-
Το νέο κιβώτιο στο 306 (ή/και το εκτετεμμένο σέρβις) έκαναν δουλειά!
Λοιπόν:
Μέσα σε μια εβδομάδα έκανα 990χλμ 400 σε Αυτοκινητόδρομο (Κιάτο-Χαλκίδα-Κιάτο) με ταχύτητες 140-170 και τα υπόλοιπα σε αναλογία 40-60 σε πόλη-επαρχία αντίστοιχα.Συνολικά 75,93 λίτρα, ήτοι 7.67/100 !! Μια χαρά!!! Προηγούμενες μετρήεις έδειχναν 8,6 τουλάχιστον
Επόμενη μέτρηση: 406 χλμ με 29.2 λίτρα, πάλι με αντίστοιχη αναλοία 7,19/100
Πάντα με 2 άτομα και αποσκευές για 4...
Μια χαρά! -
Πιο μακρύ κιβώτιο να υποθέσω; Τι άλλαξες ακριβώς και τι κινητήρας είναι;
-
Eida to topic k an k palio mou kinise ligo tin periergeia.egw pou lete exw ena xantia 1.8 pleon 8v.i mesi katanalwsi mou einai sta 9litra sta 100km.eimai 100 kila.to amaksi einai kata t'alla mama.suni8ws exw 1-2 atoma akoma k liges fores 3.oxi panw apo 190kila sinolo.dld mazi me mena max na ftasoume 300.apla den odigaw ka8olou neurika sini8ws k mou fenete megali i katanalwsi.episis pisteuw oti oi benzinades mas kleboun alla den mporw na katalabw ton tropo.eixa dei prin apo 2 xronia ena reportaz stin italiki tv opou tous eixan kanei tsakotous alla den 8umamai tous tropous.kserei kaneis egkiimena pratiria stin 8es/ki wste na min exw tin amfibolia ?
-
Για αστική κίνηση, με το συγκεκριμένο μοτέρ, και το σκάφος της xantia δεν είναι πολλά τα 9 λίτρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για αστική κίνηση, με το συγκεκριμένο μοτέρ, και το σκάφος της xantia δεν είναι πολλά τα 9 λίτρα.den kinoumai poli stin poli.kanw ka8e mera 150km peripou.15 stin poli k ta upoloipa ektos.giannitsa 8es/ki ka8e mera.gi'auto mou fainontai polla.na fantasteis to a6 1.8t tou patera mou pou kanei peripou tin idia diadromi kaiei peri ta 7.5.fisika autos paei papanikolaou k egw ipokrateio.alla kanei ligotera km se astiko kiklo.alla k etsi perimena na kaiw ligotero.autos pali exei standar pratirio k sigouro.egw omws bazw ap'opou na nai opote exw k amfibolies.
-
Γράφε ελληνικά σε παρακαλούμε για να μην βγαίνουν τα μάτια μας.
-
Πόσα χιλιόμετρα έχεις στο αμάξι; Όντως είναι παραπάνω τα 9 λίτρα, θα περίμενα κανένα 8αρι για τέτοιες συνθήκες.
-
Κάπου στο θέμα είχα δημοσιεύσει τις μετρήσεις από τη δική μας Xantia 1.8 8v...
-
Με το Avensis 1.8 και με ένα φίλτρο για βελτίωση της απόδοσης-κατανάλωσης δεν περνάω τα 8.8-8.9 μέσα σε πόλη
-
Τι φίλτρο;
-
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!
Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
Τρισευτυχισμένε!
-
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
Σε τι ακριβώς θες βοήθεια;
Πας στο Fuelings, καταχωρείς ημερομηνία, είδος καυσίμου, ολικό και μερικό χιλιομετρητή (αυτό γίνεται αυτόματα από τη δεύτερη καταχώρηση και μετά), ποσότητα καυσίμου και λεφτά που έδωσες και μετά επιλέγεις το add fueling.
Προσοχή το quantity να το έχεις ρυθμισμένο σε l (λίτρα) και το price σε -
Δείχνει τόσο αλλά εγώ πληρώνω πάνω από 10 λίτρα τα 100
-
Αυτό κάνω και εγώ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Σίγουρα κάτι κάνω λάθος....δεν μπορώ να καταλάβω!
-
Αυτό κάνω και εγώ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Σίγουρα κάτι κάνω λάθος....δεν μπορώ να καταλάβω!
Δώσε link για το αμάξι σου στο sprintmonitor (όπως στην υπογραφή μου) να δούμε τι έχεις συμπληρώσει.
-
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.html
για βοήθα βρε λοκατζή!
-
http://www.spritmonitor.de/en/fuelings/163196.htmlγια βοήθα βρε λοκατζή!
Εκεί που μας στέλνεις δε μπορούμε να δούμε κάτι. Πρέπει αντί για fuelings στο url σου να βάλουμε detail...
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.html
Τεσπα, όταν κάνεις νέα καταχώρηση εκεί που έχει κόκκινα Χ, μήπως επέλεξες στο type: το X (invalid), αντί για το πρώτο εικονίδιο (full);
Ρωτάω γιατί κάτι δεν πάει καλά με την 1η και την 4η σου καταχώρηση.Ακόμα και έτσι όπως είναι πάντως εγώ βλέπω μέση κατανάλωση 9,97 l/100km και όχι 1 l/100km...
-
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.htmlγια βοήθα βρε λοκατζή!
Όπως είπε και ο aserf, η κατανάλωσή σου είναι 9,97lt/100km. Αυτό προκύπτει από τη 2η & 3η καταχώρησή σου. Η 1η καταχώρησή σου δεν έχει διανυθέντα χιλιόμετρα (distance) και δεν μπορεί να ληφθεί υπ' όψιν. Στην 4η πρέπει να έχεις κάνει λάθος και να έχεις επιλέξει invalid γιατί έχεις και distance και liter. Κάνε την edit κλικάρωντάς την.
-
Να προσθέσω ότι λόγω του γεγονότος ότι δεν το γεμίζεις κάποιο 'σοβαρό' συμπέρασμα περί της κατανάλωσής σου θα μπορεί να βγει ύστερα από πολλά γεμίσματα, οπότε και τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα θα είναι αρκετά και η βενζίνη που θα έχεις βάλει θα είναι αρκετή. Με 2-3 γεμίσματα και δεδομένου ότι μια γεμίζει περισσότερο και μια λιγότερο δε μπορεί να βγει κάποιο αξιόπιστο συμπέρασμα.
Έρευνα Κατανάλωσης