-
Καμια κοντρα με τον Brother πηγες ???
Με τα Potenza να υποθεσω οτι σπινιαρει και η τεταρτη τωρα ετσι ?(οταν ειναι κρυα )
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Με τα Potenza να υποθεσω οτι σπινιαρει και η τεταρτη τωρα ετσι ?(οταν ειναι κρυα )
η κατάσταση είναι γ@μησέ τα...
Δεν τα βάζω ξανά πάνω ακόμα κι αν μου τα χαρίσουν.Με βλέπω να τα έχω κάνει σλικ (χαζοσπινιαρίσματα για πλάκα πλέον όσο τα λάστιχα δεν είναι πυρωμένα-ζεστά) μέχρι το σεπτέμβρη που είχα βάλει ορίζοντα αλλαγής, οπότε μάλλον θα επισπεύσω την αλλαγή.
Ο αδερφός με 'ψήνει' για τα parada spec2, αλλά δεν ψήνομαι εγώ λόγω τεράστιου θορύβου κύλισης.ΥΓ:κοντρίτσα...φιλικό άνοιγμα το λέμε Θα γίνει κι αυτό για να δούμε διαφορές.Το αναμενόμενο είναι να πάμε πάλι 'κόπιες' (όπως πηγαίναμε όταν τα αμάξια μας ήταν εργοστασιακά).
-
Μην ξεχνας οτι εχετε διαφορα 300 κιλων
Παντως το οτι καταναλωνει λιγοτερα με το προγραμμα ειναι φοβερο.Το ιδιο μου ελεγε και ο Brother σου.Και ακομα δεν το εχει δουλεψει καν στο οικονομικο προγραμμα που λογικα θα ειναι ακομα πιο οικονομικο!!!
Γιατι να μην υπαρχει αντιστοιχο για την Fiat ρε γαμωτο ????
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
o χριστός και η παναγία.
Μας τρώς όλους και με διαφορά... 'στήθους'
Αλήθεια...Τι αμάξι μπορεί να κάψει 41,1lt/100km (για 3.9km βέβαια )?
F430? Cayenne? ή μήπως το νέο 'παιχνίδι' ( ) που ήρθε επιτέλους μετά από καιρό αναμονής?Να υποθέσω ότι μιλάμε για καταστάσεις 'κίνησης'-πηξίματος ή απλώς πήγαινες αργά μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ και έγραψε αυτά τα νούμερα (οπότε να φρικάρω στ'αλήθεια )?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι από το παλιό μου Cayenne turbo κάνοντας ανοιγματάκια μέσα στην πόλη σε κενά μέσα σε μποτιλιάρισμα....έχω δεί και μεγαλύτερο νούμερο αλλά δεν έχω φωτογραφία .εντάξει...με έπεισες...φρίκαρα.
Την έπαθα όπως ο Πουντολόρδος...κι εγώ δεν μπορώ ΚΑΝ να φανταστώ καταναλώσεις τέτοιου μεγέθους.
Εγώ πρώτη φορά είδα τον δείκτης της βενζίνης να πέφτει αρκετά μέσα σε 14km και τότε μιλούσαμε για ~23lt/100km.στα σχεδόν διπλά 'δικά σου' νούμερα, τι θα γινόταν? θα έμενα από βενζίνη επειδή...έκανα 'ανοιγματάκια' ?ΥΓ: είχα ξαναακούσει από γνωστό ότι η cayenne καίει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αμάξι του και μάλιστα με διαφορά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια νούμερα ακόμα και με...προσπάθεια ( ).
-
Μετα το προηγουμενο γεμισμα καταναλωσα 42 λιτρα με το cliaki μου...Εκανα ομως 651 χλμ ( 450 Αθήνα - Πάτρα - Αθήνα και τα υπολοιπα Αθηνα)...
Καταναλωση 6.5 λ/100χλμ... Μια χαρα ε; -
καλό το κλιό !
να φανταστώ πήγαινες χαλαρά έτσι?
Εγώ θα σας έχω μαζικές καταναλώσεις σε 2 βδομάδες
-
Χαλαρά και ανθρωπινα ναι...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
έχω δεί και μεγαλύτερο νούμερο αλλά δεν έχω φωτογραφία .Πάλι καλά... μας λυπήθηκε ο θεός και γλιτώσαμε το καρδιακό...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
έχω δεί και μεγαλύτερο νούμερο αλλά δεν έχω φωτογραφία .
Πάλι καλά... μας λυπήθηκε ο θεός και γλιτώσαμε το καρδιακό...
Μήπως στον πίνακα οργάνων για την ένδειξη της κατανάλωσης έχει χώρο για τριψήφιο;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχω δεί και μεγαλύτερο νούμερο αλλά δεν έχω φωτογραφία .
Πάλι καλά... μας λυπήθηκε ο θεός και γλιτώσαμε το καρδιακό...
Μήπως στον πίνακα οργάνων για την ένδειξη της κατανάλωσης έχει χώρο για τριψήφιο;
Μπα... λογικά θα φτάνει μέχρι 99,99... Η Νίτσα πάντως, δεν πάει πάνω από 30,00 όσο κι αν προσπαθήσεις...
-
Εμένα (δίλιτρο αυτόματο) νομίζω φτάνει μέχρι 39,99. Υποθέτω ότι η ρύθμιση μέγιστης τιμής θα πρέπει να έχει σχέση με τις μέγιστες προβλεπόμενες καταναλώσεις οπότε λογικά άλλο όριο θα έχει ένα 1000ράκι και άλλο ένα 5λιτρο τούρμπο...
-
Καλησπέρα,
Νέο φουλάρισμα μετά από καιρό, παρακάτω οι μετρήσεις:
ΚΜ = 665
Λίτρα = 38 (47 €)
Μ.Ο Ταχύτητας = 54,7 Κm/h
Μ.Ο Κατανάλωσης = 5,71 λ/100ΚΜ
Συνθήκες κίνησης = 20% Εγνατία Οδός - 45% Επαρχιακή Οδός - 35% ΠόληDiesel Rulezz.....
-
Όχι μόνο έχει κατανάλωση κάτω από 6 λίτρα για μια αυτοκινητάρα ενάμισι τόνου και με 177 και βάλε άλογα και μάλιστα πληρώνει και το φτηνό καύσιμο που δεν το ακριβύνανε όπως τη βενζίνη... αλλά έχει και το θράσος να μας το τρίβει στα μούτρα!.... γκρρρρ! ....κατ' επανάληψη.....
Και αυτόν τον άνθρωπο τον έχετε αφήσει να αλωνίζει στο forum.... Τι σόι μοντεράτορες έχουμε που επιτρέπουν τέτοια προκλητική συμπεριφορά;; Ανεπίτρεπτο.... πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνουν ban....;;;
Αν μπορούσαμε να κάνουμε ban από τη ζωή μας και όλους αυτούς που δεν μας αφήνουν να έχουμε πετρελαιοκίνητα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!Του δίνω ένα ελαφρυντικό.... δεν ανέφερε την αυτονομία του....!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όχι μόνο έχει κατανάλωση κάτω από 6 λίτρα για μια αυτοκινητάρα ενάμισι τόνου και με 177 και βάλε άλογα και μάλιστα πληρώνει και το φτηνό καύσιμο που δεν το ακριβύνανε όπως τη βενζίνη... αλλά έχει και το θράσος να μας το τρίβει στα μούτρα!.... γκρρρρ! ....κατ' επανάληψη.....
Και αυτόν τον άνθρωπο τον έχετε αφήσει να αλωνίζει στο forum.... Τι σόι μοντεράτορες έχουμε που επιτρέπουν τέτοια προκλητική συμπεριφορά;; Ανεπίτρεπτο.... πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνουν ban....;;;
Αν μπορούσαμε να κάνουμε ban από τη ζωή μας και όλους αυτούς που δεν μας αφήνουν να έχουμε πετρελαιοκίνητα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!Του δίνω ένα ελαφρυντικό.... δεν ανέφερε την αυτονομία του....!
Αυτονομία 1200ΚΜ με 60λ καυσίμου και χαλαρή οδήγηση, ή 950ΚΜ με τσίτα τα γκάζια.....
Ε, τά'θελες εσύ....
Πάντως μου κακοφάνηκε κι εμένα που έβαζα diesel με 0,89€ και σήμερα με 1,24€
ΥΓ: Επειδή είμαστε και γείτονες, κανένα καφέ θα πιούμε??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Πάρε μαζί σου και κανένα όπλο γιατί αγριεμένο τον κόβω...
-
ΥΓ: Επειδή είμαστε και γείτονες, κανένα καφέ θα πιούμε??Πάρε μαζί σου και κανένα όπλο γιατί αγριεμένο τον κόβω...
Όποτε περνάω είμαι με σκοπό.... να φτάσω κάποτε μετά από 7 ώρες και 800χλμ.... σκαρφαλώνοντας τα Τέμπη, αποφεύγοντας ραντάρ και μπλόκα, σταματώντας περίπου 8 φορές για διόδια και μία για κατούρημα και βενζίνη... κι εσύ θέλεις και καφεδάκι από την πρώτη μιάμιση ώρα;;
Το προς τα πάνω είναι νύχτα σε ώρες βρυκολάκων οπότε δεν παίζει...
Άσε που τόσο που κάνει η βενζίνη το να σε επισκεφτώ επί τούτου είναι ακριβό και δεν συμφέρει.... Ας το υπολογίσουμε, εγώ θέλω για τα 200χλμ επί 2 =400χλμ Εγνατίας περίπου 40 λίτρα επί 1,4+ = >56 ευρώ ενώ εσύ θέλεις (με 5,8λτ/100 και 1,24/λτ) κάπου >28.... δηλαδή τα μισά!! Οπότε άσε τις προσκλήσεις.... να έρθεις εσύ εδώ για καφέ!!Πωπώ διαφορά.... τα μισά...!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πάρε μαζί σου και κανένα όπλο γιατί αγριεμένο τον κόβω...
Όποτε περνάω είμαι με σκοπό.... να φτάσω κάποτε μετά από 7 ώρες και 800χλμ.... σκαρφαλώνοντας τα Τέμπη, αποφεύγοντας ραντάρ και μπλόκα, σταματώντας περίπου 8 φορές για διόδια και μία για κατούρημα και βενζίνη... κι εσύ θέλεις και καφεδάκι από την πρώτη μιάμιση ώρα;;
Το προς τα πάνω είναι νύχτα σε ώρες βρυκολάκων οπότε δεν παίζει...
Άσε που τόσο που κάνει η βενζίνη το να σε επισκεφτώ επί τούτου είναι ακριβό και δεν συμφέρει.... Ας το υπολογίσουμε, εγώ θέλω για τα 200χλμ επί 2 =400χλμ Εγνατίας περίπου 40 λίτρα επί 1,4+ = >56 ευρώ ενώ εσύ θέλεις (με 5,8λτ/100 και 1,24/λτ) κάπου >28.... δηλαδή τα μισά!! Οπότε άσε τις προσκλήσεις.... να έρθεις εσύ εδώ για καφέ!!Πωπώ διαφορά.... τα μισά...!
Τι έγινε βρε? Έγιναν ξαφνικά όλοι Scroutz?? Μόνο εγώ είμαι large πλέον???
Βασικά οι μόνοι που δεν διαμαρτυρήθηκαν - και το 'φυσάνε' μάλλον - είναι ο Nikos320si και ο Ferraristi SV2.....
Diesel Rulezz.......
ΥΓ: Εάν δεν κάνω λάθος, το Performance Κit για τον Ν47 320d προσφέρει και περισσότερη οικονομία καυσίμου......
-
Πάντως μου κακοφάνηκε κι εμένα που έβαζα diesel με 0,89€ και σήμερα με 1,24€
ψιλοακριβή τιμή για diesel...... Στο Αtena οι τιμές παίζουν στο 1.15
-
Βασικά οι μόνοι που δεν διαμαρτυρήθηκαν - και το 'φυσάνε' μάλλον - είναι ο Nikos320si και ο Ferraristi SV2.....
η κατανάλωσή μας παραμένει η ίδια, γι αυτό δεν γράφουμε
εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο ντιζελ θα πάρω (μτχ φυσικά) σε 1-2 χρόνια. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα και τα λεφτά, άρη.
320d (δεν με χαλάει και η e46 , αλλά σιγά μη βρεις καμία που να μην έχει άπειρα χλμ) ή έστω 159. Η δευτερη έχει περισσότερα κυβικά, δεν συμφέρει και είναι προσθιοκίνητη, κάτι που τονίζει το μεγάλο βάρος του μοτέρ. Με την bmw τουλάχιστον η κατανομή είναι καλύτερη. Φυσικά υπάρχει και η 120d, που θα ναι και πιο οικονομική. Δεν με χαλάει.
Θα ανατριχιάζω κάθε πρωί που θα τη βάζω μπροστά ρε γμτ.
Έρευνα Κατανάλωσης