-
To Wagon R λόγω αεροδυναμικής καίει λιγότερα στην πόλη, παρά στην ΕΟ με 120
-
Τελικα εκαψα 7.1 λιτρα/100 οταν ο υπολογιστης εγραφε 6.3 (εννοειτε σε πολυ χαλαρους ρυθμους και τα δυο τριτα εγιναν σε εθνικη)
-
Με το Accent, με ~32λίτρα έκανα 410km μέσα στην πόλη, με a/c και σχετικά αντιοικονομική οδήγηση (πρωινές και απογευματινές ώρες με κίνηση και οδηγούσα σβέλτα όπου έβρισκα κενό).
Μέση κατανάλωση 7,8lt/100km.
-
Εξαιρετικη καταναλωση.Ποσα κυβικα ειναι?
-
Corsa OPC:
16000 χλμ και μέση κατανάλωση 10,3 lt (80% των χλμ εντός αστικής ζώνης)
Στα ταξίδια κυμαίνεται από 9 εώς 10,2 (εννοείτε με γρήγορη οδήγηση...αλλά όχι και τσίτα γιατί τότε γράψτε 11-12) -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εξαιρετικη καταναλωση.Ποσα κυβικα ειναι?1300
-
Εγω χθες που το γκαζωνα και λιγακι μεσα στην πολη (πρωτη δευτερα) μου εγραψε προσωρινα 13.2l/100km μετα βεβαια επεσε στα 10.5 Αυτο το αμαξι πρεπει να ειναι το πιο ενεργοβορο αυτοκινητο στα 1.4 λιτρα
-
Εγω χθες που το γκαζωνα και λιγακι μεσα στην πολη (πρωτη δευτερα) μου εγραψε προσωρινα 13.2l/100km μετα βεβαια επεσε στα 10.5 Αυτο το αμαξι πρεπει να ειναι το πιο ενεργοβορο αυτοκινητο στα 1.4 λιτραΤα Ιταλικά έχουν κοντά κιβώτια. Είναι πολύ καλά στις ημι-αστικές διαδρομές αλλά είτε στη πόλη είτε στον Α/Ο καίνε.
-
Εγω χθες που το γκαζωνα και λιγακι μεσα στην πολη (πρωτη δευτερα) μου εγραψε προσωρινα 13.2l/100km μετα βεβαια επεσε στα 10.5 Αυτο το αμαξι πρεπει να ειναι το πιο ενεργοβορο αυτοκινητο στα 1.4 λιτραΕ, μην ανησυχείς, εγώ έχω το πιο ενεργοβόρο στα 1.2 λίτρα!
Στην πόλη που περνάει σχεδόν αποκλειστικά τον ταραχώδη βίο του, είναι στα 10lt περίπου, άντε να πέσει στα 9.5lt , όχι παρακάτω πάντως.. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγω χθες που το γκαζωνα και λιγακι μεσα στην πολη (πρωτη δευτερα) μου εγραψε προσωρινα 13.2l/100km μετα βεβαια επεσε στα 10.5 Αυτο το αμαξι πρεπει να ειναι το πιο ενεργοβορο αυτοκινητο στα 1.4 λιτρα
Ε, μην ανησυχείς, εγώ έχω το πιο ενεργοβόρο στα 1.2 λίτρα!
Στην πόλη που περνάει σχεδόν αποκλειστικά τον ταραχώδη βίο του, είναι στα 10lt περίπου, άντε να πέσει στα 9.5lt , όχι παρακάτω πάντως..Από το τελευταίο του γέμισμα, το Clio έχει πιεί το μισό ρεζερβουάρ σε ...200 χλμ. πόλης !!
Όταν λοιπόν ξαναβάλω βενζίνη θα σας δείξω εγώ (ποιος έχει το πιο βενζινοβόρο 'μικρού' κυβισμού) ... -
Ωχ αν συνεχισουν να ανεβαινουν οι βενζινες μας βλεπω να πηγαινουμε με το πεζο το 2
-
Αλλο βενζινοβορο και αλλο να εχει ο ιδιοκτητης βαρυ ποδι
-
Ναι αλλα με ψοφιο κινητηρα θελεις και βαρυ ποδι
-
Opel Zafira 1.8, μοντέλο 2008 με 3600 χλμ:
-
Ρελαντί με ζεστό κινητήρα: 0,7-0,9 λτ/ώρα χωρίς a/c, 1,2 λτ/ώρα με a/c.
-
Πόλη: 11-12 λτ/100 χλμ σε μποτιλιάρισμα, 10-11 λτ/100 χλμ σε νορμάλ κίνηση. Πέφτει και κάτω από 10, με πολύ προσεκτική οδήγηση και εκμετάλλευση του fuel cut-off στα ...όρια του κορναρίσματος από τους άλλους οδηγούς.
-
Περιαστικές διαδρομές: 7,5-8 λτ/100 χλμ, με ήρεμη και οικονομική οδήγηση. Σε οριζόντιο δρόμο στα 80-90 χαω, με cruise control και a/c, φορτίο 5 άτομα, η κατανάλωση παίζει από 4,5 έως 5 λτ/100 χλμ!
-
Εθνική: 7-8 λτ/100 χλμ, φορτωμένο με 5 άτομα και αποσκευές, με ταχύτητες έως 140 χαω - μετά επεμβαίνουν οι κόφτες του πίσω και του δεξιού καθίσματος, που αντιλαμβάνονται την υπέρβαση από τον αεροδυναμικό θόρυβο
Συνολική μέση κατανάλωση μέχρι τώρα, 9,82 lt/100 χλμ, σύμφωνα με το spritmonitor. Δεν είναι κι άσχημα για αυτοκίνητο 1,5 τόνου!
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Opel Zafira 1.8, μοντέλο 2008 με 3600 χλμ:- Ρελαντί με ζεστό κινητήρα: 0,7-0,9 λτ/ώρα χωρίς a/c, 1,2 λτ/ώρα με a/c.
Αυτό πώς προκύπτει; Σου βγάζει τέτοια στατιστικά;
-
Ο χρήστης ipparxos_ έγραψε:
Opel Zafira 1.8, μοντέλο 2008 με 3600 χλμ:
- Ρελαντί με ζεστό κινητήρα: 0,7-0,9 λτ/ώρα χωρίς a/c, 1,2 λτ/ώρα με a/c.
Αυτό πώς προκύπτει; Σου βγάζει τέτοια στατιστικά;
Ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης!
Στο φανάρι δεν έχω τι άλλο να κάνω και κοιτάω αυτό -
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ?
-
από το πληκτρολόγιο μου το πήρες !
-
Ποσα λεφτα χαλατε σε βενζινες το μηνα?
-
Ποσα λεφτα χαλατε σε βενζινες το μηνα?(Κατά μέσο όρο) 40 για το αυτοκίνητο και 25 για το μηχανάκι...
Έρευνα Κατανάλωσης