Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπα καινούριος είσαι εσύ πουλάκι μου;
Αλλο φρούτο... ΗΒΗ
Αναλόγως πως το βλέπεις.
Στην ζωή «σιτεμένος» , στο φόρουμ βρέφος, στα πόστ ημερών.
Ετσι και έχει βγάλει η ΗΒΗ σκοντακοχυμό πάω να διεκδικίσω ποσοστά.
Σε κάλυψα..... πουλάκι σου ????
είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί αν ήταν αληθές το pm.
Πώς ??????
Τι μου θυμίζουν οι ξαφνικές μαζικές εγγραφές και η επιστροφή ορισμένων nicks στο forum;
Θα πεις και σε εμάς τους καινούργιους ????
Αν ο ποπολάρος έλεγε ψέματα, ο Κριεζά θα το έλεγε και η mods πολύ εύκολα θα το έλεγχαν.
Ξανά… πώς ????
Όμως mono αυτό δεν έγινε και συνέχισε να στέλνει να προσβλητικά pm παρέα με άλλον έξοχο Skodakia
Ωπα… υπάρχει και άλλος skodakias εκτός από εμένα ??? Πως ξέρεις ότι συνέχισε και ότι του έστειλε και άλλος skodakias που δεν είμαι εγώ????
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ανακαλώ όλα όσα είπα που μπορεί να έθιξαν Skoda, VAG, και οποιοδήποτε μέλος του Skoda clan.
Πλαστικό αυτοκινητάκι 800 κιλών οδηγάω και δεν θέλω να με πατήσει κανένας τσέχικος οδοστρωτήρας
**Με το υπογραμμισμένο δεν γελάω και δεν δέχομαι κανένα ρατσιστικό σχόλιο πρός τα εμένα ή οποιοδήποτε μέλος του skodaclub.
Οπότε ή λές ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση ή απαιτώ από τους mod ΟΧΙ ban, αλλά σύσταση προς το πρόσωπο σου. !!! **
Σε αυτή τη περίπτωση κοιτάμε το παρελθόν.
Αν είναι βεβαρημένο τότε παίρνουμε κεφάλι αν όχι τότε είμαστε ελαστικοί.
Και επειδή ο KRIEZA όπως έχετε πεί έχει ξανα καταφερθεί εναντίον του Popol@ros, αυτό σημαίνει αυτόματα και ότι το έστειλε ????
Ή είναι δολιοφθορά ??? Υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις????
Θα σε παρακαλούσα να σβήσεις τα bold στο post σου και να μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτε...
Μην ανησυχείς ΔΕΝ μου έστειλες τέτοιο pm και θα τα σβήσω.
Όσο για τα pm λές να γράφουμε οτι μας κατεβαινει στο κεφάλι τόση ώρα...
Δηλαδή ΕΣΥ έχεις ΔΕΙ το ORIGINAL pm ??? Και ξαναρωτάω. Βλέπουν ΟΛΟΙ τα Pm μου??????