-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βασικά χαίρομαι που 'ξεφορτώθηκα' το 207...Νικο, τα παραλες
στο κατω κατω, δεν σου εβγαλε καποιο προβλημα απ οσο ξερω -
Alex δεν αναφέρθηκα σε προβλήματα.
Δεν είμαι αρμόδιος να αναφερθώ σε προβλήματα του 207 γιατί είχα κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα.Αναφέρθηκα στο ότι έδιωξα από την κατοχή μου ένα αυτοκίνητο που για μένα είχε ιδιαίτερα αυξημένο κόστος χρήσης και συντήρησης από την στιγμή κυρίως που δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου.
-
Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε τα FIAT, μία βοήθεια γιατί έχω μπλεχτεί με τα συνεργεία...
Βρίσκω συνεργεία τα οποία λένε ότι είναι επίσημα εξουσιοδοτημένα χωρίς όμως να τα εμφανίζει το επίσημο site της FIAT.
Π.χ.
http://www.fiatkouloheris.gr/
http://scuderiatecnica.gr/Το site της FIAT αναφέρει μόλις 2 συνεργεία στην Βόρεια Αττική.
Ξέρει κανείς τι ισχύει;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το πρωι που ειναι κρυα η μηχανη τραβηξε εξω το δεικτη σταθμης του λαδιου. Εαν δεις εστω και λιγο ξανθο το λαδι τοτε εχει αλλαχτει. Αν ειναι παχυρευστο και πισσα μαυρο τοτε ειναι πολυ παλιο και στασιμο . Εαν ειναι μαυρο και σαν νερο τοτε εχει χασει τις λιπαντικες του ιδιοτητες και φυσικα δεν εχει αλλαχτει.κατσε εκει και δοκιμασε ολα τα ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα να δεις αν δουλευουν πριν το παρεις. το συστημα που ελαφραινει το τιμονι, γυρνα δεξια - αριστερα το τιμονι με αναμμενη μηχανη και καπο μην ακουγεται κανενα γκουπ.
Φίλε coupea και Sbr πραγματικά σας ευχαριστώ!...
Έκανα ότι μου είπατε! Έκατσα και το ξεψάχνισα. Τα λάδια εντελώς ξανθά. Ο κινητήρας δουλεύει περίφημα. Το AC επίσης. Τα ηλεκτρικά φώτα κλπ... όλα ok. Το Trip Computer παίζει μια χαρά...
Τα λάστιχα σε πολύ καλή κατάσταση, τα φρένα επίσης και η ανάρτηση. Στη μηχανή δεν είδα κάτι το περίεργο. Τα υγρά όλα ok, η μπαταρία η εργοστασιακή (Magnetti-Marreli), όλες οι μονώσεις και τα δεματικά εργοστασιακά. Σαν να μην έχει μπει χέρι στο αυτοκίνητο.Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ αισθάνθηκα σαν να πήρα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.
Μόλις έκατσα και ετοιμάστηκα να φύγω ένιωσα σαν να ήμουν σε τζιπ. Πανοραμική η θέα!! Η θέση οδήγησης άριστη.
Έκανα ήδη διαδρομή 35 χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο, στροφιλικία, ανηφόρες και μέσα στην Αθήνα.
Το αυτοκίνητο είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!...Καταρχήν πάει ΑΕΡΑ και στις χαμηλές πετάγεται πολύ! Εγώ νόμιζα ότι θα είναι αργό.
Λάστιχα; 155/80/13!! Τι να πω; Ότι ενθουσιάστηκα;; Τρακτεράκι!!!!
Πέφτει σε 'χαράδρες' και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ούτε θόρυβος έρχεται μέσα, ούτε γκάπα, ούτε γκούπα, ούτε τριγμοί, ούτε θόρυβος από την ανάρτηση.Με ανοιχτά τα παράθυρα το αυτοκίνητο είναι απίθανο. Μεγάλα παράθυρα, φοβερή η αίσθηση του αέρα που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο.
Μια σταλιά αυτοκίνητο και στο δρόμο δίνει την εντύπωση ότι πατάει σαν μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Πολύ καλή οδική συμπεριφορά, το τιμόνι του και το κιβώτιο μια χαρά.
Μόνη εκκρεμότητα ο συναγερμός. Λόγω ημερών δεν κατέστη δυνατό να προμηθευτούν τον συναγερμό.
Από βδομάδα αυτό.Την Δευτέρα θα πάω και σε ένα συνεργείο να το ελέγξουν μήπως θέλει κάτι.
-
Nα προτείνω να μην βάλεις συναγερμό;Εχω ακούσει για προβλήματα απο τις πατέντες που κάνουν οι τεχνίτες για να τον συνδέσουν.
Καλοτάξιδο !!!!
-
+1
Σίγουρα ο μαστροΧρηστος με την μονωτική και το κατσαβίδι στα χέρια του θα κάνει αριστουργήματα!!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μου είπαν ότι δεν θέλει πολύ δουλειά.
Λέτε να το ξεσκίσουν το αυτοκίνητο;Θα το ψάξω. Μήπως να έβαζα συναγερμό σε έμπειρο φίλο που έχει κατάστημα ηχητικών και συναγερμών;
-
-
Ωραιότατο!
ΥΓ. Βάλε μαύρη ταινία ή μεμβράνη στην μεσαία κολόνα. Οι ανόητοι ιταλοί σαν να βιάζονταν να το παραδόσουν ή τσιγκουνευτηκαν το ελάχιστο κόστος... (Το έβαζαν στις ακριβές εκδόσεις).
Και αισθητικά θα είναι καλύτερο και λειτουργικά με τον στατικό ηλεκτρισμό όταν ακουμπας εκείνο το σημείο κλείνοντας την πόρτα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο ....φαίνεται απλά καινουργιο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο Storm!!
Το panda είναι τέρας αξιοπιστίας κατ' εμέ... -
Ευχαριστώ παιδιά. Καλά να είστε!...
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ. Βάλε μαύρη ταινία ή μεμβράνη στην μεσαία κολόνα. Οι ανόητοι ιταλοί σαν να βιάζονταν να το παραδόσουν ή τσιγκουνευτηκαν το ελάχιστο κόστος... (Το έβαζαν στις ακριβές εκδόσεις).
Και αισθητικά θα είναι καλύτερο και λειτουργικά με τον στατικό ηλεκτρισμό όταν ακουμπας εκείνο το σημείο κλείνοντας την πόρτα.Ρε θηρίο, ούτε που είχα παρατηρήσει αυτή την 'έλλειψη'. Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ!...
-
Εγώ πάντως το βρίσκω πιο όμορφο χωρίς το μαύρο. Αν γίνονταν θα έβγαζα και το πίσω μαύρο πλαστικό.
Καλοτάξιδο Νίκο!!!
-
Σε ευχαριστώ φίλε RealZeus!!!
Πάντως ομολογώ ότι και εμένα μου αρέσει περισσότερο χωρίς την μαύρη επένδυση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
. Αν γίνονταν θα έβγαζα και το πίσω μαύρο πλαστικό.Δεν βγαινει το πισω μαυρο.
Και σιγουρα ωραιοτερο καπως ετσι:
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Από το car.gr βλέπω ότι κάπου στο 2005/2006 τα έβγαλαν αυτά τα καλύμματα.
Επίσης βλέπω ότι τα περισσότερα 100άρια δεν τα έχουν.Πάντως στα μοντέλα 2002-2005 βλέπω ότι όλα τα έχουν. Μετά ξεκίνησαν οι περικοπές...
-
Χαρτί το Panda.
Το συνεργείο έδωσε έγκριση κυκλοφορίας και επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση.Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε εξονυχιστικά.
Ο ηλεκτρονικός έλεγχος δεν έδειξε τίποτα. Τα χιλιόμετρα πραγματικά.
Το υπόλοιπο αυτοκίνητο εντελώς εργοστασιακό, όπως βγήκε από το εργοστάσιο χωρίς πειραγμένη βαφή.
Βρήκαμε ότι έχει φρέσκα λάδια, καινούριο φίλτρο αέρα και συμπληρωμένο υγρό παρμπρίζ.Οπότε επικεντρωθήκαμε στα υπόλοιπα.
Μετά από βόλτα στο δρόμο, δεν βρέθηκε κάτι ούτε στο στήσιμο/ανάρτηση, ούτε στη πέδηση και τα λάστιχα σε πολύ καλή κατάσταση.Ωστόσο διαπιστώσαμε μία αστάθεια στο ρελαντί και κάτι σαν τρέμουλο, ειδικά με το AC ανοιχτό.
Ευτυχώς ο άνθρωπος με καθησύχασε και μόλις ανοίξαμε την μηχανή μου έδειξε το πρόβλημα.
Το συνεργείο της εμπορίας, που έκαναν service πριν μου το παραδώσουν, έλεγξαν και τα μπουζί.
Αλλά ένα μπουζί δεν το είχαν 'κουμπώσει' καλά.
Τα μπουζί ήταν τα εργοστασιακά και ήθελαν και αλλαγή.
Τα αλλάξαμε. Και το αυτοκίνητο ηρέμησε.
Επίσης αλλάξαμε και τακάκια μπροστά που είχαν λίγα 'ψωμιά'.Αυτά. Τίποτα άλλο.
Κόστος εργασίας service και γενικού ελέγχου... 30euro.
Κόστος τακάκια/μπουζί... 59euro -
Μετά αναρωτιόμαστε γιατι τα RAC προτιμούν ιταλικά....
-
Δεν το συζητάμε.
Ειδικά τα PANDA είναι αμέτρητα πλέον. Σαν τα μυρμήγκια...
Όση ώρα ήμουν στο συνεργείο, ήρθαν άλλα 3 Panda για service.
Αυτοί στο συνεργείο θα πρέπει να τα έχουν βαρεθεί τα Panda.Και από ότι μου είπαν είναι τόσο 'εύκολο' αυτοκίνητο, που η αγορά είναι τίγκα σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για κάθε γούστο και κάθε τσέπη.
Το συγκεκριμένο συνεργείο χρησιμοποιεί ανταλλακτικά και αναλώσιμα Magnetti-Marelli και τελικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος (παρόλο που τους ανθρώπους δεν τους ήξερα καθόλου).
Εκεί θα το πηγαίνω και είναι και στην περιοχή μου...
-
89euro για τακάκια και μπουζί.....δεν τα λες και λίγα!!!
FIAT FORUM