-
μά δεν κατάλαβες.... όποτε αγοράζουμε κάτι τα κοιτάμε.... ξανά....
με το ....Μαθήσεως που λέγαμε.....
-
Παρακαλείται κάποιος mod να αφαιρέσει το 'έμμεση' από τον τίτλο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Για να μην γκρινιάζετε πάντως, η κυβέρνηση μ'αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μεγάλη μείωση την τιμής των μεταχειρισμένων υψηλού κυβισμού. Σπεύσατε... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παρακαλείται κάποιος mod να αφαιρέσει το 'έμμεση' από τον τίτλο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251' target='_blank
Για να μην γκρινιάζετε πάντως, η κυβέρνηση μ'αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μεγάλη μείωση την τιμής των μεταχειρισμένων υψηλού κυβισμού. Σπεύσατε...Πάλι το ίδιο γελοίο σύστημα με τα κυβικά θα έχουμε;
-
Και κάνοντας το αυτό κρεμάει όσους τόλμησαν να ξανοιχτούν, συμπεριλαμβανομένου του υποφαινόμενου.
-
Ωρέ ... θα πέσει γέλιο.......... ξαφνικά όλοι νεόπλουτοι........ πήρανε τα ακριβά... αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... ταμείο ίοπως βγαίνετε!!!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και κάνοντας το αυτό κρεμάει όσους τόλμησαν να ξανοιχτούν, συμπεριλαμβανομένου του υποφαινόμενου.θελατε πολλα κυβικα ατμοσφαιρα ε?
σας λεγαμε για turbo...
πλακα κανω φυσικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και κάνοντας το αυτό κρεμάει όσους τόλμησαν να ξανοιχτούν, συμπεριλαμβανομένου του υποφαινόμενου.
θελατε πολλα κυβικα ατμοσφαιρα ε?
σας λεγαμε για turbo...
πλακα κανω φυσικα.
Θεωρώ τέτοιοι που είναι ότι θα λύσουν και το πρόβλημα με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Τα κυβικά τους επί 1.5 και τελείωσε. Ομοίως ένα επί 2.0 για τους Wankel και ο Θεός βοηθός...
-
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα καταγραφεί το πραγματικό εισόδημα των φορολογουμένων.Δηλαδή:
Παραδέχομαι ότι είμαστε ανίκανοι να εντοπίσουμε το πραγματικό εισόδημα των φορολογούμενων. Γι αυτό θα φορολογήσουμε την αναπνοή που είναι ένας αντικειμενικός τρόπος απόδειξης ότι κάποιος ζει, και άρα παράγει και ξοδεύει εισόδημα. Όποιος δεν αναπνέει, μπορεί να αποτανθεί στην οικία του ΔΟΥ αιτούμενος φοροαπαλλαγής λόγω θανάτου του ιδίου.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Θεωρώ τέτοιοι που είναι ότι θα λύσουν και το πρόβλημα με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Τα κυβικά τους επί 1.5 και τελείωσε. Ομοίως ένα επί 2.0 για τους Wankel και ο Θεός βοηθός...+1 και μάλιστα απορώ που δεν το έχουν υλοποιήσει τόσο καιρό. Εναλλακτικά μπορουν αντι για τα κυβικά να χρησιμοποιούν grCO2/km για τον υπολογισμό των τεκμηρίων που θα έχει πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι θα μπορούν να τα πασάρουν και ώς οικο-τεκμήρια και να φανεί οτι το κάνουν για το καλό του περιβάλλοντος
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θεωρώ τέτοιοι που είναι ότι θα λύσουν και το πρόβλημα με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Τα κυβικά τους επί 1.5 και τελείωσε. Ομοίως ένα επί 2.0 για τους Wankel και ο Θεός βοηθός...
+1 και μάλιστα απορώ που δεν το έχουν υλοποιήσει τόσο καιρό. Εναλλακτικά μπορουν αντι για τα κυβικά να χρησιμοποιούν grCO2/km για τον υπολογισμό των τεκμηρίων που θα έχει πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι θα μπορούν να τα πασάρουν και ώς οικο-τεκμήρια και να φανεί οτι το κάνουν για το καλό του περιβάλλοντος
Κάτι τέτοιο ίσως γίνει κάποια στιγμή με το τέλος ταξινόμησης.
Τυπικά θα 'τιμωρεί' όποιον αγοράζει όχημα που καίει πολύ βενζίνη (χωρίς να βάλει έξτρα φόρο στη βενζίνη που θα έβλαπτε πολλούς επαγγελματίες που γράφουν χιλιόμετρα)Θα έχει ενδιαφέρον γιατί θα δούμε τη 1600άρα BMW να έχει τον ίδιο φόρο με το...Panda!
-
ANOIΞΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗREAD EXEI ΠΟΛΥ ΟΥΡΑ Η ΑΧΛΑΔΑ
βλ. και http://www.skai.gr/master_story.php?id=92392
Τι να πω, να τους χαιρόμαστε... Όσοι τόλμησαν να κρατήσουν το παλιό 10ετίας απαξιωμένο αυτοκινητάκι τους για να πηγαίνει η σύζυγος τα βλαστάρια σχολείο και πήραν και ένα καινούργιο 1800άρι με 48 δόσεις, επειδή θεωρούνται νεόπλουτοι (καλά διαβάσατε, όχι νεόφτωχοι) ας δώσουν οβολό στο δίσκο του ευγενούς και τίμιου κου ΓαΪδουροσκούφη.
Μα πού τους βρήκαμε; -
Διαβάζοντας αυτό το θέμα, αναρωτιέμαι εάν μπορούν με κάποιο τρόπο να μειωθούν τα ποσά για τα τεκμήρια μέσω π.χ. δικαστικής οδού.
ΔΙότι ένα απλό π.χ. 1.800cc δεν κοστίζει με ΤΙΠΟΤΑ 16.700 ευρώ τον χρόνο.
Οπότε δνε θα μπορούσε ξέρω γω μέσω δικαστικής οδού να αναδιαμορφωθούν τα τεκμήρια διαβίωσης; -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Διαβάζοντας αυτό το θέμα, αναρωτιέμαι εάν μπορούν με κάποιο τρόπο να μειωθούν τα ποσά για τα τεκμήρια μέσω π.χ. δικαστικής οδού.
Οπότε δεν θα μπορούσε ξέρω γω μέσω δικαστικής οδού να αναδιαμορφωθούν τα τεκμήρια διαβίωσης;Το θεωρώ εντελώς παράλογο να μπει πάλι 'τεκμήριο διαβίωςης' με βάση το αυτοκίνητο και να πουν σε αυτόν που πήρε π.χ. 1800cc ότι 'ξέρεις, βάση του μεγέθους και του αριθμού των κυλίνδρων του αυτ/του σου προκύπτει ότι βγάζεις τουλάχιστον 16.700 το χρόνο, άσχετα αν η χρήση και η συντήρησή του δε σου κοστίζουν πάνω από 2.000 με τα χιλιόμετρα που κάνεις και την ασφάλεια και τα τέλη που πληρώνεις'. Θα φάει ρουκέτα το Υπουργείο και θα επιστρέψουν στον πλανήτη τους αυτοί που κοιμούνται μέσα.
Αν θέλουν ας βάλουν 'πόθεν έσχες' σε αυτά που αποδεικνύεται ότι ξοδεύεις για να συντηρείς και να χρησιμοποιείς το ΙΧ σου (ασφάλεια, τέλη, σέρβις, κλπ. ). Τα οποία όμως θα πρέπει να αφαιρεθούν από το φορολογητέο εισόδημα σου ως έξοδα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι τετοια τα νουμερα,γιατι διαφορετικα οι πιθανοτητες να τα βγαζει πέρα καποιος μετα τον φόρο εισοδηματος θα ειναι εξαιρετικα μικρες! Αλλο να ξεσκισεις οσους αγοραζουν τριλιτρα με διπλο τουρμπο (που στην πλειοψηφια των περιπτωσεων απλως θα του κλασεις οτι φορο και αν του βαλεις),και αλλο να πιασεις οποιον εχει πανω απο 1.400αρι και να τον αφησεις στους πεντε δρομους!
-
Μπορεί να βάλουν κάτι με την τιμή αγοράς
Πάντως αυτό θα μαμήσει τους εισαγωγείς από Γερμανία καθώς έχουν φέρει μεγάλα κυβικά
Επίσσης η μόνη κερδισμένη από τα πολυτελή θα ειναι η Audi!!!! Γιατί εχει 1800 κυβικά με αρκετά άλογα
Ευτυχώς που δεν αγόρασα ακόμη 3000 κυβικά αμάξι αν και ήμουν στο τσαφ -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το θεωρώ εντελώς παράλογο να μπει πάλι 'τεκμήριο διαβίωςης' με βάση το αυτοκίνητο και να πουν σε αυτόν που πήρε π.χ. 1800cc ότι 'ξέρεις, βάση του μεγέθους και του αριθμού των κυλίνδρων του αυτ/του σου προκύπτει ότι βγάζεις τουλάχιστον 16.700 το χρόνο, άσχετα αν η χρήση και η συντήρησή του δε σου κοστίζουν πάνω από 2.000 με τα χιλιόμετρα που κάνεις και την ασφάλεια και τα τέλη που πληρώνεις'. Θα φάει ρουκέτα το Υπουργείο και θα επιστρέψουν στον πλανήτη τους αυτοί που κοιμούνται μέσα.
Αν θέλουν ας βάλουν 'πόθεν έσχες' σε αυτά που αποδεικνύεται ότι ξοδεύεις για να συντηρείς και να χρησιμοποιείς το ΙΧ σου (ασφάλεια, τέλη, σέρβις, κλπ. ). Τα οποία όμως θα πρέπει να αφαιρεθούν από το φορολογητέο εισόδημα σου ως έξοδα.
Ναί όμως αυτό δεν ισχύει στην ανάλωση κεφάλαίου τώρα; (Εάν κατάλαβα καλά απο το thread).
Δηλαδή έαν έχω 1.800 και θέλω να αγοράσω σπίτι, μέσω της ανάλωσης κεφαλαίου, τότε θα πρέπει κάθε χρόνο να αφερώ το τεκμήριο του αυτοκινήτου μου (16.700) και θα μου μένουν ή ψίχουλα ή αρνητικό ποσό.Σωστά;;
Και άντε τώρα λέμε ότι παίρνουμε ένα δάνειο για το σπίτι (ακόμα και να τα έχουμε τα ποσά), ώστε να φάνεί ότι τα βρίκαμε απο εκεί. Το δάνειο πώς το αποπληρώνουμε στην συνέχεια στα χαρτιά; Αφού και πάλι θα μπαίνει μέσα το τεκμήριο του αυτοκινήτου, άρα θα μένουν ελάχιστα για την αποπληρωμή.
-
ετσι που τα λες είναι.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Μα πού τους βρήκαμε;Εεεεμμμ... νομίζω ότι τους ψηφίσανε 4 στους 10 από μας. Άλλοι 4 στους 10 ψηφίσανε τους 'άλλους' που όμως κάνανε μια απ'τα ίδια.
Και όσοι δεν θυμούνται καλά, ας περιμένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές όπου θα ξαναψηφίσουμε τα ίδια.
-
Ο χρήστης micmic έγραψε:
Μα πού τους βρήκαμε;
Εεεεμμμ... νομίζω ότι τους ψηφίσανε 4 στους 10 από μας. Άλλοι 4 στους 10 ψηφίσανε τους 'άλλους' που όμως κάνανε μια απ'τα ίδια.
Και όσοι δεν θυμούνται καλά, ας περιμένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές όπου θα ξαναψηφίσουμε τα ίδια.
- 9999999
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το θεωρώ εντελώς παράλογο να μπει πάλι 'τεκμήριο διαβίωςης' με βάση το αυτοκίνητο και να πουν σε αυτόν που πήρε π.χ. 1800cc ότι 'ξέρεις, βάση του μεγέθους και του αριθμού των κυλίνδρων του αυτ/του σου προκύπτει ότι βγάζεις τουλάχιστον 16.700 το χρόνο, άσχετα αν η χρήση και η συντήρησή του δε σου κοστίζουν πάνω από 2.000 με τα χιλιόμετρα που κάνεις και την ασφάλεια και τα τέλη που πληρώνεις'. Θα φάει ρουκέτα το Υπουργείο και θα επιστρέψουν στον πλανήτη τους αυτοί που κοιμούνται μέσα.
Ναί όμως αυτό δεν ισχύει στην ανάλωση κεφάλαίου τώρα; (Εάν κατάλαβα καλά απο το thread).
Δηλαδή έαν έχω 1.800 και θέλω να αγοράσω σπίτι, μέσω της ανάλωσης κεφαλαίου, τότε θα πρέπει κάθε χρόνο να αφερώ το τεκμήριο του αυτοκινήτου μου (16.700) και θα μου μένουν ή ψίχουλα ή αρνητικό ποσό.Σωστά;;
Και άντε τώρα λέμε ότι παίρνουμε ένα δάνειο για το σπίτι (ακόμα και να τα έχουμε τα ποσά), ώστε να φάνεί ότι τα βρίκαμε απο εκεί. Το δάνειο πώς το αποπληρώνουμε στην συνέχεια στα χαρτιά; Αφού και πάλι θα μπαίνει μέσα το τεκμήριο του αυτοκινήτου, άρα θα μένουν ελάχιστα για την αποπληρωμή.
'Διαστημικό' concept δεν είναι?! 'Εντάξει', σου λέει 'αφού έχεις αμάξι με 1800 κυβικά και κάτω από 50.000 ευρώ εργοστασιακή αξία, δε θα θεωρώ ότι βγάζεις τουλάχιστον 16.700 το χρόνο. Αυτά όμως που ΔΕΝ βγάζεις, εγώ θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο τα ξοδεύεις κάθε χρόνο, αφού οδηγείς 1.8, και δε σου μένουν στην άκρη, ασχέτως πόσα βγάζεις στην πράξη.'
Απορώ από ποιο τρελάδιδκο τους μαζέψαν αυτούς που τα σκέφτηκαν και πώς δεν έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι με τέτοιου είδους 'ρυθμίσεις' (άραγε, τις ξέρουν στην Ευρώπη?)....
Έμμεση επαναφορά των τεκμηρίων!!!