-
ενημερωτικά, είχε καεί η φύσα κάτω από το ντουλαπάκι και ο ηλεκτρολόγος την παρέκαμψε κάπως.
-
Πως καίγεται μία φύσα;
Συνήθως καίγεται ή τα φτύνει κάποια ασφάλεια, κάποιο ρελεδάκι.
Μία φύσα όμως; -
Μη με προκαλεις λεμεεεεε!
-
Ε;
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
ενημερωτικά, είχε καεί η φύσα κάτω από το ντουλαπάκι και ο ηλεκτρολόγος την παρέκαμψε κάπως.ποια φυσα ηταν?αυτη που παει στις αντιστασεις?
-
Την είδα αλλά δεν ξέρω να απαντήσω, ήταν πολύ πίσω και κάτω. 20ευρώ με χρέωσε.
-
Δεν το εβρισκα το αναλογο Θεμα.
Αποκάλυψη: Fiat Tipo Abarth
Ακόμη παραμένει άγνωστο ποια κινητήρια μονάδα θα κινεί την έκδοση Tipo S κι αν θα επιλεγεί ο 1.4Τ με τους 138 ίππους που συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο.
http://www.gocar.gr/news/feed/16729,Apokalyyh_Fiat_Tipo_Abarth.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=main&utm_content=article&utm_campaign=newsletter-2015-12-15 -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
ενημερωτικά, είχε καεί η φύσα κάτω από το ντουλαπάκι και ο ηλεκτρολόγος την παρέκαμψε κάπως.Κάτι δεν μου αρέσει. Στο Gr Punto επίσης υπάρχει μια φύσα κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού η οποία αποσυνδέεται συνέχεια από τα πόδια του συνεπιβάτη, με αποτέλεσμα το A/C να λειτουργεί μόνο στο 4. Τι παράκαμψη έκανε ο ηλεκτρολόγος? Θέλει 3 δευτερόλεπτα να την ξανασυνδέσει κανείς.
-
TÜV: Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα και τα πιο ζημιογόνα αυτοκίνητα
*ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ *
Έως 3 ετών: 1. Mercedes B-class, 2. Mercedes GLK, 3. Mercedes SLK, 4. Mercedes M-class και Porsche 911
Έως 5 ετών: 1. Αudi A1, 2. BMW Z4, 3. Audi Q5, 4. Porsche 911, 5. BMW X1
Έως 7 ετών: 1. Porsche 911, 2. Toyota Prius, 3. VW Golf Plus, 4. Audi TT, 5. Toyota Auris
Έως 9 ετών: 1. Porsche 911, 2. Toyota Prius, 3. Mazda MX-5, 4. Toyota Corolla Verso, 5. Mazda 2
Έως 11 ετών: 1. Porsche 911, 2. Toyota Corolla Verso, 3. Toyota RAV4, 4. Toyota Avensis, 5. Mercedes SLKΤΑ ΠΙΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Έως 3 ετών: 1. Chevrolet Spark, 2. Fiat 500, 3. Fiat Punto, 4. Ford Ka, 5. Citroën C5
Έως 5 ετών:1. Dacia Logan, 2. Fiat Panda, 3. Dacia Sandero, 4. Renault Kangoo, 5. Citroën C4
Έως 7 ετών: 1. Chevrolet Matiz, 2. Dacia Logan, 3. Renault Kangoo, 4. Citroen C4, 5. Chevrolet Captiva
Έως 9 ετών: 1. Renault Kangoo, 2. Kia Sorento, 3. Renault Twingo, 4. Ford Ka, 5. Ford Galaxy
Έως 11 ετών: 1. Fiat Stilo, 2. Μercedes M-class, 3. Ford Galaxy, 4. Kia Sorento, 5. VW Sharan
http://www.drive.gr/news/kosmos/tuv-ayta-einai-ta-pio-axiopista-kai-ta-pio-zimiogona-aytokinita?utm_source=Drive+Περιοδικό&utm_campaign=be80ef064c-weekly_email&utm_medium=email&utm_term=0_b0fbab745e-be80ef064c-218654217
Εχει γινει συζητηση στο φορουμ κατα ποσο τα αποτελεσματα των ερευνων αξιοπιστιας ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Τα μοντελα της merc που τα βγαζουν αξιοπιστια. Merc εχω και μιλω με ιδιοκτητες ειδικα οταν πηγαινω για σερβις το αμαξι. Ακουω παραπονα και ομως υπαρχουν μοντελα της Merc που ειναι πρωτα στην λιστα αξιοπιστιας. Διαβαζω για Audi Α1 και Q5 και εχω διαβασει και για αυτα καποια θεματα.
Στα ζημιογονα. Εδω μεσα οσοι γραφουν εμπειριες οι περισσοτεροι πιστευω τις γραφουν εχοντας ιδία αποψη λογω του οτι ειτε οι ιδιοι ειναι κατοχοι, ειτε οικογενειακα και συγγενικα τους προσωπα. Fiat 500 and Fiat Punto δεν εχω διαβασει για θεματα αξιοπιστιας. Εκτος αν μετρανε καμια καμενη λαμπα. Για το 500αρακι διαβασα 2 περιπτωσει το φορουμ με το κιβωτιο ταχυτητων. Κατα τα αλλα δεν διαβασα κατι σοβαρο. Για το Panda τα πρωτα μοντελα ειχαν ενα θεμα με την ηλεκτρικη υποβοηθηση που λυθηκε και οσοι εχουν Panda το χαρακτηριζουν αξιοπιστο.
Μπορουν αυτες οι ερευνες να αποτελουν σημειο αναφορας για την αξιοπιστια των παραπανω μοντελων; Και τυχαια; οι Γερμανικες μαρκες εμφανιζονται στις πρωτες θεσεις αξιοπιστιας:
Έως 3 ετών: 1. Mercedes B-class, 2. Mercedes GLK, 3. Mercedes SLK, 4. Mercedes M-class και Porsche 911
Έως 5 ετών: 1. Αudi A1, 2. BMW Z4, 3. Audi Q5, 4. Porsche 911, 5. BMW X1
Δλδ τα ποιο αξιοπιστα ειναι μοντελα της Merc, Audi και BMW, ενταξει και της Porche. Εχει κανεις αυτην την εικονα που εμφανιζει το TUV οταν βγαινει εξω και κυκλοφορει και ακουει και τα ζει απο κοντα; -
Στο μυαλό μου ήταν οι ατιμοι ... Ακυρωνω το 500 και παίρνω την 911!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο μυαλό μου ήταν οι ατιμοι ... Ακυρωνω το 500 και παίρνω την 911!Στα ποιο ζημιαρικα δυο μονον γερμανικα υπαρχουν. Μercedes M-class και VW Sharan. Τωρα δλδ, αυτη η ερευνα ποσο αξιοπιστη μπορει να αποδειχθει;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
TÜV: Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα και τα πιο ζημιογόνα αυτοκίνητα
ΤΑ ΠΙΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Έως 5 ετών:1. Dacia Logan, 2. Fiat Panda, 3. Dacia Sandero, 4. Renault Kangoo, 5. Citroën C4
... Εχει κανεις αυτην την εικονα που εμφανιζει το TUV οταν βγαινει εξω και κυκλοφορει και ακουει και τα ζει απο κοντα;Αν πούμε ΝΑΙ, θα πέσουν να μας φάνε εδώ μέσα...
-
Γτπκ.. ας γραφουν οτι θελουν.. ολη η Γερμανια μπροστα,καραγκιοζιδες....
-
[*]>Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στο μυαλό μου ήταν οι ατιμοι ... Ακυρωνω το 500 και παίρνω την 911!
Στα ποιο ζημιαρικα δυο μονον γερμανικα υπαρχουν. Μercedes M-class και VW Sharan. Τωρα δλδ, αυτη η ερευνα ποσο αξιοπιστη μπορει να αποδειχθει;
Και γιατι σε ολες τις αλλες ερευνες τα Γερμανα ειναι απο τη μεση και κατω;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
[*]>>Στο μυαλό μου ήταν οι ατιμοι ... Ακυρωνω το 500 και παίρνω την 911!Στα ποιο ζημιαρικα δυο μονον γερμανικα υπαρχουν. Μercedes M-class και VW Sharan. Τωρα δλδ, αυτη η ερευνα ποσο αξιοπιστη μπορει να αποδειχθει;
Και γιατι σε ολες τις αλλες ερευνες τα Γερμανα ειναι απο τη μεση και κατω;;;;
Γιατι αραγε;
-
Έχετε ανοίξει ταπετσαρίες θυρών σε Panda;
Κάντε το κόπο και ανοίξτε ταπετσαρίες. Έχει πολύ ενδιαφέρον. -
Storm δεν είσαι ευχαριστημένος με το Panda?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανάλογα πως εννοείς (εννοείτε) την λέξη 'ευχαριστημένος'.
Εγώ (δυστυχώς) το θέμα του αυτοκινήτου δεν το βλέπω μόνο από την πλευρά της 'οδηγικής απόλαυσης' ή της αγάπης προς τα αυτοκίνητα μίας χώρας. Δεν είμαι ερωτευμένος με χώρες και τα αυτοκίνητά τους.
Για μένα το αυτοκίνητο είναι και 'προϊόν'. Άρα όπως συμπεριφέρομαι με τις αγορές όλων των προϊόντων, έτσι συμπεριφέρομαι και με το θέμα του αυτοκινήτου.
Περίμενα το Panda μου που κατασκευάστηκε το 2011, να έχει αφενός λυμένες όλες τις παιδικές ασθένειες που μπορεί να κουβαλούσε από το 2002 όταν πρωτοκυκλοφόρησε και αφετέρου τυχόν ατέλειες ή προβληματικά σημεία του αυτοκινήτου να τα έχουν διορθώσει.
Αλλά εντάξει. Αν τα είχαν διορθώσει, πως θα έβγαζαν φράγκα τα συνεργεία;
Και το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν τα συνεργεία κάνουν ψευτοδιορθώσεις των προβλημάτων ή προκαλούν και περισσότερα προβλήματα.
-
Ωραίος ο storm. Καταναλωτικό προϊόν πλέον τα αμαξακια και οφείλουν όλοι να σέβονται τον καταναλωτή
-
Σου εχει βγάλει αλλα θέματα εκτός από το οτι δεν έπαιρνε μπροστά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIAT FORUM