-
Άντε κανας mod θα κάνει την καλή;
έλα, έλα...Μόνο να μας μαζεύετε τα οφτόπικ σας έχουμε;
-
λέω να προκαλέσουμε κανά μοντ na δει το θέμα...
-
-
-
Παίδες, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχει εμπλοκή στη χρήση του λογότυπου... Ο cmarin ξέρει παραπάνω λογικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίδες, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχει εμπλοκή στη χρήση του λογότυπου... Ο cmarin ξέρει παραπάνω λογικά.Ωραία ας αλλάξουμε λίγο το χρώμα και την γραμματοσειρά, ακόμα θα υπάρχει θέμα; Άμα ήμουν γραφίστας πολύ ευχαρίστως να το έφτιαχνα εγώ αλλά δεν...
-
-
-
Γιατί, δε φαίνεται; Εμένα μου ανοίγει κανονικά αν κλικάρω πάνω στην εικόνα.
-
Οκ τωρα φανηκε πριν δεν φαινοταν.
-
τελικά το βρήκα το καπελάκι μου
ήταν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού
από πριν την Κρήτη είχα να πλύνω τ'αμάξι -
-
-
μην κάνεις όρεξη .
-
Αχ, τι ωραίο που είναι το καπελάκι μου.
Ένα εγώ και ένα ο kubiak!!!
Λοιπόν, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να γίνει νέα κίνηση από cmarin...
Μια νέα παραγγελία για τα μέλη του forum.
Δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα με το λογότυπο, διότι αναγράφεται ξεκάθαρα η λέξη forum ενώ κυρίως θα υπάρξει άδεια από τον ιδοκτήτη του σήματος.
-
Είχα δεν είχα γραφίστας έγινα...
Πήρα σαν βάση την πρόταση του kotetsi και έφιαξα λίγο διαφορετικά τα αντικείμενα.Μια άλλη ιδέα ήταν να βάλω από κάτω μία κυρτή γραμμή αλλά θυμίζει ολίγον nike...
Αν είχε κάποιος την δυνατότητα να κινητοποιηθεί και να εκτυπώσουμε νέα αυτοκόλητα ή και καπέλα θα ήταν ωραίο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παίδες, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχει εμπλοκή στη χρήση του λογότυπου... Ο cmarin ξέρει παραπάνω λογικά.
Ωραία ας αλλάξουμε λίγο το χρώμα και την γραμματοσειρά, ακόμα θα υπάρχει θέμα; Άμα ήμουν γραφίστας πολύ ευχαρίστως να το έφτιαχνα εγώ αλλά δεν...
θέλετε ΒΟΗΘΕΙΑ απο γραφίστα?
-
Που το ξεθαψες????Νωρις το θυμηθηκες παντως -
Καλο θα ηταν παντως να ξαναβγαλουμε.
-
Αυτο σκεφτομουν,μιας και τοτε δεν ημουν μελος.Ή καποιο μπλουζακι
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!