-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έχει φύγει παραγγελιά για το παρόν...νεότερα θα σας πω όταν με το καλό επιβεβαιωθεί η βδομάδα παραγωγής του.
Με το καλό!!!
-
έχει φύγει παραγγελιά για το παρόν...νεότερα θα σας πω όταν με το καλό επιβεβαιωθεί η βδομάδα παραγωγής του.
Μοτέρ; Κιβώτιο;
ΥΓ: Φαντάζομαι δεν πάρθηκε αντί των Jag/Merc/Lexus κλπ που συζητούσαμε...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το ibiza πολυ καλους χωρους ειχε...το θυμαμαι.
το c2 και το μινι τους μικροτερους
Αυτο το c2 μ αρεσει που εχει και συρρομενα καθισματακαλύτερους έχει ένα gpunto ή 'ενα 207
-
ειναι αλλα το 207 δεν εχει καλυτερους για τους πισω επιβατες, για τους εμπρος μπορει και ναι.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ειναι αλλα το 207 δεν εχει καλυτερους για τους πισω επιβατες, για τους εμπρος μπορει και ναι.μην επιμένεις...
έχει μικρότερους χώρους για τους πίσω και μεγαλύτερο πορτπαγκάζ... -
επιμένω , η διαφορα δεν ειναι χαοτικη αλλα τουλαχιστον για μενα υπηρχε.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ειναι αλλα το 207 δεν εχει καλυτερους για τους πισω επιβατες, για τους εμπρος μπορει και ναι.
μην επιμένεις...
έχει μικρότερους χώρους για τους πίσω και μεγαλύτερο πορτπαγκάζ...το 207 εχει κακους χωρους για τους πισω, και αυτο που μαλλον ριχνει σε ολους για πλακα ειναι το corsa
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το 207 εχει κακους χωρους για τους πισω, και αυτο που μαλλον ριχνει σε ολους για πλακα ειναι το corsa
Συμφωνώ
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
έχει φύγει παραγγελιά για το παρόν...
νεότερα θα σας πω όταν με το καλό επιβεβαιωθεί η βδομάδα παραγωγής του.
Σε κοκκινάκι
blue sphere λέγεται το χρώμα... μαμάτο είναι!
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Με το καλό!!!
ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μοτέρ; Κιβώτιο;
ΥΓ: Φαντάζομαι δεν πάρθηκε αντί των Jag/Merc/Lexus κλπ που συζητούσαμε...
το πιο φτηνό γεμάτο από καλούδια φίλτατε...
όσο για το χιούμορ σου, το πήρα δώρο στην μητέρα μου.
-
Να το ευχαριστηθεί εύχομαι η αξιότιμη κυρία μητέρα σου Κωνσταντίνε!
-
Σε κοκκινάκι
Eγκρίνω υπέροχο και αυτό
Ενιαίο το χρώμα ή θα έχει και τα ασημί τόξα?
Καλοτάξιδο εύχομαι εκ των προτέρων -
Πράγματι. Πολύ όμορφο χρώμα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σε κοκκινάκι
Eγκρίνω υπέροχο και αυτό
Ενιαίο το χρώμα ή θα έχει και τα ασημί τόξα?
Καλοτάξιδο εύχομαι εκ των προτέρωντο χρώμα αυτό ούτως ή άλλως μπορεί να παραγγελθεί μόνο με το γκρι σκούρο μεταλλικό τόξο το οποίο δεν μου πολύ άρεσε... αλλά έχω βάλει οροφή οπότε θα σπάει το πάνω μέρος έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να το ευχαριστηθεί εύχομαι η αξιότιμη κυρία μητέρα σου Κωνσταντίνε!και αξιότιμη
και κυρία και μητέρα ε?τι να πω... ?
ευχαριστώ μάλλον. Το ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί το όλο εγχείρημα γίνεται για αυτή και μόνο, να της δώσει λίγη χαρά και να το χρησιμοποιεί. Το μόνο που με ανησυχεί λιγουλάκι είναι ότι έχει συνηθίσει το Smart που είναι αυτόματο και το μικρό που πήρα δεν βγαίνει σε DSG... Ελπίζω σύντομα να εξοικειωθεί.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Είχα πάει την Παρασκευή στην αντιπροσωπεία το Α4 για να περασουν πρόγραμμα ( ) και μου έδωσαν σαν εξυπηρέτησης ένα τέτοιο 1.4 TFSI DSG 7 σχέσεων.Πολύ καλό drive γενικότερα άνετο σαν μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
Για να το χάσεις θέλει πολύ προσπάθεια, ίσως υπερβολικά ασφαλές για τον μέσο πιτσιρικά που θα θέλει ένα γλυστριματάκι χωρίς χειρόφρενο...
Όμορφο και φρέσκο μέσα, υπερπλήρης η συγκεκριμένη έκδοση μέχρι και ΜΜΙ είχε... Το μόνο πρόβλημα το έξω μαυρο χρώμα. Σε ανοιχτό με τα πλαίσια άλλο χρώμα αξίζει πολύ παραπάνω.
Πρόβλημα είχα με το DSG υπερβολικά οικονομικό το programming με 70 περίπου χιλιόμετρα ανά ώρα είχα 7η σχέση στο κιβώτιο και 1500 στροφές.
Από εκεί σε απότομο πάτημα κατέβαζε τρίτη και κόφτη έμενε για λίγο και μετα εκτοξευόταν όπως πρέπει.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά ξενίζει λίγο και θέλει αρκετή συνήθεια. Σε βαθμό που να σκεφτόμαστε το πολύ καλο χειροκίνητο για τον αντικαταστάτη του clio που θέλουμε.
Εναλλακτικά η οδήγηση πάντα σε S mode που είναι πιο κοντά στην κανονική οδήγηση.προσωπικά δεν εκτιμάω καθόλου τα DSG των μικρών εκδόσεων γενικότερα... δεν πιστεύω ότι είναι κι ότι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος αλλά μιας και το οδήγησα κι εγώ, έχω μια άποψη.
...πάντως ούτε σε Q5 μου άρεσε ούτε σε Α3 1.4TSI... ενώ παραδόξως το Scirocco ήταν πολύ παιχνιδιάρικο και τέλος στο μόνο αυτοκίνητο που κωλολέει είναι στο GTi γιατί στο S3 απλά το κάνει πεθαμένο και αδιάφορο κατεμέ... Δυο φίλοι μου που το πήραν έτσι το δικό μου δεν πρέπει να έχουν αλλάξει ποτέ ταχύτητα οι ίδιοι εκεί που θέλουν... έχουν αφεθεί στο D και ο θεός όπου τους πάει... βέβαια για κόντρες από φανάρια είναι πρώτο... δεδομένου του ότι δεν έχεις βάλει αναβάθμιση γιατί θα το 'σκάσεις' το καημένο το κιβώτιο...
απτά.-
-
προσωπικά δεν εκτιμάω καθόλου τα DSG των μικρών εκδόσεων γενικότερα... δεν πιστεύω ότι είναι κι ότι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος αλλά μιας και το οδήγησα κι εγώ, έχω μια άποψη.
Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο που δεν είναι ό,τι καλύτερο σε ένα αυτοκίνητο τύπου Α1...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
προσωπικά δεν εκτιμάω καθόλου τα DSG των μικρών εκδόσεων γενικότερα... δεν πιστεύω ότι είναι κι ότι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος αλλά μιας και το οδήγησα κι εγώ, έχω μια άποψη.
Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο που δεν είναι ό,τι καλύτερο σε ένα αυτοκίνητο τύπου Α1...
εννοώ ότι όταν συνδυάζεται με μικρούς κινητήρες δεν βγάζει καλό αποτέλεσμα... βέβαια, θεωρητικά πάντα, ένα τέτοιο κιβώτιο σε ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο πόλεως ακούγεται θεσπέσιο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν είναι... μάλλον είναι αρχή ακόμη κι όπως το πρώτο DSG που τοποθετήθηκε σε ΤΤ 3.2 ήταν για κλάματα από άποψη ραφιναρίσματος και γενικότερης λειτουργίας με πολλά ελαττώματα να βγαίνουν σε αυτό το μοντέλο όπως και στο Passat αλλά και στο Α3 που φοράγανε τον συγκεκριμένο συνδυασμό, έτσι και με τα 'πιπίνια' κινητήρες, δεν τους βγαίνει καλό προς το παρόν.
πίσω στο θέμα μας όμως... μακάρι, έστω και με τον όχι και τόσο καλό τρόπο λειτουργίας του, να είχε το μοντέλο τέτοια έκδοση για να το πάρω... Μπαίνει μόνο στο 1.4TFSI και αυτό ξεκινάει γυμνό από 24 χιλιάρικα... νομίζω γελοίο ποσό. Επίσης δεν μπορώ να μην ντύνω τα αυτοκίνητα που αγοράζω... ότι extra μου αρέσει και θεωρώ χρήσιμο το προσθέτω οπότε η τιμή ανεβαίνει με καταιγιστικούς ρυθμούς!Αυτό που παρήγγειλα ξεκινούσε από 17.500 και έφτασε πολύ παραπάνω με διάφορα καλούδια που του έβαλα... Αν ξεκινούσα με την τιμή του 1.4, πράγμα που ούτως ή άλλως δεν ήθελα λόγο κυβισμού οικονομίας κλπ, απλά και μόνο για να πάρω το αυτόματο κιβώτιο, τότε θα έπαιρνα Golf GTi!!!!!!!!!!!!!!!!!! με τα ίδια λεφτά!
-
Συμφωνούμε οτι βγαίνει πανάκριβο με S-Tronic (τα έχουμε ξαναγράψει πιο πίσω), αλλά δεν γράφεις κάποιο λόγο που δεν είναι το καλύτερο για το αυτοκίνητο. Ούτε καταλαβαίνω οτι το αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο. Αν υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για να αγοράσεις Α1 είναι το S-Tronic.
Audi A1