-
Πάλι μαλώνουμε για τα ίδια και τα ίδια.
Οπως έχω πει 1000άδες φορές, η αλήθεια στο θέμα της αξιοπιστίας ειναι κάπου στην μέση.
Το 307, όπως και όλα τα Γαλλικά (σημείωση: οδηγώ Μεγκάν) ειναι αποδεδειγμένο πως ειναι πολύ πιο χαμηλά σε αξιοπιστία απο τα περισσότερα Ιαπωνικής προέλευσης μοντέλα.
Αυτο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς - τα νούμερα απο τις έρευνες αξιοπιστίας μιλάνε μόνα τους.
ΟΜΩΣ.
Αυτό δεν σημαίνει πως η αγορά ενος γιαπωνέζικου αυτοκινήτου εγγυάται πως ο ιδιοκτήτης θα επισκεφθεί το συνεργείο ΜΟΝΟ για σέρβις.
Δυστυχώς στα νέα μοντέλα παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη (αν σου κάτσει δηλαδη...)
Πάντως δυστυχώς ειναι σχεδόν σίγουρο πως ο ιδιοκτήτης του RS θα χρειαστεί να επισκεφθεί κάποιο εξουσιοδοτημένο εντός της εγγύησης για μαλακιούλες (γρύλλοι παραθύρων, πολλαπλασιαστές κ.λ.π. - στάνταρ βλάβες της μάρκας που συνεχίζουν διοτι δεν αλλάζουν οι προμηθευτές).
Αυτο το γεγονός φυσικά δεν αναιρεί το οτι το RS ειναι το κορυφαίο οδηγικά μοντέλο της κατηγορίας του.
Επίσης, το θέμα αυτό αφορα οχι την αξιοπιστία των Γαλλικών ενάντια στα Ιαπωνικά, αλλα συζήτηση πάνω στο RS. Οπότε φίλε Ράντομ, αν γίνεται ας συνεχιστεί η συζήτηση αυτή αλλου...
-
-
edit: διπλό post. sorry
-
την αεροτομή τι σκ@τα την ηθελε
και τα αυτοκόλλητα
-
Είχε και στα πλάγια αυτοκόλλητα
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εντοπισα 2 αρες στο οτοτριτι το ενα 23 και το αλλο 24.Τιμές για ρομαντικούς προφανώς.Τα 22 για ενα αξιοπρεπως μεταχειρισμένο τα βρίσκω καλή τιμή.Αλλα κανένα ασημί...Κρίμα είναι να πάρεις το αυτοκίνητο σε ασημί ή σε μαύρο. Μπλέ και τα μυαλά στα κάγκελα
-
Εσύ γιατί έχεις ασημί?
Ωραίο και το μπλε αλλά εγω θέλω αυστηρά ασημι το αρες.
Αυτα με την αξιοπιστία γιατι δε τα γράφετε σε κανα άλλο τόπικ?
-
Γιατί του ραντομ του αρέσει να παίζει σε τόπικ που δεν κυκλοφορεί πολύ άρχουσα τάξη.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ωραίο και το μπλε αλλά εγω θέλω αυστηρά ασημι το αρες.Και καλά κάνεις, γιατί το συγκεκριμένο ασημί (πιο σκούρο από το κλασσικό) είναι φανταστικό.
-
ελεος!!!
ασημι 172, μαυρο η κιτρινο η πορτοκαλι 182, κοκκινο δεν ηταν κοκκινο rs...
-
το 172 αν δεν κανω λαθος εβγαινε μονο ασημι.
Σε ασπρο και μπλε το RS (μαυρο θα επαιρνα οποιοδηποτε αμαξι, ειναι απλα τελειο)...να φαινεται το φαρδος και οι καμπυλες του!
-
Το κόκκινο μ'αρέσει σε Σ.Α (συνθήκες αντιπροσωπείας) αλλά sto reality δε τρελαίνομαι.
Οταν βλέπεις το ασημί υπο κάποιες γωνίες (αναλόγως και το φωτισμο) θυμίζει το liquid metal του T1000...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Το κόκκινο μ'αρέσει σε Σ.Α (συνθήκες αντιπροσωπείας) αλλά sto reality δε τρελαίνομαι.Οταν βλέπεις το ασημί υπο κάποιες γωνίες (αναλόγως και το φωτισμο) θυμίζει το liquid metal του T1000...
+Brera για τον εν λόγω ασημί
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί του ραντομ του αρέσει να παίζει σε τόπικ που δεν κυκλοφορεί πολύ άρχουσα τάξη.Σε πειραζω ρε παπαρα... Ενταξει μην τα παιρνεις στο ξαναπα...Παντως συμφωνω 100% με τον ησυχαστη51 (silencer51)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
το 172 αν δεν κανω λαθος εβγαινε μονο ασημι.Σε ασπρο και μπλε το RS (μαυρο θα επαιρνα οποιοδηποτε αμαξι, ειναι απλα τελειο)...να φαινεται το φαρδος και οι καμπυλες του!
Το πρώτο 172 ερχόταν μόνοι ασημί. Έξω είχε κίτρινο, βυσσινί, πράσινο, μπλε και άλλα.
Το μαύρο δεν 'κόβει' τις καμπύλες κλπ.;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Γιατί του ραντομ του αρέσει να παίζει σε τόπικ που δεν κυκλοφορεί πολύ άρχουσα τάξη.
Σε πειραζω ρε παπαρα... Ενταξει μην τα παιρνεις στο ξαναπα...Παντως συμφωνω 100% με τον ησυχαστη51 (silencer51)
Δηλαδή κάνεις άνω κάτω τα τόπικ για να πειράξεις εμένα και μόνο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε πειραζω ρε παπαρα... Ενταξει μην τα παιρνεις στο ξαναπα...Παντως συμφωνω 100% με τον ησυχαστη51 (silencer51)
Δηλαδή κάνεις άνω κάτω τα τόπικ για να πειράξεις εμένα και μόνο;
Οχι κ ετσι.. Αναμφισβητητα το κλιο ειναι πολυ καλο, αλλα για εμενα ακριβο..Για ολα ταλλα σε πειραζα απλως..no hard feelings..
-
Γιατί, νομίζεις ότι για μένα φτηνό είναι; Πανάκριβο είναι, σε σχέση φυσικά με το πόσο κάνει έξω.
Ποτέ hard feelings μέσω internet. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
το 172 αν δεν κανω λαθος εβγαινε μονο ασημι.
Σε ασπρο και μπλε το RS (μαυρο θα επαιρνα οποιοδηποτε αμαξι, ειναι απλα τελειο)...να φαινεται το φαρδος και οι καμπυλες του!
Το πρώτο 172 ερχόταν μόνοι ασημί. Έξω είχε κίτρινο, βυσσινί, πράσινο, μπλε και άλλα.
Το μαύρο δεν 'κόβει' τις καμπύλες κλπ.;
Tο μαυρο οχι απλα τις κοβει...τις εξαφανιζει, απλα ειναι το αγαπημενο μου χρωμα για αμαξι. Απλα για τετοιο αμαξι ειναι κριμα να το παρεις μαυρο
-
Το μαυρο επισης, κανει αποδεκτα ασχημα αυτοκινητα, οπως leon και focus.
Συμφωνω και εγω για το ασημι,καταπληκτικο το συγκεκριμενο χρωμα στο rs.
Επισης, αν ξερετε διατιθενται και λευκες speedline με επιβαρυνση 250 ευρω!
Θα τις βαζατε?
Προσωπικα ναι, ειδικα σε μπλε RS!
Renault Clio RS 197