-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τα αφεντικά μου επειδή εντόπισαν μια κάμψη στις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας που εργάζομαι αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα. Ετσι κανόνισαν σήμερα στις 5 να πραγματοποιηθεί ..ευχέλαιο στον χώρο εργασίας.
Πήγε 6 και ο παπάς δεν ήρθε. Στις 6:30 πήρε τηλ και τους είπε πως λόγω έκτακτης ανάγκης εργασίας δεν θα έρθει. Τους άφησα απαρηγόρητους, είναι βέβαιοι πλέον πως ο Θεός δεν θέλει να ανακάμψουνπλάκα κάνεις
-
Εκεί είναι η πλάκα, πως δεν κάνω πλάκα
-
Αν έχουν φτάσει στο σημείο να ρίχνουν πλέον τις ελπίδες τους σε θεία παρέμβαση...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν έχουν φτάσει στο σημείο να ρίχνουν πλέον τις ελπίδες τους σε θεία παρέμβαση...Αν πουλανε εκκλησιαστικά ειδη;
-
Δεν έχουν ανάγκη, απλά η κότα έκανε πιο λίγα χρυσά αυγά και ανησύχησαν
-
Εκεί είναι η πλάκα, πως δεν κάνω πλάκα(θα τρολαρα μέχρι την απειλή απόλυσης)
να είναι τα προϊόντα που 'φτιάχνεται' ΓΤΠ καβάλα δηλ. δεν το σκέφτηκαν
οχι οτι δεν ξέρω την απάντηση αλλα τι iq έχουν περίπου θα αφεντικά σου
-
εμας ειπαν να κανουν κατι εντυπωσιακο μετα τους θριαμβους για τα πολυ καλα αποτελεσματα 6μηνου: απολυσεις.
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εκεί είναι η πλάκα, πως δεν κάνω πλάκα
(θα τρολαρα μέχρι την απειλή απόλυσης)
να είναι τα προϊόντα που 'φτιάχνεται' ΓΤΠ καβάλα δηλ. δεν το σκέφτηκαν
οχι οτι δεν ξέρω την απάντηση αλλα τι iq έχουν περίπου θα αφεντικά σου
Ότι φτιάχνω εγώ είναι εγγύηση
Ελα μια μέρα να σου δείξω τι ζητάνε οι πελάτες και τι φτιάχνουμε και θα καταλάβεις ποιός είναι γτπ καβάλα νεαρέ.Επίσης να σου πω πως είναι αρκετά φραγκάτοι και εντελώς αυτοδημιούργητοι, άρα το δικό μου iq θα πρέπει να τσεκάρεις
-
@@ δουμπλέ ποστ
-
Ελα μια μέρα να σου δείξω τι ζητάνε οι πελάτες και τι φτιάχνουμε και θα καταλάβεις ποιός είναι γτπ καβάλα νεαρέ.Επίσης να σου πω πως είναι αρκετά φραγκάτοι και εντελώς αυτοδημιούργητοι, άρα το δικό μου iq θα πρέπει να τσεκάρεις
διαβάζουν το forum ε?
λεφτά και iq (μόνο) δεν νομίζω να συσχετίζονται
είναι άλλες οι παράμετροι που καθορίζουν το αν θα βγάλεις λεφτά και συνήθως είναι ο χρόνος και οι γνωριμίες
τώρα τα φραγκάτος αυτοδημιούργητος και ελλάδα με οσα μπορώ να ξέρω μου φαίνονται λίγο αστεία αλλά μπορεί οι συγκεκριμένοι να είναι εξαίρεση
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
διαβάζουν το forum ε?
λεφτά και iq (μόνο) δεν νομίζω να συσχετίζονται
είναι άλλες οι παράμετροι που καθορίζουν το αν θα βγάλεις λεφτά και συνήθως είναι ο χρόνος και οι γνωριμίες
τώρα τα φραγκάτος αυτοδημιούργητος και ελλάδα με οσα μπορώ να ξέρω μου φαίνονται λίγο αστεία αλλά μπορεί οι συγκεκριμένοι να είναι εξαίρεση
Λες να με νοιάζει αν διαβάζουν η όχι το φόρουμ; Αρκει να μη με ενοχλούν.
Για τα λεφτά και το iq θα συμφωνήσω μαζί σου (για μια μόνο φορά )δεν συσχετίζονται. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν έχουν φτάσει στο σημείο να ρίχνουν πλέον τις ελπίδες τους σε θεία παρέμβαση...
Αν πουλανε εκκλησιαστικά ειδη;
Η ειρωνεία είναι (απ' ότι έχω καταλάβει) ότι τα προϊόντα τους είναι 'διαβολικά' (σχετικά με υπολογιστές, δηλαδή με τα μηχανήματα του διαβόλου).
-
Τα αφεντικά μου επειδή εντόπισαν μια κάμψη στις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας που εργάζομαι αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα. Ετσι κανόνισαν σήμερα στις 5 να πραγματοποιηθεί ..ευχέλαιο στον χώρο εργασίας.
Πήγε 6 και ο παπάς δεν ήρθε. Στις 6:30 πήρε τηλ και τους είπε πως λόγω έκτακτης ανάγκης εργασίας δεν θα έρθει. Τους άφησα απαρηγόρητους, είναι βέβαιοι πλέον πως ο Θεός δεν θέλει να ανακάμψουνEpic!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι απιθανη (ΙΜΟ) η αποπομπη (ή προσφυγη) της Ελλαδας στο ΔΝΤ (το οποιο , ως γνωστο , πρωτα γ@μαει και μετα ρωταει). Θα ηταν παραδοχη αποτυχιας της ΕΕ να λειτουργησει σαν οικονομικη ενοποιηση (μια πολιτικη που χτιζεται καμια 50αρια χρονια). Απλως , μας ψιλο-ζοριζουν .
Mπορει το ΔΝΤ να ειναι απιθανο,ομως το IΜF δεν ειναι.
Το 2010 θα δουμε πολλα 'ωραια'Μη μου λες τετοια ... ανησυχω
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Ειναι απιθανη (ΙΜΟ) η αποπομπη (ή προσφυγη) της Ελλαδας στο ΔΝΤ (το οποιο , ως γνωστο , πρωτα γ@μαει και μετα ρωταει). Θα ηταν παραδοχη αποτυχιας της ΕΕ να λειτουργησει σαν οικονομικη ενοποιηση (μια πολιτικη που χτιζεται καμια 50αρια χρονια). Απλως , μας ψιλο-ζοριζουν .
Mπορει το ΔΝΤ να ειναι απιθανο,ομως το IΜF δεν ειναι.
Το 2010 θα δουμε πολλα 'ωραια'Μη μου λες τετοια ... ανησυχω
Νομιζω εχει ηδη αποφασιστει, απο την ΕΕ τουλαχιστον:
Επιτηρηση απο ΕΚΤ & ΔΝΤ με βραχυπροθεσμο δανεισμο (με ορους) απο ΔΝΤ, το εκανες αυτο;(πχ απολυση ΔΥ) Ναι,ωραια παρε λεφτα,τωρα κανε εκεινο και θα παρεις κι αλλα :Εμεις κανουμε τους δυσκολους και ψαχνουμε αγοραστες ομολογων στην Κινα, για να συνεχισουμε την απογειωση του δανεισμου και να δηλωσουμε μετα περιλυποι οτι τα εσοδα δεν ηταν τα αναμενόμενα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
...Νομιζω εχει ηδη αποφασιστει, απο την ΕΕ τουλαχιστον:
Επιτηρηση απο ΕΚΤ & ΔΝΤ με βραχυπροθεσμο δανεισμο (με ορους) απο ΔΝΤ, το εκανες αυτο;(πχ απολυση ΔΥ) Ναι,ωραια παρε λεφτα,τωρα κανε εκεινο και θα παρεις κι αλλα :
...Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία...και εμείς δεν τα έχουμε!
-
Καπως ετσι ειναι η κατασταση
http://www.reporter.gr/default.asp?pid= ... aid=230205
UBS: Μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει;
15:38 - 01 Δεκέμβριος 2009Τώρα όχι, αργότερα ναι, απαντά η UBS σε σημερινό της report και παρά την διαβεβαιώση δια στόματος Γιούνκερ και Αλμούνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, πως δεν τίθεται ένα τέτοιο θέμα για την χώρα μας. Ωστόσο ο διεθνής οίκος προχωρά στο να επισημάνει πως η Ελλάδα αποτελεί την μεγαλύτερη ανησυχία της ευρωζώνης και αυτό λόγω του μεγάλου της ελλείμματος καθώς και του μεγάλου της χρέους.
Επίσης, τονίζει ένα ακόμη θέμα το το οποίο όπως λέει, δεν έχει σχολιαστεί πολύ, το ότι δηλαδή η εξωτερική θέση της χώρας μας είναι το ίδιο μη διατηρήσιμη, κάτι το οποίο κάνει την όλη κατάσταση της Ελλάδας ακόμη πιο ευάλωτη.
Πάντως η UBS τονίζει πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας της Ελλάδας καθώς ο κίνδυνος του ότι μία χώρα κυρήξει default είναι πως η αγορά θα δοκιμάσει και άλλες χώρες, κάτι το οποίο θα προκαλέσει το φαινόμενο του ντόμινο με καταστροφικές συνέπειες για το σύνολο της ευρωζώνης. Ο κίνδυνος μετάδοσης λοιπόν, είναι τεράστιος κι έτσι αυτήν την στιγμή εάν κάποια χώρα αντιμετωπίζει προβλήματα, τότε οι υπόλοιπες θα την στηρίξουν.
Ομως αυτόν δεν ισχύει και για το μέλλον. Η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι ξεκάθαρα μη διατηρήσιμη και θα χρειαστεί ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Και αποτελεί και ερωτηματικό εάν υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει κάτι τέτοιο. Εάν η κατάσταση ομαλοποιηθεί στην ευρωζώνη, με την ανάπτυξη να επιστρέφει και την δημοσιονομική προσαμογή να υιοθετείται στις άλλες χώρες, τότε το επιχείρημα του ρίσκου μετάδοσης που υπάρχει σήμερα, δεν θα ισχύει.
H UBS δίνει τρία σενάρια για την ελληνική οικονομία:
Στο πρώτο σενάριο η Ελλάδα αποφεύγει τη χρεοκοπία και σταθεροποιεί την κατάσταση, κάτι το οποίο είναι ένας «ευσεβής πόθος».
Στο δεύτερο και πιο πιθανό, σενάριο, η Ελλάδα διασώζεται, όμως, της επιβάλλονται περιοριστικοί δημοσιονομικοί όροι.
Στο τρίτο σενάριο και το πιο επικίνδυνο, η χώρα χρεοκοπεί ή τουλάχιστον αδυνατεί να πληρώσει ένα σημαντικό μέρος του χρέους της.
Οπως σημειώνει ο διεθνής οίκος, αν και δεν βλεέπει την ανάγκη προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ίσως στο μέλλον όμως, το Ταμείο να παίξει ρόλο στην διάσωση της χώρας, εάν χρειασθεί.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο δεύτερο και πιο πιθανό, σενάριο, η Ελλάδα διασώζεται, όμως, της επιβάλλονται περιοριστικοί δημοσιονομικοί όροι.
Η λογική αυτή την επιλογή δείχνει. Ναι, είναι επιλογή, δεν είναι μονόδρομος.
-
H UBS ειναι η πιο ξεπεσμενη επενδυτικη τραπεζα των τελευταιων 20 χρονων (μαλιστα διαλυθηκε 1 φορα στα 90ς και προσφατα πριν μερικα χρονια). Οποτε οτι λεει καλυτερα πιστεψτε το αντιθετο.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;