-
μπαίνω στο fiat.gr και λέει κάτι για ECO bonus.
είναι καινούριο ή απλά άργησα να έρθω στο πάρτυ?
μήπως μπορεί κάποιος να διαφωτίσει τι περιλαμβάνει? -
εγώ απορώ πάντως πως στο σαιτ της φιατ gr δίνει τις ίδιες τιμές με απόσυρση και χωρίς απόσυρση.
μαφιοζοι -
παιδια καλησπερα σε ολους,το πουντο μκ2βσπορτινγκ εφαγε το μπαλακι στο ψαλιδι και χρειαζεται καινουριο ψαλιδι.εχετε να προτεινετε after market ψαλιδια?τα trw ειναι καλα?τα εχω βρει 40ευρω.μηπως τα γνησια ειναι πολυ καλυτερα?οποιος ξερει ας με βοηθησει.ευχαριστω.
-
Εγώ θα το έβαζα χωρίς πολύ σκέψη. Καλή μάρκα η TRW και χρησιμοποιούν πολλά εξαρτήματά της εκεί στο gruppo (συστήματα πέδησης, κρεμαγιέρες κα). Δεν βρίσκω λόγο γιατί να είναι υποδεέστερο του OEM το συγκεκριμένο ψαλίδι.
-
http://marchettinoyoutube.blogspot.it/2 ... t-500.html
-
http://www.theophiluschin.com/?p=4174
Fiat Bravo
I remember reading somewhere that the hatchback variant of the Viaggio will be marketed as the new Bravo. And these were rendered with reference to the patent drawings of Dodge Dart hatchback.
-
-
καλεσε σημερα η κοπελα μου για επεκταση εγγυησης στο twinair 500αρακι της και εφαγε ακυρο.
Δεν υπαρχει πλεον δυνατοτητα για επεκτασης εγγυησης απο αρχες του χρονου -
Η έκφραση 'φτιάχνει και καφέ' βρήκε εφαρμογή
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
καλεσε σημερα η κοπελα μου για επεκταση εγγυησης στο twinair 500αρακι της και εφαγε ακυρο.
Δεν υπαρχει πλεον δυνατοτητα για επεκτασης εγγυησης απο αρχες του χρονουΔεν θα τα βρήκε η Fiat με τις ασφαλιστικές που αναλάμβαναν αυτές τις δουλειές.
-
Παιδες καλησπερα.....Ερωτηση...Ξερουμε τπτ γι αυτους τους κινητηρες της Fiat(twinair)...Με λιγα λογια αν θα περνατε fiat 500,θα προτιμουσατε 900cc twinair η 1.2...Για παραπανω κυβικα δε κανω λογο...Χαρακτιρηστικα των κινητηρων εχω διαβασει...Το ποσο αξιοπιστος κινητηρας ειναι ο twinair θα θελα να ξερω,αν γνωριζει καποιος....
-
Ως κάτοχος 1.2 συνιστώ ανεπιφύλακτα τον twinair. Άλλο αυτοκίνητο και επιπλέον δεν έχει ακουστεί τίποτα για τυχόν προβλήματα κτλ..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ως κάτοχος 1.2 συνιστώ ανεπιφύλακτα τον twinair. Άλλο αυτοκίνητο και επιπλέον δεν έχει ακουστεί τίποτα για τυχόν προβλήματα κτλ..Αν καταλαβα εχεις φιατ 500 1.2???Απο καταναλωσει πως ειναι....Επισης ειναι σπιρτοζικο???Γενικα εντυπωσεις θα θελα να μαθω!
Ναι και εγω αυτο κοιταω η αληθεια ειναι...Απλα με ψιλοφοβιζει η φαση του καινουργιου....Οτι και να ναι θα φανει στο χρονο η αξιοπιστια του...Απλα τι πατησα μια φορα με αυτοκινητο και τωρα δευτερη δε σηκωνει...Ειδικα με τις τσεπες μου... -
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
Παιδες καλησπερα.....Ερωτηση...Ξερουμε τπτ γι αυτους τους κινητηρες της Fiat(twinair)...Με λιγα λογια αν θα περνατε fiat 500,θα προτιμουσατε 900cc twinair η 1.2...Για παραπανω κυβικα δε κανω λογο...Χαρακτιρηστικα των κινητηρων εχω διαβασει...Το ποσο αξιοπιστος κινητηρας ειναι ο twinair θα θελα να ξερω,αν γνωριζει καποιος....μην διανοηθεις καν για το 1.2. Ειναι τοσο παρωχημενος ο κινητηρας σε σχεση με το twinair
twinair δαγκωτο. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης σε εμας. -
Σωστά, έχω το 1200. Γενικά σαν αυτοκίνητο πόλης είναι εξαιρετικό. Αν προορίζεται για γυναίκα ή για απλές μετακινήσεις χωρίς πολλές απαιτήσεις είναι οκ με τα 69 άλογα. Για κάποιον που ζητάει όμως κάτι παραπάνω έχει μακρύ κιβώτιο που χαντακώνει το μοτεράκι και σε αναγκάζει να στο στροφάρεις περισσότερο ώστε να αποδώσει καλύτερα. Χειμωνιάτικες καταναλώσεις παίζουν από 6,7-7,0 και καλοκαίρι με a/c πάει στο 7,5. Ούτε λίγο ούτε πολύ. Το twinair καίει τα ίδια αλλά έχοντας πολύ καλύτερες επιδόσεις. Από 2 αυτοκίνητα με twinair στο κοντινό μου περιβάλλον δεν έχω ακούσει το παραμικρό από προβλήματα όπως δεν έχει ακουστεί κάτι και στα διάφορα ιταλόφιλα forum. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το 1200 που είναι 1000δοκιμασμένο μοτέρ και πολύ αξιόπιστο.
Γνώμη μου ότι αν δεν υπάρχει θέμα χρημάτων τα μικρά Fiat δεν θα πρέπει να απασχολούν αν δεν είναι με τον twinair ή τον m-jet.
-
OK!Ευχαριστω παιδια....Αν γνωριζει και εχει αποψεις κι αλλος επι του θεματος,θα θελα κι αλλες γνωμες....Και παλι ευχαριστω...
-
το 1.2 με τα 69 αλογα εχει και το δικο μου punto 1.2! εχει 2.500 χμ μεχρι στιγμης και ειναι καλο, ειδικα για μετακινησεις μεσα στην πολη ειναι σβελτο!
απλα απο καταναλωσεις που θελω να σου πω οταν το πηρα ειχε 6.4 και μετα απο 2500 χμ εχει 5.9 και 6.0 βγαζει οταν αναψει το a/c! και οσο στρωνει κατεβαινει η καταναλωση πολυ καλα! και ταξιδι για 2-3 φορες το χρονο με 130-140 παει καλα (γιατι εκανε προσφατα ταξιδι με τετοια ταχυτητα και δεν τσιτωθηκε ιδιαιτερα)!
αλλα καλυτερα να παρεις το twinair! καλυτερες επιδοσεις, μικροτερη φορολογια κλπ!
-
Φιλε Γιωργος lancia εχω στη κατοχη μου ενα audi A4 του 2002 και ενα puntaki του 2008...To puntaki ειναι 1200 αλλα με τα 65hp...Το audi μου χει φαει τη ψυχη...Πραγματικα εχουν περασει 4 αυτοκινητα απ τα χερια μου και τολμω(και φανταζομαι τι μπορει ν ακουσω)να πω πως ειναι οτι χειροτερο που επελεξα ποτε....Αλλα το θεμα το μεγαλο ειναι το puntaki....Αυτο που θα θελα να πω ειναι πως ειναι αρκετα μικρος ο κινητηρας(1200cc,65hp).....AΛΛΑ...ΣΚΥΛΟΣ....Σβελτο οπως λες...Οικονομικο....Απο οποιο θεμα και να το πιασεις....Για τη καταναλωση του,το κοστος αποκτησεις....Κι ετσι απλα ερωτευτηκα τη FIAT....Γιατι αποψη δικια μου,το αυτοκινητο ειναι να το χαιρεσαι εσυ...Κι οχι να σε χαιρεται αυτο....Να σε υπυρετει αυτο κι οχι εσυ...Και το puntaki το κανει και με το παραπανω...Απλα αυτο που δε ξερω ειναι πως αν εχει διαφορα ο κινητηρας 1200cc,65hp που εχω εγω,μ αυτον που εχεις εσυ...Αν ειναι πιο σπιρτοζικο το δικο σου,τοτε πιστευω πως και στο 500αρακι θα ειναι μια χαρα...Σιγουρα και η φορολογια που λες παιζει ρολο....
Υ.Γ:Καποτε στο forum αυτο ειχα πει πως το puntaki to θεωρησα επικινδυνο για ταξιδι....Ισως να ενοιωσα ετσι λογο του οτι οταν οδηγουσα το audi σε μεγαλες αποστασεις ενοιωθα πολυ καλυτερα(audi 1.6cc 102hp).Δεν αμφισβητω την audi στη ποιοτητα κυλισης και στην οδηγικη συμπεριφορα...Αλλα συμφωνα μ αυτα που μου εχουν τυχει απο ζημιες,φθορες δε θα ξαναεπελεγα τη συγκεκριμενη εταιρια ποτε και για κανενα λογο....Ισως να ετυχε σε μενα...Δε ξερω...Αλλα οπως ειπα απ τα 4 αυτοκινητα που περασαν απ τα χερια μου(audi A4 1.6 102hp 2002-fiat grande punto 1,2 65hp 2008-kia sephia 1.6 1996-seat ibiza 1000cc 55hp 1998) TO KIA και το PUNTO ειναι μακραν οι καλυτερες επιλογες που εκανα...
-
κωλοτούμπα
-
Εντελως ομως...Οσο ζεις μαθαινεις,λενε...
FIAT FORUM