-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δείτε αυτό
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=139' target='_blankΜετα απο αυτή την περιγραφή νομίζω οτι οδηγώ α3 τιεσαϊ.
Το μίνι βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε 106 και κλιο.Εγώ βρήκα οτι έλειπε απο το 106 και έχασα την απολυτη ρυθμισιμότητα του-η οποια δεν εξαφανιστηκε αλλα σε συνθηκες πραγματικής πίεσης μειώθηκε.Σε πραγματικές συνθήκες το μίνι υπεραποδίδει.Σε απόλυτες ίσως ενα κλιο να είναι πιο αποτελεσματικο.
Δεν εχω ιδέα τι μπορεί να κάνει το γουορκς-αν και παραείναι εξειδικευμένο για να συγκριθει με ενα κλιο.
Υγ:Υστερα απο 6 μήνες χρήσης,το μόνο που μου έλειψε είναι ενα μηχανικό μπλοκε και μια τετράδα καλα 17ρια.
-
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Εκεί που αμφιταλαντευόμουν μεταξύ λογικής και αισθήματος, και ενώ έτεινα προς τη λογική και εψαχαν για ενναλακτικές .... μου έκανε ΤΗΝ έκπληξη η γυναίκα μου (αφού προηγουμένως την είχα πρήξει)Πήγε και το παρήγγειλε κρυφά για να μου κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν κρατήθηκε. Είπαμε την είχα πρήξει.
Έτσι από το νέο έτος ένα κόκκινο με κλίμα θα μας περιμένει (με το κοντό κιβώτιο)Διάβασα οτι πήρες το R27.Ξέρεις πόσα άλογα έχει και αν φοράει πλοκέ?
-
197 άλογα έχει και δεν φοράει μπλοκέ.
Έχει πιο κοντό κιβώτιο από το απλό RS (πλέον, γιατί στην αρχή φορούσαν το ίδιο κοντό κιβώτιο και τα απλά RS), σκληρότερη + χαμηλότερη ανάρτηση, καθίσματα RECARO, κάτι αυτοκόλλητα στο εξωτερικό και πλακέτα limited edition στο εσωτερικό. Αυτές είναι οι διαφορές από το απλό RS.
-
Θα μας πει ο φιλος αν επιτρεπεται ποσο το πηγε το κουστουμι για το R27?
-
Καιρός για RS πιστευω:
2.0 200 Hp RS: 20.816
2.0 200 Hp RS F1 Team: 22.750Μάλλον η καλύτερη τιμή για RS!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Καιρός για RS πιστευω:2.0 200 Hp RS: 20.816
παω να ακυρωσω το γκολφ,ποιος το χ$#%#ει το dsg
τωρα που εχουμε γινει και κολλητοι με τον μηχανικο λογω του twingo, μην αλλαζω και μαρκα -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Καιρός για RS πιστευω:2.0 200 Hp RS: 20.816
-
-
Εκτός από διασκεδαστικό (γιατί αυτό είναι σίγουρα ) πόσο καλό 'καθημερινό' αυτοκίνητο είναι το RS;
Κι όταν λεω καθημερινό εννοώ σε θέματα καθημερινής χρήσης μέσα σε πόλη (σπίτι-δουλειά-σπίτι) αλλά και κάποια σποραδικά ταξίδια τα ΣΚ;
Ουσιαστικά αναφέρομαι στους τομείς της κατανάλωσης (στην πόλη), της άνεσης (να μη βλαστημάς σε κάθε 'καλλιτεχνία' των υπέροχων δρόμων της Αθήνας ) αλλά και να μπορείς να πας ένα ταξίδι χωρίς να βγεις με το κεφάλι κουδούνι (απο το θόρυβο)...Τι λέτε;
-
αν αντέχεις 106 rallye ... το Clio RS είναι Merc !!!!
το μόνο που με χάλασε όταν το οδήγησα, ήταν τα μέτρια πλαστικά του, η εργονομία του και πολύ κοντή 6η του (τουλάχιστον στο παλιό που οδήγησα). Με 20.000€ τα ξεχνάω βέβαια όλα αυτά. Τηρουμένων των αναλογιών η άνεση είναι πολύ καλή ... για ένα τόσο ειδικό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν αντέχεις 106 rallye ... το Clio RS είναι Merc !!!!Aυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.
Έχουνε παρα-καλομάθει οι κώλοι μας και θέλουνε ανέσεις.
Έχουμε κάνει άπειρα ταξίδια με rallye 4 άτομα και μπαγκάζια (με μαμά ανάρτηση βέβαια-όχι χαμηλώματα και καγκουριές) χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα, καμιά φορά καθόμουν και πίσω (1.93 ύψος) με την κοπελιά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Στην πόλη καίει βέβαια. Για το clio δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι σαν πιο φρέσκο θα είναι μια χαρά. -
Καλημερα κι απο μενα,κι εγω σε RS απο 106 Rallye πηγα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Το RS ειναι αλλου σε στριψιμο σε σχεση με τον σημερινο ανταγωνισμο αλλα και ποιοτικα ειναι πολυ καλο.Το μοτερ του σκοτωνει μετα τις 5000 σαλ.αν και τα 200 αλογα ειναι μαλλον υπεραισιοδοξα και του λειπει η ροπη χαμηλα σε σχεση με τα turbo.
Απο πλευρας καταναλωσης επισης αν κι εχω μονο 6300 χλμ.(κανω περιπου 100 χλμ την μερα εκ των οποιων τα 70 σε εθνικη και τα υπολοιπα σχεδον ποτε σε κινηση)ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μεση 10,6 lt/100.Τελος πιστευω και με βαση τις νεες μειωμενες τιμες αποτελει την καλυτερη επιλογη τηρουμενων βεβαια των αναλογιων για την μετα την 106 εποχη. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καιρός για RS πιστευω:
2.0 200 Hp RS: 20.816
με βλεπω να κανω καμια λαδια να πουλησω τον κουβα...
θα με αποκληρωσει ο πατερας μου -
Tωρα ειναι να εχεις φραγκα....να χτυπησεις ενα Clio RS F1 ή ενα ΜΧ5 Σπορτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Tωρα ειναι να εχεις φραγκα....να χτυπησεις ενα Clio RS F1 ή ενα ΜΧ5 Σπορτ+απειρο
-
Μιά φορά σίγουρα εγώ και όποιος άλλος έδωσε 28.500ε πέρσι για το R27 νιώθει λίγο μ..%$*@ας.... όταν το βλέπει στα 22.500ε και μέσα στην χρονιά βγαίνει καινούργιο μοντέλο.....
Πληροφοριακά πήγε κανείς να ρωτήσει κανείς για το R27 ??? γιατί η προσφορά της Renault στον ΦΠΑ γράφει ότι είναι για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα....Πόσα R27 να είναι ετοιμοπαράδοτα άραγε ??? Επίσης εάν παραγγείλει κανείς και κάνει ακόμα τόσους μήνες κινδυνεύει να χάσει και την μείωση του τέλους ταξινόμησης που ισχύει μέχρι 4.8.2009
Έχεις κανείς πληροφορίες ???
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Μιά φορά σίγουρα εγώ και όποιος άλλος έδωσε 28.500ε πέρσι για το R27 νιώθει λίγο μ..%$*@ας.... όταν το βλέπει στα 22.500ε και μέσα στην χρονιά βγαίνει καινούργιο μοντέλο.....Πληροφοριακά πήγε κανείς να ρωτήσει κανείς για το R27 ??? γιατί η προσφορά της Renault στον ΦΠΑ γράφει ότι είναι για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα....Πόσα R27 να είναι ετοιμοπαράδοτα άραγε ??? Επίσης εάν παραγγείλει κανείς και κάνει ακόμα τόσους μήνες κινδυνεύει να χάσει και την μείωση του τέλους ταξινόμησης που ισχύει μέχρι 4.8.2009
Έχεις κανείς πληροφορίες ???
Φιλικά
ΓιάννηςR27 εχω δει ένα λευκό στην έκθεση της Μεταμόρφωσης. Αν δεν έχει πουληθεί πρεπει να είναι το τελευταίο. RS υπάρχουν ελάχιστα (ξέρω έχει 2 η Λαμδα στην Κηφισιά)
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Στην πόλη καίει βέβαια.
απο περιεργεια τι καιει στη πολη? γιατι ο φιλος ανεφερε 10,6 συνολο αλλα με μπολικη εθνικη μεσα
το οτι ο κινητηρας ξυπναει ψηλα δε ξερω κατα ποσο θα βοηθαειθα ηταν καλη μια συγκριση σε σχεση με ενα ισοδυναμο cooper s που εχει τουρμπο..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στην πόλη καίει βέβαια.
απο περιεργεια τι καιει στη πολη? γιατι ο φιλος ανεφερε 10,6 συνολο αλλα με μπολικη εθνικη μεσα
το οτι ο κινητηρας ξυπναει ψηλα δε ξερω κατα ποσο θα βοηθαειθα ηταν καλη μια συγκριση σε σχεση με ενα ισοδυναμο cooper s που εχει τουρμπο..
Το ραλί λες?
Για το clio δεν ξέρω και έχω περιέργεια να μάθω.Μήπως μπορεί εδώ να μας διαφωτίσει ο φίλος **JTGANG **?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Στην πόλη καίει βέβαια.
Το ραλί λες?
Για το clio δεν ξέρω και έχω περιέργεια να μάθω.Μήπως μπορεί εδώ να μας διαφωτίσει ο φίλος **JTGANG **?
Καλησπέρα παιδιά,
Γενικά δεν το κυκλοφορώ κάθε μέρα στην κίνηση το αυτοκίνητο αλλά μέση κατανάλωση
με κίνηση + ανοικτό δρόμο (όχι έθνική) ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τα 10 λίτραΤώρα που έκανα 1300 χλμ το ΠΣΚ μου εκάψε 9.7 λίτρα στο ανέβασμα με 140-150 χλμ σταθερή ταχύτητα και 9 λίτρα στην επιστροφή με γύρω στα 130 χλμ
Μέσα στην Αθήνα μια φορά είδα μόνο 12.2 λίτρα για 70 χλμ όμως μέσα στην κίνηση
Φιλικά
Γιάννης
Renault Clio RS 197