-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί και σαν exeo A4 ένα πράγμα οι άνιωθοι μη γελάσουν
ή Lamborgini Gallardo - Audi R10 ... Εδώ τι λες ; Σας έκαναν οι ιταλοί μάγκες...
έχεις δίκιο
RS2 , S2 , RS4 , S3, S5 , RS5 , S6 , RS6 , S8 , TT, TTrs / TTs , ur quattro ....... που τα βγάζει σε συνεργασία με τη seat μας κάναν ανθρώπους οι ιταλοί -
άρα το Α1 που πήρα για την μητέρα μου κατουσίαν την κοροιδεύει αφού δεν είναι καλό, ποιοτικό, αλλά ένα αυτοκίνητα πάρτα όλα... σεατ, αουντι, φαουβε, σκοντα και ότι άλλο βρέξει ο γερμανικός θεός. Γιατί όπως λέει και ο νέος μου φίλος, δεν γνωρίζω και όλο μιλάω.
χαίρομαι που καταλήξαμε στα καθέκαστα και σίγουρα τώρα είμαι πιο σοφός μιας και άκουσα και υπέκυψα σε μια ακόμη @ρχιδάτη γνώμη Έλληνα παντογνώστη που το μόνο που έκανε είναι να με πει και άσχετο και μ@λ@κ@! Αααα, ρε ξύλο που θέτε μερικοί εδώ μέσα με την βλακεία που σας βαράει...
την μια μέρα εξηγούμε στον έναν, την άλλη στον άλλον.... τι στο διάτανο? πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση... για δε πάτε ρε να διαβάσετε όλα τα προηγούμενα σχετικά post που αναλύουμε εμείς οι άσχετοι ξερόλες αυτά που δεν ξέρετε μήπως και ησυχάσει το μάτι μας λίγο?
πάλι τα ίδια με το R8? δεν τα χιλιοείπαμε ποιός που και πότε το έκανε, με τι λεφτά και με πιανού εργοστάσιο το φτιάχνει? σαν τον άλλον που επειδή μοιράζονται τεχνογνωσία και παλαιά σασσί οι δυο εταιρίες, έβγαλε συμπέρασμα ότι τα σχεδιάζουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Seat? τέλος πάντων. Αμήν και πότε θα μάθουνε αυτά που νομίζουνε ότι ξέρουνε.
δεν έχετε βαρεθεί να πετάτε ανοησίες μήπως και πιαστεί κανένας αθώος και όταν πάμε να σας εξηγήσουμε να μας αφήνετε άφωνους συν τοις άλλοις?
-
ΟΚ σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα. Εφόσον το Α1 αξίζει τα λεφτά του πάω πάσο και σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Για τα πάντα υπάρχει και το αντίστοιχο κοινό. Αλλιώς δεν θα τα έβγαζε η Audi.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πάλι τα ίδια με το R8?
Αντί να πούν και ευχαριστώ μερικοί μερικοί και να παρακαλάνε γονυπετείς κάθε βράδυ να φτιάξει το vag κανά seat reebadged r8 κράζουν και από πάνω
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
πάλι τα ίδια με το R8?
Αντί να πούν και ευχαριστώ μερικοί μερικοί και να παρακαλάνε γονυπετείς κάθε βράδυ να φτιάξει το vag κανά seat reebadged r8 κράζουν και από πάνω
Nαι γιατί βλέπεις ο έλληνας μόνο σε audi έχει συνηθίσει, του κακοπέφτουν τα seat & skoda.
Ε ρε τι άλλες πίπ@ς θα διαβάσουμε ...
Ας μην σας είχε περιμαζεψει η φαουβε....
-
πάλι τα ίδια με το R8?
Εγώ πάντως περιμένω το επόμενο 8c
-
Προς τις δύο αντίθετες πλευρές, δηλαδή αυτούς που θεωρούν υπετιμημένο το Α1 και σε αυτούς που θεωρούν δικαιολογημένη την τιμή του:
Ο μεγάλος κερδισμένος από όλο αυτό είναι η Audi. Ένας κατασκευαστής που πάλευε όλο και πιο πολύ να καταξιωθεί και σήμερα τα έχει καταφέρει περίφημα με την γκάμα που έχει να επιδείξει.
Σκοπός του κάθε κατασκευαστή είτε παράγει παπούτσια είτε τσίχλες είτε αυτοκίνητα, είναι να καταφέρει να βρει την υψηλότερη τιμή που θα πωλείται το προιόν του έτσι ώστε να έχει το μεγαλύτερο κέρδος. Και εδώ έρχεται ο μεγάλος παράγοντας της αναγνωρισιμότητας ενός brand name. Η Audi αυτή τη στιγμή καρπώνεται της προσπάθειας των προηγούμενων ετών. Το ίδιο Α1 χωρίς ούτε μια βίδα να αλλαχτεί παρά μόνο να φύγουν τα σήματα της Audi και να έρθουν αυτά της Skoda, θα το ξεχάσει και ο ίδιος του ο αρχισχεδιαστής....Μήπως όμως έτσι δεν είναι σε εκατοντάδες αγαθά?Άρα σταματήστε οι μεν και οι δε να τσακώνεστε για κάτι το οποίο αφορά ξεκάθαρα προσωπικές επιλογές.
Πολύ θα ήθελα το Α1 να ήταν στην τιμή του Polo αλλά αν γινόταν αυτό τότε ποιός θα αγόραζε το Polo? Αν το Polo είχε ίδια τιμή με το Fabia ποιός θα αγόραζε το Skoda? Φυσικά όλα αυτά υπό τον απαιτούμενο μανδύα των αλλαγών ώστε να υπάρχει η δικαιολογία της τιμής κατά κάποιο τρόπο....Σχετικά με την απόφαση του Βελλερεφόντη. Εγώ συμφωνώ που το πήρε γιατί και εγώ στην θέση του αυτό θα αγόραζα....Ζήτησε από κανέναν δανεικά ή τη γνώμη του αν έπραξε ορθά? Δηλαδή δεν το κατάλαβα....Έχεις φράγκα? Παίρνεις το Α1 αν το γουστάρεις. Δεν έχεις? Παίρνεις τον λούπο....Αλλά μην κατηγορείς τον άλλον που έχει, ότι αυτό που παίρνει μπλα μπλα μπλα μπλα....την ώρα που σε έχει χεσμένο μάλιστα....
Αυτά....
Μεγειές ρεεεε -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα. Εφόσον το Α1 αξίζει τα λεφτά του πάω πάσο και σηκώνω τα χέρια ψηλά.Για τα πάντα υπάρχει και το αντίστοιχο κοινό. Αλλιώς δεν θα τα έβγαζε η Audi.
Αυτό, δεδομένης της εμπειρίας σου στις δημόσιες συζητήσεις, θα έπρεπε μάλλον να είναι η πρώτη σου σκέψη...
Όχι το 'σταματάω εδώ' φυσικά, αλλά τα περι κοινού και διαφορετικού προσδιορισμού της αξίας (χρηματικής ή μη) για τον καθένα...Άλλωστε, ακόμα και το εργαλείο του avatar σου μπορεί να δεχθεί αμφισβήτηση αξίας, πόσο δεν οταν μοιράζεται μηχανικά μέρη με Skoda...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σχετικά με την απόφαση του Βελλερεφόντη. Εγώ συμφωνώ που το πήρε γιατί και εγώ στην θέση του αυτό θα αγόραζα....Ζήτησε από κανέναν δανεικά ή τη γνώμη του αν έπραξε ορθά? Δηλαδή δεν το κατάλαβα....Έχεις φράγκα? Παίρνεις το Α1 αν το γουστάρεις. Δεν έχεις? Παίρνεις τον λούπο....Αλλά μην κατηγορείς τον άλλον που έχει, ότι αυτό που παίρνει μπλα μπλα μπλα μπλα....την ώρα που σε έχει χεσμένο μάλιστα....
για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, δεν κάνω σε κανενός το πορτοφόλι κουμάντο. Συζητάμε για το μοντέλο Α1 στο γενικό τόπικ του Α1 και όχι στο τι αμάξι να πάρω για την μαμά μου.
-
Η Audi αυτή τη στιγμή καρπώνεται της προσπάθειας των προηγούμενων ετών. Το ίδιο Α1 χωρίς ούτε μια βίδα να αλλαχτεί παρά μόνο να φύγουν τα σήματα της Audi και να έρθουν αυτά της Skoda, θα το ξεχάσει και ο ίδιος του ο αρχισχεδιαστής....Μήπως όμως έτσι δεν είναι σε εκατοντάδες αγαθά?Ενω συμφωνώ σε όλα, στο παραπάνω θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που εγώ είδα απο κοντά, αν είχε βγεί την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή απο μια εταιρία όπως η skoda με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, θα είχε γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της...
Δεν ξέρω αν είναι οικονομοτεχνικά εφικτό κάτι τέτοιο, πάντως σίγουρα το αποτέλεσμα δεν περνάει απαρατήρητο... -
Σκοπός του κάθε κατασκευαστή είτε παράγει παπούτσια είτε τσίχλες είτε αυτοκίνητα, είναι να καταφέρει να βρει την υψηλότερη τιμή που θα πωλείται το προιόν του έτσι ώστε να έχει το μεγαλύτερο κέρδος. Και εδώ έρχεται ο μεγάλος παράγοντας της αναγνωρισιμότητας ενός brand name.
Η Audi σε αυτή την τιμή δεν καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο κέρδος, αρα η πολιτική της audi είναι αποτυχημένη και το brand name μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
-
Μπορεί και σαν exeo A4 ένα πράγμα οι άνιωθοι μη γελάσουν
ή Lamborgini Gallardo - Audi R10 ... Εδώ τι λες ; Σας έκαναν οι ιταλοί μάγκες...
έχεις δίκιο
RS2 , S2 , RS4 , S3, S5 , RS5 , S6 , RS6 , S8 , TT, TTrs / TTs , ur quattro ....... που τα βγάζει σε συνεργασία με τη seat μας κάναν ανθρώπους οι ιταλοίΕίπα να αγνοήσω τις προηγούμενες ειρωνείες σου ο Θεός να τις κάνει,
αλλά ...εσύ τελικά πού κολλάς;Μίλησε κανείς για όλα τα μοντέλα της Άουντι;
Πέρα από την τεχνολογική συνεργασία,
σε συγκεκριμένα μοντέλα η Άουντι συνεργάστηκε με τη Σέατ,
ένα από αυτά το Α1.
That simple even for you. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σκοπός του κάθε κατασκευαστή είτε παράγει παπούτσια είτε τσίχλες είτε αυτοκίνητα, είναι να καταφέρει να βρει την υψηλότερη τιμή που θα πωλείται το προιόν του έτσι ώστε να έχει το μεγαλύτερο κέρδος. Και εδώ έρχεται ο μεγάλος παράγοντας της αναγνωρισιμότητας ενός brand name.
Η Audi σε αυτή την τιμή δεν καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο κέρδος, αρα η πολιτική της audi είναι αποτυχημένη και το brand name μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
Κάποιο link που να αναλύει οικονομοτεχνικά το παραπάνω...?
Ή είναι classified εγγραφα στο Ingolstadt και δεν θέλουμε να διαρρεύσουν...? -
Η Άουντι αυτή τη στιγμή φέρνει ένα κάρο λεφτά στο γκρουπ χάρη στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ περιθώριο κέρδους των προϊόντων της
στο οποίο συμβάλλουν αγοραστές σαν τον παρακάτω (που εξανίστανται κιόλας)...Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
άρα το Α1 που πήρα για την μητέρα μου κατουσίαν την κοροιδεύει αφού δεν είναι καλό, ποιοτικό, αλλά ένα αυτοκίνητα πάρτα όλα... σεατ, αουντι, φαουβε, σκοντα και ότι άλλο βρέξει ο γερμανικός θεός. Γιατί όπως λέει και ο νέος μου φίλος, δεν γνωρίζω και όλο μιλάω.χαίρομαι που καταλήξαμε στα καθέκαστα και σίγουρα τώρα είμαι πιο σοφός μιας και άκουσα και υπέκυψα σε μια ακόμη @ρχιδάτη γνώμη Έλληνα παντογνώστη που το μόνο που έκανε είναι να με πει και άσχετο και μ@λ@κ@! Αααα, ρε ξύλο που θέτε μερικοί εδώ μέσα με την βλακεία που σας βαράει...
την μια μέρα εξηγούμε στον έναν, την άλλη στον άλλον.... τι στο διάτανο? πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση... για δε πάτε ρε να διαβάσετε όλα τα προηγούμενα σχετικά post που αναλύουμε εμείς οι άσχετοι ξερόλες αυτά που δεν ξέρετε μήπως και ησυχάσει το μάτι μας λίγο?
πάλι τα ίδια με το R8? δεν τα χιλιοείπαμε ποιός που και πότε το έκανε, με τι λεφτά και με πιανού εργοστάσιο το φτιάχνει? σαν τον άλλον που επειδή μοιράζονται τεχνογνωσία και παλαιά σασσί οι δυο εταιρίες, έβγαλε συμπέρασμα ότι τα σχεδιάζουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Seat? τέλος πάντων. Αμήν και πότε θα μάθουνε αυτά που νομίζουνε ότι ξέρουνε.
δεν έχετε βαρεθεί να πετάτε ανοησίες μήπως και πιαστεί κανένας αθώος και όταν πάμε να σας εξηγήσουμε να μας αφήνετε άφωνους συν τοις άλλοις?
Δες και λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη που έθιξαν εσένα
επειδή σου έθιξαν ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ για το αυτοκίνητο
και μπορεί τελικά να δεις κάπου τον Έλληνα που περιγράφεις.
Αυτά γιατί έχουμε και δουλειές.Θα επανέλθω γιατι τελικά η του Έλληνα
που του έθιξαν το αυτοκίνητο εκτός από αδιόρθωτη βαρειάς μορφής είναι και ασυγχώρητη.Έτσι νευριάζει όμως αυτός που νομίζει ότι έβγαλε δυο φράγκα και τα επενδύει σε ΙΜΑΤΖ,
μόλις ανακαλύπτει ότι τελικά είναι το μεγαλύτερο θύμα του παραλόγου και της άγνοιας
όταν αγοράζει με κριτήριο το ίματζ.
Γι' αυτό ξενερώνει που του έθιξαν τη μάρκα, άσχετα από το αν το Α1 είναι καλό ή κακό αυτοκίνητο
(για το οποίο προσωπικά δεν έκανα λόγο αν είναι ή όχι).Μέχρι τότε τα υπόλοιπα ξυπνοπούλια που αμφιβάλλουν,
θα ειρωνεύονται και θα παριστάνουν τους γνώστες κοροιδεύοντας...
Ελληναράδες κλασικοί... -
Μάθημα μάρκετινγκ ...
'Το ειδικό βάρος του μπραντναιμ'Μου αρέσει που μερικοί άνθρωποι είναι τόσο σίγουροι για τα γραφόμενα τους...
Πραγματικά αγύριστα κεφαλιά... -
Μου αρέσει ακόμα περισσότερο η ιδέα που έχουν μερικοί για τον εαυτό τους...
Και αποκαλούν χωρίς ταμπού τους άλλους ελληναρες... -
Ο άνθρωπος αποφάσισε να πάρει το Α1 και πέσατε να τον φάτε.
Αν αγοράζαμε αυτοκίνητο μόνο με την λογική και τα βάζαμε όλα στην ζυγαρία δεν θα υπήρχε κάν αυτό το forum. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
μπαινει μεσα η αουντι θες να πεις; δεν βγαζει κερδη;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exουμε και audisti στο φόρουμ. Χαλάρωσε λίγο, δεν ανακάλυψε τον τροχό η Audi με το Α1.To marketing στο Α1 είναι οφθαλμοφανέστατο σε τέτοια τιμή που πωλείται. Μόνο ένας τυφλωμένος φαν της φίρμας δεν το βλέπει.
ενω το μινι πχ που ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του Α1 αξιζει;
ποσο πηγαινει ενα ατμοσφαιρα μινι 1.6 120 αυτοματο (δεν ξερω αν βγαινει) ;
κι ολοι αυτοι που παιρνουν μινι για τα οδικα του χαρακτηρτικα το αγοραζουν μηπως; ειδικα κατι τρεντι κοριτσακαι βπ και νπ
δεν την ενδιαφερει την audi ουτε το κοινο της αλφα (εκει να δεις γελιο) ουτε της citroen ουτε της vw. το κοινο του μινι θελει, τοσο απλο
Audi A1