-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η εμπειρεία μου είναι 2000χλμ με το κάτωθι CLS 55AMG εκτος Αθηνών τα χίλια επιβάτης και τα χίλια οδηγός , οπότε φαντάζομαι πάνω κάτω τα ίδια με το SLK AMG που κοιτάς.......Ο λόγος για να πάρεις AMG είναι
- ο κινητήρας όπου τουλάχιστον σε ΕΟ θα σου πέσουν τα σαγόνια από ήχο και ρεπριζ και
- Η ανάρτηση
Από την άλλη σε σφικτό στροφιλίκι το αυτοκίνητο είναι πιο δυσκολοδήγητο με σαφείς τάσεις υπερστροφής, με συχνή επέμβαση του ESP με αποτέλεσμα να γκαζώνεις στις ευθειούλες των επαρχειακών και να στρίβεις ρολλαριστός ή φρεναριστός ... το να γκαζώνεις με στην στροφή δεν λέει και το ξεχνάς.... με λίγα λόγια δεν είναι Porsche
Τώρα στα περι εξοπλισμού το κασετόφωνο ΟΚ είναι δικό σου θέμα!!!! Το εργοστασιακό NAVI νομίζω δεν το υποστηρίζει κανείς ακόμα στην Ελλάδα σου δουλεύει στην ΕΟ και μόλις την εγκεταλείψεις νομίζεις ότι τα Καλάβρυτα τα έχουν οι Γερμανοί καθώς αρχίζουν να σου σκάνε κάτι γερμανικές λέξεις στο καντραν.
και εγώ συμφωνώ οτι το ηχ/μα και τα αυτόματα φώτα υ/καθαριστήρες δεν είναι άξιος λόγος δπροτίμησης και θα έπερνα την AMG.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ άστα πολύ ρατσισμός με τους ψηλούς
Krus αυτόματο με σειριακό επιλογέα νομίζω (δεν έχει συμπλέκτη και παίζει και σε αυτόματο mode άρα...)
-
Δεν έχω καταλάβει τι ζητάς ακριβώς... άνεση ή υπερεπιδόσεις (γιατι ουτε το 350ρι είναι αργό).
Αν θέλεις άνεση και ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το slk πάρε ένα 350sl.
Αν θέλεις επιδόσεις πάρε ένα Μ3.
Αν θέλεις έναν καλό συδυασμό των δυο, κράτα το δικό σου! -
Ο άνθρωπος όμως θέλει να ανοίγει και την οροφούλα του .
Όντας 1.93, απορώ πού ακριβώς βλέπετε το ρατσισμό προς τους ψηλούς; Στο πώς μας κοιτούν οι κοπέλες; -
νομιζω ατοπη λιγο η συγκριση της cls amg με την slk amg.
η slk εχει ατμοσφαιρικο v8 με επιδοσεις εεεενα σκαλοπατι πιο κατω απο την SL AMG (λογικοτατο να μην κανουνε πιο γρηγορη τη μικρη)σε θεματα οδικης συμπεριφορας απο οτι εχω πληροφορηθει ειναι πολυ καλη,
και το μονο μελανο σημειο ειναι να συνηθησεις το κιβωτιο για να πηγαινεις περα απο τα ορια...ρε συ δημητρη, ωραια τα xenon ωραιο και το navi..
μπορεις να τα βαλεις και τα 2 aftermarket με σχετικα χαμηλο ή με πολυ χαμηλο κοστος.
τον v8 και τα υπολοιπα καλουδια ομως μπορεις?
ειναι γνωστο πως τα εξτρα της mercedes δεν ειναι φτηνα. ομως το να υποσκελισουνε τα εξτρα ενα μεγαλυτερο μοντελο εγω δεν θα το επελεγα.βεβαια it's your money, so finally it's your choice
-
Νομίζω και γω για την CLS που αναφέρθηκε άλλο μοτέρ φοράει η CLS55 και άλλο η SLK55 παρά το ίδιο όνομα. Είναι γύρω στα 130 άλογα και 2 τούρμπο η διαφορά! Πέρα από αυτό εντύπωση μου κάνει πως η κορυφαία έκδοση της SLK έχει ίδιο στάνταρ εξοπλισμό με την βασική Σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο? Δηλαδή είναι σαν να λέμε και ότι μια Μ3 έχει ίδιο εξοπλισμό με μια 316Ci αν δεν πάρεις εξτρά ? Είναι γνωστοί οι χοντροί κατάλογοι με τα πανάκριβα εξτρά και των 2 Γερμανών αλλά νόμιζα ότι οι κορυφαίες εκδόσεις έχουν το κάτι παραπάνω....
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Ναι ναι το εχω βαλει(δεν ξερω αν ειναι η ιδια αναρτηση με αυτην της AMG η απλα πιο σπορ ρυθμισμενη) και δεν εχω κανενα παραπονο οσον αφορα την ανεση. Πιο πολυ εννοω τον εξοπλισμο ανεσης παρα το ποσο μαλακο η σκληρο ειναι στο δρομο. Οχι εχω μπει στην αμεσως προηγουμενη και δεν χωρουσα. ΘΑ παω Πατρα μια πο αυτες τις μερες και αν τυχει και συναντησω τον ιδιοκτητη, αφου τον τσαγιασω πρωτα θα μπω μια μεσα και θα σου πω σιγουρα. Παντως ειναι πολυ τεραστιο αυτοκινητο και εχω διαβασει οτι θελει χερια κατι που δεν μου αρεσει και πολυ αφου η SLK συγχωρει με το παραπανω και γενικα σε κανει καλυτερο οδηγο...Ποιο ειναι τεραστιο? ΤΟ C6? Ειναι το ιδιο μηκος με ενα 911 στην τελευταια γενια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προβληματάκια σε χειροκίνητα;Πρώτη φορά το ακούω...
Μήπως ήταν ειρωνικό και δεν το έπιασα;ΥΓ:Πάντως το αυτόματο της mercedes και συγκεκριμένα αυτό που έχει το πρόγραμμα της AMG είναι άλλο πράγμα!
Όχι, δεν ήταν ειρωνικό. Τα χειροκίνητα δεν τα βγάζουν πέρα με την πελώρια ροπή των μεγάλων μοτέρ της Merc.
Έτσι ακούγεται ΑΛΛΑ η CLS AMG 63 θα φοράει το 7 τάχυτο SPEEDSHIFT 7G-TRONIC.
Χαράς ευαγγέλιαAυτό θα είναι κανονικό χειροκίνητο με σειριακό επιλογέα ή κανονικό αυτόματο με σειριακό επιλογέα?
Αυτοματο.
-
Καλάτο φαντάστηκα
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Λοιπον, το 350 υπαρχει ηδη,εχει αγοραστει με leasing και εχει εσωτερικα και εξωτερικα(ζαντες και bodykit ολα της AMG ) εξοπλισμο που κανει την τελικη του τιμη να 'αγγιζει' σχεδον την τιμη της βασικης AMG εκδοσης . Το αμαξι αποκτηθηκε διοτι θεωρητικα οι επιδοσεις του ηταν παραπλησιες με αυτες της μεγαλυτερης εκδοσης (ο-100 σε 5,5 το 350 και 4,9 το 55) ομως στην πραξη δεν ηταν ακριβως ετσι τα πραγματα γιατι το πραγματικο 0-100 της 350 στην καλυτερη περιπτωση ειναι 5,9 ενω της AMG 5. Το εσωτερικο της AMG ομως δεν συγκρινεται με τιποτα με της 350 που εχω τωρα αφου το δινουν χωρις καθολου εξτρα εξοπλισμο ενω δεν θελω με τιποτα να περασει η τιμη τις 100.000(αν του βαλω τα απαραιτητα οπως π.χ. clima,sat nav,xenon,κ.λ.π) αφου μετα θα μπουν στη μεση αλλα φορολογικα μετρα και δεν το γουσταρω.
Θα εχει αισθητη διαφορα το ενα με το αλλο ? Αξιζει να το δωσω πισω και να παραγγειλω το βασικο AMG χωρις καθολου εξτρα εξοπλισμο ?
Αξιζει να αναφερω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 350.Στην περιπτωση σου δεν ξερω αν μπορεις μεσω του leasing να κανεις ανταλαγη χωρις να χασεις τα μαλλιοκεφαλα σου. Τοπικα εν ΗΠΑ υπολογιζουν την αξια του αυτοκινητου που τον πρωτο χρονο ειναι πλυ μεγαλη διαφορα απο το καινουργιο. (πχ αν πηρες ενα αυτοκινητο για 70 χιλιαδες και θες σε 6 μηνες η ενα χρονο να το αλλαξεις μπορει να σου δωσουν κατω απο 60 για αυτο. Δηλαδη η αξια του εχασε 10 χιλ σε 6 μηνες ενα χρονο). Αν συνηθιζεις να αλλαζεις αυτοκινητα συχνα το κλαυτερο ειναι να κανεις leasing για 2 χρονια και μετα να κανεις roll το leasing στο καινουργιο αυτοκινητο με μηδεν πεναλτι. Βεβαια αυτο σημαινει οτι θα εχεις μηναιες πληρωμες για παντα και μια και παντα θελεις καλυτερο αυτοκινητο παντα η μηναιαια δοση ειναι μεγαλυτερη στο καινουγιο αυτοκινητο. θυμησου οτι το αυτοκινητο ειναι η χειροτερη επενδυση που μπορεις να κανεις στα χρηματα σου.
Απο περιεργια τι ειδος εισοδημα εχει καποιος οταν αγοραζει αυτοκινητα που κοστιζουν 100 χιλιαδες ευρω εν Ελλαδι.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Απο περιεργια τι ειδος εισοδημα εχει καποιος οταν αγοραζει αυτοκινητα που κοστιζουν 100 χιλιαδες ευρω εν Ελλαδι.
Νικοςπολυ σχετικο....
εδω αλλοι πουλανε χωραφια για να παρουν ενα τετοιο αμαξι, και μετα μολις πανε για σερβις τους ερχεται εγκεφαλικο οταν ακουνε τιμες 300-600ε...
αλλοι, δουλευουν μια ζωη, βαζουν και 72 δοσεις και το παιρνουν...
το αμαξι ειναι μεγαλο ΨΩΝΙΟ για τον Ελληνα. Προτιμαει να μενει στο νοικι αλλα να εχει 'αμαξαρα' για να κανει τη φιγουρα του.
στην Ελλαδα κυριως τετοια ακριβα αυτοκινητα γραφονται σε εταιριες.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Απο περιεργια τι ειδος εισοδημα εχει καποιος οταν αγοραζει αυτοκινητα που κοστιζουν 100 χιλιαδες ευρω εν Ελλαδι.Προφανώς μεγάλο..... νόμιμο ή παράνομο είναι άλλη ιστορία....
Το πιθανότερο είναι ότι γράφεται σε εταιρεία και έτσι αποτελεί και φοροαπαλλαγή! -
στην αμερικη τι εισοδημα εχει αυτος που αγοραζει $100κ caro?
-
βλπω μιλας με international currency μεσιε nasos
-
Πάρε ένα Ζ και με τα ρέστα ένα δυάρι στα Πατήσια !!!
Seriously...go for Boxster S
SLK 350 full extra η SLK 55 AMG βασικη εκδοση?