-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Λες τώρα να αρχίσουν τα απειλητικά pm από τους Skodisti?
Τι φοβάστε μήπως μετά σας την πέσει το club την εν λόγω εταιρείας?
Και έχουμε και «βαριά» αμάξια.
……. εγκαταλείπωντας το παράλληλο σύμπαν στο οποίο μόνο Skoda υπάρχουν και τιποτα άλλο ……
Εδώ κάνεις λάθος.
…… όποιος τολμά να εκφέρει γνώμη που δεν τους αρέσει χαρακτηρίζεται 'χούλιγκαν' , 'χρονομέτρης' ( τον ξέρω το κύριο ήμουν εδώ τότε...) και 'popolaros'
Επειδή το διάβασα το θέμα, μάλλον σε όλους (καλά καλά, όχι σε όλους) τους άλλους δεν τους άρεσε που θίχτηκε ένα άρθρο των 4Τ.
Υ.Γ Αν είχαν δεί και άλλα μέλη το pm του εν λόγω χρήστη προς τον popolaro
Εχουν την δυνατότητα οι χρήστες να βλέπουν τα pm αλλων χρηστών???
Δηλαδή …. Έχουν δει όλα τα pm που έχω στείλει ????edit [Krusenstern]
Θα σε παρακαλούσα να σβήσεις τα bold στο post σου και να μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτε...Όσο για τα pm λές να γράφουμε οτι μας κατεβαινει στο κεφάλι τόση ώρα...
-
Μη γνωριζοντας τι ακριβως εχει παιχτει τελευταια στο φορουμ... εχω να πω απλα πως η χαλαροτητα και η ανοχη πρεπει να εχουν τα ορια τους. Πιστευω πως οι mods στα πλαισια της καλης λειτουργιας του φορουμ θα πρεπει να γινουν αρκετα ποιο αυστηροι και με γρηγοροτερα αντανακλαστικα.
Εχω υπαρξει και εγω mod σε 2 πολυ μεγαλα φορουμς τεχνολογιας, και η εμπειρια μου λεει πως για το καλο ολων οι mods πρεπει να κανουν αισθητη την παρουσια τους οπου χρειαζετε και οι κανονες να τηρουνται ανεξαιρετως (προσωπικα εχω bannarei μεχρι και φιλο μου, επειδη ειχε ξεφυγει... rules are for everyone). Οταν ο χρηστης ξερει πως η 'μαλακια' που σκεφτεται να εκστομισει δεν θα περασει στο ντουκου... θα το σκεφτει διπλα και τριπλα, αν θελει να συνεχισει την παρουσια του στο φορουμ...
Στην περιπτωση μας, η ατιμωρησια ειναι εμφανης... οπως εμφανης ειναι και οι συνεπειες. Do something...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπα καινούριος είσαι εσύ πουλάκι μου;
Αλλο φρούτο... ΗΒΗ
Αναλόγως πως το βλέπεις.
Στην ζωή «σιτεμένος» , στο φόρουμ βρέφος, στα πόστ ημερών.
Ετσι και έχει βγάλει η ΗΒΗ σκοντακοχυμό πάω να διεκδικίσω ποσοστά.
Σε κάλυψα..... πουλάκι σου ????
είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί αν ήταν αληθές το pm.
Πώς ??????
Τι μου θυμίζουν οι ξαφνικές μαζικές εγγραφές και η επιστροφή ορισμένων nicks στο forum;
Θα πεις και σε εμάς τους καινούργιους ????
Αν ο ποπολάρος έλεγε ψέματα, ο Κριεζά θα το έλεγε και η mods πολύ εύκολα θα το έλεγχαν.
Ξανά… πώς ????
Όμως mono αυτό δεν έγινε και συνέχισε να στέλνει να προσβλητικά pm παρέα με άλλον έξοχο Skodakia
Ωπα… υπάρχει και άλλος skodakias εκτός από εμένα ??? Πως ξέρεις ότι συνέχισε και ότι του έστειλε και άλλος skodakias που δεν είμαι εγώ????
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήρας**Με το υπογραμμισμένο δεν γελάω και δεν δέχομαι κανένα ρατσιστικό σχόλιο πρός τα εμένα ή οποιοδήποτε μέλος του skodaclub.
Οπότε ή λές ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση ή απαιτώ από τους mod ΟΧΙ ban, αλλά σύσταση προς το πρόσωπο σου. !!! **Σε αυτή τη περίπτωση κοιτάμε το παρελθόν.
Αν είναι βεβαρημένο τότε παίρνουμε κεφάλι αν όχι τότε είμαστε ελαστικοί.Και επειδή ο KRIEZA όπως έχετε πεί έχει ξανα καταφερθεί εναντίον του Popol@ros, αυτό σημαίνει αυτόματα και ότι το έστειλε ????
Ή είναι δολιοφθορά ??? Υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις????Θα σε παρακαλούσα να σβήσεις τα bold στο post σου και να μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτε...
Μην ανησυχείς ΔΕΝ μου έστειλες τέτοιο pm και θα τα σβήσω.
Όσο για τα pm λές να γράφουμε οτι μας κατεβαινει στο κεφάλι τόση ώρα...
Δηλαδή ΕΣΥ έχεις ΔΕΙ το ORIGINAL pm ??? Και ξαναρωτάω. Βλέπουν ΟΛΟΙ τα Pm μου??????
-
Δεν ανησύχησα...απλά σου ζήτησα να το σβήσεις...
Για τα υπόλοιπα i rest my case... -
skodakias, κανείς χρήστης και κανείς Moderator δεν μπορεί να δει τα πμ σου. Αν χρειαστεί όμως να αποδειχθεί κάτι, και επειδή η κατηγορία είναι βαριά, τεχνικά υπάρχει τρόπος. Ως moderators, περιμένουμε και την ειλικρινή απάντηση του KRIEZA επί του θέματος. Ελπίζω να σε κάλυψα.
[moderator]
-
είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί αν ήταν αληθές το pm.
Πώς ??????
Με τον πιο απλό τρόπο... κύριοι mods μπείτε για λίγο με τον κωδικό μου που σας δίνω για να δείτε τα pm μου.
-
Σε αυτή τη περίπτωση κοιτάμε το παρελθόν.
Αν είναι βεβαρημένο τότε παίρνουμε κεφάλι αν όχι τότε είμαστε ελαστικοί.Και επειδή ο KRIEZA όπως έχετε πεί έχει ξανα καταφερθεί εναντίον του Popol@ros, αυτό σημαίνει αυτόματα και ότι το έστειλε ????
Ή είναι δολιοφθορά ??? Υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις????Όχι αλλά στη προκειμένη περίπτωση κι από τι στιγμή που ο 'κατηγορούμενος'* δεν απαντά αρνητικά αν το έκανε ή όχι (συν κάποια άλλη συμπεριφορά που έχει τώρα) δεχόμαστε ότι το έκανε και τον τιμωρούμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα.
'Άδικος νόμος αλλά νόμος' .- Τη λέξη κατηγορούμενος μη τη δείς με τη κυριολεκτική σημασία της αλλά σαν βοήθημα για τη σκέψη μου.
-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήρας**Με το υπογραμμισμένο δεν γελάω και δεν δέχομαι κανένα ρατσιστικό σχόλιο πρός τα εμένα ή οποιοδήποτε μέλος του skodaclub.
Οπότε ή λές ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση ή απαιτώ από τους mod ΟΧΙ ban, αλλά σύσταση προς το πρόσωπο σου. !!! **Sygnomi, alla gia eksigise mou pos ethiksa esena H ta meloi tou Skoda club???
-
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήραςΣε περίπτωση που δεν ξέρεις, (κάτι που πιθανότατα συμβαίνει) clan=φατρία και ουχί η ελληνική λέξη στην οποία πήγε το μυαλό σου...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήραςΣε περίπτωση που δεν ξέρεις, (κάτι που πιθανότατα συμβαίνει) clan=φατρία και ουχί η ελληνική λέξη στην οποία πήγε το μυαλό σου...
ασε τις διαλεξεις και μπες κανα msn
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
skodakias, κανείς χρήστης και κανείς Moderator δεν μπορεί να δει τα πμ σου. Αν χρειαστεί όμως να αποδειχθεί κάτι, και επειδή η κατηγορία είναι βαριά, τεχνικά υπάρχει τρόπος. Ως moderators, περιμένουμε και την ειλικρινή απάντηση του KRIEZA επί του θέματος. Ελπίζω να σε κάλυψα.[moderator]
@Krusenstern:
Ναι Σπυρο το εστειλα το πμ.
Ναι εχω προηγουμενα με το ποπολαρο.
Οχι δε σου δινω εξουσιοδοτηση να ελεγξεις τα εισερχομενα πμ μου απο το χρηστη αυτο.Το οτι δε μιλαω δε σημαινει απολυτως τιποτα.....
Μποριτε να μου ριξετε ενα,δυο πεντε δεκα μπαν....
Αν αυτο σας βολευει ωστε να κανετε τη δουλεια σας καλυτερα.@tazio, mirage κλπ.
Με αποκαλεσατε υβριστη.
Ποτε σας εβρισα εσας δημοσια ή ιδιωτικα??
Mπορειτε να μου πειτε ποιον αλλον εχω προσβαλλει ή εχω βρισει δημοσια εκτος απο το συγκεκριμενο με τον οποιο οπως ειπα και πιο πανω εχω προηγουμενα?? (και το Γαβριηλ1 που ολοι του εχετε σουρει τα μυρια οσα)
Αν καποιος δικαιουται(?) να το κανει αυτο ειναι μονο ο ποπολαρος στον οποιο εστειλα το πμ με το οποιο δεν τον εβρισα αυτον ή αλλον, απλα τον ρωτησα .....
Σας εχρισε κανεις υπερασπιστες του ποπολαρου στον οποιο επαναλαμβανω οτι ειχα να πω το ειπα με πμ και αυτος επελεξε να δημοσιοποιησει??@kouk
Δεν εβρισα Νικο ρωτησα κατι με πμ.Το γιατι μη το ψαχνεις.Ενα μονο θα πω:
Θα μπορουσα καλλιστα να δημοσιευσω κι εγω διαφορα πμ αλλα δεν το εκανα ουτε προκειται να το κανω για να υπερασπιστω (απο ποιον αραγε??)
τον εαυτο μου ή για να κερδισω τον οικτο και τη συμπαθεια....Και τελος μια επισημανση:
Δεν ειμαι μελος του Skodaclub ή οποιουδηποτε αλλου κλαμπ οποτε μη τη πεφτετε σε ανθρωπους που δε σας φταινε.... -
μπα ? δηλαδη τον δολοφονο μπορει να τον πει 'δολοφονο' μονο το πτωμα?
-
η ουσια ειναι οτι o popolaros εχει προηγουμενα με αλλους απο αλλα μερη εκτος αυτου του φορουμ.
επισης ουσιαστικο ειναι οτι επειδη το κραταει, προτιμα να τη λεει σε καποιον για το αυτοκινητο του σε καθε ευκαιρια, παρα να του την πει στα ισα.
ειναι μικρος και σαν ατομο 'δικαιολογειται'και ετσι 'τσιγκλαει'
ομως καποια στιγμη το τσιγκλισμα κατανταει εκνευριστικο. αυτη ειναι η ουσια.
ειδαμε προσφατα οτι μεχρι και σε αγγελιες που δεν τον ενδιαφερουνε ουτε στο ελαχιστο μπαινει σφηνα και λεει τα δικα του..και εμενα με εχει βρισει παλιοτερα σε πμ, και ισως να τον εχω ξαναβρισει και εγω.
οταν ειδα δημοσιευμενη την ερωτηση που πιθανον να του εκανε ο κριεζα, αυτοματως μου δημιουργηθηκε και εμενα αυτη η απορια και του εκανα κι εγω την ιδια ερωτηση.
εδω που τα λεμε πιστευω οτι ολοι σας εχετε την ιδια απορια...οταν καποιος μανουριαζει, καποια στιγμη και καποιος αλλος θα μανουριασει μαζι του. λογικο και αναμενομενο.
ετσι κι αλλιως, για αυτο υπαρχουνε και τα προσωπικα μηνυματα, οπως αλλωστε για αυτο και ολοι οι συντονιστες σε ολα τα φορα του κοσμου
παραινουνε τα ατομα που εχουνε αποριες προσωπικου επιπεδου που δεν αφορουν την κοινη θεα να χρησιμοποιουν τα πμ.η δημοσιοποιηση ενος προσωπικου μηνυματος ειναι μια μεγαλη ιστορια,
παντως δεν εμπιπτει στους κανονες δημοσιευσης σε κοινη θεα. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
@tazio, mirage κλπ.
Με αποκαλεσατε υβριστη.
Ποτε σας εβρισα εσας δημοσια ή ιδιωτικα??
Mπορειτε να μου πειτε ποιον αλλον εχω προσβαλλει ή εχω βρισει δημοσια εκτος απο το συγκεκριμενο?? (και το Γαβριηλ1 που ολοι του εχετε σουρει τα μυρια οσα)
Αν καποιος δικαιουται να το κανει αυτο ειναι μονο ο ποπολαρος στον οποιο εστειλα το πμ......Η ένστασή μου είναι στο ποιόν βρίζεις. Αν έβριζες τον ποπολάρο, εμένα, τον οποιοδήποτε 'εμένα' δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα το δεχόμουν αδιαμαρτήρητα. Από τη στιγμή που βρίζεις τρίτο πρόσωπο και μάλιστα ένα πρόσωπο ιερό για τον καθένα μας τότε χάνεις όποιο δίκιο έχεις.
Αυτό με έκανε να σε αποκαλέσω υβριστή. Δε ξέρω τι έχει ειπωθεί ανάμεσα σε σένα και τον ποπολάρο ούτε και γνωρίζω προσωπικά κανένα σας αλλά κάποια όρια είναι νομίζω αδιαπραγματεύσιμα.
Δε πρέπει κανείς τα υπερβεί.Ο ποπολάρος με τη κίνηση να διμοσιεύσει το π.μ. πιστεύω ότι το έκανε για να ζητήσει έμεσα την κάλυψη του φόρουμ. Για αυτό και απαντησαν τρίτοι μεταξύ των οποίων κι εγώ.
Κάτι ακόμα. Είσαι πολύ ώρα μέσα στο φόρουμ κι όμως δεν απάντησες παρα μόνο όταν έφυγε κι ο τελευταίος mod. Αυτό γιατί;
Αν δεν το έκανες με υστεροβουλία τότε λάθος μου. Αν και δε το νομίζω.Αυτά και χωρίς διάθεση (πλέον) να τραβήξω το θέμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι ακόμα. Είσαι πολύ ώρα μέσα στο φόρουμ κι όμως δεν απάντησες παρα μόνο όταν έφυγε κι ο τελευταίος mod. Αυτό γιατί;
Αν δεν το έκανες με υστεροβουλία τότε λάθος μου. Αν και δε το νομίζω.ε, καλα τωρα....
δεν μου φαινεται ο kriezas να ειναι το μικρο παιδακι που κρυβεται στη φουστα του moderator ή περιμενει να φυγει για να εκφρασει την γνωμη του.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Αν δεν το έκανες με υστεροβουλία τότε λάθος μου. Αν και δε το νομίζω.ε, καλα τωρα....
δεν μου φαινεται ο kriezas να ειναι το μικρο παιδακι που κρυβεται στη φουστα του moderator ή περιμενει να φυγει για να εκφρασει την γνωμη του..Κι εγώ δε θέλω να το πιστεύω αυτό αλλά μου φάνηκε παράξενο το να είναι εδώ (και μάλιστα φανερός χρήστης) και να μην απαντά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο ποπολάρος με τη κίνηση να διμοσιεύσει το π.μ. πιστεύω ότι το έκανε για να ζητήσει έμεσα την κάλυψη του φόρουμ. Για αυτό και απαντησαν τρίτοι μεταξύ των οποίων κι εγώ.
οσο για αυτο, ηλιου φαϊνοτερο ειναι..
το θεμα ομως ειναι, μηπως ο ποπολαρος και ο καθε ποπολαρος θα επρεπε να εχει συνεση του τι κανει οταν μονιμως τσιγκλαει καποιον?
δηλαδη τι θες να σου κανει ο καθε μοντερεητορ? στα αλλα φορα ξερεις τι κανανε? ban τον ποπολαρο..ρε ποπολαρε, μεγαλωσες πια. γινε λιγο πιο σωστος βρε αγορι μου να μη σου τη λεει κανεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ένστασή μου είναι στο ποιόν βρίζεις. Αν έβριζες τον ποπολάρο, εμένα, τον οποιοδήποτε 'εμένα' δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα το δεχόμουν αδιαμαρτήρητα. Από τη στιγμή που βρίζεις τρίτο πρόσωπο και μάλιστα ένα πρόσωπο ιερό για τον καθένα μας τότε χάνεις όποιο δίκιο έχεις.
Δεν εβρισα κανεναν δυο ερωτησεις εκανα....
Αυτό με έκανε να σε αποκαλέσω υβριστή. Δε ξέρω τι έχει ειπωθεί ανάμεσα σε σένα και τον ποπολάρο ούτε και γνωρίζω προσωπικά κανένα σας αλλά κάποια όρια είναι νομίζω αδιαπραγματεύσιμα.
Δε πρέπει κανείς τα υπερβεί.Aφου δε ξερεις καλο θα ειναι να μη παιρνεις θεση.Αλλος ξεπερασε τα ορια και εγω τον ρωτησα το λογο.
Ο ποπολάρος με τη κίνηση να διμοσιεύσει το π.μ. πιστεύω ότι το έκανε για να ζητήσει έμεσα την κάλυψη του φόρουμ. Για αυτό και απαντησαν τρίτοι μεταξύ των οποίων κι εγώ.
Nα κερδισει τη καλυψη (ή μηπως τον οικτο και τη συμπαθεια??) του φορουμ απο τι ρε tazio??
Αν δεν το έκανες με υστεροβουλία τότε λάθος μου. Αν και δε το νομίζω.Aπαντησα μολις ειδα και διαβασα ΟΛΑ τα ποστ που αναφερονται στο θεμα.
Υστεροβουλια γιατι??Μπορεις να το εξηγησεις??
Μηπως δε θα ξαναμπουν παλι οι μοντς αυριο μεθαυριο??Αυτά και χωρίς διάθεση (πλέον) να τραβήξω το θέμα.
Tην ιδια διαθεση ειχα κι εγω, να μην απαντησω τραβωντας το θεμα μεχρι που ειδα οτι αρχισαν καποιοι να την πεφτουν προσβαλλοντας ανθρωπους ή αλλα κλαμπ που ουτε ξερω ουτε ειμαι μελος τους(π.χ. το skodakia ή το skodaclub).
-
Mας περνας για χαζούς;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Mας περνας για χαζούς;ποιος απο τους δυο?
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum