-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
.....αν είναι όπως τα λέει ο μάριος, τότε makes sense, κάπου εκεί γράφω, +10%~.....
Ακόμα τα ΥΟΚΟ μου έχεις??
-
Έχουν ψωμί ακόμα
να με βγάλουν άλλη μια χρονιά καλά θα είναι -
Άντε έριξα την μέση στα 7.6lt/100km από 7.7-7.8lt/100km που ήταν, γιορτή.
Διαδρομή Φάληρο->Σούνιο->Κατεχάκη->Φάληρο κάπου 130km με normal οδήγηση, λίγο πήξιμο στο γυρισμό απο Σούνιο και Κατεχάκη μετά, περίπου 30-40 σταμάτα/ξεκίνα για φανάρια, STOP και ζώα, γύρω στα 5.7lt/100km πρέπει να βγήκε η μέση κατανάλωση της γύρας.
-
επιβεβαιωση μεγιστης καταναλωσης:
19-21/100
στα 200 (gps) με τη 5η στις 6500 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επιβεβαιωση μεγιστης καταναλωσης:19-21/100
στα 200 (gps) με τη 5η στις 6500παραπάνω δεν πάει....???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
επιβεβαιωση μεγιστης καταναλωσης:
19-21/100
στα 200 (gps) με τη 5η στις 6500παραπάνω δεν πάει....???
παει λιγο ακομη αμα ειναι κατηφορικος ο δρομος. Αλλα δεν ειχα κοιταξει καταναλωση τοτε.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Άντε έριξα την μέση στα 7.6lt/100km από 7.7-7.8lt/100km που ήταν, γιορτή.Διαδρομή Φάληρο->Σούνιο->Κατεχάκη->Φάληρο κάπου 130km με normal οδήγηση, λίγο πήξιμο στο γυρισμό απο Σούνιο και Κατεχάκη μετά, περίπου 30-40 σταμάτα/ξεκίνα για φανάρια, STOP και ζώα, γύρω στα 5.7lt/100km πρέπει να βγήκε η μέση κατανάλωση της γύρας.
Proceed Hybrid
Θα ζηλέψουν μέχρι και οι ντιζελοκίνητοι με τις καταναλώσεις σου -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Proceed Hybrid
Θα ζηλέψουν μέχρι και οι ντιζελοκίνητοι με τις καταναλώσεις σουΚαι από την επόμενη X-Fuel.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παει λιγο ακομη αμα ειναι κατηφορικος ο δρομος. Αλλα δεν ειχα κοιταξει καταναλωση τοτε.Ήσουν απασχολημένος να ρυθμίζεις το gps, ενώ μιλούσες στο κινητό και ρούφαγες μία τζούρα τσιγάρο, ανακατεύοντας τον φραπέ;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
παει λιγο ακομη αμα ειναι κατηφορικος ο δρομος. Αλλα δεν ειχα κοιταξει καταναλωση τοτε.
Ήσουν απασχολημένος να ρυθμίζεις το gps, ενώ μιλούσες στο κινητό και ρούφαγες μία τζούρα τσιγάρο, ανακατεύοντας τον φραπέ;;;
δεν απεχεις και πολυ
-
Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί στα τελευταία γεμίσματα το bc μου δίνει 0,5-0,7 λίτρα χαμηλότερη μέση κατανάλωση από την πραγματική; Πρόκειται για 1000-1500χλμ... Είναι δυνατόν να υπερ-γεμίζουν το ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα να απορρίπτει την επιπλέον ποσότητα και εγώ να υπολογίζω διαφορετικά στοιχεία;
-
Έπεσε στο 12,2λτ/100κμ μετά από προγραμματισμό εγκεφάλου στο τελευταίο λογισμικό της BMW.
Επιτέλους...απέκτησα λογικές καταναλώσεις
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί στα τελευταία γεμίσματα το bc μου δίνει 0,5-0,7 λίτρα χαμηλότερη μέση κατανάλωση από την πραγματική; Πρόκειται για 1000-1500χλμ... Είναι δυνατόν να υπερ-γεμίζουν το ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα να απορρίπτει την επιπλέον ποσότητα και εγώ να υπολογίζω διαφορετικά στοιχεία;μήπως σε κλέβουν?
-
Τώρα που πλέον το Leon 1.8Τ παροπλίστηκε σε 100% χρήση πόλης, με πάνε-έλα πρωί και απόγευμα στη δουλειά (δηλαδή 20km/h μέση ωριαία) η μέση του στα τελευταία 3-4 γεμίσματα έχει πάει στο 12,5. Με μικτή χρήση βρισκόταν στο 10,3.
-
Εγώ ανοιχτό δρόμο, αλλά πατημένος γενικά, και με άτσαλη οδήγηση στα δύο τελευταία γεμίσματα είχα ένα 8,3 εντός ολλανδίας με κίνηση κυρίως σε αυτοκινητόδρομο και 8,9 πηγαίνοντας για στρασβούργο
-
Από ότι φαίνεται είχε κυματάκι στη θάλασσα, ε καπετάν μπουνάτσα;
Εγώ πάλι επέστρεψα στις παλιές sub-8 καταναλώσεις. 5η και cruise ακόμα και στα στενά της πόλης
Βέβαια κατά περιόδους ξεπερνάω και το leon του funky σε διψήφια νούμερα (12,2 τσι προάλλες ) αλλά υγεία!
-
Σημερα το πρωι μεχρι να βγω στο Κηφισσο απο Γαλατσι η καταναλωση εδειχνε 12,1-12,2 και μολις ξεχυθηκα επεσε στο 8,6 Στην επισροφη λογω μειωμενης σχετικα ταχυτητας ημουν στο 9,1 στο ηφισσο και μετα ανεβηκα παλι στα 11,9 με 12,3 ενταξει μια χαρα ηταν
-
665 χιλ απο τα οποια τα 160 περιπου σε 'αυτοκινητοδρομο' (Λαρισα Καλαμπακα και πισω).
τα υπολοιπα σε επαρχιακο με πολλες προσπερασεις και πολλες ωρες μποτιλιαρισμενος στα χιονια της Βασιλιτσας και γυρω (μεγαλος πανικος)
επισης πολλες ωρες αναμενο στο ρελαντι για 'να ζεσταθει' και να καθαρισουν τα παραθυρα...καταναλωση 8,05 lit/100
και παντα γεματο κοσμο και εξοπλισμο... -
Kαπετάνιε φύσαγε λεβανοπουνέντες και τον είχα κόντρα
άντε να βγάλω τα χειμερινά, να δούμε τελικά αν όντως επηρεάζουν
-
Σημερα πρωι μηδενησα παλι τον μετρητη και στον Κηφισο (στην καθοδο) επεσα κιαλλο σημερα. &,8λτ/100 χλμ εδειχνε ο υπολογιστης και ειχα τρελαθει (χθες ηταν 8,4 λτ) Στην επιστροφη ομως δεν ειναι ετσι και ο υπολογιστης μου δειχνει 9,1 λτ/100 χλμ .
Έρευνα Κατανάλωσης