-
Δεν κατάλαβα γιατί το βάψανε έτσι. Τα 'Σ' είχαν όλα πολιτική βαφή και απλά 2 σήματα στις πόρτες ή κάνω λάθος
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί το βάψανε έτσι. Τα 'Σ' είχαν όλα πολιτική βαφή και απλά 2 σήματα στις πόρτες ή κάνω λάθοςΔεν κάνεις λάθος, απλά δεν υπάρχει πια Ομάδα Σ. Οπότε βάφηκε σαν κανονικό περιπολικό.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί το βάψανε έτσι. Τα 'Σ' είχαν όλα πολιτική βαφή και απλά 2 σήματα στις πόρτες ή κάνω λάθος+1 απλα τωρα δεν εχει νοημα καθως δεν υπαρχει η ''Σ'
Το συγκεκρικριμενο RS2 ηταν μολυβι μεταλλικο ως 'Σ' και εχει γυρω στις 210.000km απο αλλη φωτογραφια που κυκλοφορει.
Το αλλο που γνωριζουμε την τυχη του ειναι το mustang που ειχαν, που εχει καταληξει σε μαντρα με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αμερικανικων. -
ΟΚ ...θα επανέλθει σε υπηρεσία δηλαδή ?
(Nonos νομίζω κάπου υπάρχει ακόμα και η 164 Q4 άκουσα)
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
ΟΚ ...θα επανέλθει σε υπηρεσία δηλαδή ?(Nonos νομίζω κάπου υπάρχει ακόμα και η 164 Q4 άκουσα)
Μην του λες τέτοια, θα αρχίσει να ψάχνει σαν τρελός !!!
-
-
Touareg μπροστα στα δικαστήρια
-
5litro V8 455Ps
-
Από το fb της ΕΛΑΣ.
-
Καμιά δωρεά μάλλον, cosneo;
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στον Πειραιά. Μάλλον μεμονωμένη περίπτωση. Μπορει δωρεά.
-
-
Cx7
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
-
Από το fb της ΕΛΑΣ
Τελετή παραλαβής οχήματος, υπό μορφή δωρεάς στην Ελληνική Αστυνομία, από τις εταιρίες «ΚΟΣΜΟCΑR Α.Ε.» και «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.» ΔΕΠΑ
Ευχαριστούμε για την προσφορά τους τις εταιρείες και τη 'Συμμαχία για την Ελλάδα' Alliance for Greece για τη συμβολή της! -
Έκδοση φυσικού αερίου δηλαδή;
Να δω που θα το γεμίζουν. -
Νομίζω δεν θα έχουν πρόβλημα.
http://www.fisikon.gr/diktuo-pratirion.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω δεν θα έχουν πρόβλημα.
http://www.fisikon.gr/diktuo-pratirion.htmlΑσε που παίρνει και βενζίνη.
Ξεφτίλα βέβαια να το δουλεύουν μόνο βενζίνη, αλλά υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Καλημέρα σε όλους!!!Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Και στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ που μάλλον είναι και η λογικότερη επιλογή.
-
Όχι σε όλα Δία, μόνο Ανθούσα και Άνω Λιόσια. Μπορεί και σε άλλα, στην Π. Ράλλη πάντως και τον Βοτανικό δεν έχει σίγουρα.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Αυτοκίνητα Αστυνομίας