-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ðóóóôô åóý ......óéãÜ ìç äÝóåéò êáé ôï ìáíôÞëé óôç öôåñïýãá ãéá íá ìçí êïõñÜæåóáé êïõíþíôáò ôï .......
Keep dreaming ðïõ êÜíåé ôüóï ôï FQ 320 áóå ðïõ õðÜñ÷åé êáé ôï 400áñé ôï ïðïßï ôï Ý÷ù êáðáñþóåé
Ôï 400Üñé Ý÷åé ðïëý lag..
To 320 äåí íïìßæù íá êÜíåé ðÜíù áðü 70-75Ê (ôï ðïëý). ÎÝñåéò êÜôé Üëëï?
Lotus Exige
Caterham R500 :explotar:re de to stamatame to mamisame to thema .....kai mou anoikse kai i oreksi
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
50K για Brera?
Με κλειστά μάτια RX8 εκ των δύο, ενώ στα 50Κ εύκολα EVO IX MR για να ακούω την ανάρτηση όταν στρίβω...κατουρα κ λιγο ρε δικε μου οταν θα το στριβεις-στιβεις..
Μπες σε οχτάρι με ανάρτηση MR και μετά μίλα..
μπααα,που να μπω εγω ο κακομοιρης???
δεν εχω κ τα χερια σου...
για καμια διλιτρη τουιν σπαρκ το πολυ ειμαι...Αφού δεν έχεις μπει σε 8άρι MR, σταμάτα να το σχολιάζεις και ασχολήσου με την AR σου και άσε τους κάγκουρες (aka Ιάπωνες) στην ησυχία τους...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
50K για Brera?
Με κλειστά μάτια RX8 εκ των δύο, ενώ στα 50Κ εύκολα EVO IX MR για να ακούω την ανάρτηση όταν στρίβω...κατουρα κ λιγο ρε δικε μου οταν θα το στριβεις-στιβεις..
Μπες σε οχτάρι με ανάρτηση MR και μετά μίλα..
μπααα,που να μπω εγω ο κακομοιρης???
δεν εχω κ τα χερια σου...
για καμια διλιτρη τουιν σπαρκ το πολυ ειμαι...Αφού δεν έχεις μπει σε 8άρι MR, σταμάτα να το σχολιάζεις και ασχολήσου με την AR σου και άσε τους κάγκουρες (aka Ιάπωνες) στην ησυχία τους...
μικρε........ χαλαρωσε......
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Lotus Exige
Caterham R500 :explotar:re de to stamatame to mamisame to thema .....kai mou anoikse kai i oreksi
ARIEL ATOM 2
giati?
2G pleurikh epitaxunsh._
-
edit [Krusenstern]
-
nasos/156ti + Kid, σταματήστε αμέσως! Από το επόμενο offtopic, αρχίζει το σβήσιμο, γιατί βλέπετε είμαστε κακοί και απαράδεκτοι, και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε...
Αυτό:
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Και βεβαίως είμαστε όλοι.....
το είδατε όλοι, κανείς δεν έδωσε σημασία
Και επιτέλους, χρησιμοποιήστε με ΣΥΝΕΣΗ το... αμφιλεγόμενο emoticon. Ελπίζω να μην εξαναγκασθεί σύντομα σε κλείδωμα το topic...[moderator]
-
και για να επανέλθουμε...
ποια θα ήταν η αντίδραση αν έβγαζε η Alfa το RX-8; όχι απαραίτητα με Wankel και αυτό το σχήμα, αλλά ένα πισωκίνητο coupe 190-230 ίππων με κόστος... 28-38Κ ευρω;
Αν για την Brera έχει γίνει αυτός ο ντόρος...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και για να επανέλθουμε...**ποια θα ήταν η ****αντίδραση **αν έβγαζε η Alfa το RX-8; όχι απαραίτητα με Wankel και αυτό το σχήμα, αλλά ένα πισωκίνητο coupe 190-230 ίππων με κόστος... 28-38Κ ευρω;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**ποια θα ήταν η ****αντίδραση **αν έβγαζε η Alfa το RX-8; όχι απαραίτητα με Wankel και αυτό το σχήμα, αλλά ένα πισωκίνητο coupe 190-230 ίππων με κόστος... 28-38Κ ευρω;
+1
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο Evo (βρετανικό πάντα), έγραψαν καλά λόγια για τη συμπεριφορά της στο δρόμο, με μοναδικό [δυστυχώς] μειονέκτημα το VDC που ενεργοποιείται με το φρενάρισμα.
Οφείλουν όλοι οι κατασκευαστές να καταλάβουν ότι σε ένα σπορ αυτοκίνητο, τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης πρέπει να έχει μόνο ο οδηγός.
Αν δεν είναι ικανός να οδηγήσει γρήγορα και σωστά ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ας μην το αγοράσει. Έλεος πια με τον foolproof χαρακτήρα.πως ενεργοποιείται με το φρενάρισμα; αν πατήσεις φρένο με στριμμένους τροχούς θα ενεργοποιηθεί μόνο του το VDC (ESP) και πρέπει να το απενεργοποιήσεις πάλι; Δεν ισχύει.
Αν μπεις με πολλά στη στροφή με τους κινητήριους τροχούς να ΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ και πατήσεις φρένο, το VDC (ESP) θα ενεργοποιηθεί ή το ABS;
Ακόμα και σε αυτοκίνητα ΧΩΡΙΣ ESP, αλλά με ABS, αν πατήσεις φρένο με τους τροχούς να ολισθαίνουν μέσα στη στροφή, θα νιώσεις το γνωστό τράνταγμα από την ενεργοποίηση του ABS.
Το ίδιο γίνεται και με το ESP και είναι προφανές, αφού τους ίδιους αισθητήρες χρησιμοποιούν και πάνω κάτω την ίδια αρχή λειτουργίας έχουν.
Με τη διαφορά ότι το ΕSP σου κόβει και μοτέρ.
Το ESP χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του ABS αλλά επεμβαίνει και στον κινητήρα, στη διαχείριση.
Αυτό εννοώ όταν λέω ότι 'επεμβαίνει το ESP'.Τώρα για τη Brera, αυτό διάβασα, και μου φαίνεται λογικό.
Ίσως πάλι και να μην ισχύει... -
Αχά...
...
...και ο οδηγός, τί ακριβώς κάνει όταν κάθεται στη θέση του οδηγού σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με τη διαφορά ότι το ΕSP σου κόβει και μοτέρ.
Το ESP χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του ABS αλλά επεμβαίνει και στον κινητήρα, στη διαχείριση.
Αυτό εννοώ όταν λέω ότι 'επεμβαίνει το ESP'.Τώρα για τη Brera, αυτό διάβασα, και μου φαίνεται λογικό.
Ίσως πάλι και να μην ισχύει...Όχι απαραίτητα. Επειδή γράφτηκε και για το GTI αυτό (και ως γνωστόν το ίδιο σύστημα της Bosch χρησιμοποιείται) όταν βγει OFF το ESP δεν επεμβαίνει στον κινητήρα, μόνο έμμεσα στα φρένα (όπως περιγράφτηκε)
Όταν είναι ΟΝ, ενεργεί ανάλογα τις συνθήκες, αρχικά στον κινητήρα κι αν το παρακάνεις στα φρένα
Δοκίμασε σε αυτοκίνητο με ABS, χωρίς ESP
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Αχά......
...και ο οδηγός, τί ακριβώς κάνει όταν κάθεται στη θέση του οδηγού σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο;
καμάκι
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Αχά......
ΥΓ) Να και μία φορά που το αμφιλεγόμενο emoticon χρησιμοποιείται σωστά...
-
Brera, τη μικρή όμως (2.2)... 50Κ όχι, με τίποτα! Το RX-8 είναι σχετικά φτηνό αλλά ουδέποτε το συμπάθησα, 1000 φορές ένα RX-7 ΙΙΙ...
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Brera, τη μικρή όμως (2.2)... 50Κ όχι, με τίποτα! Το RX-8 είναι σχετικά φτηνό αλλά ουδέποτε το συμπάθησα, 1000 φορές ένα RX-7 ΙΙΙ...To RX7 Mk3 ήταν θεϊκό !!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και για να επανέλθουμε...ποια θα ήταν η αντίδραση αν έβγαζε η Alfa το RX-8; όχι απαραίτητα με Wankel και αυτό το σχήμα, αλλά ένα πισωκίνητο coupe 190-230 ίππων με κόστος... 28-38Κ ευρω;
αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν... (να μην πω τίποτ'αλλο )
πάντως τίποτα δεν είναι τυχαίο..
δηλαδή το κάθε αυτοκίνητο που βγάζει η κάθε εταιρία, κάτι σημαίνει.. -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ποια θα ήταν η αντίδραση αν έβγαζε η Alfa το RX-8; όχι απαραίτητα με Wankel και αυτό το σχήμα, αλλά ένα πισωκίνητο coupe 190-230 ίππων με κόστος... 28-38Κ ευρω;
+1
-
Πάντως αφού έστω και κάποιοι αλφιστοί ψηφίσουν ρχ8, I rest my case!!!!
Alfa Romeo Brera Vs. Mazda RX-8