-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι μπεκ και τουρμπινα μεταχειρο.
Ναι διαγνωστικο εχω και μαλιστα σε κινητο με bluetooth! Πολυ καλη φαση βλεπεις σχεδον τα παντα.
Αρχικα ειχα vl36 απο Punto abarth (το t-jet 120 εχει την vl37 και οι Mito , 500 abarth εχουν την vl38) και ηταν γυρω στα 190 αλογα.Τωρα εχω TD04.
ξέρω ποιες έχει το αμπαρθ , απλώς έλεγα μηπως έβαζες την 38 για το κάτι λίγο παραπάνω...
χλωμό το βλέπω να είχες 190άλογα... θυμάσαι πιέσεις ?Α ξεχασα ειχα βαλει και aftermarket wastegate και σηκωνα 1bar@6000 γι'αυτο τα 190 αλογα
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ναι μπεκ και τουρμπινα μεταχειρο.
Ναι διαγνωστικο εχω και μαλιστα σε κινητο με bluetooth! Πολυ καλη φαση βλεπεις σχεδον τα παντα.
Αρχικα ειχα vl36 απο Punto abarth (το t-jet 120 εχει την vl37 και οι Mito , 500 abarth εχουν την vl38) και ηταν γυρω στα 190 αλογα.Τωρα εχω TD04.
ξέρω ποιες έχει το αμπαρθ , απλώς έλεγα μηπως έβαζες την 38 για το κάτι λίγο παραπάνω...
χλωμό το βλέπω να είχες 190άλογα... θυμάσαι πιέσεις ?Α ξεχασα ειχα βαλει και aftermarket wastegate και σηκωνα 1bar@6000 γι'αυτο τα 190 αλογα
έχεις ανεβάσει κάπου με σειρά τις εργασίες που έκανες?? παρατηρήσεις δικιές σου ή του μηχανικού σου...
αν έχει φωτογρ θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες... -
Βασικα αν θες μπορεις να μπεις εδω:
http://fiatperformanceclub.forumotion.com/forumΟυσιαστικα εδω μιλανε μονο για βελτιωσεις πανω σε Fiat και κυριως σε T-jet , θα σε καλυψει πληρως.
-
Ευγενιε κατι μου λεει πως θα ανεβω συντομα Πατρα να με πας βολτα. Το δικο σου σκυλιαζει οπως εκεινο εκει στο βιντεο???
-
Οχι ρε εισαι τρελος , αν πηγαινε ετσι θα ειχα σκοτωθει τωρα χα χα χα χα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
του γαμιούνται όλοι οι συγγενείς μέχρι ένατου βαθμού, με κογκολέζους ναύτες, αυτού του απίθανου τύπου που σχεδίασε τα φανάρια του punto.
έτσι απλά
Τα μπροστά ή τα πίσω;
Τι έπαθες;
Μαλλον καηκε η λαμπα (απο τη μερια του οδηγου) και προσπαθησε να την αλλαξει χωρις να ξεβιδωσει το φαναρι ή την ασφαλειοθηκη.
Ακριβώς!
Προσπάθησα να βγάλω το φανάρι αλλά δεν βρήκα την 2η βίδα που το στηρίζει (η μία είναι μπροστά και κάτω δίπλα στην εισαγωγή αέρα, η 2η πάνω, δίπλα στο φτερό, η 3η; )την ασφαλειοθήκη δεν την πειράζω, είναι μεγάλη η μακαρονάδα για την ξαναβάλω στην θέση της
Η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη μετα παει μονο του το χερι Εγω τις εχω αλλαξει ολες απο δυο φορες,την πρωτη για να βαλω καλυτερες και την δευτερη γιατι καηκαν οι καλυτερες
Πρεπει να εχει βιδα και μεσα απο τον προφυλακτηρα. -
Οχι ρε εισαι τρελος , αν πηγαινε ετσι θα ειχα σκοτωθει τωρα χα χα χα χαΚαντο να σκυλιαζει ετσι και μην το οδηγας.
-
Edit [mod]
-
Εχεις κανεις υποψιν του που μπορουμε να βρουμε ηλεκτρονικη για Fiat Tempra 1400 του 93' ?
Εχει ενα φιλαρακι και του νεκρωσε αλλα δεν μπορουμε να βρουμε κατω απο 100€ και δεεεεν... -
ΗΠΑ: Σε συμφωνία με τη Fiat για το 6% της Chrysler
Σε συμφωνία με τη Fiat για την εξαγορά του μεριδίου της Chrysler που κατέχει το αμερικανικό κράτος (6%) έφθασε την Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Η συμφωνία θα αποφέρει στην Ουάσιγκτον καθαρό κέρδος ύψους 560 εκατ. δολαρίων.Μέχρι σήμερα η ιταλική βιομηχανία κατέχει το 46% της Chrysler. Μετά την αγοροπωλησία αυτό θα ανέλθει στο 52%, δίνοντάς της τον πλειοψηφικό έλεγχο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
τι μοδα ειναι αυτη να αγοραζετε no name de cat εξατμισεις? χαθηκαν τα επωνυμα σοβαρα aftermarket?
H βελτιωση ειναι συναρτηση της τσεπης σου.Οσο πιο πολλα λεφτα εχεις τοσο καλυτερο θα ειναι το αυτοκινητο.
δεν παει παντα ετσι φανταζομαι θα θυμασαι που πουλαγαν κατι greek made κατασκευες φιλτρα σε τιμη διπλασια απο ενα bmc βαρελακι
-
-
το ένα πιο άσχημο από το άλλο... φαντάζομαι θα είναι και αδιάφορα στον δρόμο....
τρομερή κίνηση από την φιατ
-
Εχουν λόγο που ασχολούνται μ' αυτά. Για εκεί και αυτούς που τα προωθούν, πουλάνε.
Για την Ελλάδα βέβαια ... ούτε μετά την πτώχευση!
-
Τρανά FAIL και τα δυο... Το Palio μου θυμίζει και λίγο i20 - εννοείται ότι το Hyundai είναι απείρως καλύτερο - και το sedan κινείται στα γνωστά πλαίσια αποτυχίας που χαρακτηρίζουν σχεδόν κάθε τέτοια προσπάθεια της Fiat.
@cosneo: Δυστυχώς έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχουν λόγο που ασχολούνται μ' αυτά. Για εκεί και αυτούς που τα προωθούν, πουλάνε.Για την Ελλάδα βέβαια ... ούτε μετά την πτώχευση!
Κατι μου λεει οτι αν παω Κων/πολη του χρονου θα τη δω γεματη με τετοια..
-
Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την αποψη ανθρωπων οι οποιοι ξερουν απο Φιατ. ειμαι νεος σχετικα οδηγος και θελω να παρω αμαξι,εργαζομενος φοιτητης οποτε πολλα λεφτα για μπιτζινα δεν παιζουν .δεν πολυσκεφτομαι το Punto (δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου πολυαρεσει,συν οτι δεν εχω βρει και κατι πολυ αξιολογο για τα λεφτα που διαθετω).,ειδα το Stilo 1.2 ή 1.4 και μπορω να πω πως μου αρεσε παρα πολυ,μετα σκεφτομαι για Fiesta ή Corsa ή Ibiza και τελεφταιο το Fabia. Θα ηθελα να μου πειτε της γνωμες σας για το Stilo και επειτα για τα υπολοιπα. Το αμαξι το θελω κυριως για χρηση μεσα στην πολη και για καποια ταξιδια εκτος Αθηνων μια ή δυο φορες το χρονο για να πηγαινω στη μαμα πατριδα Σαλονικα . Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Έσπασε η εξάτμιση στην αρχή του δεύτερου καζανακίου.
Κόπηκε η μεσαία στήριξη της εξάτμισης κρατιέται μόνο από πίσω.
-
Καταρχάς πρέπει να κάνει μαμάτο θόρυβο, μπορείς να το αφήσεις έτσι.
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά αυτό δεν έσπασε από φορτίο, σάπισε (σαν το χιουμορ του cabala10 σαναλεμε) οπότε θεωρώ απίθανο να φτιάχνεται. Μία sexy λύση θα ήταν να το καταργήσεις εντελώς και να βαλεις εκει μια απλή σωλήνα με 2 σφιχτήρες, αφού όπως λες έχει και άλλο καζανάκι δε θα γίνεται ο χαμός.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
το sedan κινείται στα γνωστά πλαίσια αποτυχίας που χαρακτηρίζουν σχεδόν κάθε τέτοια προσπάθεια της Fiat. :thumbsdownΑν σε πιάσει ο kotetsi στα (τεράστια) χέρια του...
FIAT FORUM