-
Αν δεν κάνω λάθος το sporting ήταν 1.100.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος το sporting ήταν 1.100.Και εγώ αυτό του είπα αλλά επέμεινε οτι είναι 900.......
Μήπως υπήρξε κάποια έκδοση look sporting; ;; -
Μπορει να ειχε τα πραγματα που ειχε το σπορτινγκ πανω, πχ τις ζαντες, το εσωτερικο (ειχε καποια κοκκινα στοιχεια αν θυμαμαι καλα) κι ολα αυτα.
Μηχανικα, ηταν με τον 1.1, ακομα και η εκδοση Abarth που δεν ειχε καμια απολυτως αλλαγη παρα μονο εμφανισιακα. -
ok.........απο θεματακια;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ok.........απο θεματακια;;;Το cinquecento 900cc εκτός από τη φλάντζα κεφαλής που μου έκαψε δεν είχε κάποιο άλλο θέμα. Το seicento το 900άρι που έχει και καδένα ενώ το 1.100 έχει ιμάντα δε μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. Για τα 1100 τα sporting λέγανε πως είχανε ευαισθησία με τη φλάντζα κεφαλής.
-
Γεια χαρα , επειδη δεν μπορω να βρω ακριβως λεπτομερειες ξερει κανεις τις ακριβεις διαφορες του twinair 85 με τον twinair 105.?
-
Ο χρήστης pique88 έγραψε:
Γεια χαρα , επειδη δεν μπορω να βρω ακριβως λεπτομερειες ξερει κανεις τις ακριβεις διαφορες του twinair 85 με τον twinair 105.?τι εννοεις διαφορες?? ως προς τι ακριβως?
ο ενας ειναι 900 κυβικα αρχικα, 2κυλινδρος (με τα 85 αλογα), turbo και χωρις τελη κυκλοφοριας, ο αλλος ειναι 1400 κυβικα με τελη κυκλοφοριας και ατμοσφαιρικος! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
τι εννοεις διαφορες?? ως προς τι ακριβως? ο ενας ειναι 900 κυβικα αρχικα, 2κυλινδρος (με τα 85 αλογα), turbo και χωρις τελη κυκλοφοριας, ο αλλος ειναι 1400 κυβικα με τελη κυκλοφοριας και ατμοσφαιρικος!Κάπου κάνεις λάθος. Νομίζω ότι η λέξη twinair εννοεί τους δικύλινδρους κινητήρες της fiat, οπότε η διαφορά είναι στην πίεση του συμπιεστή και την χαρτογράφηση; (συγνώμη, αλλά είμαι αρκετά άσχετος με τα θέματα αυτά ), ώστε ο ένας να αποδίδει 85 ίππους και ο άλλος 105. O 1,4 είναι (ήταν;) multiair ...
-
Καμία σχέση. Το ίδιο μοτέρ είναι με άλλη χαρτογράφηση. Ίσως έχει κι άλλες μικροδιαφοροποιήσεις.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
τι εννοεις διαφορες?? ως προς τι ακριβως? ο ενας ειναι 900 κυβικα αρχικα, 2κυλινδρος (με τα 85 αλογα), turbo και χωρις τελη κυκλοφοριας, ο αλλος ειναι 1400 κυβικα με τελη κυκλοφοριας και ατμοσφαιρικος!
Κάπου κάνεις λάθος. Νομίζω ότι η λέξη twinair εννοεί τους δικύλινδρους κινητήρες της fiat, οπότε η διαφορά είναι στην πίεση του συμπιεστή και την χαρτογράφηση; (συγνώμη, αλλά είμαι αρκετά άσχετος με τα θέματα αυτά ), ώστε ο ένας να αποδίδει 85 ίππους και ο άλλος 105. O 1,4 είναι (ήταν;) multiair ...
δεν ειναι οτι κανω λαθος, ειναι οτι πιστευα πως οταν ρωτουσε για τα 105 αλογα, εννοουσε τον multiair!
sorry, δικο μου λαθος!ερχεται ομως ο 105 στην Ελλαδα??
-
μιλαω καθαρα για το δικυλινδρο μοτερ , εξου και το twinair.Προσφατα λανσαριστηκε στο 500 ο 105 και δινει μαλιστα 0-100 στα 10.Επειδη ομως δεν καταλαβαινω απο τα αρθρα , θελω να μαθω ποιες ειναι οι διαφορες με τον 85αρη.
-
Εχει βαλει καποιος σε seicento 900 οργανακι θερμοκρασιας νερου?Κοστος,ποιο και πως..?
-
Είδα σήμερα ότι μου έχει σκιστεί το σημείο που δείχνω με το βελάκι.
Επειδή το παρατήρησα πριν λίγο και δεν μπόρεσα να κοιτάξω παραπέρα ξέρουμε σε τι εξυπηρετεί? -
Σωληνάκι αναθυμιάσεων λογικά
-
Το κοίταξα σήμερα με το φως.
Όντως αυτό είναι.
Ζημιάρικο αμάξι! -
Μισο ευρω ζημια;
-
Λέω να μην το κολλήσω και να το αλλάξω οπότε λογικά θα πάει παραπάνω.
Με έχει ξετινάξει το άτιμο! -
Εναμιση ευρω τοτε.
-
Θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο GGAB.
-
Με έχει απογοητεύσει αυτό το αμάξι!
Ούτε το τιμόνι δεν έχει χαλάσει! Όλα λάθος...
FIAT FORUM