-
Πόσα χιλιόμετρα έχεις στο αμάξι; Όντως είναι παραπάνω τα 9 λίτρα, θα περίμενα κανένα 8αρι για τέτοιες συνθήκες.
-
Κάπου στο θέμα είχα δημοσιεύσει τις μετρήσεις από τη δική μας Xantia 1.8 8v...
-
Με το Avensis 1.8 και με ένα φίλτρο για βελτίωση της απόδοσης-κατανάλωσης δεν περνάω τα 8.8-8.9 μέσα σε πόλη
-
Τι φίλτρο;
-
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!
Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
Τρισευτυχισμένε!
-
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το spritmonitor, γιατί δεν βγάζω άκρη!Μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 1 λίτρο τα 100χλμ
Σε τι ακριβώς θες βοήθεια;
Πας στο Fuelings, καταχωρείς ημερομηνία, είδος καυσίμου, ολικό και μερικό χιλιομετρητή (αυτό γίνεται αυτόματα από τη δεύτερη καταχώρηση και μετά), ποσότητα καυσίμου και λεφτά που έδωσες και μετά επιλέγεις το add fueling.
Προσοχή το quantity να το έχεις ρυθμισμένο σε l (λίτρα) και το price σε -
Δείχνει τόσο αλλά εγώ πληρώνω πάνω από 10 λίτρα τα 100
-
Αυτό κάνω και εγώ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Σίγουρα κάτι κάνω λάθος....δεν μπορώ να καταλάβω!
-
Αυτό κάνω και εγώ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Σίγουρα κάτι κάνω λάθος....δεν μπορώ να καταλάβω!
Δώσε link για το αμάξι σου στο sprintmonitor (όπως στην υπογραφή μου) να δούμε τι έχεις συμπληρώσει.
-
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.html
για βοήθα βρε λοκατζή!
-
http://www.spritmonitor.de/en/fuelings/163196.htmlγια βοήθα βρε λοκατζή!
Εκεί που μας στέλνεις δε μπορούμε να δούμε κάτι. Πρέπει αντί για fuelings στο url σου να βάλουμε detail...
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.html
Τεσπα, όταν κάνεις νέα καταχώρηση εκεί που έχει κόκκινα Χ, μήπως επέλεξες στο type: το X (invalid), αντί για το πρώτο εικονίδιο (full);
Ρωτάω γιατί κάτι δεν πάει καλά με την 1η και την 4η σου καταχώρηση.Ακόμα και έτσι όπως είναι πάντως εγώ βλέπω μέση κατανάλωση 9,97 l/100km και όχι 1 l/100km...
-
http://www.spritmonitor.de/en/detail/163196.htmlγια βοήθα βρε λοκατζή!
Όπως είπε και ο aserf, η κατανάλωσή σου είναι 9,97lt/100km. Αυτό προκύπτει από τη 2η & 3η καταχώρησή σου. Η 1η καταχώρησή σου δεν έχει διανυθέντα χιλιόμετρα (distance) και δεν μπορεί να ληφθεί υπ' όψιν. Στην 4η πρέπει να έχεις κάνει λάθος και να έχεις επιλέξει invalid γιατί έχεις και distance και liter. Κάνε την edit κλικάρωντάς την.
-
Να προσθέσω ότι λόγω του γεγονότος ότι δεν το γεμίζεις κάποιο 'σοβαρό' συμπέρασμα περί της κατανάλωσής σου θα μπορεί να βγει ύστερα από πολλά γεμίσματα, οπότε και τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα θα είναι αρκετά και η βενζίνη που θα έχεις βάλει θα είναι αρκετή. Με 2-3 γεμίσματα και δεδομένου ότι μια γεμίζει περισσότερο και μια λιγότερο δε μπορεί να βγει κάποιο αξιόπιστο συμπέρασμα.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
(καίει λαδάκι το αμαξάκι μου γμτ ΓΜΤ Γ Μ Τ)(τι τα ήθελα τα ιαπωνικά ο άμοιρος??)
κογιότε εσένα καίει?
δε το είχα δει φίλε... το μηνυμα σου
Οχι δε καίει απ ότι φαίνεται... Πρέπει να το έχεις πολύ στα κοκκινα για να σου κάψει...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Για τον ίδιο λόγο (βαρύς σφόνδυλος), καίει τ' άντερά του αν πέσεις σε κίνηση στο σταμάτα-ξεκίνα. Προσωπική εκτίμηση πάλι, στην κίνηση πρέπει να καίει 15άρια (τσε βάλε...) το αμάξι.
Αυτά
3 αμάξια είδα μέσα στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα.
Type-r 16 λιτρα μέσα στην πόλη
jazz 12
207 gt έφτασε μέχρι να γράφει 18,... (και μετά πήγε στα 14)Τι σκατο γκαντέμης είμαι.
-
likatzi & aserf σας ευχαριστώ. Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην πρώτη καταχώρηση δεν βγάζει αποτέλεσμα. έβαλα 20 € βενζίνη στα 69.680 χλμ, και μετά στα 69830 ξαναέβαλα, δεν έπρεπε να μετρήσει ότι κατανάλωσα 16,5 λίτρα για 150 χλμ ?
-
[quote='rantaplan']Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην πρώτη καταχώρηση δεν βγάζει αποτέλεσμα. έβαλα 20
-
Μα δεν κοιτάω ποτέ τον μικρό χιλιομετρητη.
Δεν θέλω να βλέπω τόσο απο μέρα σε μέρα τι γίνετε αλλά μετά απο 2-5-10 μήνες τον μέσο όρο.
Τώρα που δεν έχω την τιμή του μικρού χιλιομετρητή πως θα το κάνω να δουλέψει?
-
Τώρα που δεν έχω την τιμή του μικρού χιλιομετρητή πως θα το κάνω να δουλέψει?Μια χαρά θα δουλέψει, απλά δε θα υπολογίσει την κατανάλωση που είχες στο 1ο γέμισμα, για τα χιλιόμετρα που είχες κάνει πριν από αυτό.
Δηλαδή τα 16,69 λίτρα που έβαλες την 1η φορά δεν συμμετέχουν στον υπολογισμό της μέσης κατανάλωσής σου. Το μόνο δεδομένο που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα από το 1ο σου γέμισμα είναι ο ολικός χιλιομετρητής.Από κει και πέρα, κάποιο αξιόλογο συμπέρασμα θα βγει όντως μετά από μήνες λόγω του μη γεμίσματος του ντεπόζιτου σε κάθε ανεφοδιασμό.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Έρευνα Κατανάλωσης 8557