-
όχι εσύ ρε
-
Τα L και XL μια χαρά διάδοχοι του Multipla είναι. Μπορεί, όπως και εκείνο, οπτικά να μην αρέσει (εμένα το Multipla μου άρεσε πολύ πάντως), αλλά όσοι το χρησιμοποίησαν για να μεταφέρουν την οικογένεια τους και τα βάρη της, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το ειχα δει στην εκθεση της Αθηνας πριν κανα 6μηνο. Περαν των τεραστιων χωρων και της οθονης στο ταμπλο, δεν με εντυπωσιασε κατι. Ισως οταν ερθει το Trekking, γινει πιο εμφανισιμο..
Αυτο το πισω μερος δεν τρωγεται ομως.. Και εν τελει, με 18-19.000 € που κοστιζει το pop star, παιρνεις αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2768633/ ή αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3090919/ που ειναι και πιο εμφανισιμα.Fordακιας mode off!!
Edit: Μολις παρατηρησα οτι προσθεσαν και τον 1,6 diesel στη γκαμα του 500l. Αντε ετσι, τρωγεται καπως παραπανω.
Κάνεις πλάκα προφανώς έτσι? Πέτυχα το c-max πρόσφατα στο δρόμο και το πίστευα. Ειδικά από πίσω το αμάξι είναι ασύλληπτα άσχημο. Μιλάμε για πολύ λαμαρίνα, όχι αστεία!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το περίμενα. Μια χαρά είναι το αμαξάκι και είναι και κάτι το ξεχωριστό σε μια κατηγορία που παραδοσιακά έχει κονσερβοκούτια.+1
Σε ντιζαιν 500αρακι μπορεί να μην ειναι αλλά ειναι οτι ομορφότερο υπάρχει στην κατηγορία
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε μου αρέσει, αλλά... Πρέπει ένα αμάξι να είναι χαμηλό, φαρδύ, επιθετικό και με 200άλογα αλλιώς είναι γτπ;Ειδικα ενα οικογενειακο, ανετο, μεγαλο αυτοκινητο
Και τα 200 αλογα ειναι λιγα, τουλαχιστον 300 πρεπει να εχει. -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Τα L και XL μια χαρά διάδοχοι του Multipla είναι. Μπορεί, όπως και εκείνο, οπτικά να μην αρέσει (εμένα το Multipla μου άρεσε πολύ πάντως), αλλά όσοι το χρησιμοποίησαν για να μεταφέρουν την οικογένεια τους και τα βάρη της, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα.Το μουλτιπλα ηταν οτι πιο ριζοσπαστικό εχει βγάλει η κατηγορία μετά το πρωτοπόρο ρενο...
Τούτο δω ειναι σαφώς πιο συμβατικό, εχει δοκιμασμένη μέρη και μια ρετρό πινελια, επειδή το είδα απο κοντά πολλάκις με ένα καλό αυτόματο κλείνει σπίτια -
Red please quit drinking mate...
-
Αφού το ξές οτι έχω καψουρα με το μουλτιπλα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αφού το ξές οτι έχω καψουρα με το μουλτιπλα+1
-
++ κι απο μενα
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
+1
-
Μόνο στον Mikeus και στον RealZeus δεν αρέσει. Ίσως και στον VolvoZeus. Μήπως δεν αρέσει σε όποιον έχει nickname με κατάληξη -eus?
-
Καλα ο μακιους μάλλον δεν μπορεί να ανεβεί πάνω
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
+1
- Roberto Giolito
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το ειχα δει στην εκθεση της Αθηνας πριν κανα 6μηνο.για το XL μιλας? το ειχε στην εκθεση?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
+1
- Roberto Giolito
Εμείς και αυτός που το σχεδίασε, δηλαδή τρείς κι ο κούκος
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
+1
- Roberto Giolito
Εμείς και αυτός που το σχεδίασε, δηλαδή τρείς κι ο κούκος
Στραβός ειστε κυριε?
++ κι απο μενα
Το ειχα δει στην εκθεση της Αθηνας πριν κανα 6μηνο.
για το XL μιλας? το ειχε στην εκθεση?
Όχι το L είχε αλλα δεν ήταν και τίποτα το συνταρακτικο
-
κρίνετε με λανθασμένα στοιχεία όμως.
μπες στη θέση καποιου που έχει ανάγκη απο: αυτοκίνητο πολης, με χώρους, πολλούς χώρους, εύκολους χώρους, ευκολία στο μπες-βγες, ψηλό αμάξωμα, κινητήρες αξιοπρεπείς, εσωτερικό όμορφο και χαρούμενο και βέβαια με την εγγύηση μιας εταιρείας σαν της ΦΙΑΤ και βρες μου τι έχει να δώσει ο ανταγωνισμός.
το Lounge το βρίσκω εδώ με 16+ χιλιάρικα και δεν μπορώ να πω ότι δεν το καλοβλέπω κι ας μοιάζει με μουλτιπλάκι
-
Ναι εγω με το sedan αυτα που λες κοιταξα όχι τη σπορ οδηγικη συμπεριφορά το ύψος τον εξωτερικο ογκο κλπ
Τεσπα δεν.Με τον όγκο χανετε η φινετσα του απλου 500.
Αν το 500 ήταν γυναικα (γκομεναρα δηλαδη) το L ειναι σαν να πλακωθηκε στο body building.Τέτοιες γυναικες σορυ αλλα δεν.Τεσπα εμενα δεν μ' αρε -
αυτό σου λέω τοση ώρα.
αν χρειαζόσουν μια θυληκιά που έπρεπε να κουβαλάει τα ψώνια σου, να αλλάζει τα ελαστικά σου κλπ κλπ, μια χαρά θα καλοκοιτούσες την μποντιμπιλντερού.
αυτό λέω...
FIAT FORUM