-
Τα Βέκτρα πρώτης γενιάς αγοράστηκαν το 1991.
Η φωτο http://img36.imageshack.us/img36/6156/a ... 101255.jpg
δείχνει από αριστερά προς τα δεξιά: Ξάντια (παραλαβές 1998), Βέκτρα (παραλαβές 1991) και Άστρα (παραλαβές 1995). -
Ο χρήστης gre έγραψε:
Πριν λίγο στο Μενίδι φορτηγό με έξι καινούργια περιπολικά Skoda Octavia 5 facelift.Στην Κηφισια ειδα Scout.
-
Εμας εδω οι Octavia 4x4 που ειχε η αστυνομια πρεπει να τα φτυσανε πριν λιγο καιρο.Τωρα εχουνε μεινει μονο κατι 1.6 octavia και τα σκυλια πιστευω ειναι τα citroen xpara.Μεν εχω δει πολλες φορες ταμπελακια εκτος λειτουργειας απανω τους καθως περναω σχεδον καθε μερα απο την αστυνομια.
-
-
-
-
Εδω περα η αστυνομια της εθνικης αγορασε octavia 5 facelift.Τωρα τουρμπατα δε ξερω αν ειναι αλλα η 1.4tsi θα ειναι η 1.8.
-
-
Ρε παιδιά τα C4 ειναι μόνο ασφαλιτικα ή και κανονικά;
-
Γιατι εχει παρει η αστυνομια ασφαλιτικα c4??????
ΥΓ Κia Sorrento εχουμε και εδω 2 στο Αιγιο diesel.
-
Τα ασφαλιτικα ειναι οποιασδηποτε μαρκας δεν ειναι συγκεκριμενα,οποτε μπορει να εχει και C4.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα ασφαλιτικα ειναι οποιασδηποτε μαρκας δεν ειναι συγκεκριμενα,οποτε μπορει να εχει και C4.Και οχι μονο ειχα ξαναγραψει σε καποιο ποστ οτι μεσα στα υπογεια της γαδα υπαρχουν ταχι, ασθενοφορα, πυροσβεστικα τζιπ , saxo vts ,xsara coupe vts χρυσαφι και αλλα πολλα που δεν φανταζεσται .
Περυσι στην κω υπηρχε περιπολικο κανονικα με τα χρωματα της αστυνομιας zx καλα δεν τα εχουν αποσυρει ακομα
-
Τα εχουν στειλει αγονη γραμμη (κω και αλλα τετοια μερη) εκει δε κοβουν και πολλα χιλιομετρα..
-
Τα εχουν στειλει εκει που εχει καροδρομους και χρειαζονται ανετακαι αξιοπιστα αυτοκινητα....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα ασφαλιτικα ειναι οποιασδηποτε μαρκας δεν ειναι συγκεκριμενα,οποτε μπορει να εχει και C4.Βρε σαν περιπολικά όχι σαν ασφαλίτικα... αυτό εννοώ
Γιατί κάπου είχε πάρι το αυτί μου οτι πήρα, απλά δεν έχω δει κάποιο στους δρόμους... Για αυτό ρώτησα. -
στα Χανιά εχει κλούβα toyota hiace ασφαλίτικη, τι να λεμε τωρα, τα πάντα όλα, ζητω η ΕΛΑΣ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
...
Γιατί κάπου είχε πάρι το αυτί μου οτι πήρα, απλά δεν έχω δει κάποιο στους δρόμους... Για αυτό ρώτησα.Και εγώ πριν λίγο καιρό ... νόμιζα πως είχα δει ... αλλά τελικά (το ξανασυνάντησα) ήταν σκέτο άσπρο και είχε ένα μπλε φανάρι στην οροφή πάνω απο το κεφάλι του οδηγού (από αυτά τα πτυσσόμενα)!
Τα Octavia Scout που πήραν είναι βαμμένα (περιπολικά)?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Περυσι στην κω υπηρχε περιπολικο κανονικα με τα χρωματα της αστυνομιας zx καλα δεν τα εχουν αποσυρει ακομα
Καπου κανεις λαθος.Το ΖΧ ειναι της Τουριστικης Αστυνομιας και δεν ειναι βαμμενο κανονικα.Ειναι σχεδον ολο λευκο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εγώ πριν λίγο καιρό ... νόμιζα πως είχα δει ... αλλά τελικά (το ξανασυνάντησα) ήταν σκέτο άσπρο και είχε ένα μπλε φανάρι στην οροφή πάνω απο το κεφάλι του οδηγού (από αυτά τα πτυσσόμενα)!Σήμερα είδα και έξω απο τοπικό τμήμα ένα μαυρο.
-
Αυτοκίνητα Αστυνομίας