-
Uploaded with ImageShack.us
ξέρουν να διαλέγουν αυτοκίνητα οι άνθρωποι... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
San Marino...
ξέρουν να διαλέγουν αυτοκίνητα οι άνθρωποι...Το San Marino πλούτισε (και) από τους Έλληνες τουρίστες.
Το 89 τα περιπολικά ήταν Panda 4x4, και οι μαγαζάτορες μιλούσαν σχεδόν όλοι Ελληνικά... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
San Marino...
ξέρουν να διαλέγουν αυτοκίνητα οι άνθρωποι...Το San Marino πλούτισε (και) από τους Έλληνες τουρίστες.
Το 89 τα περιπολικά ήταν Panda 4x4, και οι μαγαζάτορες μιλούσαν σχεδόν όλοι Ελληνικά... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το San Marino πλούτισε (και) από τους Έλληνες τουρίστες.
Το 89 τα περιπολικά ήταν Panda 4x4, και οι μαγαζάτορες μιλούσαν σχεδόν όλοι Ελληνικά...Τα panda μαλλον θα κανουν καλύτερα τη δουλειά τους,
το Subaru το πιο πιθανο ειναι να... 'σκαλώσει' σε καμια γωνια χαχαχα -
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το San Marino πλούτισε (και) από τους Έλληνες τουρίστες.
Το 89 τα περιπολικά ήταν Panda 4x4, και οι μαγαζάτορες μιλούσαν σχεδόν όλοι Ελληνικά...Τι μου θύμισες τώρα... Νομίζω μάλιστα μερικά είχαν και ελληνικές επιγραφές.
Πέρασα ξανά πρόσφατα. Παρακμή... -
Υπηρεσιακό Suzuki Alto Cabrio ... στη Κίνα!!!
http://v.autohome.com.cn/v_4_9350.html -
iran
φτωχομπινεδες εκει κατω
-
Πιο μεγάλους φάρους δεν βρίσκανε;
-
Η τροχαία εθνικών οδών έχει και Octavia 5 Scout ή μόνο τις απλές Combi; Νομίζω ότι είδα μια, χωρίς να είμαι σίγουρος (νύχτα+ταχύτητα).
-
Μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα αν τα c4 που παρελαβε η ΕΛΑΣ ειναι THP ή οχι?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιο μεγάλους φάρους δεν βρίσκανε;Εχουν χώρο για μηνύματα όμως. (Π.χ. 'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ', 'ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΗ ΣΕ ΣΑΠΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ' κ.λπ.)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η τροχαία εθνικών οδών έχει και Octavia 5 Scout ή μόνο τις απλές Combi; Νομίζω ότι είδα μια, χωρίς να είμαι σίγουρος (νύχτα+ταχύτητα).Προχθες ειδα μια scout στα φαναρια των Αφιδνων.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα αν τα c4 που παρελαβε η ΕΛΑΣ ειναι THP ή οχι?1.6 ατμοσφαιρικα ειναι.Ρωτησα Αστυνομο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα αν τα c4 που παρελαβε η ΕΛΑΣ ειναι THP ή οχι?
1.6 ατμοσφαιρικα ειναι.Ρωτησα Αστυνομο.
Σου ειπε την αληθεια ομως;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
1.6 ατμοσφαιρικα ειναι.Ρωτησα Αστυνομο.
Τα Octavia για τα σενταν τουλαχιστον αν δεν απατωμαι ειναι 1.8. Εχει και Scout? για απλα μου φαινοντουσαν.
-
Hyundai I30 περιπολικό. Δεν είχα ξαναδεί.
-
εχει και ασπρα με κοκκινη (καρο) γραμμή στο πλάι (τέτοιο μέγραψε )
Απο οχηματα, οτι να,ναι.
golf, octavia combi, MB A κλπ.Το κορυφαίο βεβαια το ειδα Σερβία ή Σκοπια (δεν θυμαμαι ακριβως), παλιο ζασταβα νε φαρους και 4 ατομα μεσα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Hyundai I30 περιπολικό. Δεν είχα ξαναδεί.Δεν εχανες και τιποτα σπουδαιο. Στο Π.Αστρος στο τμημα υπαρχει ενα και το κανουν συνεχεια χαλαρες βολτες. Και χαλαρες το μαξιμουμ 50χλμ/ωρα. Μας ειχαν κανα μιαωρο και μας πηγαιναν καροτσακι οι
Αυτοκίνητα Αστυνομίας