-
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=45257
Ολλανδός σχεδιαστής; δεν μας δίνει και μας τίποτα;
-
-
-
Εντυπωσιακά άσχημο. Από το άρθρο εγώ κατάλαβα ότι ο Ολλανδός είχε σχεδιάσει το αρχικό Α1.
-
Ο Χριστός και η Παναγία................
-
Eίναι Playmobil?
-
Απαραδεκτο!
-
¶
θα είναι &^#^^#%@^% premium όμως...
¶ -
Και... μ'αυτό θέλουν να χτυπήσουν το Μίνι?
Πάντως φαίνεται πιο μικρό από μίνι, κατηγορία Trepiuno ένα πράγμα...
-
Τι πινει και δεν μας δινει ?
-
Eμένα μου αρέσει, αν εξαιρέσουμε τις τεράστιες ζάντες που το κάνουν να δείχνει κάπως ασύμμετρο...
ΑΛΛΑ, τι ρόλο θα έχει αυτό το πράμα???
Ανταγωνιστής του mini????
Το mini είναι εκτός ανταγωνισμού. Θα μπορούσαμε βέβαια να πούμε ότι έχει σαν ανταγωνισμό το σκαραβαίο της VW.
Στην ουσία όμως αυτό είναι αντιγραφή του mini!!!
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Πού αποσκοπούν. Θέλουν μερίδιο από την πίτα. Πια πίτα όμως???
Απλά να ανταγωνιστεί δηλαδη? Και συγγνώμη θα είναι σπορ σαν το mini ή θα είναι η γυναικεία εκδοχή του mini???
Kαι γιατί δεν κάνουν καλύτερα ένα 'γερό' f/l στο σκαραβαίο ώστε να αποκτήσει μια πιο ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά???Τέσπα ένα ακόμα πανάκριβο μικρό. Το καλό είναι ότι θα πουλήσει αρκετά ίσως και αυτό και έτσι θα γλυττώσουν οι δρόμοι μας από μερικά SUV Που αγοράζονται μόνο για μούρη.
-
Το μοντέλο αυτό είναι υπό κλίμακα. Είχε σκάσει μύτη πριν πάρα πολύ καιρό και δεν έχει καμια σχέση με την επίσημη Audi. θα ψάξω να βρω περισσότερες πληροφορίες.
-
τα κουρτινοξυλα και το σεμεδακι του λειπει!
αντε να κοιμηθω το βραδυ!
-
Τελικά ο Ολλανδός σχεδιαστής απλάσυμμετείχε σε έναν σχεδιαστικό διαγωνισμό που σπονσοράρει η Michelin. Αυτό δε σημαίνει ότι η Audi δε σκέφτεται να ανανεώσει την παρουσία της στο κομμάτι κάτω απο το Α3. Απλά δεν θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν το δρόμο του τωρινού Α2 και 8α το αντικαταστήσει με συμβατικό μοντέλο βασισμένο στο Polo.
-
Τελικά τι γίνεται 'στερεύουν' από ιδέες οι σχεδιαστές και φιάχνουν τέτοια αίσχη.
Αν δεν ξαναρχίσει η ανάθεση σε 'ονόματα' και σχεδιαστικούς οίκους και παραμένουν στην σχεδίαση από 'επιτροπή', μάλλον θα ζηλεύουμε σε λίγο όσους έχουν καταράχτη. Πράγμα το όποιο μάλλον έχει κι ο σχεδιαστής του εν λόγω 'αυτοκινήτου' ( ; ) . -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντυπωσιακά άσχημο. Από το άρθρο εγώ κατάλαβα ότι ο Ολλανδός είχε σχεδιάσει το αρχικό Α1.
Τηλεκατευθυνόμενο είναι;
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Τηλεκατευθυνόμενο είναι;
Ναι αλλά premium
-
Premium αηδία!
Πάμε για άλλα...
-
Το σκεφτόμουν αυτό το Α1 εδώ και κανένα μήνα, και αναρωτιόμουν - αν θα έβγαινε - πως θα μπορούσε να ήταν.
C1, aygo & σία, smart, έλειπε κάτι πιο 'premium'.
Εδώ ταιριάζει το 'καλομελέτα κ' έρχεται'!
Πάντως αποκλείεται αυτό το πράγμα να βγεί έτσι στην παραγωγή! Καλύτερα σχεδίαζα εγώ στο δημοτικό... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Εδώ ταιριάζει το 'καλομελέτα κ' έρχεται'!
Πάντως αποκλείεται αυτό το πράγμα να βγεί έτσι στην παραγωγή! Καλύτερα σχεδίαζα εγώ στο δημοτικό...Μαλλον καλη ομελετα και ερχεται
Audi A1