-
Απο πού φαίνεται πως το περιοδικό 'τα παίρνει' ?
Εχεις κάποια απόδειξη για την κατηγορία που προσάπτεις?
-
εμενα αυτο που μου τι δινει ειναι τα ακυρα συγκριτικα και ειμαι σιγουρος οτι γινονται επιτηδες για να μη βγαινει ξεκαθαρα καποιος χαμενος
εγω νομιζα οτι το οκταβια ειναι μεσαιο και το λεον μικρομεσαιο, ας συγκρινουμε και αξεντ με aygo επειδη εχουν την ιδια τιμη
γιατι δε το συκρινουν με golf gti? αυτοι δεν ειπαν οτι ο κινητηρας ειναι ουσιαστικα ιδιος??υπαρχουν ενα σωρο τιμια συγκριτικα αλλα καθονται και συγκρινουν οκταβια με λεον???????
ας δωσει καποιος τεχνικα χαρακτηριστικα και τιμη των 2 μοντελων παρακαλω
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
ο φυλαχτος ειναι και ο μονος που μπορει να παει κοντρα με τον ποπολαρο στα ban.
Οπως και νάναι όμως τους ανακέλυψες ένα νέο παίκτη γιά μεταγραφή, που έχει σαφώς θέση εδώ μέσα ΣTHN AYΛH ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ που λέγεται 4Τ Forum μαζί με τους:
Χρονομέτρες, Popolarous, Ikarous, Lotus-Νιιικους (όπως Αμαλιιία ), και άλλα 10-κύλινδρα σύνολα σε διάταξη V edit [Krusenstern]
Απ' την άλλη διαβλέπω ότι η SKODA-CLAN θα έχει πλέον μιά ατέλειωτη 'Παιδική Χαρά' γιά να διασκεδάζει ...
Νομίζω πως αρκετά κράτησε αυτή η κατάσταση
Επειδή οι 4Τ δημοσίευσαν την άποψή τους για κάποια αυτοκίνητα , έπρεπε να φτάσουμε σε τέτοιες ακρότητες ?
Λέγοντας ακρότητες , εξηγούμαι :
-Είναι , ακρότητα , οπαδισμός η σχέση που αναπτύσουν πολλοί με το αυτοκίνητό τους
-Είναι χουλιγκανισμός ο τρόπος με τον οποίον εκφράζονται ενάντια σε όποιον εκφράζει αντίθετη άποψη και ο τρόπος που στις ...θύρες τους συζητούν και σχεδιάζουν το ...σχέδιο μπαχαλοποίησης του 4ΤΦ
-Είναι απαράδεκτο να ανταλλάσονται ύβρεις , ακόμα και για ότι ιερότερο έχει ο κάθε άνθρωπος.Είναι ενδειτικό του χαρακτήρα του καθενός , το να αποκαλεί περιπεκτικά/απαξιωτικά/ή οτιδήποτε άλλο , Κυρ-Κώστα , τον Καββαθά.
Απλά , εάν ΔΕΝ υπήρχε , ο Κυρ-Κώστας , δεν θα είχαμε αυτό το βήμα , για να γράφουμε ο καθένας μας το μακρύ του και το κοντό του .Και απο πάνω , καπάκι που λέμε , έρχεσαι τώρα και αποκαλείς Αυλή των Θαυμάτων και Παιδική Χαρά , αυτό το Βήμα
Φίλε , είναι δικαίωμά σου , εάν δεν σου αρέσει το περιοδικό , να μήν το αγοράζεις . Έτσι θα κάνεις ζημιά στις Τ.Ε. (άν και μάλλον θα το ...ξεφυλλίζεις ,όπως και άλλοι ... σε πρώτη ευκαιρία για να βρίσκεις τροφή για σχόλια ).
Όμως ΔΕΝ είναι δικαίωμά σου να χαρακτηρίζεις , εμμέσως ΠΛΗΝ σαφώς , τα μέλη του 4ΤΦόρουμ παιδάκια που παραμυθιάζονταιΥπάρχουν και όρια :angry2:
Δέν νομίζεις ??????????????????????????????????????Αποστόλης Νούσιας
(επώνυμα ) -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Φίλε , είναι δικαίωμά σου , εάν δεν σου αρέσει το περιοδικό , να μήν το αγοράζεις . Έτσι θα κάνεις ζημιά στις Τ.Ε. (άν και μάλλον θα το ...ξεφυλλίζεις ,όπως και άλλοι ... σε πρώτη ευκαιρία για να βρίσκεις τροφή για σχόλια ).
Όμως ΔΕΝ είναι δικαίωμά σου να χαρακτηρίζεις , εμμέσως ΠΛΗΝ σαφώς , τα μέλη του 4ΤΦόρουμ παιδάκια που παραμυθιάζονταιΥπάρχουν και όρια :angry2:
Δέν νομίζεις ??????????????????????????????????????Αποστόλης Νούσιας
(επώνυμα )Αποστόλη ηρέμησε δεν αξίζει να θυμώνεις με τέτοιες καταστάσεις.
Οι συγκεκριμένοι που δημιούργησαν το συγκεκριμένο θέμα έχουν ίδιο όφελος, με ότι αυτό συνεπάγετε για την αντικειμενικότητα που διαβάζουν και κρίνουν τις δοκιμές του συγκεκριμένου περιοδικού.
-
......................
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
edit [Krusenstern]Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, η περιεχόμενη γωνία της διάταξης V είναι άμεση συνάρτηση της ηλικίας του άνδρα. Όσο πιο μικρός είναι, τόσο η περιεχόμενη γωνία είναι μικρή. Όσο μεγαλώνει η ηλικία του δείγματος, τόσο η περιεχόμενη γωνία μεγαλώνει. Θα έβαζα και σχήμα, αλλά φοβάμαι μη με κάνει edit ο kouk!
Να πω και εγώ τη γνώμη μου (που έχω μια, όπως και κάτι άλλο!):
Το θέμα για το περιοδικό και το συγκριτικό...δεκτόν και σεβαστόν.
Το τι έγινε με τις φασαρίες και τα λοιπά, έχω να πω ότι χαλάτε τις καρδιές σας τσάμπα. Αν οι skodisti έχετε καλύτερο αυτοκίνητο από τον popol@ro, γούστο σας και καπέλο σας. Πάντε και οδηγήστε το, μην μαλώνετε χωρίς αποτέλεσμα μέσα σε ένα forum.-[/img]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε ναι
Γιατί το 2ο nickname?
Γιατι το πρώτο είναι banned για 15 ημέρες. Πετράν, σε παρακαλώ να σταματήσεις να δημοσιεύεις με άλλα nicknames. Οποιαδήποτε δημοσίευση από άλλο nickname πλην του κανονικού σου (όταν ξεκλειδωθεί σε 15 ημέρες), θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
ο φυλαχτος ειναι και ο μονος που μπορει να παει κοντρα με τον ποπολαρο στα ban.
Οπως και νάναι όμως τους ανακέλυψες ένα νέο παίκτη γιά μεταγραφή, που έχει σαφώς θέση εδώ μέσα ΣTHN AYΛH ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ που λέγεται 4Τ Forum μαζί με τους:
Χρονομέτρες, Popolarous, Ikarous, Lotus-Νιιικους (όπως Αμαλιιία ), και άλλα 10-κύλινδρα σύνολα σε διάταξη V [b]edit [Krusenstern][/b]
Απ' την άλλη διαβλέπω ότι η SKODA-CLAN θα έχει πλέον μιά ατέλειωτη 'Παιδική Χαρά' γιά να διασκεδάζει ...
Σε όποιον δεν αρέσει η αυλή των θαυμάτων που λέγεται 4ΤF, μπορεί να μην ξανακάνει login. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Προσπαθούμε όσο μπορούμε για το καλύτερο, αλλά μάλλον δεν σε νοιάζει και τόσο αυτό
[moderator]
-
και μενα μου την ειχε πεσει ο ποπολαρος χωρις να καταλαβω και το λογο
τες πα εγω ξαναρωταω, γιατι δεν εκαναν συγκριτικο Leon 2.0 ,C4 VTS, Astra GTC 2.0?????
και σου πεταν εκει ενα οκταβια και μενεις μ@λ@κας
δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο που πολλα μελη του φορουμ δεν αγοραζουμε το περιοδικο
-
παρόλο που σε κάποια εύλογα ερωτήματα που έκανα και αρκετά απλά για να απαντήσει ο καθένας που έχει γνώμη σε αυτό το νήμα συνεχίζω να πώ κάτι άλλο.
έκανα ένα κλίκ στις εικόνες του σκόντα φόρουμ που ανέβασε κάποιος απο εδώ. επειδή διαβάζω εδώ περι σχεδιασμού μπαχαλοποίησητου φόρουμ των 4τ και άλλα τέτοια εύθυμα εγώ να πώ ότι δεν βρήκα κάτι μεμπτό απο τα παιδιά εκεί. το 'κραξιματάκι' που είπε ο -=yoda=- είναι για το θέμα και προς το περιοδικό και νομίζω είναι αποδεκτό μέχρι ένα σημείο.
δηλαδή μέχρι τις 3-4 πρώτες σελίδες που απλά γινόταν συζήτηση απο κάποιους ενώ την ίδια στιγμή απο άλλους έπεφτε λάδι στην φωτιά και με άσχημο/προκλητικό τρόπο
βρε βρε , που ωρες ωρες λενε και μερικες αληθειες τα περιοδικα και εμεις δεν τα παιρνουμε στα σοβαρα και τους βριζουμε
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Mπορει οι 'Σκοντακηδες' να το εχουν παρει προσωπικα, αλλα εγω σαν 'SEATακιας', βλεπω μια εντελως λανθασμενη προσεγγιση του θεματος.
Το να σου φαινεται οτι ενα αυτοκινητο ειναι καλυτερο απο ενα αλλο, δεν ειναι κατι μεμπτο, αλλα οταν ερχονται τα νουμερα να σε διαψευσουν, τοτε απλα αναθεωρεις ή γραφεις κατι διαφορετικο.
κατσε ξαναδιαβασε το αρθρο....
Εγω προσωπικα το μονο που βλεπω ειναι απλως ενα κακογραμμενο αρθρο και μια -γνωστη- εμπαθεια για ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο. Κακα τα ψεμματα, ακομα και αν η καινουργια Octavia ηταν μακραν καλυτερη ή και ισαξια με ενα Golf GTI (που ειναι/ιδια μηχανικα μερη αλλα πολυ μεγαλυτερο το Skoda)
πολυ μεγαλυτερο το σκοντα???? που??? στο μηκος και στο πορτμπαγκαζ????
ισαξια με το γκολφ GTi???? το πιστευεις αυτο που λες ή απλα το πετας για να κανεις εντυπωση???
, σε καμμια περιπτωση δεν προκειτε να το γραφανε.
Αλλωστε για αυτους, οι παλιες 'καλες', 'παραδοσιακες' αξιες ποτε δεν ξεπερνιουνται, απο τη στιγμη που ειναι κολλημενοι στη δεκαετια του '60-'70, που οι Alfa σκουριαζανε και τα 'Μερκεντε' ηταν τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου.κουκουρουκου
αυτόν τον τρόπο συμμετοχής στο θέμα δεν τον σχολίασε κανείς! ναι μπορεί να ήταν λάθος το πμ αλλά εστάλει μετά απο 'τσίγκλισμα'.
και εγώ αν έλεγα ωραία και καλά την γνώμη μου και μου απαντούσε κάποιος 'κουκουρούκου' θα τσαντιζόμουν (μπορεί να μην έστελνα πμ κλπ αλλά μπορεί να κράταγα το όνομα, να το έγραφα στο βιβλίο και να το διάβαζα όταν έπρεπε...)
τώρα βέβαια να συνεχίσουμε να λέμε πράγμτα για άτομα τα οποία έχουν στέρηση δικαιώματος λόγου για κάποιο διάστημα δεν νομίζω να βοηθά και να τιμά κανέναν.
απο την στιγμή πάντως που σε οποιοδήποτε περιοδικό υπάρχουν διαφημήσεις με προιόντα του χώρου τον οποίο ασχολείτε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. και αυτό είναι κρίμα και πρέπει να σταματήσει.
επίσης στα περι φανατισμού ξαναλέω πως προτιμώ να φανατιστώ με μια λαμαρίνα που θα μου προσφέρει κάποια συγκίνηση και κάποια οδηγική απόλαυση παρά να γίνο οπαδός μιας ομάδας που είτε κερδίσει είτε χάσει θα μου προσφέρει καυγάδες με άλλο κόσμο που υποστηρίζει αντίθετες ομάδες (όταν για να υποστηρίξω μια ομάδα πρέπει να πληρώνω τα εισητήριά της κλπ και οι παίκτες της παίρνουν λεφτά για ένα χρόνο που δεν θα πάρω εγώ σε όλη μου την ζωή. αυτό το βρίσκω τρομερά βλακώδες και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που το κάνουν.)
οπότε κύριοι αφού είναι λαμαρίνες τότε είστε σε ένα φόρουμ και συζητάτε για λαμαρίνες??? τρομερό χάσιμο χρόνου δεν νομίζετε εσείς που το λέτε?
τέλος περι σκόντα κλάν, σκονταλιμπάν και άλλα όμορφα αν είχα σκόντα και ήμουν στο κλάμπ θα θιγόμουν άμεσα και δεν θα χρειαζόταν να προσχεδιάσω κάτι για να έρθω εδώ να πώ την γνώμη μου (ότι θίγομαι δηλαδή). μήπως θα ήταν καλό να αρκείστε στον σχολιασμό μόνο των ατόμων που βρίσκονται σε αυτή τη συζήτηση και μόνο εδώ?
Περιοδικο 4τ: you must be joking!