-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαλλον απο τις χαμηλοτερες εχει...+++100000000000000000000000000000000000000000000
αυτα που λεει ο αλλος οτι στην ευρωπη παιρνουν ντιζελ ειναι παπαργιες...Το αγοραστικο κοινο των χοτχατσ ψωνιζει χοτχατς και οχι ντιζελακια με 2000κεκ και 100ιππους..
Δεν υπαρχει λογος να κρυβομαστε, το αμαξι ειναι πανακριβο για τα λεφτα του κ υστερει σε σχεση με ολα τα GTI στα ιδια χρηματα...Ποιος ηλιθιος θα δωσει 30κ για 2λιτρο κουραστικο μικρο γκουβα απο το να παρει ενα vw golf gti η ενα cupra η εστω ενα πολυ πιο απολαυστικο gti...
Τωρα το γεγονος οτι η ηλιοροφη επηρρεαζει την ακαμψια, ειναι ψεμα..Δεν εχει καμμια σχεση η ηλιοροφη με την ακαμψια εφοσον ειναι εργοστασιακη..
Καλο το rs αλλα για 14 με 15000 Ε max.Πετας τα λεφτα σου στο ποσο των 30κ
-
ενα μικρο, ακριβο ρενω, τουμπανιασμενο ειναι, μη μπερδευεστε απο αυτα που γραφονται και λεγονται...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Προσωπικά, και να μου το χάριζαν δε θα το έπαιρνα. Στα 14 χιλιάρικα παίζει το panda το κατοστάρι, σιγά μην πετάξω τα λεφτά μου στο rs.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ποιος ηλιθιος θα δωσει 30κ για 2λιτρο κουραστικο μικρο γκουβα απο το να παρει ενα vw golf gti η ενα cupra η εστω ενα πολυ πιο απολαυστικο gti...Εγώ!
Ραντόμιε, για να σοβαρευτούμε και λίγο, το RS είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο υπάρχει σε dynamics-handling στην κατηγορία των προσθιοκίνητων hatch, ανεξαρτήτως κόστους, διαστάσεων κ.λπ.
Στην ευρωπαϊκή αγορά τουλάχιστον... -
Σταματαω να γραφω για το κλιο, γιατι ο ντιριντινο θα παθει κανα εγκεφαλικο...
Φιλε ΠΑΙΜΕΙ......
Σιχαινομαι τα γκολφωλεοντια το ξερεις..ατυχης συγκριση απο μερους μου, αλλα....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προσωπικά, και να μου το χάριζαν δε θα το έπαιρνα. Στα 14 χιλιάρικα παίζει το panda το κατοστάρι, σιγά μην πετάξω τα λεφτά μου στο rs.
Εγώ είχα βρει ένα στα 7.500 ευρώ φουλ εξοπλισμένο με 12.000 χιλιόμετρα. Και ξέρεις τι τον είπα τον τύπο; 'Φίλε το μοτόρι είναι πεθαμένο ήδη, αυτά κρατάνε μέχρι τα 35 χιλιάδες, μετά θέλει λύσιμο και ρεκτιφιέ. Άσε που με ένα καλά στημένο Κορόλα σου ρίχνω και 3,5 λεπτά στο Ρινγκ. Με 2.500 ευρώ και άτοκα, κάτι γίνεται'.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ είχα βρει ένα στα 7.500 ευρώ φουλ εξοπλισμένο με 12.000 χιλιόμετρα. Και ξέρεις τι τον είπα τον τύπο; 'Φίλε το μοτόρι είναι πεθαμένο ήδη, αυτά κρατάνε μέχρι τα 35 χιλιάδες, μετά θέλει λύσιμο και ρεκτιφιέ. Άσε που με ένα καλά στημένο Κορόλα σου ρίχνω και 3,5 λεπτά στο Ρινγκ. Με 2.500 ευρώ και άτοκα, κάτι γίνεται'.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AMA TA LEO EGO..........
βεβαια δεν θελω να πω τι θα γινει αμα τα στησουνε ενα κλιο αρες με κανενα type r.....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και πολλά τον είπες, φιλαράκ'
Μήπως ήταν ο συνάδελφος του τυχαίου αυτός που το πούλαγε;
-
Όχι, αυτός ο μόρτης μου το πουλούσε σε άριστη κατάσταση, δεν μου είπε για κολλημένα πιστόνια, τρύπιες εξατμίσεις, χαλασμένο κιβώτιο κλπ.
Και από τα λλλλάμδα που με είπε, νομίζω ότι ήταν Σαλλλονικιός ή απλά Σερραίος, όχι τυχαίος.
-
Συστατικά
Στα γρήγορα
Μέθοδος
Φούρνου
Σερβίρει
6
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε κομμάτια (σπάλα ή λαιμό)
1 κ.σ. γαρίφαλα
1 φλ. μαυροδάφνη
1 κομμάτι κανέλα ξύλο
7 μικρά κρεμμυδάκια
αλάτι
1 κιλό κυδώνια
1κ.σ. ζάχαρη ή μέλι (όχι καλά γεμάτη)
Οδηγίες- Ζεσταίνετε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή σε ρηχή κατσαρόλα και σοτάρετε το χοιρινό, μέχρι να ροδίσει από όλες τις μεριές. Τραβήξτε το με μια τρυπητή κουτάλα.
- Τρυπήστε με τα γαρίφαλα τα κρεμμυδάκια και ρίξτε τα στο ίδιο λάδι.
- Βάλτε ξανά το κρέας στο τηγάνι και σβήτε το με τη μαυροδάφνη.
- Προσθέτετε την κανέλα και το αλάτι. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 5' και μετά προσθέτετε ένα φλυτζάνι νερό.
- Σιγοβράζετε το φαγητό σκεπασμένο για 30-40 λεπτά, μέχρι να μισοβράσει το κρεάς με τα κρεμμυδάκια. Αν η σάλτσα είναι λίγη, προσθέστε λίγο ακόμα νερό.
- Καθαρίζετε τα κυδώνια και τα κόβετε στα τέσσερα. Βγάζετε τα σπόρια και τις σκληρές ίνες από το κέντρο και κόβετε κάθε κομμάτι στη μέση κατά μήκος. Σοτάρετε τα κυδώνια στο υπολοιπο λάδι, μέχρι αν ροδίσουν από ολες τις πλευρές.
- Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°. Μεταφέρετε το κρέας, τα κυδώνια και τα κρεμμυδάκια σε πυρέξ ή πήλινο σκεύος. Πασπαλίζετε τα κυδώνια με τη μισή ζάχαρη. Αδειάζετε από πάνω τη σάλτσα και πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Σκεπάζετε με το καπάκι του σκεύους ή με το αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 30-40', μέχρι να μαλακώσουν τα κυδώνια και να καραμελώσουν από πάνω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος βρέχετε συχνά το κρέας και τα κυδώνια με τη σάλτσα, για να μη στεγνώσουν. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και πολλά τον είπες, φιλαράκ'
Μήπως ήταν ο συνάδελφος του τυχαίου αυτός που το πούλαγε;
τελικα ο φιλος με το κλιο rs το παρατησε στην αντιπροσωπεια..του το πηρανε 19000Ε .στενοχωρηθηκε ο καημενος αλλα μαλλον θα παρει κατι σε ιαπωνικο πλεον
-
Συστατικά
Στα γρήγορα
Μέθοδος
Κατσαρόλας
Διατροφή
Vegan
Χορτοφαγική
4 κυδώνια
1 ποτήρι νερό
ζάχαρηΟδηγίες
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα 4 κυδώνια σε κύβους
- Τα βράζουμε, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, μέχρι να μαλακώσουν
- Τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε για κάθε κούπα πολτό ½ ζάχαρη
- Το βράζουμε χωρίς να προσθέσουμε νερό ανακατεύοντας με ΞΥΛΙΝΟ κουτάλι, μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
- Απλώνουμαι το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί και το απλώνουμε
- Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε
Λίγα μυστικά ακόμα
- Πασπαλίστε το με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη
- Σε κάθε του κομμάτι προσθέστε ένα αποφλοιωμένο αμύγδαλο
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
τελικα ο φιλος με το κλιο rs το παρατησε στην αντιπροσωπεια..του το πηρανε 19000Ε .στενοχωρηθηκε ο καημενος αλλα μαλλον θα παρει κατι σε ιαπωνικο πλεον
Ελπίζω με αυτά τα λεφτά να πήρε κάνα αληθινό driver's car, π.χ. yaris ts, την ευκαιρία του αιώνα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ελπίζω με αυτά τα λεφτά να πήρε κάνα αληθινό driver's car, π.χ. yaris ts, την ευκαιρία του αιώνα
Οχι κ γιαρις....ελεος...αλλα σκεφτεται να παρει ταπερ προηγουμενο μοντελο και να το τουμπανιασει..βλεπεις το χοντα δε σπαει, δε χαλαει..δεν ειδες τον αλλο με το 307 που του σπαει συνεχεια το τοπ μαουντ του αμορτισερ??Καλα τα γαλλικα αλλα πολυ ζημιαρικα βρε αδερφε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συστατικά
Στα γρήγορα
Μέθοδος
Φούρνου
Σερβίρει
6
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε κομμάτια (σπάλα ή λαιμό)
1 κ.σ. γαρίφαλα
1 φλ. μαυροδάφνη
1 κομμάτι κανέλα ξύλο
7 μικρά κρεμμυδάκια
αλάτι
1 κιλό κυδώνια
1κ.σ. ζάχαρη ή μέλι (όχι καλά γεμάτη)
Οδηγίες- Ζεσταίνετε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή σε ρηχή κατσαρόλα και σοτάρετε το χοιρινό, μέχρι να ροδίσει από όλες τις μεριές. Τραβήξτε το με μια τρυπητή κουτάλα.
- Τρυπήστε με τα γαρίφαλα τα κρεμμυδάκια και ρίξτε τα στο ίδιο λάδι.
- Βάλτε ξανά το κρέας στο τηγάνι και σβήτε το με τη μαυροδάφνη.
- Προσθέτετε την κανέλα και το αλάτι. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 5' και μετά προσθέτετε ένα φλυτζάνι νερό.
- Σιγοβράζετε το φαγητό σκεπασμένο για 30-40 λεπτά, μέχρι να μισοβράσει το κρεάς με τα κρεμμυδάκια. Αν η σάλτσα είναι λίγη, προσθέστε λίγο ακόμα νερό.
- Καθαρίζετε τα κυδώνια και τα κόβετε στα τέσσερα. Βγάζετε τα σπόρια και τις σκληρές ίνες από το κέντρο και κόβετε κάθε κομμάτι στη μέση κατά μήκος. Σοτάρετε τα κυδώνια στο υπολοιπο λάδι, μέχρι αν ροδίσουν από ολες τις πλευρές.
- Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°. Μεταφέρετε το κρέας, τα κυδώνια και τα κρεμμυδάκια σε πυρέξ ή πήλινο σκεύος. Πασπαλίζετε τα κυδώνια με τη μισή ζάχαρη. Αδειάζετε από πάνω τη σάλτσα και πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Σκεπάζετε με το καπάκι του σκεύους ή με το αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 30-40', μέχρι να μαλακώσουν τα κυδώνια και να καραμελώσουν από πάνω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος βρέχετε συχνά το κρέας και τα κυδώνια με τη σάλτσα, για να μη στεγνώσουν.Ε αμα χαλασει το κλιο αρες, το ριχνεις στο μαγειρεμα???
Δεν οδηγαμε που δεν οδηγαμε....δεν παμε για μαγειρεμα??????
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Α ρε ντιριντινο με κανες και γελασα ρε μπαγασα....
-
Μωρε αμα χαλασει το honda να δεις τι θα παθει μετα....σαρακακης και τα μυαλα στον τορνο
-
Σημερα μόλις έλεγα οτι θα γούσταρα να ψωνίσω ενα κλιο αρες (καποια στιγμη) αλλά ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πράματα,στην Ελλάδα ειναι πολύ ψυχρο το κλίμα για να το δεχθεί οπότε θα ντραπω τη στιγμή που θα πάω να μάθω την τρέχουσα αξία του -ή οπως αυτή διαμορφώνεται απο τις συνθήκες αγορας,ανάγκες εμπόρων.Και λέει τώρα ο Ράντομ για 19κ ανταλλαγή?Ε δεν υπάρχει περίπτωση.Μίνι και πάλι Μίνι.
ΥΓ:Αλλά και καμιά 22κ για ένα φρεσκομεταχειρισμένο(ξεσκισμένο) αρες δεν είναι και τόσο άσχημα.
-
νομιζω οτι για να παρει καποιος κλιο εδω θα πρεπει ναναι αρκετα πυροβολημενος...
φυσικα υπαρχουν μερικοι...
-
Εντοπισα 2 αρες στο οτοτριτι το ενα 23 και το αλλο 24.Τιμές για ρομαντικούς προφανώς.Τα 22 για ενα αξιοπρεπως μεταχειρισμένο τα βρίσκω καλή τιμή.Αλλα κανένα ασημί...
-
Random, σε πολλά σοβαρά φόρα του εξωτερικού αν σκάσει μύτη τρολ και η άρχουσα τάξη δεν το επαναφέρει στην τάξη, τότε οι χρήστες ποστάρουν συνταγές ώστε να βαρεθεί το τρολ και να πάει αλλού να παίξει. Που θα πάει, θα βαρεθείς και εσύ.
Επίσης, αν νομίζεις ότι ένα αμάξι δεν είναι αξιόπιστο επειδή έσπασε το τοπ-μαουντ μετά από αλλαγή αμορτισέρ, τότε κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου.
Διάβασε καλύτερα καμιά έρευνα ικανοποίησης πελατών της χιουντάι από συνεργεία κλπ, και μετά μίλα.
Renault Clio RS 197