-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Εκτός από Type-R θα υπάρχει και Type-RR;
Είμαι περίεργος να δω τι σφαγή θα γίνει όταν θα έχουν σκάσει μύτη και τα Twin-Turbo (Fiat) / Twin-Charged (VW) των ευρωπαίων...
.
και δεν είσαι ο μόνος!
-
Κάπου-κάπου με πιάνει η χρονομετρο-μανία μου.
Οπως τώρα!!! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tα 2000κεκ φορολογούνται με 40% τα 2200 με 50%, συνεπώς έχουμε μια αύξηση της τιμής από φόρους 2.000 ευρώ περίπου.
Με άλλα λόγια μην περιμένετε να κρατηθούν οι τιμές του υπάρχοντος μοντέλου...Το ST πάντως 28.5Κ κάνει..
-
εγω θεωρώ ότι ό,τι γράφουν είναι αρβύλα.
Μπορεί αυτό να είναι απλώς το γιαπωνέζικο και όχι το αγγλικό
σιγά μη πάει 2,2 -
πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου...give them hell!
-
Κ εμενα μου αρεσει πολυ....
Μπραβο στα Τζαπωνια..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ εμενα μου αρεσει πολυ....Μπραβο στα Τζαπωνια..
ε αφου αρεσει σ'εσενα, τοτες σε μενα δεν αρεσει...
-
Άσχημο ή όμορφο, αυτό είναι υποκειμενικό.
Αλλά ότι πολλά άλλα της κατηγορίας θα έχουν αρχίσει να 'ανησυχούν' αυτό είναι σίγουρο.
Τα 2.2 λίτρα δεν είναι και τόσο 'παράξενα'. Αφού το ξεκίνησαν οι υπόλοιποι γιατί να μη κάνει το βήμα και η Honda.
-
Μήπως οι προδιαγραφές που βλέπουμε να είναι του Type-S; Αλλά και το R να είναι σίγουρα θα είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο(οδηγικά) αν οχι καλύτερο... Όσο αφορά την ονομασία, δεν νομίζω να χαλάσει την παράδοση η Honda: Τype-R, Type-S άντε και κανένα Vti... (στην Ευρώπη τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Εκτός από Type-R θα υπάρχει και Type-RR;
Είμαι περίεργος να δω τι σφαγή θα γίνει όταν θα έχουν σκάσει μύτη και τα Twin-Turbo (Fiat) / Twin-Charged (VW) των ευρωπαίων...
.
-
Hot Civic is warming up - - Source: Autoexpress
R you ready for the next generation of Japanese hot hatch? Honda bosses look set to rev up the excitement at the Geneva Motor Show with a peek at how the forthcoming Civic Type R will look. And while it won't be a full-on production version, they have agreed to display a concept model.
Likely to look similar to the Mugen Dominator design car from the Tokyo Auto Salon, which we showed in issue 893, the model will certainly please performance fans. And, contrary to speculation, the next hot Civic will feature the same high-revving 2.0-litre i-VTEC engine as the previous version - not a larger 2.2-litre unit - when it goes on sale early in 2007.
Prices will increase slightly over those of the last model, so customers can expect to pay around £18,000. Meanwhile, the Japanese firm will also use Geneva to give European debuts to its new 3.5-litre V6 Legend saloon and the FCX fuel cell concept. This eco-friendly 134bhp machine is expected to hit Japanese showrooms within four years.
-
.
Ο χρήστης technik έγραψε:
:thumbs up: !!
.
-
xdfcgvbh
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!Δε πειράζει. Έτσι θα φρικάρουν περισσότερο οι 'αντίπαλοι' όταν τρώνε 'ξύλο'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!
Δε πειράζει. Έτσι θα φρικάρουν περισσότερο οι 'αντίπαλοι' όταν τρώνε 'ξύλο'.
σωστόοοοος!
-
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!Μα έχει ανεξάρτητη το TypeR
Αλλά μετά από το 308 που ετοιμάζει η Πεζώ με 2.0 λίτρα και 210 άλογα, οπωσδήποτε η Χόντα δεν θα έχει μονοπώλιο. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!
Μα έχει ανεξάρτητη το TypeR
Αλλά μετά από το 308 που ετοιμάζει η Πεζώ με 2.0 λίτρα και 210 άλογα, οπωσδήποτε η Χόντα δεν θα έχει μονοπώλιο.ατμόσφαιρα ή τούρμπο ?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μα έχει ανεξάρτητη το TypeR
Αλλά μετά από το 308 που ετοιμάζει η Πεζώ με 2.0 λίτρα και 210 άλογα, οπωσδήποτε η Χόντα δεν θα έχει μονοπώλιο.Για πές για πές...εκτός απο μοτέρ υπάρχουν και άλλες πληροφορίες? Αν ναι καινούργιο θέμα γρήγορα...
-
ατμόσφαιρα ή τούρμπο ?
Αν μιλάγαμε για οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλά τους μηχανικούς της BMW τους σέβομαι εξίσου με τους μηχανικούς της HONDA. Οπότε, ίσως και να μιλάμε για ατμόσφαιρα, ίσως...
-
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!Σίγουρα,ακι είναι απο τα στοιχεία του νέου Civic που μας πάνε πίσω αντί εμπρός όπως το 90% του αυτοκινήτου. Μη ξεχνάμε όμως τα Megane & Clio RS ή το Fiesta ST. Αυτά δε τα αναφέρω για να χρυσώσω το χάπι αλλά για να μη το κρίνουμε απο τώρα χωρίς δείγμα γραφής.
Επίσης το Civic που φαίνεται στη φωτογραφία μοιάζει πολύ πρόχειρα τροποποιημένο. Σβήσιμο τω νπίσω θυρών και διαφορετική μάσκα(άσχημη κατά τη γνώμη μου) ίσα ίσα για να μην βάλουν την περισσότερο 'φλώρικη' διάφανη.
Honda Civic Type-R 2007