-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
οδηγησα στα μεγαρα ενα ρ27...αναμεικτα συναισθηματα.
ισως επειδη το ειχα θεοποιησει με αυτα που ακουγα δεξια και αριστερα.
ισως επειδη ειμαι της παλιας γαλλικης σχολης.το αμαξι καναμε δικαβαλοι χωρις να το πιεσω παρα πολυ 1.17(πιεσα ομως).
τιμονι ελαφρυ αλλα δε με απασχολησε ιδιαιτερα αρα μαλλον καλο ηταν
φρενα δε μπορω να πω οτι εκοψα φλεβες. βασικα δε τα βοηθαγανε τα λαστιχα που τελειωνανε για πλακα σε δυνατα φρεναρισματα
μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφοςποιοτητα αρκετα καλη
σαζμαναρα
καθισματα ρεκαρο που ηταν πανεμορφα αλλα εγω σα λεπτος πηγαινα περα δωθε
πολυ σπινιαρισμα εσωτερικου αν πιεζες παραπανω απο το κανονικο
γενικα δεν ηταν τοσο hardcore oso περιμενα και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα
γενικα παρατηρησα οτι ενω σου δινει την αισθηση οτι στριβει κομματια και πωπω τι κανει το αμαξι κλπ κλπ τα χλμ που εστριβε το αμαξι εν τελει ηταν μετριοτατα σε απολυτη προσφυση. κατι σα να λεμε πολυς ντορος για το τιποτα
για να μη παρεξηγηθω συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο σε στρψιμο μπορει να παρει καποιος σε καινουργιο ειδικα με τη τιμη σκανδαλο 23000 αλλα δεν κανει για μενααρα προσωπικα για μενα το διλημα κραταω το 206 μου και περνω ενα π.χ γκετζ για ολες τις υπολοιπες δουλειες ή τα πεταω ολα στα σκουπιδια και περνω ενα κλιο για παντου απλα δεν υφισταται.
Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο του προβλημα ουσιαστικα...
Σε Γαλλικη σχολη πιθανοτατα το 207 RC ειναι καλυτερο σαν πακετοΔιαφωνω οσον αφορα το 207,το εχει 1 φιλος και το εχω οδηγησει πολλες φορες εναλαξ με το rs και δεν εχει την αισθηση του clio,το 206 RC που ειχε πριν ηταν σαφως πολυ καλυτερο.
Παντως δεν ξερω παλια το εβλεπα σαν 'θεο' το RS αλλα τωρα μετα απο πολλες
αποψεις δοκιμων, reviews Ελληνικων και ξενων που εχω διαβασει, ακομα και με την
φοβερη εκπτωση που κανουν, δεν θα ψηνομουν για αυτο αν ειχα 'ζεστα' 20κ.
Το 207RC αν και δεν μ' αρεσει εμφανισιακα και το 5αρι κιβωτιο του θεωρειται παραφωνια για το συνολο απο' οτι διαβαζω, εχει φανταστικο μοτερ, πολυ καλο πλαισιο, και ισως καλυτερο τιμονι απο αυτο του RS.
Ειναι και πιο χρηστικο με μεγαλυτερο ευρος ροπης (και υψηλοτερη λογω τουρμπο) και μαλλον ταξιδευει καλυτερα απο το RS.
Οποτε 20κ για track days και κανενα ξεσαλωμα πολλα δεν ειναι?
Αυτα τα κανεις και με μτχ παλια αγωνιστικα Rallye, Civic, Saxo... -
τωρα πως το βλεπεται αξιζει αγορα σε μεταχ..γυρω στα 18 με 19κ το rs?
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
τωρα πως το βλεπεται αξιζει αγορα σε μεταχ..γυρω στα 18 με 19κ το rs?με 21Κ καινουργιο? οχι βεβαια, εκτος αν ειναι 2 ημερων...
-
αφου ρε μαν το βλεπω στα 24.249..με την πτωση..εκτος και αν εχω χασει κανα επεισοδιο..για πε
-
δες...
viewtopic.php?p=1486289#p1486289
-
ευχαριστω φιλε..πολυ καλη τιμη για διλιτρο γρηγορο μικρο..προφανως σε μεταχ..θα πεσουν και αλλο..
επειδη δουλευα εξωτερικο και εζησα με πραγματικες τιμες αυτοκινητων...θεωρω μεγιστη μλκια να δωσεις πανω απο 20κ για αυτοκινητο στην ελλδα..εστω και αν θες γρηγορο..νομιζω το συγκεκριμενο δεν εχει μεγαλη αποκλιση απο ευρωπαικες μαντρες..σε σχεση με δω..και νομιζω ειναι καλο πακετακι γι αυτα που προσφερει..τωρα απο καταναλωση λογικα θα τσιμπαει ο διλιτρος για καθημερινη χρηση..
-
αν διαβασεις 5-6 σελίδες πισω θα μαθεις πολλα.
εχω την εντυπωση παντως οτι δεν εχει μεινει κανενα πλεον ετοιμοπαραδοτο στην Ελλαδα.
-
ισως γι αυτο κρατανε και αυτες τις τιμες τα μεταχ..λογω ελλειψης ετοιμοπαραδοτων..θα δειξει ισως περιμενω και το φειςλιφτ..αλλα αμα βρω καμια καλη τιμη για μεταχ..μαλλον θα το τσιμπησω..ειναι ωραιο
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
ισως γι αυτο κρατανε και αυτες τις τιμες τα μεταχ..λογω ελλειψης ετοιμοπαραδοτων..θα δειξει ισως περιμενω και το φειςλιφτ..αλλα αμα βρω καμια καλη τιμη για μεταχ..μαλλον θα το τσιμπησω..ειναι ωραιοτιμες 'κρατανε' τα μτχ γιατι οι κατοχοι αρχουνται να πιστεψουν οτι περυσι εδωσαν 27Κ για να το παρουν, και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ πρεπει να παρουν πισω 15-17Κ αν θελουν να το πουλησουν. Οποιος δε θελει να το δωσει τωρα πρεπει να περιμενει να περασει το 4μηνο για να πιασει μια καλυτερη τιμη.
αυτο συμβαινει σε ολα τα μοντελα που ειχαν μεγαλη μειωση τιμης.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ισως γι αυτο κρατανε και αυτες τις τιμες τα μεταχ..λογω ελλειψης ετοιμοπαραδοτων..θα δειξει ισως περιμενω και το φειςλιφτ..αλλα αμα βρω καμια καλη τιμη για μεταχ..μαλλον θα το τσιμπησω..ειναι ωραιο
τιμες 'κρατανε' τα μτχ γιατι οι κατοχοι αρχουνται να πιστεψουν οτι περυσι εδωσαν 27Κ για να το παρουν, και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ πρεπει να παρουν πισω 15-17Κ αν θελουν να το πουλησουν. Οποιος δε θελει να το δωσει τωρα πρεπει να περιμενει να περασει το 4μηνο για να πιασει μια καλυτερη τιμη.
αυτο συμβαινει σε ολα τα μοντελα που ειχαν μεγαλη μειωση τιμης.
Το Clio RS είναι αυτοκίνητο που απευθύνεται σε ένα 'ειδικό' κοινό, οπότε και η συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού ως τέτοια πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Ως ειδική. Δεν έχει λοιπόν ουδεμία σχέση με το τι συμβαίνει στις μειώσεις τιμών άλλων σαφώς περισσότερο εμπορικών μοντέλων.
Από εκεί και πέρα ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχουν άλλα ετοιμοπαράδοτα καινούρια Clio RS (τα facelift αν δεν κάνω λάθος αναμένονται μετά τον Ιούλιο), ενώ αντίθετα η ζήτηση και το ενδιαφέρον του κόσμου γι' αυτά αυτή την περίοδο είναι αυξημένο, είναι λογικό κάποιοι να στραφούν και στη λύση του μεταχειρισμένου. Ειδικά εκείνα που είναι λίγων μηνών και με λίγα χιλιόμετρα δεν θα αργήσουν να βρουν αγοραστή ακόμα και σε θεωρητικά τσιμπημένες τιμές.
Αντίστοιχα, για όσους κατόχους Clio RS θέλουν να το πουλήσουν σε καλή τιμή, μάλλον το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ΠΡΙΝ έρθει το facelift είναι το ιδανικό.
-
Παιδια καλημερα αποφασισα να παρω 1 σετ oz ultraleggera και να βαλω ημισλικ.Θα ηθελα να μαθω τι διαρκεια ζωης εχουν (για πολιτικη χρηση οχι πιστα)κι αν εχετε καμια ιδεα τι μαρκα να παρω και ποσο περιπου εχουν.
ΥΓ.σε μαμα διασταση.
-
καμιά 10.000χλμ, με νορμάλ χρήση.
-
επειδη εδω ελλαδα θα σου φυγει το κλαπετο για τις τιμες που θα δεις
τσεκαρε camskill.co.uk
Και κυριωσ τογιο888
φτηνο και αξιοπρεπες λαστιχακι για πρωτη εμπειρια . . .θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβαλεις μετα τα πολιτικα πανω (αυτο που λενε με μαυρη καρδια)
θα ειναι σουπερ το κλιακι με ενα τετοιο σετ -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επειδη εδω ελλαδα θα σου φυγει το κλαπετο για τις τιμες που θα δειςτσεκαρε camskill.co.uk
Και κυριωσ τογιο888
φτηνο και αξιοπρεπες λαστιχακι για πρωτη εμπειρια . . .θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβαλεις μετα τα πολιτικα πανω (αυτο που λενε με μαυρη καρδια)
θα ειναι σουπερ το κλιακι με ενα τετοιο σετΚόστος μεταφορικών?????
-
λαστιχο + κοστος μεταφορικων + τοποθετηση = καμια 20 με 30% κατω απο ελλαδα, ειδικα σε μεγαλες διαστασεις μπορει και 50%
-
Το πιο καλο λαστιχο ηταν το 540. απλα θεικο, οσο φαγωνοτανε τοσο πιο πολυ κραταγε
Αν το θες και για καθε μερα, τα Α048 γαμανε, αρκετα καλο κρατημα, και αρκετα δυσκολο να υδρολισθησει. Οσο φαγωνονται πεφτει πολυ το κρατημα τους.
Silverstone FTZ RR, αρκετα καλο και αυτο, αρκετα ευκολο να υδρολισθησει, και ειχε και καποια θεματα ο σκελετος με την γομα.
Γενικα οπως ειπε και ο pskarm μετα δεν θα μπορεις να ξαναβαλεις πολιτικο.
Αν τα φορας καθε μερα, υπολογιζε λιγοτερα απο 10.000 χλμ, εμενα μου βγαζανε βια ενα 4μηνο και αυτο με καμια 4-5.000 χλμ και οχι με πολλες πιστες μιας και ειχα αλλα για πιστα.
Αξιζουν καθε € παντος.
Α, μολις βαλεις semi, θα νομιζεις οτι εχασες περιπου το 10% της ιπποδυναμης σου
-
jεχασες τα Hanhkook Z211 . Μιας και θα είναι και τα καθημερινά σου επέλεξε γόμα Hard.
-
Μα εγραψα μονο αυτα τα οποια εχω φορεσει βρε συ.
Γενικα εκτος απο αυτα που ανεφερες υπαρχουν και τα R888 και τα KUMHO V70
Τα Ζ211 αν θυμαμαι καλα, ηταν πολύ πολιτικα.
Καθημερινα αν δεν τα κυνηγας παντως αρχισζουν και 'γυαλιζουν' ασε που αν τα οδηγεις μεσα σε κινηση τρωνε τα heat cycles τους μαλακοιδος
-
???? σορρυ alla καθε μερα ημισλικ δε θα εβαζα με τη καμια
κοπαναει τραγικα το αμαξι
κανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ
σε νερολακουβες εισαι βοηθα παναγιαγενικα ειναι τραγικα για καθημερινη χρηση ενω τους μειωνεις τη διαρκεια ζωης και την αποδοση
το ιδανικο ειναι μια 2η τετραδα με ζανταρισμενα τα ημισλικ για πιστες και μικρα διαστηματα χρησης στο δρομο ....
αντε και μετα θα εισαι ο δευτερος ανωμαλος που εχω γνωρισει (μετα απο μενα) που εχει μαμα ζαντες για το δρομο και δευτερο σετ με ουλτρα λεγγερα και σεμι για πιστα
-
Νταξ ρε συ, τα παραλες.
Οκ εχουν πολυ αυξημενο θορυβο κυλησης, κοπαναει λιγο παραπανω λογω πιο σκληρου πλαινου αλλα οκ, σε ενα κλιο με πολυ καλητερη ηχομονοση απο τα παλιο106 μας θα αντεχεται πιστευω.
Εγω που πηγαιν πολυ συχνα ντραφι, ισως και πανω απο μια φορα τη βδομαδα, και γενικα σε διαφορες ωραιες διαδρομες κλπ ηταν αδυνατο να αλλαζω ζαντες συνεχεια.
Μονο το οικονομικο ηταν τραγικο που ηθελα 400-450 € κθε 3-4 μηνες για λαστιχα
Renault Clio RS 197