-
ενα μινι αυτοματο στα 120 αλογα με σχετικα καλο εξοπλισμο παει κοντα στα 25000.
σημερα πηγα και το ξαναοδηγησα.για μενα το Α1 αξιζει καθε του σεντ.
αν δεν λυπομουν το σμαρτ μου θα τοι ειχα ηδη αφησει εκει για να παρω το Α1.συμφωνω οτι με λιγοτερα χρηματα αγοραζεις το polo gti η το ds3 η το mito,αλλα η αιθηση μεσα στο Α1 ειναι απο αλο πλανητη.μετα το τεστ με το Α1 πηγα να δω το mini και ξενερωσα.καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης τους. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Κάποιο link που να αναλύει οικονομοτεχνικά το παραπάνω...?
Ή είναι classified εγγραφα στο Ingolstadt και δεν θέλουμε να διαρρεύσουν...?Δε μιλάμε ποτέ τυχαία.
-
Μια πρώτη συνέχεια στο
viewtopic.php?f=15&t=21480&start=4860#p2030776 -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Σκοπός του κάθε κατασκευαστή είτε παράγει παπούτσια είτε τσίχλες είτε αυτοκίνητα, είναι να καταφέρει να βρει την υψηλότερη τιμή που θα πωλείται το προιόν του έτσι ώστε να έχει το μεγαλύτερο κέρδος. Και εδώ έρχεται ο μεγάλος παράγοντας της αναγνωρισιμότητας ενός brand name.
Η Audi σε αυτή την τιμή δεν καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο κέρδος, αρα η πολιτική της audi είναι αποτυχημένη και το brand name μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
Κάποιο link που να αναλύει οικονομοτεχνικά το παραπάνω...?
Ή είναι classified εγγραφα στο Ingolstadt και δεν θέλουμε να διαρρεύσουν...? -
Το συντριπτικό μερίδιο των κερδών του Λαικού ομίλου το 2009 προήλθε από την Άουντι, πράγμα εντυπωσιακό για τους όγκους που έχει σε σχέση με άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά και φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς το πλήθος των εξαρτημάτων που μοιράζεται με τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα το οικονομικό πρίμιουμ που υπάρχει στις τιμές του.
Γενικά ο όμιλος, ενώ έχει όγκους και δυνατά χαρτιά στο πορτφόλιό του, πάσχει διαχρονικά από περιθώρια κέρδους, νεοελληνιστί και μάρτζιν.
Συνεχίστε να πλακώνεστε τώρα. -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Exουμε και audisti στο φόρουμ. Χαλάρωσε λίγο, δεν ανακάλυψε τον τροχό η Audi με το Α1.
To marketing στο Α1 είναι οφθαλμοφανέστατο σε τέτοια τιμή που πωλείται. Μόνο ένας τυφλωμένος φαν της φίρμας δεν το βλέπει.
ενω το μινι πχ που ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του Α1 αξιζει;
ποσο πηγαινει ενα ατμοσφαιρα μινι 1.6 120 αυτοματο (δεν ξερω αν βγαινει) ;
κι ολοι αυτοι που παιρνουν μινι για τα οδικα του χαρακτηρτικα το αγοραζουν μηπως; ειδικα κατι τρεντι κοριτσακαι βπ και νπ
δεν την ενδιαφερει την audi ουτε το κοινο της αλφα (εκει να δεις γελιο) ουτε της citroen ουτε της vw. το κοινο του μινι θελει, τοσο απλο
και ρωτάω εγώ ο άξερος ξερόλας, πως και δεν έχει φάει τέτοιο κράξιμο η Mini? μήπως επειδή το Mini που είναι ακόμη ακριβότερο του Α1 αξίζει περισσότερο τα λεφτά του λόγο της πίσω ανεξάρτητης ανάρτησης? είναι αρκετό αυτό για να το εξυψώσει σε ένα βάθρο που μόλις γκρεμίστηκε με τον ερχομό του Α1 που είναι ποιοτικότερο μέσα έξω, οικονομικότερο, πρακτικότερο και χαμηλότερο σε τιμή κτίσης? αλλά πάραυτα είναι κλοπή?
δεν καταλαβαίνω τι φταίει με την κρίση μερικών αλλά να που αντιλαμβάνομαι ότι αντί να δουν τα πράγματα όπως είναι στην περίπτωσή μου και να μου αντιπροτείνουν κάτι άλλο με θάβουν για την επιλογή που έκανα για την μητέρα μου, 61 ετών, με προχωρημένη ανίατη ασθένεια... σαν δώρο. Σαν κάτι που ήθελα να της πάρω και να της αρέσει...
να μπει μέσα και να νιώσει καλά... αν μη τι άλλο δεν θα πρέπει να είναι ποιοτικό? δεν θα πρέπει να είναι λίγα από δαύτα στον δρόμο κιόλας για να νιώσει κάπως ιδιαίτερη? η θα μου πείτε ότι η μοναδικότητα της προσωπικότητας μας όταν εκφράζεται στα αυτοκίνητα είναι κι αυτό κακό? πόσο ψώνιο βγάζει ο κάθε καμένος πικραμένος που χρωστάει την Μερτσεντε/ μπέμπα για να μας μπει στο μάτι? γιατί να μην μπορεί ο ίδιος άνθρωπος απλά να διαλέξει κάτι που του αρέσει και τον εκφράζει και να είναι ευχαριστημένος χωρίς να κοιτάει τον γείτονα. Γιατί πραγματικά φοβάμαι ότι όταν αποκάλεσα κάποιους ζηλόφθονους, έπρεπε να το εννοώ τελικά αφού έτσι είναι.
ήθελα και θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο δρόμου μιας και θα χρειάζεται αφού το Smart μάλλον θα της πάρει την μέση πριν προλάβει ο καρκίνος να της πάρει την ίδια την ζωή!
τέλος πάντων
δεν περίμενα ότι μεταξύ ανθρώπων που αγαπάνε το ίδιο αντικείμενο θα υπήρχαν τόσες εντάσεις ούτε και ακρότητες που καταντάν κουραστική και την ίδια τους την συνύπαρξη μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Ούτε ήθελα να πω τον λόγο αλλά βλέπω ότι κάποιοι είναι τόσο άπειροι από την ζωή που δεν πρόκειται να καταλάβουν ότι τέτοιες πράξεις κάτι έχουν από πίσω... κάτι καλό... είναι τόσο μα τόσο διεστραμμένη η λογική των σημερινών ανθρώπων που πρέπει όποιος παίρνει μια 'α' μάρκα να είναι ψώνιο ή κάτι τέλος πάντων και απαγορεύεται απλά να αρέσει.
αυτά.-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μου αρέσει ακόμα περισσότερο η ιδέα που έχουν μερικοί για τον εαυτό τους...
Και αποκαλούν χωρίς ταμπού τους άλλους ελληναρες...χωρίς να έχω καταλάβει τι έχω κάνει για να σε έχω απέναντί μου και αν όντως αναφέρεσαι σε μένα , έχω πολύ καλή γνώση και όχι ιδέα του εαυτού μου...οπότε αν εννοείς εμένα μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου αφού μέχρι τώρα σε σεβόμουν με το παραπάνω.
ο όρος ελληνάρας δεν μου ήταν γνωστός τα πρώτα 26 χρόνια της ζωής μου αφού δεν ήμουν Ελλάδα τον περισσότερο καιρό μετά την ενηλικίωσή μου αλλά και νωρίτερα, που ταξίδευα ανά την Ευρώπη με γονείς πάνω από 3 με 4 φορές τον χρόνο, δεν είχα αντιληφθεί την μισαλόδοξη ελληνικότητα μερικών συμπολιτών μας.
οπότε συγχώρεσέ με αν ακούστηκα κοινότυπος, εκφράζοντας όμως βαθύτατα συναισθήματα απέχθειας για τον τύπο του Έλληνα που έχει φάει την χώρα με το κουτάλι και δεν θέλει να πληρώσει και τον λογαριασμό.
ελπίζω σε από κοντά συνάντηση κάποια σύντομη στιγμή...
-
Vell
Δεν χρειαζοτανε να πεις ότι Είπες για τη μητέρα σου...
Είναι Τουλάχιστον λυπηρό ...
Τι να πω ... Εύχομαι να πανε όλα κατ' ευχήν...
Μακάρι και εγω να Μπορω να κάνω αντίστοιχα δώρα στη μητέρα μου στο μέλλον...
Προφανώς και θα αγοράζεις ότι γουσταρεις... Κανείς Απο εδώ μέσα δεν Νομίζω να σου δάνεισε και σε κανέναν δεν θα δώσεις λογαριασμό...
Εξαλου και το δικό μου αυτοκίνητο είναι ακριβό για τα δεδομένα της κατηγορίας του...
Η κριτική (Τουλάχιστον η δικιά μου) εχΕι να κάνει με την πολιτική της εταιρίας και όχι με την επιλογή σου...
Καλή δύναμη και Πάλι... -
Νομιζω οτι ξεφυγαμε αρκετα και πρεπει να σταματησουμε.[mod]
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ήθελα και θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο δρόμου μιας και θα χρειάζεται αφού το Smart μάλλον θα της πάρει την μέση πριν προλάβει ο καρκίνος να της πάρει την ίδια την ζωή!
vel σε καμία περίπτωση δεν έκρινα την επιλογή σου. Πραγματικά σοκάρομαι από τέτοιες ειδήσεις αν κ δεν σε ξέρω προσωπικά. (ίσως έρθω σε κάποια από τις συναντήσεις σας αν μπορέσω από την δουλειά, μένω Ραφήνα).
η όλη κριτική γίνεται για την Audi. Το ίδιο κράζω και την Mini αλλά και την Smart. Σιχαίνομαι τα fashion αντικείμενα.
εύχομαι το καλύτερο για την μητέρα σου.
-
Περαστικά για τη μητέρα σου vel,
εύχομαι να είναι σε στάδιο που το προλαβαίνει,
η επιστήμη δεν έχει πάντα το απόλυτο.
(Η διαφωνία είναι μόνο για τα παλιοαυτοκίνητα που κι εκεί δεν πρέπει τόσο...) -
Το ίδιο και από εμένα vell ολά να σας πάνε καλά και να το παλιώσει το Α1 .
-
ευχαριστώ όλους... καμία δυνατότερη απόδειξη ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, ναι μεν διαφέρουμε σε πολλά αλλά μοιάζομε σε άλλα τόσα.
τώρα γνωρίζετε άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της επιλογής. Δεδομένου δε ότι πουλάω το S3 για να καλύψω το κόστος του. Δίνω κάτι δικό μου, που έχω αγαπήσει ιδιαίτερα για κάτι πολύ σημαντικότερο για μένα οπότε θα έπαιρνα ότι 'καλύτερο' νομίζω εγώ στη όποια κατηγορία κι αν κινούμουν.
αυτά τα
ελπίζω να μην μας βγει τόσο λίγο όσο μερικοί υποστηρίζουν και να έχω πέσει μέσα για μια φορά ακόμη γιατί με τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου, ήμουν πολύ 'ερωτευμένος' και αρκετά ευχαριστημένος εκτός της μιας 'άτυχης' περιπτωσης, γνωστή πια σε όλους.
για να πάω on topic θα αναρτήσω τον εξοπλισμό του όταν με το καλό έρθει η εργοστασιακή επιβεβαίωση.
-
Ο χρήστης ΣταμάτηςΠλ έγραψε:
(Η διαφωνία είναι μόνο για τα παλιοαυτοκίνητα που κι εκεί δεν πρέπει τόσο...)υπάρχει διαφωνία στον τρόπο με τον οποίο παραθέτεις τα στοιχεία σου φίλε.... ισχυρίζεσαι πράγματα τα οποία βρίσκεις σε πηγές, αποκόπτεις και δεν αντιλαμβάνεσαι το γενικότερο πλαίσιο, λες και τώρα, σήμερα, ξαφνικά, άρχησαν τμήματα της μιας ή της άλλης εταιρίας να συνεργάζονται.... αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Έχει σημασία ό τρόπος συνεργασίας, ο χρόνος, τα άτομα και οι συνθήκες... διαφορετικά τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και λέμε ότι ολοι οι ευρωπαίοι κατασκευαστές φτιάχνουν το ίδιο αυτοκίνητο. Αν ήξερες πραγματικά σε βάθος σε πόσα τεχνικά χαρακτηριστικά σημεία διαφέρει ένα Α3 από ένα Golf, δεν θα εκφραζόσουν όπως πιο πριν. Όλα αυτά κοστίζουν, κανείς δεν κάνει δουλειά τσάμπα, απλά για να αγαπιόμαστε, έτσι και η τιμή έχει μέσα της πέρα από το κέρδος και σημαντικό κόστος κρυμμένο...
κι όχι μόνο κοροιδία όπως ήθισται να πιστεύει ο κάθε ανόητος έλληνας.Είπαμε, μορφές υπάρχουν πολλές του νεοέλληνα, μην όμως δικαιλογούμαστε μέσω του να μειώνουμε αυτά που ούτε καν ικανοί να καταλάβουμε είμαστε... μιλάω για αυτοκίνητα. Μία χώρα χωρίς την παραμικρή ιδέα πια, τονίζω ΠΙΑ, της βιομηχανίας αυτοκινήτου, και με μόνο φανάρι τις κυριακάτικου στυλ εξορμήσεις σε Παρίσι/ Μόναχο και Λονδίνο κλπ με λίγες ώρες πίσω από το τιμόνι του ενός ή του άλλου μοντέλου, δεν μας καθιστούν ικανούς να εμβαθύνουμε και άρα απλά γουστάρουμε η δεν γουστάρουμε...
εδώ μερικοί από έμας που το έχουμε σπουδάσει και πάλι δεν καταφερνουμε να έχουμε καλή και συχνή επαφή με τον χώρο ώστε να είμαστε επαρκώς πληροφορημένοι και άξιοι μιας επιφανειακής κριτικής, να χωνέψω τον καθένα που απλά διαβάζει στο internet και γράφει ότι να΄ναι?
όχι φίλοι. ευχαριστώ δεν θα πάρω. και μάλλον είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα γράψω ξανά σε αυτό το forum μιας και άνθρωποί του δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αλλά φιλοσοφικά... πράγμα που βγαίνει με το που ξεστομίσει κάποιος μια σοβαρή κουβέντα. Μουγκαμάρα. Αντιθέτως στην κόντρα και την κακία είμαστε πρώτοι... βάζω και τον εαυτό μου γιατί υπέκυψα εξ αρχής σε αυτή την εσωτερική διαμάχη μας, λες και με ενδιέφερε αθώα και ειλικρινά να έχει μια καλή ορθή παρουσία ο καθένας κι όχι απλά γνώμη! Κακώς. Κάκιστα έπραξα. Έπρεπε να αδιαφορήσω όπως πολλοί εδώ μέσα κάνουν αλλά κι αυτό μου φαινόταν ψεύτικο, κρύο, ειδικά για έναν χώρο που αγαπάω τόσο από παιδί.
Δυο ανάλογες περιπτώσεις έχω να παραθέσω:
- πωλήτρια σε επώνυμο ακριβό κατάστημα που σου μιλάει με αέρα 24 καρατίων λες και της ανήκει ο όμιλος
- δήθεν 'φίλαθλος' που μιλάει στον ενικό λες και του ανήκει η ομάδα
άντε και μια τρίτη και φαρμακερή
3. αυτοκινητόφιλος που πρέπει ντε και καλά η όποια δική του μαρκα 'αγάπη' να είναι μπροστά από όλες και φυσικά 'δική του' αφου γνωρίζει τα μέσα και τα έξωαπέδειξα σε πολλούς εδώ μέσα, με την προιστορία μου και τις αυτοκινητιστικές επιλογές μου αλλά και την βοήθεια που όποτε παρείχα ότι δεν έχω αγαπημένες και μη εταιρίες.
Τέλος..
Όποιος με πήρε από τα μούτρα ήταν τυχερός αφού είμαι καλός κατά βάθος και δεν κρατάω κακία...
αλλά αν τον πετύχω στον δρόμο... με Α1 ή ότι κι αν του τύχει να οδηγώ!και λίγο χιούμορ δεν κάνει κακό ε?
εις το επανειδήν
-
vell συμφωνω απολυτα με αυτα που λες,αλλωστε και εγω εχω σταματησει να γραφω στα του αυτοκινητου εδω και αρκετο καιρο.μια ερωτηση εκανα σε αυτο το τοπικ και το μετανοιωσα.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
(Η διαφωνία είναι μόνο για τα παλιοαυτοκίνητα που κι εκεί δεν πρέπει τόσο...)υπάρχει διαφωνία στον τρόπο με τον οποίο παραθέτεις τα στοιχεία σου φίλε.... ισχυρίζεσαι πράγματα τα οποία βρίσκεις σε πηγές, αποκόπτεις και δεν αντιλαμβάνεσαι το γενικότερο πλαίσιο, λες και τώρα, σήμερα, ξαφνικά, άρχησαν τμήματα της μιας ή της άλλης εταιρίας να συνεργάζονται.... αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Έχει σημασία ό τρόπος συνεργασίας, ο χρόνος, τα άτομα και οι συνθήκες... διαφορετικά τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και λέμε ότι ολοι οι ευρωπαίοι κατασκευαστές φτιάχνουν το ίδιο αυτοκίνητο. Αν ήξερες πραγματικά σε βάθος σε πόσα τεχνικά χαρακτηριστικά σημεία διαφέρει ένα Α3 από ένα Golf, δεν θα εκφραζόσουν όπως πιο πριν. Όλα αυτά κοστίζουν, κανείς δεν κάνει δουλειά τσάμπα, απλά για να αγαπιόμαστε, έτσι και η τιμή έχει μέσα της πέρα από το κέρδος και σημαντικό κόστος κρυμμένο...
κι όχι μόνο κοροιδία όπως ήθισται να πιστεύει ο κάθε ανόητος έλληνας.Είπαμε, μορφές υπάρχουν πολλές του νεοέλληνα, μην όμως δικαιλογούμαστε μέσω του να μειώνουμε αυτά που ούτε καν ικανοί να καταλάβουμε είμαστε... μιλάω για αυτοκίνητα. Μία χώρα χωρίς την παραμικρή ιδέα πια, τονίζω ΠΙΑ, της βιομηχανίας αυτοκινήτου, και με μόνο φανάρι τις κυριακάτικου στυλ εξορμήσεις σε Παρίσι/ Μόναχο και Λονδίνο κλπ με λίγες ώρες πίσω από το τιμόνι του ενός ή του άλλου μοντέλου, δεν μας καθιστούν ικανούς να εμβαθύνουμε και άρα απλά γουστάρουμε η δεν γουστάρουμε...
εδώ μερικοί από έμας που το έχουμε σπουδάσει και πάλι δεν καταφερνουμε να έχουμε καλή και συχνή επαφή με τον χώρο ώστε να είμαστε επαρκώς πληροφορημένοι και άξιοι μιας επιφανειακής κριτικής, να χωνέψω τον καθένα που απλά διαβάζει στο internet και γράφει ότι να΄ναι?
όχι φίλοι. ευχαριστώ δεν θα πάρω. και μάλλον είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα γράψω ξανά σε αυτό το forum μιας και άνθρωποί του δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αλλά φιλοσοφικά... πράγμα που βγαίνει με το που ξεστομίσει κάποιος μια σοβαρή κουβέντα. Μουγκαμάρα. Αντιθέτως στην κόντρα και την κακία είμαστε πρώτοι... βάζω και τον εαυτό μου γιατί υπέκυψα εξ αρχής σε αυτή την εσωτερική διαμάχη μας, λες και με ενδιέφερε αθώα και ειλικρινά να έχει μια καλή ορθή παρουσία ο καθένας κι όχι απλά γνώμη! Κακώς. Κάκιστα έπραξα. Έπρεπε να αδιαφορήσω όπως πολλοί εδώ μέσα κάνουν αλλά κι αυτό μου φαινόταν ψεύτικο, κρύο, ειδικά για έναν χώρο που αγαπάω τόσο από παιδί.
Δυο ανάλογες περιπτώσεις έχω να παραθέσω:
- πωλήτρια σε επώνυμο ακριβό κατάστημα που σου μιλάει με αέρα 24 καρατίων λες και της ανήκει ο όμιλος
- δήθεν 'φίλαθλος' που μιλάει στον ενικό λες και του ανήκει η ομάδα
άντε και μια τρίτη και φαρμακερή
3. αυτοκινητόφιλος που πρέπει ντε και καλά η όποια δική του μαρκα 'αγάπη' να είναι μπροστά από όλες και φυσικά 'δική του' αφου γνωρίζει τα μέσα και τα έξωαπέδειξα σε πολλούς εδώ μέσα, με την προιστορία μου και τις αυτοκινητιστικές επιλογές μου αλλά και την βοήθεια που όποτε παρείχα ότι δεν έχω αγαπημένες και μη εταιρίες.
Τέλος..
Όποιος με πήρε από τα μούτρα ήταν τυχερός αφού είμαι καλός κατά βάθος και δεν κρατάω κακία...
αλλά αν τον πετύχω στον δρόμο... με Α1 ή ότι κι αν του τύχει να οδηγώ!και λίγο χιούμορ δεν κάνει κακό ε?
εις το επανειδήν
Είχα σκοπό να μη ξαναέγραφα ούτε μία φορά σ' αυτό το φόρουμ.
Μόλις διάβασα αυτά που έγραψες, και απλά σου λέω λυπάμαι πολύ γι΄ αυτά που λες
και αυτό που βγάζεις προς τα έξω.
Μόνο γι' αυτό σου απαντάω και δε θα ξαναγράψω,
εσύ συνέχισέ το.
Λυπάμαι πολύ. -
vell
γενικά οι απόψεις σου είναι λίγο αιρετικές...
λίγο νερό στο κρασί σου σε δημόσιο φόρουμ δεν βλάπτει...
τελείως φιλικά... -
E καλά και εσείς μην τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά που γράφει.
Μπορεί να μην έχει παραγγείλει καν Α1, να μην έχει καν δίπλωμα και απλά να μπαίνει στο forum και να μαλώνει με κόσμο. -
Ρε σεις, μην τσακώνεστε για λαμαρίνες!
Να πω δυο λόγια, μιας κι έχω ...εμπειρία σε τέτοια θέματα, έχει πλακωθεί (γιατί εγώ πλάκα σπάω πάντα! ) κόσμος και κοσμάκης μαζί μου, επειδή έχω πει κατά καιρούς έξω από τα δόντια την άποψή μου για μερικά αυτοκίνητα...-
Το παρόν φόρουμ δίνει ΠΑΝΤΑ ιδιαίτερη βάση στις δυναμικές επιδόσεις και λιγότερο σε 'ποταπά' πράγματα όπως άνεση, ποιότητα, διάκοσμος κλπ κλπ... Γι' αυτό και όταν ...τολμάει κάποιος να πει πως του αρέσει πχ ένα Audi, του ανταπαντούν εν χορώ πως και ...τα Seat-Skoda (μην παρεξηγηθεί και το SkodaΚλουμπ και είναι και ευαίσθητα αυτά τα παιδιά, κάποτε θέλαν να με βρουν να μου κάψουν την Υ! ) είναι τα ίδια και θα γλιτώσει και ένα κάρο λεφτά!
-
Αν τολμήσει να πει πως ΔΕΝ είναι ακριβώς τα ίδια πχ στο εσωτερικό, θα του πουν πως είναι @@ρας που δίνει λεφτά για πλαστικά! (Φυσικά, αν τα έδινε για να βάλει κάνα 'πρόγραμμα' Ρέβοτουνιγκ Ούμπερ Άλλες' θα ήταν το λιγότερο μαμάτος και τα λεφτουδάκια του καλά ξοδεμένα!
-
Με λίγα λόγια, αν πάει κάποιος ν' αγοράσει πχ κάνα Mitsu Evo, θα του φιλάνε γονυπετείς τα πόδια (κι ας μην βολεύει και πολύ για καθημερινή χρήση , κι ας καίει μισό βυτιοφόρο σε κάθε βόλτα... ). Αν πάει όμως ν' αγοράσει κάνα Α1, θα είναι ένοχος εγκλήματος καθοσιώσεως (το λιγότερο...) και θα πρέπει να λιθοβολιστεί για παραδειγματισμό!
-
Είναι αστείο να λέμε πως ένα Seat κι ένα Audi διαφέρουν μόνον στα πλαστικά, αλλά ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, γούστο του καπέλο του κάποιου να πληρώσει για πλαστικά, όταν άλλοι πληρώνουν για άλογα. Γιατί οι τελευταίοι είναι πιο μάγκες δηλαδή; .
Αστείο φυσικά είναι να παίρνουμε τέτοιες απόψεις σοβαρά, αλλά είναι ανόητο να κακοκαρδίζουμε εαυτούς και αλλήλους για @@ριες καμαρωτές...
Και για να διώξω μερικά βέλη από τον αγαπητό Vellerefonti, μην ξεχνάμε πως είμαι κάτοχος 2 (αριθμ. ΔΥΟ) κατάπτυστων (από τούτο δω το φόρουμ...) αυτοκινήτων (Lancia Y, BMW 1-series) , ενώ για να δυσκολέψω ακόμη την θέση μου, να πω πως σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ν' αγοράσω και Smart Brabus - και θα είχα πολύ σοβαρό λόγο να κάνω κάτι τέτοιο: το βλέπουν οι γκόμενες και νομίζουν πως έχεις λεφτά, ενώ είναι και εύκολο στο παρκάρισμα!
Βλέπετε λοιπόν, αποδεικνύεται ΕΥΚΟΛΑ, πως υπάρχουν και χειρότερες επιλογές από το Α1!
-
-
+Φράου Βακαλάου
Audi A1