-
Τώρα που το λες, για να έχω το νου μου...
-
Είπατε για κάμποσα αυτοκίνητα, δεν αναφέρατε όμως πουθενα την 964 Carrera 2 και την Alfa 155 Q4 που είχε η ΕΛ.ΑΣ. στην ομάδα Σ... Καθώς επίσης και τα Suzuki Grand Vitara...
-
Στις ειδήσεις σήμερα για τα γεγονότα στον Βυρωνα έδειχνε κάποια υπηρεσιακά -μαλλον καινούρια- Nissan XTrail Classic με led φαρους (σαν αυτούς που έχουν τα καινούρια Octavia5 Tsi).
Σ' αυτό το βίντεο στο 0.18' http://www.youtube.com/watch?v=YtXLOGetS3k&feature=player_embedded#
XTrail πρώτης γενιάς πάντως υπήρχαν κάποια κομμάτια (στην Αθήνα τα είχα δει).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις ειδήσεις σήμερα για τα γεγονότα στον Βυρωνα έδειχνε κάποια υπηρεσιακά -μαλλον καινούρια- Nissan XTrail Classic με led φαρους (σαν αυτούς που έχουν τα καινούρια Octavia5 Tsi).Σ' αυτό το βίντεο στο 0.18' http://www.youtube.com/watch?v=YtXLOGetS3k&feature=player_embedded#
Ε τους λαλακες τρακαρανε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις ειδήσεις σήμερα για τα γεγονότα στον Βυρωνα έδειχνε κάποια υπηρεσιακά -μαλλον καινούρια- Nissan XTrail Classic με led φαρους (σαν αυτούς που έχουν τα καινούρια Octavia5 Tsi).Σ' αυτό το βίντεο στο 0.18' http://www.youtube.com/watch?v=YtXLOGetS3k&feature=player_embedded#
Δύο XTrail δείχνει. Το ένα είναι καινούριο, ενώ το άλλο είναι παλιό. Πάντως, πολλά πλάνα είναι άσχετα (μάλλον από το αρχείο τους). Δείχνει π.χ. Opel Astra 1995, Nissan Primera 1997 και παλιά μοτο!
-
Πωπω φιλε αν ειναι αυτο που νομιζω με γυρνας χρονια πισω...!!!
Απο το μερος που ειναι παρκαρισμενο συμπεραινω οτι ειναι στο Πορο της κεφαλλονιας.. Καθε χρονο απο τις αρχες της δεκαετιας του '90 μεχρι '97 πηγαιναμε οικογενειακως διακοπες και το περιμενα να το δω καθε χρονο..
Μια χρονια μας το στειλανε συστημενο επειδη ειχαμε αναψει φωτια στη παραλια.. -
X-Trail έχουμε κανα-δυο στη Σάμο, μάλιστα μου είχε ανάψει και φάρο (κλασικό, καρούμπαλο) στις 24 Δεκ του 2007 και με έλεγξαν για όριο ταχύτητας με ένα 4θυρο VTi του '93 που είχα τότε... Ευτυχώς, την είχα γλιτώσει επειδή βγήκα αρνητικός σε αλκοτέστ και λόγω του γιορτινού της ημέρας... Επίσης στα Μέγαρα είχα δει και κάποια Cherokee 2ης γενιάς, αυτά με τα στρογγυλά φώτα, νομίζω πετρελαιοκίνητα...
-
Εχθες οποιος ηταν κοντα στη πλατεια Μαβιλλη σιγουρα ειδε το ασφαλιτικο Cayenne κατα τις 1.30 το βραδυ.Περνουσε με ανοιχτους φαρους
-
Aσφαλιτικο Cayenne !!!
Δε βγαίνουμε ρε παιδιά εκει στην Ε.Ε.!!! εχουμε έξοδα εδώ στο ελλαντα!! Απο που να κόψουμε, μονο τα Αστυνομικά, κυβενρνιτικα, δημοτικά κ στρατιωτικά αυτοκίνητα μας κοστίζουν μια περιουσία!
-
Χλωμο να ειναι της αστυνομιας το cayeene.Μαλλον αυτοκινητο συνοδειας-προσωπικης ασφάλειας ηταν...
-
Koιτα δεν αποκλειεται...απλα το πηγαιναν σβαρνες μες τη κινηση με σειρηνες και φαρους
-
Υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν Cayenne με φάρο στο ταμπλό (και δεν είναι δύσκολο να έχουν βάλει και σειρήνα). Είτε τα οδηγούν οι ίδιοι προσωπικά, είτε είναι αυτοκίνητο συνοδείας. Τώρα κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό είναι ένα ερώτημα.
Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα πάντως
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν Cayenne με φάρο στο ταμπλό (και δεν είναι δύσκολο να έχουν βάλει και σειρήνα). Είτε τα οδηγούν οι ίδιοι προσωπικά, είτε είναι αυτοκίνητο συνοδείας. Τώρα κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό είναι ένα ερώτημα.Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα πάντως
Oτι ειμαι ευκολος ψαρακας,ειμαι
-
-
Από τη Νότια Κορέα... -
Οι φερραρι ειναι ελεϊνες με αυτα τα κοκκινα φωτα...Δε μπορουσαν να τις παραγγειλουν ασπρες?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Οι φερραρι ειναι ελεϊνες με αυτα τα κοκκινα φωτα...Δε μπορουσαν να τις παραγγειλουν ασπρες?Εμένα μου αρέσει. Δένει με το κόκκινο του φάρου και δίνει μια πολύ σατανική όψη στο αυτοκίνητο (μάτια που στάζουν αίμα κλπ)!
ΥΓ: Ξέρει κανείς αν προσλαμβάνει αυτόν τον καιρό η αστυνομία της Ν. Κορέας;
-
Που να αναβανε κιολλας εκει θα εδενε το γλυκο!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Ξέρει κανείς αν προσλαμβάνει αυτόν τον καιρό η αστυνομία της Ν. Κορέας;Link για προσλήψεις δεν βλέπω αλλά έχει τηλεφωνο επικοινωνίας!
Ρωτα για μισθούς, επιδόματα, ενοίκια, τελη κλπ αν είναι να φευγουμε!
http://www.police.go.kr/KNPA/main.jsp -
oι ιταλοι πάντως την ισιαξαν την lambo τους:
Αυτοκίνητα Αστυνομίας