-
Πόσο έχει η επισκευή του?
-
Δέν μας ανέφερε αλλα είπε πως ειναι αλμυρή η τιμή του ανταλλακτικού και υπάρχει μόνο το ανταλλακτικό της Fiat στην αγορά οπότε καταλαβαίνεις..
-
Θα χτυπήσω αύριο ένα τηλέφωνο εδώ να έχουμε μια ιδέα γιατί κι εμένα ανάβει αραιά και που, αλλά το διαγνωστικό δεν βγάζει σφάλμα, ενώ και η μπαταρία μου είναι μετρημένη ΟΚ.
-
Πάρτε κ εδώ να έχετε κ άλλες τιμές.
http://www.fildisis4parts.gr/index.php
http://kaltsidis.com.gr/members.php?lang=1 -
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Δέν μας ανέφερε αλλα είπε πως ειναι αλμυρή η τιμή του ανταλλακτικού και υπάρχει μόνο το ανταλλακτικό της Fiat στην αγορά οπότε καταλαβαίνεις..Ψάξε για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό , κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που πιθανό να εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα σε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα.
Νωρίς το εμφάνισε πάντως , σε Punto του 2001 παρουσιάστηκε στα 250000χλμ. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδιά σήμερα στο pandaκι μας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Βάζοντας η μητέρα μου όπισθεν για να παρκάρει βάρυνε το τιμόνι έγινε κούτσουρο και άναψε το λαμπάκι του τιμονιού στον πίνακα εγέγχου.Μετα απο 2-3 άναψε-σβήσε το τιμόνι επανήλθε στα φυσικολογικά του.Ακριβώς πριν απο κανένα εξάμηνο συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει τύχει αυτό και σε κάποιον άλλο?
το μοτερακι της ηλεκτρικης υποβοηθησης ετοιμαζεται.......
εχει περι τα 400ευρω καινουριο και περι τα 250 μεταχειρισμενο,στον Κορανα στον Κοκκινο Μυλο.......
μεταχειρο παντως υπαρχουν..... -
Δεν μου έχει συμβεί σαν πρόβλημα, γιαυτό και δεν έχω πλήρη γνώση.
Παραθέτω όμως κάποιες πληροφορίες που έχω συλλέξει απο διάφορες πηγές και δεν τις έχω διασταυρώσει...ίσως να υπάρχει και ράδιο αρβύλα μέσα σε αυτές
α) Κάποιοι μηχανικοί κάνουν μία εγχείριση και αλλάζουν μόνο το προβληματικό κομμάτι και μετά το ξαναδένουν...όλο αυτό κοστίζει τα μισά και έχει και εγγύηση.
β) Τα ηλεκτρικά τιμόνια έχουν έναν αισθητήρα ροπής και το ηλεκτρικό μοτέρ...συνήθως την ζημιά την παθαίνουν οι αισθητήρες ροπής.
γ) Η Fiat δίνει ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά με εγγύηση με σοβαρή μείωση.
δ) Πολλοί Τεχνίτες εξουσιοδοτημένοι-εξειδικευμένοι και μη, αλλάζουν όλον τον μηχανισμό ενώ δεν χρειάζεται.
ε) Ήταν κάποιες παρτίδες που είχαν μικρή αντοχή και το φαινόμενο δεν είναι συνεχές και μόνιμο.Θα προσπαθήσω να μάθω τον μηχανικό που κάνει το (α) και να διασταυρώσω την αποτελεσματικότητα και το ύψος του κόστους και θα το αναφέρω στο μέλλον.
-
Η Fiat αναθεωρεί τα επιχειρηματικά πλάνα της, πουλά το Panda στην Ισπανία 5.900€
.....Στις σχετικές ειδήσεις, η Fiat Ισπανίας, θέλοντας να τονώσει τις πωλήσεις του Panda, τρέχει μια προσφορά που πουλά το Panda με μόλις 5.900 ευρώ! Η προσφορά είναι μέρος του κρατικού προγράμματος PIVE και αφορά την έκδοση Pop με τον 1.200αρη κινητήρα με τα 69 άλογα.
-
http://www.reuters.com/article/2012/09/ ... ialsSector
-
K με 4 χρόνια εγγύηση
εχουν κ στην Ισπανία απόσυρση? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δεν μου έχει συμβεί σαν πρόβλημα, γιαυτό και δεν έχω πλήρη γνώση.
Παραθέτω όμως κάποιες πληροφορίες που έχω συλλέξει απο διάφορες πηγές και δεν τις έχω διασταυρώσει...ίσως να υπάρχει και ράδιο αρβύλα μέσα σε αυτές
α) Κάποιοι μηχανικοί κάνουν μία εγχείριση και αλλάζουν μόνο το προβληματικό κομμάτι και μετά το ξαναδένουν...όλο αυτό κοστίζει τα μισά και έχει και εγγύηση.
β) Τα ηλεκτρικά τιμόνια έχουν έναν αισθητήρα ροπής και το ηλεκτρικό μοτέρ...συνήθως την ζημιά την παθαίνουν οι αισθητήρες ροπής.
γ) Η Fiat δίνει ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά με εγγύηση με σοβαρή μείωση.
δ) Πολλοί Τεχνίτες εξουσιοδοτημένοι-εξειδικευμένοι και μη, αλλάζουν όλον τον μηχανισμό ενώ δεν χρειάζεται.
ε) Ήταν κάποιες παρτίδες που είχαν μικρή αντοχή και το φαινόμενο δεν είναι συνεχές και μόνιμο.Θα προσπαθήσω να μάθω τον μηχανικό που κάνει το (α) και να διασταυρώσω την αποτελεσματικότητα και το ύψος του κόστους και θα το αναφέρω στο μέλλον.
A) Ισχύει
β) Στα punto (188) 50-50 οι αιτίες
γ) Στα ανταλλακτικά αυτά δεν υπάρχουν ανακατασκευασμένα
δ) Αλλαγη θέλει το άνω μέρος του άξονα τιμονιού (εκεί βρίσκεται ο αισθητήρας)
ε) Δεν ισχύει -
Να βλέπουμε και καμμιά κουβέντα απο ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα. Έχουμε φθάσει να προσπαθούμε να αλιεύουμε σε ωκεανό κάτι που να στέκει...
@Sakaflias
Το κόστος της πρώτης περίπτωσης ποιό είναι? (ενδεικτικά) -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Να βλέπουμε και καμμιά κουβέντα απο ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα. Έχουμε φθάσει να προσπαθούμε να αλιεύουμε σε ωκεανό κάτι που να στέκει...
@Sakaflias
Το κόστος της πρώτης περίπτωσης ποιό είναι? (ενδεικτικά)Εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου και το είδος του αισθητήρα που φοράει το αυτοκίνητο. Κυμαινεται από 250-400€.
-
Σε 500αρακι που ανάβει αραιά και που το λαμπάκι του τιμονιού αλλά το examiner δεν δείχνει σφάλμα (και η μπαταρία είναι ΟΚ) τι κάνουμε? Το ξαναψάχνουμε ή το αφήνουμε στην τύχη του?
-
στο Funto 2000 που μου χαλασε φετος το τιμονι... πηραμε ανακατασκευασμενο μηχανισμο με 200 ευρω... αυτα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε 500αρακι που ανάβει αραιά και που το λαμπάκι του τιμονιού αλλά το examiner δεν δείχνει σφάλμα (και η μπαταρία είναι ΟΚ) τι κάνουμε? Το ξαναψάχνουμε ή το αφήνουμε στην τύχη του?- Το αφήνουμε ως έχει.
- Παίρνουμε έναν κουμπαρά (γουρουνάκι κατά προτίμηση) και αρχίζουμε να τον γεμίζουμε καθημερινά.
- Παρακαλάμε να μας αφήσει όταν το ποσόν του κουμπαρά φθάσει στο ύψος της επισκευής. Αν μαζευτεί παραπάνω ποσόν το συνδιάζουμε με βόλτα μέχρι τα Τρίκαλα και έχουμε δύο καλά:
α) Μας το φτιάχνει εξουσιοδοτημένος, κατηρτησμένος στα Fiat εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος.
β) Είναι και ένας τρελλός Bravaκιας εκεί ο οποίος μπορεί να προσφέρει έτοιμη διαδρομή σαν τεστ δοκιμής.
-
Fiat 500 Beach Cruiser
Το έχουν καταντήσει αηδία μ αυτά τα ειδικά μοντέλα
http://carscoop.blogspot.com/2012/10/fiat-500-beach-cruiser-concept-unveiled.htmlΑντι να βρουν φράγκα να παρουσιάσουν κανένα σοβαρό αυτοκίνητο μήπως και σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό όλο φρου-φρου και αρώματα.
-
Όμορφο
-
το κατάρτι λειπει και ορτσα τα πανιά
αν δεν εχουμε ανεμο βαζουμε το μοτερ να γυριζει μια προπελα απο πισω... -
Δυστυχώς η fiat έχει παραμείνει εκεί.Να εμπλουτίζουμε με εκδόσεις το 500,να έχουμε να παίρνουμε το μετρητό.
Να φτιάξει τις ατέλειες τις δεν το κάνει
Να βγάλει κανα coupe ούτε.
Α ρε Ιταλοί!!!
FIAT FORUM