιλιομετρα, στην δευτερη 64 !!!!! Ενταξει πήγαινα οικονομικά ..... ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! Φιλάκια φίλοι μου !!!!!
-
Δλδ εχασες λεφτά απο το πορτοφόλι σου. Εξαιρετική κίνηση. Φιλάκια φιλέ μου (άπειρα θαυμαστικά)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Αθήνα (Αργυρούπολη)- Θεσσαλονίκη (Τριανδρία)
Μέση ωριαία 143 χλμ/ώρα (καταβαραθρώθηκε από τα 10+ διόδια)
Μέση κατανάλωση 13,6 λιτ/100χλμ
mondeo st-220
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Mou εδωσε η αδελφή μου το Γκολφακι της και πήγα σαββατοκύριακο στο χωριο !!! Ειναι το 1,4 TSI με 122 άλογα !!! Οταν εκανε το ιδιο ταξίδι και πήγαινε ....του σκοτωμού εβλεπε στο τριπ την ενδειξη 8,5 λ/100 χιλ !!!! Εγω .... λάτρης της οικονομίας στα πρώτα 300 χιλιόμετρα για ζαχαρω μεσω τριπολης είδα 5,4 στο γυρισμο μεσω πάτρας και λιγα χιλιομετρα στο άλλο χωριό τα άλλα 350 χιλιομετρα ειδα 5 !!!!!!!!! Εν κατακλειδη έβαλα 60 ευρω βενζίνη έκανα 685 χιλιόμετρα και της παρεδωσα το αμάξι με περισσότερη βενζίνη από οτι είχε , δηλαδή εκαψα λιγότερα από 60 ευρω , (το λίτρο εβαλα 1,597 ευρω) !! Δε το ξαναγεμισα για να δω πραγματικη κατανάλωση !!!! Ειναι απίστευτο , δε με πιστεύει κανεις , αλλά πιστευω το ...πορτοφόλι μου !! Στην πρώτη διαδρομή ΜΩΤ 88 χιλιομετρα, στην δευτερη 64 !!!!! Ενταξει πήγαινα οικονομικά ..... ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! Φιλάκια φίλοι μου !!!!!εγω το ειπα οτι επομενος στοχος μου ειναι τετραψήφιο νούμερο χιλιόμετρων αυτονομίας. (δες υπογραφη)
παρεπιπτοντος ειχα παει αυθημερον λογο κηδιας Λευκάδα . 4ατομα ,στο πηγενε με 140 σταθερα +παρακαμψη διοδιων ζευγολατιου μ.ω.τ 110+ και μετα επιστροφη πιο χαλαρα μ.ω.τ. 98 + διαδρομες εντος αργυρουπολης-ηλιουπολης (100χλμ συνολο )εβγαλα με ενα 50 λιτρο 820χλμ.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Mou εδωσε η αδελφή μου το Γκολφακι της και πήγα σαββατοκύριακο στο χωριο !!! Ειναι το 1,4 TSI με 122 άλογα !!! Οταν εκανε το ιδιο ταξίδι και πήγαινε ....του σκοτωμού εβλεπε στο τριπ την ενδειξη 8,5 λ/100 χιλ !!!! Εγω .... λάτρης της οικονομίας στα πρώτα 300 χιλιόμετρα για ζαχαρω μεσω τριπολης είδα 5,4 στο γυρισμο μεσω πάτρας και λιγα χιλιομετρα στο άλλο χωριό τα άλλα 350 χιλιομετρα ειδα 5 !!!!!!!!! Εν κατακλειδη έβαλα 60 ευρω βενζίνη έκανα 685 χιλιόμετρα και της παρεδωσα το αμάξι με περισσότερη βενζίνη από οτι είχε , δηλαδή εκαψα λιγότερα από 60 ευρω , (το λίτρο εβαλα 1,597 ευρω) !! Δε το ξαναγεμισα για να δω πραγματικη κατανάλωση !!!! Ειναι απίστευτο , δε με πιστεύει κανεις , αλλά πιστευω το ...πορτοφόλι μου !! Στην πρώτη διαδρομή ΜΩΤ 88 χιλιομετρα, στην δευτερη 64 !!!!! Ενταξει πήγαινα οικονομικά ..... ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!! Φιλάκια φίλοι μου !!!!!
εγω το ειπα οτι επομενος στοχος μου ειναι τετραψήφιο νούμερο χιλιόμετρων αυτονομίας. (δες υπογραφη)
παρεπιπτοντος ειχα παει αυθημερον λογο κηδιας Λευκάδα . 4ατομα ,στο πηγενε με 140 σταθερα +παρακαμψη διοδιων ζευγολατιου μ.ω.τ 110+ και μετα επιστροφη πιο χαλαρα μ.ω.τ. 98 + διαδρομες εντος αργυρουπολης-ηλιουπολης (100χλμ συνολο )εβγαλα με ενα 50 λιτρο 820χλμ.
Σωστος και ωραίος!!!!!!!!!!! Θελω και εγώ , στοχος 1000 χιλιόμετρα με ένα τεπόζιτο με το κασκαι μου , στόχος που θα τον προσπαθησω καποια στιγμή σε ταξίδι εως τον Πυργο και επιστροφή και ξανά μανά !!!!!! Στην Σαμο δε μπορώ να το επιτύχω............
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Αθήνα (Αργυρούπολη)- Θεσσαλονίκη (Τριανδρία)Μέση ωριαία 143 χλμ/ώρα (καταβαραθρώθηκε από τα 10+ διόδια)
mondeo st-220
Χρόνος, δεν τον αναφέρω για ευνόητους λόγους
Ναι, μην αναφέρεις χρόνο. Φτάνει η ΜΩΤ.
-
Σωστος και ωραίος!!!!!!!!!!! Θελω και εγώ , στοχος 1000 χιλιόμετρα με ένα τεπόζιτο με το κασκαι μου , στόχος που θα τον προσπαθησω καποια στιγμή σε ταξίδι εως τον Πυργο και επιστροφή και ξανά μανά !!!!!! Στην Σαμο δε μπορώ να το επιτύχω............
Θα σου λεγα οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα βαρεμαρας αλλα ξερω οτι η Κορινθου- Πατρων προσφερεται για χαμηλες καταναλωσεις. Με το δικο μας QQ εχω δει και 4,9..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αθήνα (Αργυρούπολη)- Θεσσαλονίκη (Τριανδρία)
Μέση ωριαία 143 χλμ/ώρα (καταβαραθρώθηκε από τα 10+ διόδια)
mondeo st-220
Χρόνος, δεν τον αναφέρω για ευνόητους λόγους
Θεούλης!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Bmw f20 116 diesel με chip στα 135-140 άλογα περίπου , με 52 λίτρα καύσιμο 930 χιλιόμετρα στην Αθήνα σε διαδρομές Χίλτον-Παγκράτι-Κέντρο-Ηλιούπολη-Κηφισιά-Λιόσια.
5,6 στην πόλη δηλαδή χωρίς μεγάλη προσπάθεια.Ποιο chip έχεις βάλει? Μάλλον παράλληλο εγκέφαλο εννοείς. Με το ίδιο αυτοκίνητο αλλά μαμάτο βγάζω σταθερά από το πρώτο γέμισμα τουλάχιστον 850 χιλιόμετρα μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα οπότε και παίρνει 46-47 λίτρα πετρελαίου μέχρι το πρώτο σκάσιμο της αντλίας. Αν το δικό σου πήρε 52 λίτρα από λαμπάκι είναι βέβαιο ότι σε κλέβει ο βενζινάς (τι πρωτότυπο ). Είναι ένα πραγματικά οικονομικό αυτοκίνητο το οποίο αν οδηγηθεί στο eco pro και όπως πρέπει μπορεί να γράψει απίθανες καταναλώσεις για το βάρος και τα κυβικά του.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
...
Θεούλης!
Την έσβησα την τελευταία παράγραφο για να μην προκαλεί.
Τέλος πάντων έκανα την δημοσίευση για άλλο λόγο , πόσο θα έκαιγε ένα παρόμοιου βάρους και ιπποδύναμης turbo με ίδιο τρόπο οδήγησης ;
Μήπως η ανάγκη να δουλεύουν full πλούσιο μείγμα , στην ουσία ψεκάζουν βενζίνη για να μη λιώσουν όλα μέσα στους κυλίνδρους, τα κάνει πιο ανοικονόμητα από τα πολλά κυβικά και τους πολλούς κυλίνδρους;
-
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Την έσβησα την τελευταία παράγραφο για να μην προκαλεί.
Τέλος πάντων έκανα την δημοσίευση για άλλο λόγο , πόσο θα έκαιγε ένα παρόμοιου βάρους και ιπποδύναμης turbo με ίδιο τρόπο οδήγησης ;
Μήπως η ανάγκη να δουλεύουν full πλούσιο μείγμα , στην ουσία ψεκάζουν βενζίνη για να μη λιώσουν όλα μέσα στους κυλίνδρους, τα κάνει πιο ανοικονόμητα από τα πολλά κυβικά και τους πολλούς κυλίνδρους;
Είσαι πολύ τυχερός που χαίρεσαι αυτό το αυτοκίνητο
Όσον αφορά την κατανάλωση δε νομίζω ότι ένα αντίστοιχης απόδοσης turbo θα έκαιγε λιγότερο σε παρόμοιες συνθήκες. Πάντως forester turbo δίλιτρο (παρόμοιο βάρος με το st αλλά τετρακίνητο και αεροδυναμική περιπτέρου) μαμάτο (177 άλογα) έκαιγε σε γρήγορα ταξίδια (σταθερά 150+) γύρω στα 15 lt/100. Το ίδιο αυτοκίνητο τρίτο στάδιο στα 270 άλογα σε ίδιες συνθήκες (στο ταξίδι) έκαιγε 1 λίτρο/100 πιο κάτω από το μαμά (προφανώς το αμάξι δούλευε με υπερβολικά πλούσιο μίγμα σε μαμά setup). -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
5,6 στην πόλη δηλαδή χωρίς μεγάλη προσπάθεια.Ποιο chip έχεις βάλει? Μάλλον παράλληλο εγκέφαλο εννοείς. Με το ίδιο αυτοκίνητο αλλά μαμάτο βγάζω σταθερά από το πρώτο γέμισμα τουλάχιστον 850 χιλιόμετρα μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα οπότε και παίρνει 46-47 λίτρα πετρελαίου μέχρι το πρώτο σκάσιμο της αντλίας. Αν το δικό σου πήρε 52 λίτρα από λαμπάκι είναι βέβαιο ότι σε κλέβει ο βενζινάς (τι πρωτότυπο ). Είναι ένα πραγματικά οικονομικό αυτοκίνητο το οποίο αν οδηγηθεί στο eco pro και όπως πρέπει μπορεί να γράψει απίθανες καταναλώσεις για το βάρος και τα κυβικά του.
racechip pro2 έχω βάλει.
Δεν έχω βάλει ποτέ 52 λίτρα γιατί δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 50 χιλιόμετρα αυτονομία. Ξέρω ότι τόσο παίρνει από το manual.
Σε εταιρικό shell βάζω πετρέλαιο. -
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.συν ένα!!!
και το σεντάν και το sw ήταν...
-
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.+10000000 , το ίδιο και γω εαν πλήρωνε άλλος και στα 28 μου είχα κλείσει 10ετία φοιτητής......... εγω στα 28μου είχα 10 χρονια Υπηρεσία και οικογενεια και η εφορία τώρα ήρθε 1900 ευρω , οπότε εαν πω στα αχαμνά μου αν μη τ άλλο δε θα έστεκα καλά στα μυαλά μου............
-
ο καθενας τα χρησιμοποιεί τα χρηματα (του) οπως τον ευχαριστει.
Ολοι δυσκολα ειμαστε και (οι περισσοτεροι) προσπαθουμε να οδηγαμε οικονομικα.
Υπαρχει ομως και η φορα που θα τα ξεχασουμε ολα για λιγο και θα ευχαριστηθουμε το αυτοκινητο μας εκμεταλευομενοι τις δυνατοτητες του.
αν βοηθαει και το αυτοκινητο σ'αυτο, ακομα καλυτερα (και το ST ειναι ενα αυτοκινητο που βοηθαει... ) -
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά το αμάξι σου το γουστάρω πολύ και στ'αχαμνά μου πόσο καίει.
+10000000 , το ίδιο και γω εαν πλήρωνε άλλος και στα 28 μου είχα κλείσει 10ετία φοιτητής......... εγω στα 28μου είχα 10 χρονια Υπηρεσία και οικογενεια και η εφορία τώρα ήρθε 1900 ευρω , οπότε εαν πω στα αχαμνά μου αν μη τ άλλο δε θα έστεκα καλά στα μυαλά μου............
Κομμένα λοιπόν τα πολλά πάνε-έλα Ζαχάρω.
Έρευνα Κατανάλωσης