-
Για αυτά υπάρχει μια παροιμία βέβαια. it will be out of fuel before it is out of sight!
-
Πρέπει να παίρνει 3500l περίπου, αρα 7+ ώρες τις βγάζει!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να μιά αξιόλογη κατανάλωση.456 λίτρα την ώρα με ταχύτητα 31,4 κόμβουςΥπάρχει diesel που κάει περισσότερο από παπάκι;
Μόλις κατέρρευσε η κοσμοθεωρία κάποιου εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Να μιά αξιόλογη κατανάλωση.456 λίτρα την ώρα με ταχύτητα 31,4 κόμβους
Υπάρχει diesel που κάει περισσότερο από παπάκι;
Μόλις κατέρρευσε η κοσμοθεωρία κάποιου εδώ μέσα...
ακριβως απο το στόμα (πληκτρολόγιο) μου το πήρες
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Μυτικας (αιτολοακαρνανίας ) - αθηνα 6.5 λ/100χλμ με mercedes e200 compressor auto w210 ... για 370 περίπου χλμ 4 ώρες και 40 λεπτά ... καλοκαιρι με κλιματισμό και φορτωμένος ... ναι πηγαινα πολύ αργά ... ταξίδι με 120 - 140 7,5 - 8,0 και αθήνα όχι σε τρελό μποτιλιάρισμα 12,5Πολύ αργά έκανες. Είχε κίνηση στο δρόμο; Πάλαιρο-Κερατσίνι συνήθως έκανα 3:30 και στο πολύ χαλαρό 4:00. Ακόμα και η αδελφή μου με το Corsa, 4:15 έκανε για Κερατσίνι, αλλά χωρίς έργα στην Κορίνθου-Πατρών.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ναι είχε μείνει από μπαταρία και ήταν μόλις 1 1/2 ετών η Bosh, οπότε ή σκάρτη βγήκε ή κάπου υπάρχει διαρροή.
γιατι δεν λες απλα οτι ειναι opel?
Δεν ξέρω από opel, το έχει αρκετά χρόνια το αμάξι και του έβγαλε φλάτζα στα 110k km, το οποίο όμως μου είπε είναι κλασσικό πρόβλημα των astra g. Από εκεί και πέρα τπτ άλλο.
Το έβγαλα το νήμα
Στα '98-'00 που είχαν κινητήρα που άρχιζε με κωδικό Χ (πχ Χ14Ε) και ήταν ντιζάτα καιγόταν η φλάντζα γιατί ήταν πλαστική. Από το '01 και μετά οι κινητήρες άλλαξαν, έγιναν με ηλεκτρόγκαζο (κωδικός Ζ - πχ Ζ14Ε) και η φλάντζα έγινε μεταλλική, οπότε δεν είχε πρόβλημα. Συνήθως, στους Χ καιγόταν στα ~100-120.000 Km. Εγώ το κράτησα άνετα μέχρι τα 180.000 Km. Τώρα, έχω 193.500 Km και σκέφτομαι να φτάσω τα 300.000 Km και μετά να το πετάξω. Ευτυχώς, εκτός από ένα μπούκωμα των μπεκ από καλή, φθηνή αμόλυβδη, δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα που να με αφήσει στο δρόμο μέχρι σήμερα, 10,5 χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ δεν είμαι ποτέ τόσο... υπομονετικός!Πίστεψε με, ούτε κι εγώ είμαι, αλλά είχα στο δεξί κάθισμα 'κόφτη'...
Νέα μέτρηση:
Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ΜΩΤ 111Κm/h, μέση κατανάλωση 7,6lt/100Km.Κατέγραψα τα νούμερα από το TC, μέχρι την ΕΟ στο ύψος της Κηφισιάς περίπου. Ύστερα στην ΑΟ ο ρυθμός -κλασσικά- έπεσε αρκετά (κορεσμένος ο δρόμος, πορεία με ~80). Η Κηφισίας -κλασσικότερα- συνέχεια με 1η-νεκρό-1η-νεκρό. Το δε κυνήγι θέσης στάθμευσης στα κωλόστενα της Ελληνορώσων ήταν ακόμα πιο κλασσικό. Σε μερικά από αυτά περνούσα κάπως έτσι , σε ένα αυτά, ε, απλά δεν χώρεσα και ξούρισα ένα καθρέφτη! (Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρκάρουν σε στενά και αφήνουν τους καθρέφτες τους ανοιχτούς! ) Και μιλάμε δεν οδηγώ κανένα ζούπερκαρ με δίμετρο μετατρόχιο, 1,71m πλάτος έχω μόνο, δηλαδή ακόμα κι ένα Focus σε τέτοιες συνθήκες απλά δεν...
Τελικά πάρκαρα με άπλα στα wuthering heights του Γαλατσίου...
Μετά απ'όλα αυτά, ξέχασα να δω πόσο πήγε η κατανάλωση. Όταν ξαναπάω στο αμάξι θα ενημερώσω... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε μερικά από αυτά περνούσα κάπως έτσι , σε ένα αυτά, ε, απλά δεν χώρεσα και ξούρισα ένα καθρέφτη! (Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρκάρουν σε στενά και αφήνουν τους καθρέφτες τους ανοιχτούς! )Αβενσις εχεις ε;
-
Παιδιά.... ότι αμάξι πιάνω το τρελλαίνω στην οικονομία!!! Κυριακή πρωί ξεκίνησα για Πάτρα για να δω τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ (αφήστε τι κάναμε) με το Νισσάν Πριμέρα του πατέρα μου 1993 μοντέλο και... ασυντηρητο.... τεπόζιτο φουλ , μετά Ολγα (το ιδιαίτερο χωριό, 70 χιλιόμετρα μετά την Πατρα) και επιστροφή το μεσημέρι της επομένης , 600 χιλιόμετρα και δεν άδειασε το τεπόζιτο , δεν το γέμισα για να δω πόσο καίει για ..... ευνόητους λόγους , αν το γεμίσει ο πατέρας μου... θα σας πω πόσο μου έκαψε....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε μερικά από αυτά περνούσα κάπως έτσι , σε ένα αυτά, ε, απλά δεν χώρεσα και ξούρισα ένα καθρέφτη! (Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρκάρουν σε στενά και αφήνουν τους καθρέφτες τους ανοιχτούς! )
Αβενσις εχεις ε;
φαίνεται ο πιλότος
-
Στην φωτο αναφερομουν
-
κι εγώ
-
Δεν σας πιάνονται τα μάτια απο το πολυ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν σας πιάνονται τα μάτια απο το πολυΚαρά-άσχετο, αλλά η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό:
-
-
εσύ κλάμπανε, άντε να διορθώσεις την υπογραφή σου, που την έχεις και λάθος, και να μάθεις να μου απευθύνεις σωστά τα εύσημα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εσύ κλάμπανε, άντε να διορθώσεις την υπογραφή σου, που την έχεις και λάθος, και να μάθεις να μου απευθύνεις σωστά τα εύσημαΔεν μιλάω fluent σέρβικα ακόμα
-
свака част
αστοιχείωτε
πες του φίλου σου του άδη, č και οχι cκαι για να μη βγαίνουμε
Дизел рулз
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε μερικά από αυτά περνούσα κάπως έτσι , σε ένα αυτά, ε, απλά δεν χώρεσα και ξούρισα ένα καθρέφτη! (Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρκάρουν σε στενά και αφήνουν τους καθρέφτες τους ανοιχτούς! )Υπάρχουν πολλοί καθρέπτες που δεν κλείνουν επίσης.
Και υπάρχουν και της 156 που είτε ανοιχτοί είτε κλειστοί, εξέχουν το ίδιο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
свака частαστοιχείωτε
πες του φίλου σου του άδη, č και οχι cκαι για να μη βγαίνουμε
Дизел рулз
βαριεμαι αφορητα να αλλαζω τα αλφαβητα, δεν φταιει ο φιλοσερβος σφαγεας της σρεμπρενιτσα για το λαθος του
Έρευνα Κατανάλωσης