-
'Ferrari 599 GTB: η διάδοχος της 575 Μaranello 'βρυχάται' με τον εξάλιτρο V12 της Enzo και η ισχύς της φθάνει τους 620 ίππους, ενώ ο κωδικός GTB αναβιώνει το παρελθόν'
Μπορει κανενας να εντοπισει το λαθος στο παραπανω κειμενο?
Απαντηση: Δεν υπαρχει Φεραρι με το ονομα 575 Maranello υπαρχει 550 Maranelo και ο διαδοχος αυτης, η 575Modificata εξου και ο κωδικος 575M που ομως προκυπτει απο το Modificata και οχι απ το Maranello.
-
'Ferrari 599 GTB: η διάδοχος της 575 Μaranello 'βρυχάται' με τον εξάλιτρο V12 της Enzo και η ισχύς της φθάνει τους 620 ίππους, ενώ ο κωδικός GTB αναβιώνει το παρελθόν'
Απαντηση: Δεν υπαρχει Φεραρι με το ονομα 575 Maranello υπαρχει 550 Maranelo και ο διαδοχος αυτης, η 575Modificata εξου και ο κωδικος 575M που ομως προκυπτει απο το Modificata και οχι απ το Maranello.
-
-
Ειναι ενα λαθος το οποιο γινεται συχνα,
και η μανα μου ηρθε προχθες και μου λεει 'σου πηρα μια 575 Maranello' και με επιασαν τα νευρα μου και της ειπα οτι δε θελω τιποτα, να μαθει πρωτα και μετα να κανει τετοια δωρα
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ειναι ενα λαθος το οποιο γινεται συχνα,και η μανα μου ηρθε προχθες και μου λεει 'σου πηρα μια 575 Maranello' και με επιασαν τα νευρα μου και της ειπα οτι δε θελω τιποτα, να μαθει πρωτα και μετα να κανει τετοια δωρα
Πάω να το γράψω στα funniest
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ειναι ενα λαθος το οποιο γινεται συχνα,και η μανα μου ηρθε προχθες και μου λεει 'σου πηρα μια 575 Maranello' και με επιασαν τα νευρα μου και της ειπα οτι δε θελω τιποτα, να μαθει πρωτα και μετα να κανει τετοια δωρα
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Aσυγχωρητη!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ντροπή και αίσχος να την αποκληρώσεις...
Δύσκολοι καιροί για να μεγαλώνεις γονείς -
Άλλο λάθος: οι Βugatti είναι Ιταλικές.
-
Εδώ ρε παιδιά, γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου (τρομάρα του), σε αφιέρωμα για το Μίνι, το ανέφερε ως ΠΙΣΩΜΗΧΑΝΟ!!! Μετά από χεστήριο E-mail μου, η απάντηση που πήρα ήταν ότι αυτό το άρθρο έχει γραφτεί με συνεργασία ειδικών και αντιπροσωπείας κτλ, κτλ,κτλ...
-
Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση με το θεμα αλλα στα Auto-NEA (το αφιερωμα αυτοκινητου καθε Τεταρτη με τα ΝΕΑ) ολο βλακιες βλεπω εκει. Ξερει κανενας αν ειναι μεταφραση κατευθειαν απο το Γερμανικο;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Άλλο λάθος: οι Βugatti είναι Ιταλικές.Όντως. Η Bugatti ήταν Γαλλική φίρμα, με την έδρα της στο Μολσχάιμ της Αλσατίας, περιοχή που, πριν το ξέσπασμα του Β' Π.Π., αποτελούσε Γαλλικό έδαφος.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άλλο λάθος: οι Βugatti είναι Ιταλικές.
Όντως. Η Bugatti ήταν Γαλλική φίρμα, με την έδρα της στο Μολσχάιμ της Αλσατίας, περιοχή που, πριν το ξέσπασμα του Β' Π.Π., αποτελούσε Γαλλικό έδαφος.
Για το λόγο αυτό ήταν και μπλε... Ασχέτως αν ο Ettore Bugatti ήταν μιλανέζος, βέβαια...
To Molsheim δεν προσαρτήθηκε στη Γαλλία το 1919; -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση με το θεμα αλλα στα Auto-NEA (το αφιερωμα αυτοκινητου καθε Τεταρτη με τα ΝΕΑ) ολο βλακιες βλεπω εκει. Ξερει κανενας αν ειναι μεταφραση κατευθειαν απο το Γερμανικο;Eίναι μετάφραση του auto-bild με λίγη ελληνική σαλτσούλα κυρίως όσον αφορά τις τιμές.Ολες τις δοκιμές μπορείς να τις βρεί κανείς στο πρωτότυπο στην ιστοσελίδα του auto-bild
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εδώ ρε παιδιά, γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου (τρομάρα του), σε αφιέρωμα για το Μίνι, το ανέφερε ως ΠΙΣΩΜΗΧΑΝΟ!!! Μετά από χεστήριο E-mail μου, η απάντηση που πήρα ήταν ότι αυτό το άρθρο έχει γραφτεί **με συνεργασία ειδικών και αντιπροσωπείας **κτλ, κτλ,κτλ...Χμ να τους εμπιστευτούμε δηλαδή με κλειστά μάτια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εδώ ρε παιδιά, γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου (τρομάρα του), σε αφιέρωμα για το Μίνι, το ανέφερε ως ΠΙΣΩΜΗΧΑΝΟ!!! Μετά από χεστήριο E-mail μου, η απάντηση που πήρα ήταν ότι αυτό το άρθρο έχει γραφτεί **με συνεργασία ειδικών και αντιπροσωπείας **κτλ, κτλ,κτλ...
Χμ να τους εμπιστευτούμε δηλαδή με κλειστά μάτια.
Και βέβαια...
-
στην έκθεση θα πάει κανείς (να διορθωθεί και το μέγα λάθος)
2-12 Μαρτίου είναι με 6 Μαρτίου να πέφτει Κ.Δευτέρα.
Το ψιλοσκέφτομαι
Μεγα λαθος στα "Νεα απο την διεθνη εκθεση Γενευης"