-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα έπαιρνε Coupoιδές λέει για να μην κάνει ταριφιές
Μην ξανακούσω σχόλιο για τα μεγάλα αμάξια
Παλιο-κτελατζηΈχει πλάκα να προσπαθείς να δεις πόσες καλαματιανές χωράνε σε ένα Ibiza.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Aλλιώς: δεν αυτώνεις που δεν αυτώνεις, δεν πας για ψάρεμα?
πας να μου πουλήσεις ψαροντούφεκο ρε σιχαμένε...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Θα έπαιρνε Coupoιδές λέει για να μην κάνει ταριφιές
Μην ξανακούσω σχόλιο για τα μεγάλα αμάξια
Παλιο-κτελατζηΈχει πλάκα να προσπαθείς να δεις πόσες καλαματιανές χωράνε σε ένα Ibiza.
Κάνε τέτοια τώρα να είμαι κάτω το απόγευμα για να τσεκάρουμε πόσες χωράνε στο Fluence
-
Κάνε τέτοια τώρα να είμαι κάτω το απόγευμα για να τσεκάρουμε πόσες χωράνε στο FluenceΜια ολόκληρη μέρα κάνει το ταξιδιάρικο αμάξι σου να καλύψει απόσταση που όλα τα άλλα κάνουν σε 2-3 ώρες?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεσσαλονίκη Πάτρα από Εγνατία Οδό Γιάννενα Αμφιλοχία.Συνολική διαδρομή 508 χλμ με μέση ταχύτητα 95χλμ. Μέση κατανάλωση 11,4 λίτρα με το Cayenne.Συνολικά έκανα 1000 χλμ με μέση κατανάλωση 11,2 λίτρα και μέση ταχύτητα 93 χλμ.
Η φωτό μετά τον τελευταίο ανεφοδιασμό ......η αυτονομία σε επίπεδο diesel.....Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
....η αυτονομία σε επίπεδο diesel.....Uploaded with ImageShack.us
...και καλυτερα μπορω να σου πω...
πόσα λίτρα παιρνει;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πόσα λίτρα παιρνει;
100
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κάνε τέτοια τώρα να είμαι κάτω το απόγευμα για να τσεκάρουμε πόσες χωράνε στο Fluence
Μια ολόκληρη μέρα κάνει το ταξιδιάρικο αμάξι σου να καλύψει απόσταση που όλα τα άλλα κάνουν σε 2-3 ώρες?
Πάμε ένα στοιχηματάκι
Χαλαρά 2μιση ώρες(με τον παλιό δρόμο και με πιο βαρύ αμάξι με τα ίδια άλογα)
Άρα άσε τα ταξιδιάρικο παλιο κτελατζή και ασχολήσου με το πουλμανάκι σου -
Μια ολόκληρη μέρα κάνει το ταξιδιάρικο αμάξι σου να καλύψει απόσταση που όλα τα άλλα κάνουν σε 2-3 ώρες?
Πάμε ένα στοιχηματάκι
Άρα άσε τα ταξιδιάρικο παλιο κτελατζή και ασχολήσου με το πουλμανάκι σουΚαις πολυ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάμε ένα στοιχηματάκι
Άρα άσε τα ταξιδιάρικο παλιο κτελατζή και ασχολήσου με το πουλμανάκι σουΚαις πολυ
Εσύ καις εγώ μια χαρά καίω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πόσα λίτρα παιρνει;
100
45 lt -
Αυτο το 640 ειναι αυτονομια;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
45 lt
Αναλογικά καταναλώνεις μάλλον αρκετά αν αναλογισθείς την μετωπική μου επιφάνεια τα 2.250 κιλά και τα 3.600 κυβικά .
-
Δεν χρειάζεται να το κάνουμε σύνθετο. Δεδομένης μόνο της κατανάλωσης σου και της δικής μου ( 6.0 ), ναι.
Όπως επίσης και ένα smart για να φτάσει τις αναλογίες αυτές θα πρέπει να καίει πολύ λιγότερο από 4-5lt.
(απλά αλλιώς πας με ένα 3600cc αμάξι σε αυτοκινητόδρομο και αλλιώς με ένα 1400 ή 1000 ) -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
πόσα λίτρα παιρνει;
100
45 ltΤην αυτονομία σε λάδι που την γράφει
-
Να σας βαλω αυτονομια απο ντιζελ??
-
Να σας βαλω αυτονομια απο ντιζελ??toyota yaris diesel 42 λιτρα, 750 χιλιομετρα σε εθνικη με 120-140χλμ
-
Να σας βαλω αυτονομια απο ντιζελ??Για πες μας.....
-
Εγώ πάντως έχω δει και πάνω από 1.000χλμ αυτονομία με το 206 (50 λίτρα ρεζερβουάρ), αλλά μιλάμε για οδήγηση κάποια ώρα σε κατηφορικό δρόμο (και η ένδειξη μέσης κατανάλωσης απ' όπου υπολογίζει την αυτονομία λαμβάνει υπόψη της τα τελευταία μόνο χλμ)...
Πάντως σήμερα στο γέμισμα η ένδειξη ήταν 7,01 και περιλαμβάνει ανάβαση Βερμίου (κατανάλωση κάπου στα 10+ αρκετά... ) και φυσικά κατάβαση (κατανάλωση 2-3 λίτρα / 100χλμ, με τον ίδιο ή πιο γρήγορο ρυθμό... ). Αυτό μας δίνει αυτονομία γύρω στα 700χλμ...
-
Ταξίδι με 120+-χλμ/ώρα κατά 70% (Αθήνα-Πάτρα και πίσω) και 30% επαρχιακοί δρόμοι
Air-condition μόνιμα αναμμένο
Αυτοκίνητο Golf TSI 140 με 3 άτομα + αποσκευές
Μέση κατανάλωση 8.1λτ/100χλμ
Έρευνα Κατανάλωσης