-
Cayman S με δέρματινο σαλόνι, ξένον,Navi και μεταλλικό χρώμα θα σου βγεί γύρω στα 100 χιλιάρικα.....
Δεν συγκρίνετε με κανένα slk ή M3. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Προβληματάκια σε χειροκίνητα;Πρώτη φορά το ακούω...
Μήπως ήταν ειρωνικό και δεν το έπιασα;ΥΓ:Πάντως το αυτόματο της mercedes και συγκεκριμένα αυτό που έχει το πρόγραμμα της AMG είναι άλλο πράγμα!
Όχι, δεν ήταν ειρωνικό. Τα χειροκίνητα δεν τα βγάζουν πέρα με την πελώρια ροπή των μεγάλων μοτέρ της Merc.
-
SLK55 AMG. Και μην ακούς τι λένε παραπάνω, ο ήχος της είναι απίστευτος. Κυβικά φίλοι μου .
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως ήταν ειρωνικό και δεν το έπιασα;ΥΓ:Πάντως το αυτόματο της mercedes και συγκεκριμένα αυτό που έχει το πρόγραμμα της AMG είναι άλλο πράγμα!
Όχι, δεν ήταν ειρωνικό. Τα χειροκίνητα δεν τα βγάζουν πέρα με την πελώρια ροπή των μεγάλων μοτέρ της Merc.
Έτσι ακούγεται ΑΛΛΑ η CLS AMG 63 θα φοράει το 7 τάχυτο SPEEDSHIFT 7G-TRONIC.
Χαράς ευαγγέλια -
Λοιπον η Cayman απλα με χαλαει γιατι ειναι σαν την 350 που εχω τωρα, αρκετα πιο ακριβη και με λιγοτερο εξοπλισμο και δεν ειναι και καμπριο. Η Ζ4 δεν με χωραει με τιποτα γιατι ειμαι 1.96. Ουτε και η Μαζερατι με χωραει. Η ερωτηση μου ηθελε να πιασει τις εξης απαντησεις:
Αξιζει για μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις να θυσιασεις ΜEΓΑΛΟ μερος της ανεσης?
Αξιζει να εχεις το ιδιο εσωτερικο με τη βασικη εκδοση της κλασης(SLK 200 kompressor) εχοντας πληρωσει ακριβως τα διπλα λεφτα(SLK 55 AMG)?Υ.Γ.
Οποιος εχει 100.000 ευρω για αυτοκινητο σημαινει οτι δεν τον νοιαζουν τα χρηματα που ξοδευει ? Μηπως σημαινει οτι επειδη τον νοιαζουν πολυ δουλεψε το μυαλο του πιο σωστα ? (Το αμαξι ειναι του πατερα μου και δικο μου, και εγω ασχολουμαι πιο πολυ με τα θεματα leasing )Παντως απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα οι πιο πολλοι τασσονται υπερ του γκαζιου ... Κανενας υπερ της ανεσης
-
Τρίχες. Που να το τρέξεις το αυτοκίνητο στην Ελλάδα; Με μέσο όρο ταχύτητας στην πόλη ~25 χλμ και εκτός με το ζόρι ~70-90, τα μισά άλογα θα κοιμούνται και τα άλλα μισά θα ξύνονται. Πάρε άνεση και το γκάζι έτσι κι αλλιώς θα περισσεύει.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Λοιπον η Cayman απλα με χαλαει γιατι ειναι σαν την 350 που εχω τωρα, αρκετα πιο ακριβη και με λιγοτερο εξοπλισμο και δεν ειναι και καμπριο. Η Ζ4 δεν με χωραει με τιποτα γιατι ειμαι 1.96. Ουτε και η Μαζερατι με χωραει. Η ερωτηση μου ηθελε να πιασει τις εξης απαντησεις:Αξιζει για μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις να θυσιασεις ΜEΓΑΛΟ μερος της ανεσης?
Αξιζει να εχεις το ιδιο εσωτερικο με τη βασικη εκδοση της κλασης(SLK 200 kompressor) εχοντας πληρωσει ακριβως τα διπλα λεφτα(SLK 55 AMG)?Υ.Γ.
Οποιος εχει 100.000 ευρω για αυτοκινητο σημαινει οτι δεν τον νοιαζουν τα χρηματα που ξοδευει ? Μηπως σημαινει οτι επειδη τον νοιαζουν πολυ δουλεψε το μυαλο του πιο σωστα ? (Το αμαξι ειναι του πατερα μου και δικο μου, και εγω ασχολουμαι πιο πολυ με τα θεματα leasing )Παντως απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα οι πιο πολλοι τασσονται υπερ του γκαζιου ... Κανενας υπερ της ανεσης
POYLA THN SKL KAI DOSE TA LEFTA SE ENA ORFANOTROFEIO..MPOREIS AN THES NA PIGAINEIS ME TO TRAM KAI NA EISAI KAI ANETOS...AN OLA AYTA DEN SE IKANOPOIHSOYN THA SOY DOSO TO SANTA FE MOY NA PIGAINEIS.....
FOTIA STOYS PLOYSIOYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...
-
Eξηγησε μας λιγο το θεμα της ανεσης.
Διαφορες? -
Λοιπον η Cayman απλα με χαλαει γιατι ειναι σαν την 350 που εχω τωρα, αρκετα πιο ακριβη και με λιγοτερο εξοπλισμο και δεν ειναι και καμπριο. ..............Παντως απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα οι πιο πολλοι τασσονται υπερ του γκαζιου ... Κανενας υπερ της ανεσηςμαλιστα..καταλαβα τωρα τι λες...
τοτε φιλε μου απλα μενεις με αυτο που εχεις δεν εχεις λογο να το αλλαξεις...
πολλες φορες εχω μετανιωσει για κατι που εκανα και για το οποιο ειχα αμφιβολιες(αυτες μετα μεγαλωνουν και στο τελος σε πειθουν...)εχεις οχημα...μην κανεις κατι τρελο...αν χωρας τοτε εισαι οκ...αλλα αν ειναι να αναρωτιεσαι πως θα ηταν η ΑΜG τοτε ΠΑΡΕ ΤΟ!!!!!!
εκει ειναι ολο το ζουμι..η απορια...πως θα ηταν αν ειχα παρει αυτο???
(και μπαινουν ψιλοι στα αυτια...)
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
POYLA THN SKL KAI DOSE TA LEFTA SE ENA ORFANOTROFEIO..MPOREIS AN THES NA PIGAINEIS ME TO TRAM KAI NA EISAI KAI ANETOS...AN OLA AYTA DEN SE IKANOPOIHSOYN THA SOY DOSO TO SANTA FE MOY NA PIGAINEIS.....
Πολυ ωραια η φοτο στο avatar σου. Η/ο μπεμπα/ης ειναι κουκλα/ος να σου ζησει και αν ειναι και δικο σου εισαι πολυ τυχερος. Παντως δεν υπαρχει λογος να γινεσαι προκλητικος απεναντι μου και ειδικα με αυτο που λες να δωσω τα λεφτα σε ορφανοτροφειο, επειδη πολυ απλα μπορει να το εχω κανει ηδη(και οχι μονο συγκεκριμενα σε ορφανοτροφειο) χωρις εσυ να το ξερεις... ε ?
-
Πολυ ωραια η φοτο στο avatar σου. Η/ο μπεμπα/ης ειναι κουκλα/ος να σου ζησει και αν ειναι και δικο σου εισαι πολυ τυχερος. Παντως δεν υπαρχει λογος να γινεσαι προκλητικος απεναντι μου και ειδικα με αυτο που λες να δωσω τα λεφτα σε ορφανοτροφειο, επειδη πολυ απλα μπορει να το εχω κανει ηδη(και οχι μονο συγκεκριμενα σε ορφανοτροφειο) χωρις εσυ να το ξερεις... ε ?
asteio eipa min pareksigiesai...xaxaxaxaxaxaxa
An exeis dosei lefta eisai magkas..
-
Random! Παρε μωρα UFO και πηθηκους και πηγαινε για υπνο. Ειναι πολυ αργα για να πειραζεις το κοσμο.
Δημητρη μηπως μια Corvette θα βοηθουσε?
-
Πολυ θα γουσταρα αλλα δεν με χωραει με τιποτα. Πολυς ρατσισμος με τους ψηλους ρε φιλε....
Ακου φαση στην Ζ4 που μπηκα στην αντιπροσωπεια στην Κηφισιας,δεν χωραγα και μου ειπε η πωλητρια, οτι αυτο ειναι σπορ αμαξι και γιαυτο δεν χωραω.... Δηλαδη η Πορσε,Φεραρι,Μερσεντες δεν ειναι ???Πριν για κατι που ειπες πει περι ανεσης:
πλοηγηση: αποφευγεις τους χαρτες και την ταλαιπωρια..
ηλ.κλιματισμος: ρυθμιση συμφωνα με τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος και φιλτραρισμος του αερα
ηλ.καθισματα:βρισκεις παντα την σωστοτερη θεση και μπορεις να αλλαξεις θεση εν κινησει χωρις κινδυνο ατυχηματος
Ηχοσυστημα: αξιζει αφου βγαζει πεντακαθαρο κρυσταλλινο ηχο
Ζινον:Βλεπεις πολυ καλυτερα σε σημειο που θεωρεις τα συμβατικα , κερια...
Αυτοματα φωτα και καθαριστηρες: βοηθουν στα τουνελ αν ξεχνας να τα αναψεις κ.λ.π.
Ολα τα παραπανω δεν τα διαθετει η SLK 55 AMG... -
Το θέμα είναι αν ΕΣΥ θέλεις το παραπάνω γκάζι! Το τι λέμε εμείς, λίγο σε ενδιαφέρει... Αν εσύ δεν το χρησιμοποιείς με τρόπο που το σηματάκι της amg να αποσβαίνει τα λεφτά του, μάλλον δεν έχει νόημα...
Νομίζω πως από τη στιγμή που έχεις ενδοιασμούς σε σχέση με εξοπλισμούς, εσωτερικό, άνεση, δεν αξίζει να να δώσεις τόσα παραπάνω χρήματα για την amg....
Εγώ πάντως, την αμ-εμ-γκε θα προτιμούσα.
-
Λοιπον η Cayman απλα με χαλαει γιατι ειναι σαν την 350 που εχω τωρα, αρκετα πιο ακριβη και με λιγοτερο εξοπλισμο και δεν ειναι και καμπριο. Η Ζ4 δεν με χωραει με τιποτα γιατι ειμαι 1.96. Ουτε και η Μαζερατι με χωραει. Η ερωτηση μου ηθελε να πιασει τις εξης απαντησεις:Αξιζει για μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις να θυσιασεις ΜEΓΑΛΟ μερος της ανεσης?
To SLK350 που οδηγησα ειχε την αναρτηση του AMG. Δεν υπαρχει προβλημα ανεσης.
-
Πολυ θα γουσταρα αλλα δεν με χωραει με τιποτα. Πολυς ρατσισμος με τους ψηλους ρε φιλε....Εισαι σιγουρος? Εχεις κατσει σε C6? Ειναι σιγουρα ΟΚ για 1.96 με το καθισμα τερμα κατω.
-
Ναι ναι το εχω βαλει(δεν ξερω αν ειναι η ιδια αναρτηση με αυτην της AMG η απλα πιο σπορ ρυθμισμενη) και δεν εχω κανενα παραπονο οσον αφορα την ανεση. Πιο πολυ εννοω τον εξοπλισμο ανεσης παρα το ποσο μαλακο η σκληρο ειναι στο δρομο. Οχι εχω μπει στην αμεσως προηγουμενη και δεν χωρουσα. ΘΑ παω Πατρα μια πο αυτες τις μερες και αν τυχει και συναντησω τον ιδιοκτητη, αφου τον τσαγιασω πρωτα θα μπω μια μεσα και θα σου πω σιγουρα. Παντως ειναι πολυ τεραστιο αυτοκινητο και εχω διαβασει οτι θελει χερια κατι που δεν μου αρεσει και πολυ αφου η SLK συγχωρει με το παραπανω και γενικα σε κανει καλυτερο οδηγο...
-
χρειαζεσαι τοσο πολυ τα επιπλεον αλογα της ΑΜG? Το 350 σιγουρα δεν ειναι αργο ετσι και αλλιως...
αν οντως τα χρειαζεσαι, τοτε ορμα!
-
Η εμπειρεία μου είναι 2000χλμ με το κάτωθι CLS 55AMG εκτος Αθηνών τα χίλια επιβάτης και τα χίλια οδηγός , οπότε φαντάζομαι πάνω κάτω τα ίδια με το SLK AMG που κοιτάς.......
Ο λόγος για να πάρεις AMG είναι
- ο κινητήρας όπου τουλάχιστον σε ΕΟ θα σου πέσουν τα σαγόνια από ήχο και ρεπριζ και
- Η ανάρτηση
Από την άλλη σε σφικτό στροφιλίκι το αυτοκίνητο είναι πιο δυσκολοδήγητο με σαφείς τάσεις υπερστροφής, με συχνή επέμβαση του ESP με αποτέλεσμα να γκαζώνεις στις ευθειούλες των επαρχειακών και να στρίβεις ρολλαριστός ή φρεναριστός ... το να γκαζώνεις με στην στροφή δεν λέει και το ξεχνάς.... με λίγα λόγια δεν είναι Porsche
Τώρα στα περι εξοπλισμού το κασετόφωνο ΟΚ είναι δικό σου θέμα!!!! Το εργοστασιακό NAVI νομίζω δεν το υποστηρίζει κανείς ακόμα στην Ελλάδα σου δουλεύει στην ΕΟ και μόλις την εγκεταλείψεις νομίζεις ότι τα Καλάβρυτα τα έχουν οι Γερμανοί καθώς αρχίζουν να σου σκάνε κάτι γερμανικές λέξεις στο καντραν.
Τα φώτα βοηθούν και πλέον είναι must και τα καθίσματα εντάξει ωραία αίσθηση να σε σφίγγουν ηλεκτρικά στα πλευρά αλλά και χωρίς τέτοια πάλι οδηγείς ....
Το AMG αξίζει στην Ελλάδα μόνο για τις ΕΟ και μέχρι να σε μαζέψει η Τροχαία!!!!!
Εγώ θα έπαιρνα 911 -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Έτσι ακούγεται ΑΛΛΑ η CLS AMG 63 θα φοράει το 7 τάχυτο SPEEDSHIFT 7G-TRONIC.
Χαράς ευαγγέλιαAυτό θα είναι κανονικό χειροκίνητο με σειριακό επιλογέα ή κανονικό αυτόματο με σειριακό επιλογέα?
SLK 350 full extra η SLK 55 AMG βασικη εκδοση?