-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
100αρα ναι.Καποιοι στο club χρησιμοποιουν 95αρα βεβαια.Η ρενω λεει 98+ παντως μονο.
Και να συμπληρώσω και εγώ οτι στη τάπα του ρεζερβουάρ αλλά και στο manual επιτρέπει την 95άρα. Παρόλα αυτά και εγώ βάζω, κακώς ίσως , μόνο 100αρα.
Το 182 θέλει οπωσδήποτε 98+ σύμφωνα με τη Renault και το 197 όχι?....
Τι ακριβώς παίζει?Lodar εισαι σιγουρος για την 95αρα του 197 ?
Στα 182 ο κατασκευαστης λεει 98+ only.
Μηπως λεει το ιδιο κ στο 197 ? Αν επιτρεπει την 95αρα,δεν ειναι καθολου κακο παντως.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
100αρα ναι.Καποιοι στο club χρησιμοποιουν 95αρα βεβαια.Η ρενω λεει 98+ παντως μονο.
Και να συμπληρώσω και εγώ οτι στη τάπα του ρεζερβουάρ αλλά και στο manual επιτρέπει την 95άρα. Παρόλα αυτά και εγώ βάζω, κακώς ίσως , μόνο 100αρα.
Το 182 θέλει οπωσδήποτε 98+ σύμφωνα με τη Renault και το 197 όχι?....
Τι ακριβώς παίζει?Lodar εισαι σιγουρος για την 95αρα του 197 ?
Στα 182 ο κατασκευαστης λεει 98+ only.
Μηπως λεει το ιδιο κ στο 197 ? Αν επιτρεπει την 95αρα,δεν ειναι καθολου κακο παντως.....
Θα πάρω φωτογραφία την ετικέτα στη τάπα του ρεζερβουάρ και θα σας την ποστάρω για του λόγου το αληθές, και αν βρω χρόνο θα σκανάρω και τη σχετική παράγραφο από το εγχειρίδιο.
Δεν βλέπω όμως κανένα απολύτως λόγο να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει 95άρα.και την παρασκευη ηταν ανοιχτο, αλλα παρατηρησα ενα σκισιμο στο bucket του οδηγου στα αριστερα, οποτε ισως για αυτο κλειδωθηκε
Τότε ΚΑΛΑ έκαναν!
Το Σάββατο που πήγα ήταν κλειστό και τους έκανα παράπονα για αύτό το λόγο. (Βλέπεται το λιγουρευόμουν και σκεφτόμουν να ανταλλάξω το δικό μου με το R27). Η απάντηση ήταν ότι το έκαναν για να προστατεύσουν το αυτοκίνητο με αφορμή το σκίσιμο στο μπάκετ του οδηγού και επί πλέον θα φαινόταν άσχημα σε όποιον έμπαινε να το δοκιμάσει.
Η απάντηση η δικά μου ήταν ότι αυτό είναι ρίσκο και αν δεν θέλουν να έχουν προβλήματα τότε να μην έρχονται σε εκθέσεις. Αν είναι να το δω κλειστό το βλέπω και στις φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω 10€ στην έκθεση (αυτό ισχύει για όλα τα κλειδωμένα αυτοκίνητα της έκθεσης)Και εν τέλη υποτίθεται ότι αύτη είναι η «Η Νέα Εποχή Renault», όπου θα έπρεπε να έχει και το καινούριο Megane και αυτοκίνητα για Test Drive όπως είχε ο VW.
Αυτά και συγνώμη για το -
Παιδια το συνεργειο του DIM στην Λυκοβρυση τι λεει?αν και δεν με βολευει θα προτιμουσα κατι κοντα στο Χαλανδρι,θελω να βρω που θα πηγαινω το rs μου.
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Παιδια το συνεργειο του DIM στην Λυκοβρυση τι λεει?αν και δεν με βολευει θα προτιμουσα κατι κοντα στο Χαλανδρι,θελω να βρω που θα πηγαινω το rs μου.στον πλαλα στο πολύγωνο παμε 15 χρόνια,και είναι όλα άψογα εκτώς ίσως από την εργατοώρα
-
τι ειπες? θελουν 10 ευρω για να σου ανοιξουν να δεις ενα κλιω???
αααα τοσο πολυ θελει να αλλαξει η pga απο την προηγουμενη διοικηση?
μαλλον δεν εχουν σφηξει οι κ@λοι ακομα.
-
μαλλον εννοει για τα 10 ευρω της εισοδου στην εκθεση
-
Εγώ την Παρασκευή πάντως που πήγα, το βρήκα ανοιχτό, παρά το σκίσιμο.
-
Αν είχε κανένα πλάτανο εκεί γύρω, θα σου έλεγα αν θα το άφηναν ανοιχτό για να μπεις...
-
Tιμη για το RS και το R27 εχουμε αντιστοιχα?
Ξερετε καποια αντιπροσωπεια για test drive? -
~26 και ~28 αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
~26 και ~28 αντίστοιχα.ακομα να το παρεις?
περιμενεις το R456?
-
Thanx mate
Eγω παντως ειμαι προ των πυλων..(για την αγορα μιλωντας) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
~26 και ~28 αντίστοιχα.
ακομα να το παρεις?
περιμενεις το R456?
Περιμένει να γίνει στανταρ το APS...
Αnti-platanic system...
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Tιμη για το RS και το R27 εχουμε αντιστοιχα?
Ξερετε καποια αντιπροσωπεια για test drive?test drive δεν παίζει .....
μόνο αν βρεις κανα μτχ .... για δοκιμή ...
-
Παλιά μια περίοδο η ΡΕΜΕΣ το είχε test drive!
Ενα μεταχειρισμένο υπήρχε σίγουρα μεχρι την προηγούμενη βδομαδα ως μεταχειρισμένο στην ΠΛΑΜΑΡ...αν σου δώσουν ίσως αυτό για δοκιμή...! -
Μακαρι ρε παιδες..
Για να δουμε.
Ειναι μαλακια να σκας 30 χαρτια για ενα αμαξι που το ατου του ειναι η συμπεριφορα και να μην σε αφηνουν να το καβαλας. -
Καλησπερα και απο μενα.
Μηπως γνωριζει κανεις αν αληθευει κατι που ειχα ακουσει
για λιγο πιο μακρια τελικη σχεση μεταδοσης απο β εξαμηνο 2008 παραγωγη αν θυμαμαι καλα στο rs για να ειναι λιγο πιο ησυχο σε ταξιδι? -
ισχυει
-
ναι αλλα χωρις τρομερα αποτελεσματα ουτε σε καταναλωση ουτε σε θορυβο...για ταξιδια υπαρχουν και καλυτερες προτασεις στην αγορα..
-
την παρασκευή ... Test Drive Clio RS !!!!
για να δούμε ...!!!
Renault Clio RS 197