-
Toν τελευταίο καιρό πολλά θρεντ έχουν παρόμοιο τέλος...
Όπως έγραψα και σε άλλο θρεντ, αρχίζω και βαριέμαι και μάλλον δεν είμαι ο μόνος..
Δηλαδή δεν γίνεται για κάποιον τοθέμα να είναι άσπρο και για μενα μαύρο ή γκρί;;;
Θάνατος στους 'αλλόθρησκους';;;;
-
Λουκέττο!
-
Κατά την προσωπική μου άποψη ο Γαβριήλ θα πρέπει να κοιτάξει λίγο τους τρόπους του. Το στυλάκι 'χα χα χα μικροί χαζοί Έλληνες, αφού δεν ξέρετε τίποτα ακούστε τις σας λέω εγώ που ξέρω' είναι αφάνταστα ενοχλητικό ακόμα και σε κάποιον που δε συμμετέχει στο διάλογο αλλά απλά διαβάζει.
Στα του θέματος τώρα, θεωρώ ότι ο Γαβριήλ δεν απάντησε καθόλου στα περί 'ευελιξίας' των ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς επίσης έκανε ελαφρώς γαργάρα ότι το 20% της αγοράς ελέγχεται από Ελληνικές εταιρείες. Επίσης, ακόμα και στην επιβατική ναυτιλία μπορεί να έχουμε Δημητρούλες και Νταλιάνες, αλλά την ίδια ώρα έχουμε ορισμένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα πλοία της Ευρώπης στις θάλασσες μας(και τι θάλασσες, ε; ).
Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών, ναι, τα πάμε σχετικά καλά.
Μπορούμε καλύτερα; Ασφαλώς ναι
Πρέπει να προσπαθήσουμε, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα; ΟπωσδήποτεΑυτό όμως που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι οι ειρωνίες και οι μειωτικές αναφορές προς τη χώρα μου, ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που θέλουν να νομίζονται 'συμπατριώτες'.
Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να μιλάμε πολιτισμένα, χωρίς ακρότητες για να αποφεύγουμε τα λουκέτα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κατά την προσωπική μου άποψη ο Γαβριήλ θα πρέπει να κοιτάξει λίγο τους τρόπους του. Το στυλάκι 'χα χα χα μικροί χαζοί Έλληνες, αφού δεν ξέρετε τίποτα ακούστε τις σας λέω εγώ που ξέρω' είναι αφάνταστα ενοχλητικό ακόμα και σε κάποιον που δε συμμετέχει στο διάλογο αλλά απλά διαβάζει.Στα του θέματος τώρα, θεωρώ ότι ο Γαβριήλ δεν απάντησε καθόλου στα περί 'ευελιξίας' των ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς επίσης έκανε ελαφρώς γαργάρα ότι το 20% της αγοράς ελέγχεται από Ελληνικές εταιρείες. Επίσης, ακόμα και στην επιβατική ναυτιλία μπορεί να έχουμε Δημητρούλες και Νταλιάνες, αλλά την ίδια ώρα έχουμε ορισμένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα πλοία της Ευρώπης στις θάλασσες μας(και τι θάλασσες, ε; ).
Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών, ναι, τα πάμε σχετικά καλά.
Μπορούμε καλύτερα; Ασφαλώς ναι
Πρέπει να προσπαθήσουμε, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα; ΟπωσδήποτεΑυτό όμως που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι οι ειρωνίες και οι μειωτικές αναφορές προς τη χώρα μου, ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που θέλουν να νομίζονται 'συμπατριώτες'.
Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να μιλάμε πολιτισμένα, χωρίς ακρότητες για να αποφεύγουμε τα λουκέτα.
Λες 'Αυτό όμως που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι οι ειρωνίες και οι μειωτικές αναφορές προς τη χώρα μου' σαν να ειμαι Τουρκος και να λεω 'down with Greece' ή κατι τετοιο.
Ξανα, για αυτους που νομιζουν οτι εγω πηρα μερος σε αυτο το θρεντ για να κανω πλακα με τα 'χαλια της Ελλαδος' πηραν τις υπογραμισεις μου με λαθος τροπο. Επηδει δεν αρεσουν αυτα που γραφω απο τα οποια τα περισσοτερα ηταν νουμερα απο δημοσια ερευνα, νομιζεται οτι εγω φταιω. Δηλαδη οπως λενε εδω you shoot the messanger cos you dont like the message.
Επισης, εγω δεν ειμουν αυτος που εγραψα 'η Ελλαδιτσα'.
Τελος το οτι δηθεν εχω το στυλακι 'χα χα χα μικροί χαζοί Έλληνες, αφού δεν ξέρετε τίποτα ακούστε τις σας λέω εγώ που ξέρω' ειναι λαθος. Απλα λεω αυτο που νομιζω, εαν νομιζεται οτι ειναι λαθος προσπεραστε το. Γιατι δεν μπορω να εχω γνωμη δηλαδη?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Λες 'Αυτό όμως που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι οι ειρωνίες και οι μειωτικές αναφορές προς τη χώρα μου' σαν να ειμαι Τουρκος και να λεω 'down with Greece' ή κατι τετοιο.
Αυτό δε θα ήταν ειρωνία ή μειωτική αναφορά, θα ήταν ευθεία επίθεση και δε νομίζω ότι σε κατηγόρησε κάποιος γι αυτό.
Τελος το οτι δηθεν εχω το στυλακι 'χα χα χα μικροί χαζοί Έλληνες, αφού δεν ξέρετε τίποτα ακούστε τις σας λέω εγώ που ξέρω' ειναι λαθος. Απλα λεω αυτο που νομιζω, εαν νομιζεται οτι ειναι λαθος προσπεραστε το. Γιατι δεν μπορω να εχω γνωμη δηλαδη?
Με συγχωρείς πολύ αλλά έχω μάτια και μπορώ να διαβάζω. Η αίσθηση που αποκομίζω είναι ότι έχεις αυτό το στυλάκι 'ανωτερότητας' που θαρρώ πως είναι ενοχλητικό.
Ας συνεχίσουμε καλύτερα την κουβέντα επί της ουσίας.
-
^ και αυτο ειναι ενα απο τα κυριοτερα σημεια που προσπαθω να υπογραμισω. Αυτο το στυλ που το αποκαλεις στυλ ανωτερωτητας ειναι το στυλ αυτων που εχουν, κατα την γνωμη μου, τον σωστο τροπο σκεψης για το τι σημενει κατπιταλισμος και τι σημενει ανταγωνισμος σε μια κατπιταλιστικη αγορα οπου 'ο θανατος σου η ζωη μου'. Ετσι ειναι στις μεγαλες οικονομιες του πλανητη γιαυτο και ειναι τοσο εμπρος.
Αυτο ειναι μερος αυτου που λεω ως λαθος τροπου σκεψης.
-
Συνεχιζεις τις βολικες δικαιολογιες. Πρωτον, δεν συγκρινω Ελλαδα με ΗΠΑ, αλλα πρωταρχικα τον Ελληνικο χρηματοοικονομικο και επιχειρηματικο τροπο σκεψης με τις υπολοιπες Δυτικες χωρες. Ως δευτερευον, οταν μερικοι κανουν τον εξυπνο και νομιζουν οι η ελληνικη επιχειρηματικη πραγματικοτητα εχει κατι να δηξει σε παγκοσμιο επιπεδο φενρω παραδειγματα απο αλλες Δυτικες χωρες επισης. Η μια εταιρια στο παραπανω παραδειγμα ειναι απο Μελβουρνη. Αυτης της Αυστραλιας.
Τελος, εαν νομιζεις οτι οι Ελληνικες επιχειρησεις δεν πανε εμπρος διοτι υπαρχουν μονο 11 Εκ. Ελληνες τοτε δεν καταλαβαινεις τα βασικα για την παγκοσμια αγορα οπως και βασικα χρηματοοικονομικα.
Κριμα και νομιζα οτι ειχες παει και λιγο σχολειο στην ελλαδα*.
Ειπα λιγο πιο πριν οτι οι Ελληνες εφοπλιστες ελεγχουν την παγκοσμια διακινηση εμπορευματων διακινωντας 140 millionsof deadweight tonnage τη στιγμη που το USA(4η θεση παγκοσμιως μετα την Ιαπωνια και τη Νορβηγια) δεν ξεπερναει τα 45... Aρα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το οτι οι Ελληνες ΜΕΤΡΑΝΕ στον κοσμο!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ αν οχι να στο πω στην βρεταννικη ???
Η λεξη χρηματοοικονομικα σου αρεσει γιατι εχει το γραμμα 'ρ' και ακουγεται πιο ομορφα ? Η Ελλαδα μας χωρις φυσικους πορους(φυσικο αεριο, μεταλλευματα κ.λ.π.), με εδαφικη ανομοιογενεια που δεν της επιτρεπει να καλλιεργει μεγαλο αριθμο προιοντων δεν μπορει παρα να αναγκαστει να εισαγει προιοντα του εξωτερικου. εκμεταλευομενη το υγρο στοιχειο που την περικλειει, ειναι η πρωτη χωρα στις θαλασιες μεταφορες.
Οπως επισης και στις παροχες υπηρεσιων.Και ναι επειδη ειμαστε 10 11 μυρια δεν γινεται να αναπτυχθουμε οσο στις υπολοιπες Δυτικες χωρες
Και κατι αλλο φιλε Γαβρηιλ.* Οταν στο Αμερικα πρωτοπατουσε ο Κολομβος , στην Ελλαδιτσα που υποτιμας(που τοτε ηταν Ελληνορωμαικος πολιτισμος με εδρα την Πολη) επικρατουσε ο Τουρκικος διαφωτισμος (με τους αποκεφαλιστες) και τη στιγμη που η Ευρωπη οργιαζε σε αναπτυξη, η ελλαδιτσα μας μαστιζοταν απο τον ανυπαρκτο τουρκικο πολιτισμο(βιασμους,λεηλασιες,προσυλητισμος κ.α.). Οταν περιπου το 1830 εφευγαν με τις κλωτσιες οι Τουρκαλαδες απο τη χωρα μας, στην Ευρωπη κατασκευαζαν πλοια αυτοκινητα και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Εμεις τοτε μαζευαμε τα κομματια μας και τη χαμενη μας ταυτοτητα.
Λιγοτερο απο 1 αιωνα μετα οι Ιταλοι και οι Γερμανοι μας ξαναεσφαξαν και μας εσπρωξαν χειροτερα στον γκρεμο.
Μην ξεχνας και τα χρονια της δικτατοριας.
Εκεινα το χρονια ιδιαιτερα,χιλιαδες (Ελληνες,Ιταλοι κ.λ.π.) μεταναστευσαν στο Αμερικα οπως εκαναν οι Αλβανοι η στις μερες μας οι Πολωνοι, Ρωσοι(Ρωσιδες) και δουλεψαν ΦΤΗΝΑ ωστε να αναπτυχθει κι αλλο η οικονομια στο Αμερικα η στη Γερμανια. Και παλι οι Ελληνες κατορθωσαν να υπαρχουν και να πρωταγωνισοτυν σε καποιους τομεις.
Γι αυτο λοιπον σεβασμος στην ταλαιπωρημενη πατριδα σου γιατι της αξιζει.
Να εισαι περηφανος που εισαι Ελληνας γιατι ισως να μην ξερεις οτι κουβαλας μια αιγλη που κανενας κουφιος Αμερικανος μεγαλομετοχος δεν μπορει να διανοηθει.Σοοοορυ για το μεγαλο ποστ και εννοειται οτι πλεον δεν νοειται να υπαρχει αντιθεση με Τουρκους,Γερμανους η οτιδηποτε αλλο
Υ.Γ. Ελπιζω να μην κατηγορηθω ως τοπικιστης ή δεν ξερω κι εγω τι αλλοΜε εκανε και αρχισα να κλαιω με το παραπανω
Τελος, την 'Ελλαδιτσα δεν υποτιμω', υπογραμιζω αυτους (τους Ελληνες) που σκεφτοντε με τον ακρινως πιο πανω τροπο ως καποιοι που σκεφτοντε με τον λαθος τροπο για προοδο γενικα.
Υπαρχουν δυο πραγματα ενα εθνος μπορει να κανει μετα απο μια κακοτυχια που τους βρηκε ανα πασα στιγμη:
Α. Να κατσει να κλεει για τα επομενα 100 χρονια και να βρισκει δικαιολογια αυτην την κακομοιρια ΟΠΟΤΕ απυτυνχανει σε κατι.
Β. Να πει, δεν με ενδιαφερει τι εγινε στο παρελθον, εγω θα βρω τον τοπο να παω οχι μονο εμπρος, αλλα πιο εμπρος και πιο γρηγορα απο τον καλυτερο στον πλανητη. Θα κατσω και θα μελετησω τι κανει ο καλυτερος, πως το κανει και οχι μονο θα κανω το ιδιο, αλλα θα το τελειοποειησω ακομη περιοσσοτερο και θα τον 'σκισω' στο τελος. Εγω θα ειμαι πρωτος και οτιδηποτε αλλο ειναι ξευτιλα.
Τυχαινει τα εθνη που σκεφτοντε με τον Β τροπο ειναι τα προοδευμενα εθνη για τους περισσοτερους. (φυσικα παντα υπαρχει θεμα με τον ορισμο 'προοδος' για τους φιλελευθερους, κουμουνιστες και αλλους στον πλανητη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Εσυ ανηκεις στον Α τροπο σκεψης οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες.
Το διαβασες ρε συ krustenstern? Δεν δεχομαι καμια δημοσια συσταση μετα απο αυτο, οταν ο αλλος κοκορευεται για τη μορφωση του και κατηγορει ολους οτι δεν ξνωριζουν τοσα οσα αυτος δεν πρεπει καποιος να τον βαλει στη θεση του ?
Ρε gavril τι αμαξι εχεις ? Και σε παρακαλω πολυ απαντησε μου στο ποια ειναι η εμπειρια σου απο το χωρο των επειχειρησεων.
Ειναι πολυ σημαντικο να απαντησεις ειλικρινα και στις δυο ερωτησεις.
Στην Αγγλια πηγα οχι για να συνεχισω τις σπουδες μου, αλλα για να μαθω πιο καλα τον τροπο λειτουργιας του ΑγγλοΣαξονικου συστηματος καθως και για να κανω γνωριμιες οπως επισης και να μαθω να προσαρμοζομαι σε ξενο ανταγωνιστικο περιβαλλον.Ειναι και 3 χρονια η φοιτηση.Μπορει να παω και για ενα χρονο στην Αμερικη αλλα μπορει και οχι. Βλεπεις εχουμε και στρατο εδω... -
το θεμα ειναι η ελληνικη οικονομια και οχι οι ελληνικες πολυεθνικες γκεγκε ??????????
με την εννοια του ελληνα πολιτη και της τσεπης του.οι ελληνικες πολυεθνικες μπορει εμενα να μη μου προσφερουν τιποτα,αλλωστε ελληνικες ειναι και αυτες που κλεινουν και μετακομιζουν βουλγαριααν δε μπορειτε να το καταλαβετε αραιωνετε πριν κλειδωθει.
και φυσικα οι ελληνες ειναι καλοπερασακηδες και οι δυτικοι δεν ειναι οποιος το αμφισβητει αυτο...το πληκτρολογιο του και σε αλλο ποστ.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Ρε gavril τι αμαξι εχεις ? Και σε παρακαλω πολυ απαντησε μου στο ποια ειναι η εμπειρια σου απο το χωρο των επειχειρησεων.
Ειναι πολυ σημαντικο να απαντησεις ειλικρινα και στις δυο ερωτησεις.
Στην Αγγλια πηγα οχι για να συνεχισω τις σπουδες μου, αλλα για να μαθω πιο καλα τον τροπο λειτουργιας του ΑγγλοΣαξονικου συστηματος καθως και για να κανω γνωριμιες οπως επισης και να μαθω να προσαρμοζομαι σε ξενο ανταγωνιστικο περιβαλλον.Ειναι και 3 χρονια η φοιτηση.Μπορει να παω και για ενα χρονο στην Αμερικη αλλα μπορει και οχι. Βλεπεις εχουμε και στρατο εδω...τι αμαξι εχω? Τι σχεση εχει αυτο με οτιδηποτε?
-
Τι αμαξι εχεις και ποια ειναι η εμπειρια σου απο επιχειρησεις ?
Προκαταβολικα συγνωμη αν σε προσβαλλει η ερωτηση μου.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Τι αμαξι εχεις και ποια ειναι η εμπειρια σου απο επιχειρησεις ?Προκαταβολικα συγνωμη αν σε προσβαλλει η ερωτηση μου.
ΟΚ καταλαβαινω πως το βιογραφικο μου, αν και προσωπικη ερωτηση, ειναι καπως σχετικο, ομως τι σχεση εχει το 'αμαξι' που εχω ακριβως? 2η φορα που σε ρωταω.
-
Σε ξαναρωταω λοιπον για 3η φορα νομιζω να μου πεις τι αμαξι εχεις καθως και να μου πεις ποια ειναι η εμπειρια σου απο τον χωρο των επιχειρησεων.
Αν θελεις μου απαντας αν δεν θες το σταματαω. Μολις μου πεις θα σου απαντησω και εγω με τη σειρα μου -
Άλλο ερώτημα. Πιστεύετε ότι οι Ελληνικές τράπεζες έχουν μέλλον; Έχουν σημιώσει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αν συνεχίζουν να προοδεύουν μπορούν να βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία; Να μας κάνουν μια μικρή (ή μια δεύτερη) Ελβετία ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Άλλο ερώτημα. Πιστεύετε ότι οι Ελληνικές τράπεζες έχουν μέλλον; Έχουν σημιώσει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αν συνεχίζουν να προοδεύουν μπορούν να βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία; Να μας κάνουν μια μικρή (ή μια δεύτερη) Ελβετία ένα πράγμα...Φυσικά και έχουν μέλλον, καθώς όλοι εκείνοι που ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων ( ; ) που ΔΕΝ μπορούν να περιμένουν για να αποκτήσουν το τελευταίο super-duper DVD player και το θέλουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ή δεν έχουν χρήματα για να πάνε διακοπές και παίρνουν διακοποδάνειο( ), όλοι αυτοί, όπως έλεγα, θα ζούνε πάντα τις τράπεζες, εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.
Δεν νομίζω να φθάσουμε στο επίπεδο της Ελβετίας.
Βέβαια, αν κάποια κυβέρνηση το αποφάσιζε να βάλει ΧΕΡΙ στις τράπεζες έστω και σε ένα μικρό βαθμό, τότε τα χρόνια που ακολουθούν θα φάνταζανλιγότερο απαισιόδοξα, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα...
-
Πάρτε ένα ωραίο παράδειγμα για τα βαρίδια της ελληνικής οικονομίας: ΔΕΚΟ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάρτε ένα ωραίο παράδειγμα για τα βαρίδια της ελληνικής οικονομίας: ΔΕΚΟEίναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που χαίρομαι στη σκέψη ότι θα τη δω μια μέρα να καταρρέει.
Υπό το βάρος του [ακόμα βρεφικού] ανταγωνισμού.
Αρκετά με το μονοπώλιο τόσων χρόνων και τον παραλογισμό των αυξήσεων. -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Άλλο ερώτημα. Πιστεύετε ότι οι Ελληνικές τράπεζες έχουν μέλλον; Έχουν σημιώσει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αν συνεχίζουν να προοδεύουν μπορούν να βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία; Να μας κάνουν μια μικρή (ή μια δεύτερη) Ελβετία ένα πράγμα...Και αυτο ειναι ενα παραδειγμα απο αυτο που εννουσα οταν εγραψα: ΟΚ Η Ελλαδα δεν εχεις πορους (αφου χρισημοποιηθηκε χιλιλες φορες ως επιχειρημα), γιατι δεν υπαρχει μια, δυο, σοβαρες εταιριες στο θεμα των υπερεσιων?
-
6 σελίδες μονοκόμματες!
Τα ονοματα τους τα κρατας κρυφα για καποιον λογο που δεν μπορω να φανταστω or am I missing something? Just wondering...Τα θέλεις; Δεν είναι μυστικά. Μπορείς για πλάκα να τα βρεις κι εσύ, όμως είμαι βέβαιος ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σου.
(Με ποσο ετων ανθρωπους συζητω, δεν εχω ιδεα σε αυτο το σημειο)
Τι σχέση έχει αυτό, τώρα;
Να αναφέρω και κάτι άλλο που βρίσκω ενδιαφέρον, φίλος από Πάτρα **γύρισε **πέρυσι από ΝΥ, φέρνοντας μαζί του τεράστια περιουσία από μετοχές εταιριών με έδρα τις ΗΠΑ, το 80% εταιρίας μεταφορών με έδρα τις Βρυξέλλες, το 90% εταιρίας υπηρεσιών λογιστικής με έδρα την Κύπρο, μια καγιέν, μια μλ500 * και κάτι λίγα μετρητά. Έλλειψε περί τα 20 χρόνια κι έχει και μια πολυκατοικιούλα στο Μανχάταν. Η εταιρία του στη ΝΥ ονομαζόταν Οδύσσεια. ( ) Τα γράφω γιατί τον θεωρώ Ελληνικό Κεφάλαιο επενδυμένο στη γουόλ στρήτ.
Το παραπανω τι σχεση εχει τωρα με το θεμα?
Κατάλαβες;
Λες δηλαδη οτι καποιος Ελληνας, οπως εγω,....
Όταν με το καλό γυρίσεις, πετυχημένος, για μόνιμη εγκατάσταση, θα σε θεωρώ κι εσένα Ελληνικό Κεφάλαιο επενδυμένο στη γουόλ στρήτ.
-
Δεν εχω ιδεα τι πας να πεις με το παραπανω. Ιδεα δεν εχω.Μπορεις να εξηγησεις για ποια εμπορια μιλας και για τι ακριβως μιλας οταν συγκρινεις ΗΠΑ με Ελληνες και πως καπως τα καταφερνουν τοσο καλυτερα οι Ελληνες μπλα, μπλα, μπλα?
Το παραπανω μου ακουγεται σαν ενα ακομη επισοδιο του Καραγκιοζη που παντα καπως απο πανω εβγεναι και παντα κερδιζε τους κακους που παντα ειχαν την υπεροχη.
Η πλακα ειναι οτι μιλαμε για χρηματοοικονομικα, που 1+1 = 2 παντα. Καπως εσεις το κανατε το 1 να χωραει 200 με ΕΛληνικο τροπο, αντε και καλa και ελα μωρα.
Pathetic once again.
Αν ψάχνεις να βρείς περισσότερους σε αριθμό ή πλουσιότερους σε απόλυτα νούμερα επιχειρηματίες στην Ελλάδα των 10 εκ κατοίκων από όσους στις ΗΠΑ των 300 εκ κατοίκων, τότε σου λέω κατάμουτρα ότι οι γνώσεις σου περί τα οικονομικά είναι αξιοθρήνητες.
Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο, σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις, γιατί από τα παραπάνω δεν βγαίνει νόημα.
Αν κάποιος κατάλαβε τι λέει ο gavriil1, παρακαλώ να μου εξηγήσει, για να προσπαθήσω να του απαντήσω. -
Ο Γαβρηιλ δεν ξερει ουτε τι αμαξι εχει και ειναι και σε αυτοκινητιστηκο φορουμ.
Επισης δεν ξερει και ποια ειναι η εμπειρια του απο το χωρο των επιχειρησεων αλλα τα χρηματοοικονομικα τα παιζει στα δαχτυλα. 3 φορες τον εχω ρωτησει και δεν εχει βρει απαντηση ακομα.Αυτη ειναι η τεταρτη.
Αληθεια ξερει κανενας ποσους χιλιαδες υπαλληλους προκειται να απολυσει η σοβαρη ford και η σοβαρη GM και **γιατι **??????
Καραγκιοζηδες ολοι, μεχρι και ολη η Ευρωπη που ειναι πιο μικρη απο την Αμερικη μας περναει στην οικονομια. Μεχρι και η Κινα ειναι καλυτερη απο εμας και μιλατε ?
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;