-
Έχοντας προ αμνημονεύτων ετών ένα τέτοιο σε κλειστό στην οικογένεια, δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι τις στρεβλώσεις που θα είχε το ανοιχτό Ibiza εκείνης της γενιάς.
-
Και έτσι κρατήθηκαν στις αποθήκες τους ...
http://www.seatfansclub.com/2011/11/nave-a112-seat-cabrios.htmlΥΓ. Το κιτρινάκι δεν θα με χαλούσε πάντως!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχοντας προ αμνημονεύτων ετών ένα τέτοιο σε κλειστό στην οικογένεια, δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι τις στρεβλώσεις που θα είχε το ανοιχτό Ibiza εκείνης της γενιάς.Αλέξανδρε,ξέρεις σε πόσα είχα κολήσει-γαζώσει με αργκόν, μετώπες μπρος-πίσω,ράμφη,θόλους,γέφυρες ψαλιδιών γιατί ξεκουμπώνανε τα ιμιαξόνια!!!
-
Σε πιστεύω...
-
Μην το γελάτε καθόλου, είχα το επόμενο..facelift αυτού, σε sport. Σε γρυλο αν το σηκωνες για αλλαγή ελαστικού φοβοσουν πως το αμάξι δεν θα ξαναειναι ίσιο όταν ακουμπήσει πάλι στο δρόμο! Χαχαχα! Κι όσο για κολλήματα-ενισχύσεις που είχε χρειαστεί...ένα θα πω, το είχα εμπρός χαμηλωμενο 5.5 πόντους και πίσω 4.5!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Την γνωμη σας για seat arosa 1.0 1999 μοντελο?Προβληματα?μοτερ 8v?τετρακυλινδρο?Εβγαινε σε εκδοσεις απο θεμα εξοππλισμου?Αξιζει η αγορα για καθημερινο μικρο οικονομικο και αν γινεται αξιοπιστο?
Ευχαριστω προκαταβολικα..
-
καλησπερα στην παρεα!
τον τελευταιο καιρο ψαχνω για 2ο αυτοκινητο και κατα προτιμηση λιγο μεγαλυτερο απο το punto.
χθες πηγα και ειδα ενα seat leon 1,6 105ps με 110000χμ του 2006/2007 (καπου εκει).
ειχε καινουργια λαστιχα (μολις 3 μηνων) και οι αναρτησεις ηταν σε καλη κατασταση!απο καταναλωση ειδα στο trip οτι ειχε 7,6l/100km (με μπαρες στην οροφη και φορτωμενα φουλ μπαγκαζιερα και πορτ παγκαζ)
και το θεωρω πολυ πιο ομορφο απο το αδιαφορο golf!
λογω πιεσης χρονου ομως θα παω να το ξαναδω!
γενικα απο ζημιες τι λενε τα συγκεκριμενα αυτοκινητα? που πασχουν? -
Δεν πάσχουν κάπου συγκεκριμένα με την έννοια κλασσικών προβλημάτων. ο 1,6 105 είναι παλιός κινητήρας, αξιόπιστος (ίσως και πιο ενεργοβόρος απ των νεότερων άμεσου ψεκασμού FSi) αλλα γενικά δεν είχε θέματα αυτό το μοτέρ. Έρχεται με 5άρι κιβώτιο σε αντίθεση με τα νεότερα λεόν που έχουν 6άρι. Επίσης να προσέξεις αν έχει αλλάξει ιμάντες. Το συγκεκριμένο θέλει κάθε 4 έτη ή 60.000 χλμ. Αυτά σε γενικές γραμμές, από κει και πέρα προσέχεις ότι σε κάθε μεταχειρισμένο. Τι τιμή το βρίσκεις αν επιτρέπεται;
-
σορυ ξεχασα να το αναφερω, ναι εχει αλλαξει ιμαντες, μου το ανεφερε ο ανθρωπος χωρις να ρωτησω!
5000 μου ειπε κ ισως ειπε να μου κανει μια καλυτερη τιμη!τα χιλιομετρα με προβληματιζουν λιγακι γιατι εχει 110000χμ και ολο καποια μαζεματακια θα θελει, οπως π.χ. αλλαγη δισκο πλατο...
απο καταναλωση λαδιου πως τα πηγαιναν?
-
Αν δε θα κανεις πολλα χλμ το χρονο μη σε ανησυχουν τα 110Κ, κανε ενα καλο σερβις μετα την αγορα ωστε να εχεις υπο ελεγχο τη συντηρηση, η τιμη ειναι πολυ καλη θεωρω. Οπωσδηποτε ομως κανονισε με ενα εξουσιοδοτημενο για ελεγχο ωστε να δεις μεσω του διαγνωστικου τι εχει γινει στο επισημο σερβις και κρινεις αναλογως...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
σορυ ξεχασα να το αναφερω, ναι εχει αλλαξει ιμαντες, μου το ανεφερε ο ανθρωπος χωρις να ρωτησω!
5000 μου ειπε κ ισως ειπε να μου κανει μια καλυτερη τιμη!τα χιλιομετρα με προβληματιζουν λιγακι γιατι εχει 110000χμ και ολο καποια μαζεματακια θα θελει, οπως π.χ. αλλαγη δισκο πλατο...
απο καταναλωση λαδιου πως τα πηγαιναν?
Τα χλμ οκ είναι, μη σε προβληματίζουν. Δίσκο πλατώ καντο μια βόλτα να δεις σε τι κατάσταση είναι, αν αποσυμπλέκει ψηλά πχ. Πάντως αν ψωνίσεις μόνος σου τα ανταλλακτικά δεν είναι ακριβός. Με κατανάλωση λαδιού δε πρέπει να έχεις θέμα σε αυτό τον κινητήρα, δεν καίει
-
τα χιλιομετρα που προκειται να κανει, αν τελικα μπει στην οικογενεια, ειναι 10 με 12 χιλιαδες χμ/χρονο!
η τιμη ειναι οντως καλη! και η καταναλωση του επισης πιστευω...αν γινει η αγορα, εχω στο νου μου να γινει αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου και ενας ελεγχος στα φρενα (αν και οι δισκοπλακες ειναι σε πολυ καλη κατασταση, τα τακακια δεν ξερω)!
αμορτισερ περασε προσφατα κτεο και ειδαμε οτι στις μετρησεις εχουν ψωμι ακομα!
ιμαντες ειναι τωρα αλλαγμενοι και τα λαστιχα επισης!ειναι κατι αλλο που μπορει να χρειαστει απο σερβις μετα την αγορα?
-
Αν δεν εχει αλλάξει ποτέ αμορτισέρ, μετά από τόσα χλμ πιθανότατα θα χρειαστεί, κάντε το κι ένα test drive. Αν με ιμάντες, ελαστικά, τακάκια είναι οκ, δε θες κάτι άλλο. Άλλαξε λάδια, όλα τα φίλτρα (και βενζίνης δηλαδή), αντιψυκτικό, μπουζί αν δεν άλλαξε πρόσφατα και είσαι έτοιμος.
-
οι αναρτησεις ειναι οι εργοστασιακες μου ειπε το παιδι!
βολτα δεν το εκανα λογω χρονου, θα κανονισω ομως αυριο να παω να το δω!τους δισκους τσεκαρα με το δαχτυλο και δεν ειχε κανει νυχακι, αρα εχει ψωμι!
για τακακια δεν θυμαμαι αν ρωτησα και τι μου ειπε!η καταναλωση να ηταν λιγο πιο χαμηλη... αν βγει η σκαρα απο οροφη και φυσικα το πορτ παγκαζ δεν ειναι φουλ γεματο, πιστευω να εχει και καλυτερα νουμερα...
θα παω αυριο να το ξαναδω για να μπορεσω πιο ανετα να παρω μια αποφαση! -
Ρε παιδιά καλησπέρα.
Βρήκα ένα seat cordoba 1.6 τετράπορτο τέλος του 99 με 85.000km(φαίνεται καλοσυντηρημένο).
Ξέρετε τι παίζουν αυτά απο ζημιές, συντήρηση και περισσότερο κατανάλωση; -
Σήμερα συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ημέρα που το πρώτο αυτοκίνητο Seat βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστάσιου Zona Franca στη Βαρκελώνη.
http://www.drive.gr/news/kosmos/exinta-hronia-apo-proto-seat-video
-
*Τιμές Seat Ibiza FR με 1.4 TSI ACT 140ps
Η γκάμα των κινητήρων του Seat Ibiza εμπλουτίζεται με τον πολύ καλό 1.4 TSI ACT των 140ps με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων.
Ο εξοπλισμός του Seat Ibiza FR με 1.4 TSI ACT 140ps περιλαμβάνει, body-kit, ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών (ανάλογα με τον κινητήρα), ABS, ESP, XDS, 4 αερόσακους, κλιματισμό, Cruise Control, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, sport ανάρτηση, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, κάθισμα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος, σπορ καθίσματα, φιμέ τζάμια, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, ράδιο-cd με MP3 θύρα Aux και χειριστήρια στο τιμόνι.
Τιμές Seat Ibiza FR με 1.4 TSI ACT 140ps
Ibiza SC 1.4 TSI ACT 140ps FR : 14.130€
Ibiza 1.4 TSI ACT 140ps FR : 14.530€Οι τιμές Seat Ibiza FR με 1.4 TSI ACT 140ps περιλαμβάνουν όφελος απόσυρσης.
Καλες οι τιμες με την αποσυρση.
-
Δηλαδή η Seat προηγήθηκε της Skoda στην τοποθέτηση του 1,4 tsi ACT ή κάνω λάθος;
-
Το λεον με τον καινουριο 1,6 tdi με τα 110 αλογα κ 6ταχυτο ηρθε στις αντιπροσωπειες?
Ξεκινησαν οι πωλησεις,γνωριζει κανεις...?
Για ετοιμοπαραδοτα μιλαω οχι για μετα 3-4 μηνες... -
Καλησπερα παιδια, να ρωτησω.. Απο το κανονικο ιμπιζα μεχρι την εκδοση style, η μονη διαφορα του fr ειναι διαφορετικη αναρτηση-ελατηρια και 15 χιλιοστα πιο χαμηλο?(νομιζω) Η υπαρχουν κι αλλες διαφορες οσον αφορα το στησιμο του αυτοκινητου? τιμονι κτλ..ποσο διαφορετικο ειναι στο δρομο σε στροφες κτλ απο το απλο ιμπιζα? Μιλαω παντα για διαφορες στο στησιμο οχι εμφανισιακα..
SEAT FORUM