-
Το ελληνικό ανάποδα. Αλλά επέτρεψέ μου να εμπιστεύομαι περισσότερο το βρετανικό .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το ελληνικό ανάποδα. Αλλά επέτρεψέ μου να εμπιστεύομαι περισσότερο το βρετανικό .είναι απλό. Το αγγλικό τα παίρνει από τη VW, όπως και οι 4Τ, ενώ το ελληνικό EVO τα παίρνει από τη Ford
-
Eμ με πρόλαβες και τα σκασες στους 4Τ αλλά πήρα το αίμα μου πίσω με το EVO.
Aλήθεια εσένα σ' έγδαραν πολύ; -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Eμ με πρόλαβες και τα σκασες στους 4Τ αλλά πήρα το αίμα μου πίσω με το EVO.
Aλήθεια εσένα σ' έγδαραν πολύ;άστα, μεγάλο μέρος του budget της χρονιάς
-
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως εάν το Golf έριχνε 1.5 δευτερόλεπτο στο Megane, θα έβγαιναν αυτοκρατορικά διατάγματα και δηλώσεις περί του καλύτερου GTI από την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον τροχό κτλ.
Δεν θα ήταν ωραίο να πάρουμε επιτέλους απόφαση πως το καθένα έχει την χάρη του, και πως κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο; Τί είμαστε, 10 χρονών πια; Εάν θέλω το πιο απόλυτο παίρνω το Α, αν θέλω all around το Β.
Και στην τελική, εάν μιλάμε για καυτά hatchback, όταν στις πίστες και στο 0-160-0 το Megane αποδεικνύεται πιο γρήγορο, αυτό δε σας φτάνει για να το χαρακτηρίσετε ισάξιο του 'βασιλέα'; Τι μετράει δηλαδή, η ποιότητα του πλαστικού της ποτηροθήκης;!;
Προσοχή, δεν λέω καλύτερο, λέω ισάξιο. Και μην πει κανείς πως δεν στρίβει και δεν φρενάρει, γιατί προφανώς θα εκτεθεί... Τί άλλο λοιπόν μετράει σε ένα GTI; Όχι τίποτε άλλο, αλλά και από τον καναπέ, πολύ πιο εύκολα βγάζει κανείς συμπέρασμα πως το RS είναι πιο καυτό... κάτι που φυσικά δεν θα τολμούσα ποτέ να πω για 4 αυτοκίνητα που απλά δεν έχω οδηγήσει.
Το τι προτιμώ... αυτό μάλιστα, αυτό είναι πολύ λογική απόληξη. Αλλά ποιο είναι καλύτερο; Χμμ... θυμίζει το θέμα με το Octavia και το Leon, όπου τα νούμερα λένε Skoda, και ο συντάκτης Leon. Να ανοίξουμε ένα αντίστοιχο θέμα για το Megane;
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως εάν το Golf έριχνε 1.5 δευτερόλεπτο στο Megane, θα έβγαιναν αυτοκρατορικά διατάγματα και δηλώσεις περί του καλύτερου GTI από την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον τροχό κτλ.Και στην τελική, εάν μιλάμε για καυτά hatchback, όταν στις πίστες και στο 0-160-0 το Megane αποδεικνύεται πιο γρήγορο, αυτό δε σας φτάνει για να το χαρακτηρίσετε ισάξιο του 'βασιλέα'; Τι μετράει δηλαδή, η ποιότητα του πλαστικού της ποτηροθήκης;!;
Προσοχή, δεν λέω καλύτερο, λέω ισάξιο. Και μην πει κανείς πως δεν στρίβει και δεν φρενάρει, γιατί προφανώς θα εκτεθεί... Τί άλλο λοιπόν μετράει σε ένα GTI; Όχι τίποτε άλλο, αλλά και από τον καναπέ, πολύ πιο εύκολα βγάζει κανείς συμπέρασμα πως το RS είναι πιο καυτό... κάτι που φυσικά δεν θα τολμούσα ποτέ να πω για 4 αυτοκίνητα που απλά δεν έχω οδηγήσει.
μπα δε νομιζω νικο!
-
Διεγράφη εμπρηστικό post [edit funkyreverend]
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν είπε κανείς όχι. Και το Astra είναι πιο γρήγορο από το Golf...
Δεν λέει η πίστα πάντα την αλήθεια.Ενάμιση δευτερόλεπτο είναι (κατα τήν δική μου γνώμη) σημαντική διαφορά,που δείχνει πραγματικά καλύτερο στρίψιμο από ότι τα 0,5 δευτερόλεπτα που κάνει το (πολύ δυνατότερο) Αστρα,καί τα οποία θα μπορούσε ήταν διαφορα που να οφείλεται σε αστάθμητους παράγοντες κατα τήν μέτρηση/δοκιμή ,ακόμα καί για ίδιας ισχύως αυτοκίνητα.
Μεγκάν δαγκωτό απο μένα (τουλάχιστον αρχηγού απόντως )
-
Στο βρετανικό EVO, πάντως, τα λόγια για το megane RS είναι πολύ καλά, ειδικά για την Trophy έκδοση...και στο car of the year, όπου πάλευε με θηρία...
-
Λοιπον, μετα απο σκεψη και τονιζοντας οτι αποκλειεται να αγοραζα καποιο απ'τα 4 αυτοκινητα, ψηφισα και εγω το Megane γιατι νομιζω οτι τελικα ειναι το πιο αποτελεσματικο...ειδικα μετα το review που εκανα και στα Αγγλικα περιοδικα του χωρου.
Παραδεχομαι παντως οτι ο 'King' ειναι ο πιο ολοκληρωμενος, οτι το ST ειναι πολυ καλη επιλογη, ειδικα αν αναλογιστω και την τιμη, και το Astra εχει πολυ καλες επιδοσεις καθως επισης εχω την αισθηση οτι με απλες κινησεις μερικων χιλιαδων ευρω μπορει να γινει πολυ καλο οπλο επισης...
Παντως και τα 4 νομιζω οτι ειναι καλες επιλογες και τελικα οι αγοραστες τους θα κινηθουν καθαρα με υποκειμενικους παραγωντες...
ps: Βεβαια ολα αυτα μεχρι την ελευση του Ιαπωνα...που ακομα και τωρα, νομιζω οτι θα ηταν η επιλογη μου, εαν υπηρχε στην ψηφοφορια! Ειναι και το μοναδικο αυτοκινητο απ'τα 5 που ισως καποια στιγμη να αγοραζα και στην παραγματικοτητα...
-
Ντροπή να λες τέτοια λόγια *Γάλλος *πράμα...
-
Θέλει κ ρώτημα ;
Golf GTI ... για παιδιά που ήταν πάντα άντρες...
-
Eγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να ψηφίσω!
Golf? Ίσως το πιο ολοκληρωμένο απ'όλα αλλά ταυτόχρονα και το πιο low profile?
Megane? Ίσως το πιο αγωνιστικά στημένο αλλά με ένα εσωτερικό πολύ πίσω με τα υπόλοιπα?
Focus? Το οποίο δεν ξέρω γιατί... αλλά απλά δεν μου κάνει κλικ συν ότι είναι το πιο αργό απ'όλα και μάλλον δεν θα το έπαιρνα.
Astra? Εδώ θα εμβαθείνω λίγο περισσότερο. Πρόκειται για ένα αμάξι που κατά πάσα πιθανότητα με ένα μπλοκέ διαφορικό μάλλον θα κάνει παππάδες. Και όπως λένε και οι 4τροχοί διαθέτει και πολύ καλό τιμόνι συν ότι το μοτέρ του είναι απλά σε άλλη κατηγορία. Στα χέρια κάποιου που θα μάθει να το οδηγάει όπως χρειάζεται και με ένα μπλοκέ απλά δεν θα πιάνεται.Οπότε αν υπήρχε μία λύση για μπλοκέ για το Astra τότε θα έπαιρνα αυτό. Αν όχι, τότε ανάμεσα σε megane και golf...
-
Ντροπή να λες τέτοια λόγια *Γάλλος *πράμα...Πανω απ'ολα λατρης της αυτοκινησης δασκαλε...
Μεχρι στιγμης ειχα στην κατοχη μου ενα ιταλικο, ενα γερμανικο και τωρα, ενα γαλλικο αυτοκινητο...δεν ειναι καιρος για εναν ιαπωνα!? Οχι απαραιτητα FWD...αφου σκεφτομαι να αλλαξω 'κινηση'!
-
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, έτσι όπως το θέτεις. Ο πίσω άξονας σε περιμένει !
-
10 sec αν δε με απατά η μνήμη μου (η πρώτη θα είναι ή η τελευταία )...
-
10 sec αν δε με απατά η μνήμη μου (η πρώτη θα είναι ή η τελευταία )...που δεν σε απατά η μνήμη σου ή που δεν σε απατά γενικώς θηλυκό;
-
Το δεύτερο ντε !
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι το καινούριο ST έκαμε στο Ring κάτι δευτερολεπτάκια καλύτερο χρόνο από το RS.Ισχύει αυτό;
Γιατί αν ισχύει........ Πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε να λέμε για τα περιοδικά...... Πιστεύω να ξέρετε οι περισσότεροι τι σημαίνει Focus RS....
(ελπίζω να κάνω λάθος πάντως)
Με το RS στίς Σέρρες,οι 4Τροχοι είχαν κάνει 1:36:κάτι,καί μάλον τό πιστεύω.
Φίλος που έχει γράψει πολλούς γύρους στήν πίστα τών Σερρών,έχει οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα εκεί μέσα,το μόνο αυτοκίνητο που τόν έχω ακούσει να λέει καλά λόγια,είναι το RS. -
Focus: Άντε και τρίλιτρο. Δε το γράφω για το φορολογικό καθεστός της χώρας μας, αλλά αφού το φιάχνεις που το φιάχνεις 2.5 δώστου τουλάχιστον χαρακτήρα αρχηγού. Ούτε gti είναι ούτε gt.
Astra: Ευχαριστώ πολύ, αμα θέλω κυνηγό πεζοδρομίων παίρνω scoupe δεκαετίας και κοστίζει και φτηνότερα.
Golf: Προτιμώ αυτοκίνητο κι όχι golf. Αχ αυτή η διαφήμιση.
Megane: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό.
FOCUS ST vs ASTRA OPC vs MEGANE SPORT vs GOLF GTi