-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Ξέρετε πόσα μέλη στο skodaclub έχουν οκτάβια και είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών;Και αυτό τι σημασία έχει?
Το Octavia είναι μια χαρά αυτοκίνητο που μπορεί να το επιλέξει ο οποιοσδήποτε!
Αυτό όμως σημαίνει ότι απαγορεύεται να μην αρέσει σε κάποιους άλλους? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρετε πόσα μέλη στο skodaclub έχουν οκτάβια και είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών;
Και αυτό τι σημασία έχει?
Το Octavia είναι μια χαρά αυτοκίνητο που μπορεί να το επιλέξει ο οποιοσδήποτε!
Αυτό όμως σημαίνει ότι απαγορεύεται να μην αρέσει σε κάποιους άλλους?Ακριβώς Νίκο. Ο οποιοσδήποτε γουστάρει, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Κατά τη γνώμη μου στα σπορ αυτοκίνητα το Target group είναι υπεράνω ηλικιών.
Είτε είσαι νέος και άμυαλος είτε μεγάλος και σοφότερος, το σπορ παραμένει το ίδιο. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Επιμένω να μην καταλαβαίμω ποιο είναι το πρόβλημα με το άρθρο!To προβλημα εγκειται στο γεγονος οτι τα περιοδικα που θελουν να διαμορφωνουν γνωμη και να αποτελουν 'κομματι του συγχρονου Ελληνικου πολιτισμου'εγκειται στο γεγονος οτι ωφειλουν να ειναι οσο το δυνατον αμεροληπτα.
Το πού υπερτερεί το καθένα είναι σαφές,το αν είναι εξαιρετικά ή όχι αυτοκίνητα έγινε επίσης σαφές,το ότι η γνώμη του συντάκτη εμπεριέχει υποκειμενισμό επίσης δηλώθηκε σαφώς!
O οποίος υποκειμενισμος ομως οταν εκφραζεται με ρηματα οπως '...θα διαλεγαμε....' συμπαρασυρει ολο το περιοδικο και ετσι δημιουργειται το προβλημα που αναφερθηκε πιο πανω.
Που φαίνεται αντιπάθεια στα Σκόντα,δόλος,συνομωσία και απαξίωση,γιατί ανήκε στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ ( !),ακόμη το ψάχνω....
Nα στο ξαναπω φιλε tsilis:
Η Skoda με τη σειρα RS των μοντελων της (αλλα και με τις υπολοιπες εκδοσεις τους) σε καποιους χαλαει τη σουπα που αποτελειται απο διαφημιστικες καταχωρησεις, διαμορφωση της κοινης γνωμης κλπ κλπ.Αποδειξη τρανη??
Ποτε εχεις δει συγκριτικο γρηγορων σουπερμινι που να περιλαμβανει την εκδοση RS του Fabia??Φυσικα και η δικαιολογια 'μα.... ειναι diesel' μονο ως γελοια ακουγεται γιατι ως γνωστον Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και η Θεσσαλονικη αφενος,η οσο το δυνατον αντικειμενικη ενημερωση απαιτει παρουσιασεις των μοντελων που εισαγονται στη χωρα μας χωρις εξαιρεσεις αφεταιρου.....
-
Αυτά που αναφέρεις Γιώργο για το περιοδικό είναι εικασίες και υποθέσεις.
Δεν το ξέρεις. Νομίζεις ότι είναι έτσι.
Και το κάνεις επειδή σου αρέσουν τα SKODA!Θα έχουμε Νέα Σταυροφορία δηλαδή?
-
επισης δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτη η δουλεια στο περιοδικο.
στο αρχικο ποστ αναφερω οτι και παλιοτερα ειχε γινει το ανεκδιηγητο συγκριτικο μεταξυ octavia rs και απατη-subaru 1600 πατεντα ελληνικη turbo (100 πουληθηκανε, 200 τους πηγανε στα δικαστηρια)
και παλι το 'skoda' βγηκε υποκειμενικα χειροτερο..ή το ιδιο περιοδικο να εξυμνει τα τελεια φρενα του s3 και μαλιστα στις σερρες και λιγο μετα αποκαλει τα ιδια ακριβως φρενα ανεπαρκη στο octavia rs..
ειπαμε το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου....
-
Υπάρχει δημοσιογραφικό έστω RS; έχουν πουληθεί diesel -ακόμα και απλά- Fabia πανελλαδικά;
ΙΧ diesel Octavia/Superb έχουν πουληθεί;
Τα DIESEL αυτοκίνητα τι μερίδιο αγοράς έχουν;
Ιbiza 1.9 TDI 130 FR (το ίδιο με το Fabia) σε πόσα συγκριτικά έχει συμμετάσχει;
Πόσα τεστ με DIESEL αυτοκίνητα ΓΕΝΙΚΑ έχουν γίνει;
-
Και λοιπόν?
Προσβλήθηκαν τα SKODA και οι κάτοχοί τους από την γνώμη του συντάκτη?
Ρε σεις! Για αυτοκίνητα μιλάμε! Και το έχετε αναγάγει σε Μεσανατολικό!!!
-
μεσανατολικο γινεται επειδη εδω μεσα εχει μερικους ταλιμπαν!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μεσανατολικο γινεται επειδη εδω μεσα εχει μερικους ταλιμπαν!Τι λες ρε Πέτρο? Άντε, ο άλλος είναι Ταλιμπάν. Άντε, δε γουστάρει το αμάξι σου.
**ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??? **
Δεν μπορώ να καταλάβω την ταύτισή σας με το όχημά σας ρε παιδιά, ειλικρινά δηλαδή
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μεσανατολικο γινεται επειδη εδω μεσα εχει μερικους ταλιμπαν!Ρε Πέτρο είμαστε με τα καλά μας?
Θα τους δείξεις δηλαδή τον σωστό δρόμο? Η θα υπερασπιστείς την τιμή της SKODA?!!Ρε φίλε! Λαμαρίνες είναι! Σε κάποιον αρέσει μια, σε άλλον αρέσει μια άλλη!
Προς Θεού ρε συ!!!
-
Δηλαδη το γεγονος οτι ενα αρθρο δεν ειναι αντικειμενικο και βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα, περναει σε δευτερη μοιρα επειδη αυτος που το αντικρουει εχει Skoda???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά που αναφέρεις Γιώργο είναι εικασίες και υποθέσεις.
Δεν το ξέρεις. Νομίζεις ότι είναι έτσι.
Και το κάνεις επειδή σου αρέσουν τα SKODA!Θα έχουμε Νέα Σταυροφορία δηλαδή?
Τι λες μωρε Νικο??
Ποιος μιλησε για σταυροφοριες??
Το να γινεται το ασπρο-μαυρο ειναι το προβλημα μου...Το οποιο επιτεινεται απο το γεγονος οτι ενα περιοδικο με το οποιο μεγαλωσα - και τα τευχη του κοσμουν(?) το γκαραζ μου και στους τεσσερεις τοιχους (27 χρονια Χ 12 τευχη=330 και βαλε) - απεμπολει τις αξιες του για χαρη του μαρκετινγκ....
Επαναλαμβανω για ακομα μια φορα οτι αν ο συντακτης του αρθρου δεν μιλαγε σε πληθυντικο ('....θα διαλεγα και οχι 'θα διαλεγαμε') εγω δε θα ειχα κανενα προβλημα.....
Οσο για το αν μου αρεσουν τα Skoda ουτε το κρυβω ουτε πρεπει να απολογουμαι γιαυτο...
Ας μου προσφερει ο οποιοσδηποτε κατασκευαστης τα ιδια πραγματα που καλυπτουν τις αναγκες-επιθυμιες μου σε φτηνοτερη τιμη και δεν εχω λογους να μην αγορασω το συγκεκριμενο προ'ι'ον του.... -
krusestern δεν νομιζω οτι ειναι το αυτοκινητο μου αυτο που δεν γουσταρει, αλλα μαλλον εμενα τον ιδιο.
και επειδη ειναι πιο 'ευκολο' να την μπαινεις στον αλλον για κτητικα αντικειμενα παρα στα ισα, παιζει εκει.ομως εγω δεν εγραψα εδω για να δω τις -ηδη γνωστες μου- αποψεις ουτε του popolaroυ ουτε του lkar.
οι ανακριβιες και τα σφαλματα στο αρθρο ητανε ο λογος.
και μαλιστα αυτο προεκυψε απο παραπονα αλλων, γιατι να σου πω και την αληθεια, δεν το ειχα παρει το περιοδικο και αλλοι μου το σχολιασαν και μου το υπεδειξαν.και οπως ειπα, ειναι πολυ ευχαριστο που οι περισσοτεροι συμφορουμιτες καταλαβαινουνε τι λεμε εδω,
γιατι αλλιως ισως και να ενιωθα λιγο περιεργα αν συνηδειτοποιουσα οτι συμμετεχω τοσο καιρο σε μια 'ομαδα' η οποια τελικα ειναι πολυ μακρια απο εκει που νομιζα.. -
Ο χρήστης -KOSTAS- έγραψε:
Δηλαδη το γεγονος οτι ενα αρθρο δεν ειναι αντικειμενικο και βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα, περναει σε δευτερη μοιρα επειδη αυτος που το αντικρουει εχει Skoda???Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άρθρο και εκφράζει μια άποψη.
Το ότι έχεις διαφωνίες είναι απολύτως λογικό αλλά αυτό δεν κάνει το άρθρο μη αντικειμενικό. Αλοίμονο αν αντικειμενικά είναι μόνο τα άρθρα που συμφωνούν με αυτά που ο καθένας μας θεωρεί σωστά.Αλλωστε από την σύγκριση δεν καταλαβαίνω που έχεις αντιρηση!
Στο 'θα διαλέγαμε'? Αποψη του συντάκη. Που είναι το πρόβλημα? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό όμως σημαίνει ότι απαγορεύεται να μην αρέσει σε κάποιους άλλους?
Δεν είπε κανείς φίλε kouk κάτι τέτοιο ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ομως εγω δεν εγραψα εδω για να δω τις -ηδη γνωστες μου- αποψεις ουτε του popolaroυ ουτε του lkar.
συνεχίζεις έτσι; ήταν ήδη μπάχαλο το θέμα σε 4 σελίδες, σχολιάζω χιουμοριστικά ποστ ΑΛΛΟΥ χρήστη και πετάγεσαι (κατά τα γνωστά)
ποιες απόψεις; Ότι δεν γουστάρω να κουβαλάω 40 ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (για μένα γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ) πόντους αμάξωμα κάθε μέρα; ή ότι δεν γουστάρω να χω sedan αυτοκίνητο;
Ελληνικά καταλαβαίνεις ή όχι;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλωστε από την σύγκριση δεν καταλαβαίνω που έχεις αντιρηση!
Στο 'θα διαλέγαμε'? Αποψη του συντάκη. Που είναι το πρόβλημα?H οποια με τον πληθυντικο γινεται αποψη του περιοδικου Νικο μου.....
Αμαν μαλλιασε η γλωσσα μου!!!! -
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Ναι αλλά έγινε ο χαμός της αρκούδας. Πικραθήκατε μεταξύ σας. Για ποιό λόγο βρε OctaviaABT? ( )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άρθρο και εκφράζει μια άποψη.
Το ότι έχεις διαφωνίες είναι απολύτως λογικό αλλά αυτό δεν κάνει το άρθρο μη αντικειμενικό. Αλοίμονο αν αντικειμενικά είναι μόνο τα άρθρα που συμφωνούν με αυτά που ο καθένας μας θεωρεί σωστά.Εδω διαφωνουμε.
Το να βγαζεις συμπερασματα που βασιζονται σε σχολια για 'φαναροκυνηγους' και 'δεν εχουμε οικογενεια', κλεινοντας ουσιαστικα τα ματια σε ενα σωρο αλλα προτερηματα του αυτοκινητου, αυτοματως αναιρει το δικαιωμα που εχεις σαν συντακτης, να εισαι δηλαδη αντικειμενικος! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι αλλά έγινε ο χαμός της αρκούδας. Πικραθήκατε μεταξύ σας. Για ποιό λόγο βρε OctaviaABT? ( )
ωπα! σε τσακωσαμε ΟCTAVIA ABT
Περιοδικο 4τ: you must be joking!