-
Αυτό εδώ....
Μάρτιος του 2001-Ιούλιος του 2009
16v ELX 80αρι..και αποδείχθηκε σκυλί! -
πολλα χιλιομετρα....γιατι δεν αγοραζεις diesel σ εσενα θα εχει νοημα .Πιστευω θα κερδιζες αρκετα χρηματα συν η ροπη και η αξιοπιστια!
-
-
Ναι έπρεπε να διευκρινήσω ότι μιλούσα για τις απλές εκδόσεις...
-
Kαμιά πληροφορία γι αυτό έχουμε?
(το μικρό δηλαδή της Fiat κάτω από το 500)
-
paidia kalimera eimai kainoyria sto forum kai thelo na po oti eimai kai asxeti sto thema aytokiniton.lopon thelo na moy peite an kserete fisika an aksizei to fiat 500 giati skeftomai na to agoraso!! loipon perimeno tis apantiseis sas please peite moy giati exo zalistei
-
Ο χρήστης martha έγραψε:
paidia kalimera eimai kainoyria sto forum kai thelo na po oti eimai kai asxeti sto thema aytokiniton.lopon thelo na moy peite an kserete fisika an aksizei to fiat 500 giati skeftomai na to agoraso!! loipon perimeno tis apantiseis sas please peite moy giati exo zalisteiΚαλως ηλθες Μαρθα αλλα σε παρακαλω γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ[mod]
-
oops συγνωμη παιδια!!! λοιπον το ξανα γραφω σωστα αυτη τη φορα:
σκεφτομαι να παρω το fiat 500 αλλα οι δικοι μου με εχουν ζαλισει με το θεμα του μεγεθους.εμενα ομως μου αρεσει και το βρηκα τελικη τιμη 12000€. οποτε πειτε μου αν αξιζει καθολου αν ξερετε γιατι εγω ειμαι ζαλισμενη με 500ατομα απο πανω μου την μα να λενε ωραιο και την αλλη μικρο που να τους ελεγα για smart dizzy: -
Μάρθα ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο τοπικό για το 500άκι.
-
Αμα εσένα σου κάνει 'κλικ' να το πάρεις...μην ακούς κανένα...
Είναι πολύ ποιοτικό και αξιόπιστο...το 'ομορφούλι' το παραλείπω, σαν ευκόλως εννοούμενο... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Την πρώτη ημέρα που είχα πάρει το Punto , κόντεψα να σκοτωθώ.
Πάτησα το κουμπί του city για να δω τι κάνει....εεε...το αυτοκίνητο παραέστριψε!
Έκτοτε και για 307000 χλμ δεν το πάτησα ξανά.Συμφωνώ κι εγώ για το city... το πατάς και δεν έχεις τιμόνι! Το G. Punto που έχω τώρα, έχει το πιο ελαφρύ τιμόνι από όλα τα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει, οπότε το city είναι περιττό. Το city το πάτησα μία φορά και ποτέ ξανά για 160Κ km...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Πάτησα το κουμπί του city για να δω τι κάνει....εεε...το αυτοκίνητο παραέστριψε!
Έκτοτε και για 307000 χλμ δεν το πάτησα ξανά.Συμφωνώ κι εγώ για το city... το πατάς και δεν έχεις τιμόνι! Το G. Punto που έχω τώρα, έχει το πιο ελαφρύ τιμόνι από όλα τα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει, οπότε το city είναι περιττό. Το city το πάτησα μία φορά και ποτέ ξανά για 160Κ km...
Μα νομίζω ότι το 'σίτι' απενεργοποιείται μετά απο κάποια ταχύτητα...40 χαω ?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα νομίζω ότι το 'σίτι' απενεργοποιείται μετά απο κάποια ταχύτητα...40 χαω ?
Εγω το πάτησα ενώ μόλις είχα ξεκινήσει....για πρώτη και τελευταία φορά!
-
saxon_747
έχω μια εντύπωση ότι έχεις το μανουαλ του πουντο σε ηλεκτρονική μορφή. σωστά; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
saxon_747
έχω μια εντύπωση ότι έχεις το μανουαλ του πουντο σε ηλεκτρονική μορφή. σωστά; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
saxon_747
έχω μια εντύπωση ότι έχεις το μανουαλ του πουντο σε ηλεκτρονική μορφή. σωστά;ακου εκεί!
θενξ -
5 Millionth Car Produced in Fiat's SATA Plant in San Nicola di Melfi (Potenza, Italy) !
-
Δικύλινδρος TWΙN-AIR 85ίππων.
-
Παγκόσμια πρεμιέρα του κινητήρα TWIN-AIR 85 hp
Στην τελευταία διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν ένα ακόμη προηγμένο τεχνολογικό επίτευγμα της Fiat Powertrain Technologies: τον δικύλινδρο κινητήρα TWIN-AIR των 85 ίππων. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια ιδέα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία η οποία αποδεικνύει την ηγετική θέση του Fiat Group στον τομέα.
Ο νέος κινητήρας παρουσιάστηκε τόσο ως έκθεμα όσο και «φορεμένος» σε ένα Fiat 500, στο πρώτο μοντέλο της Fiat που θα τοποθετηθεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πρωτοπόρος μιας νέας οικογένειας δικύλινδρων κινητήρων από την FPT (Fiat Powertrain Technologies), χρησιμοποιεί το επαναστατικό σύστημα Multiair σχεδιασμένο για τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου. Εξελίσσοντας την αρχή του downsizing μέχρι τα όριά της και πετυχαίνοντας με μαεστρία τις αποτελεσματικότερες ρυθμίσεις, η νέα οικογένεια αυτών των κινητήρων θα αποδίδει από 65 έως 105 ίππους -μειώνοντας κατά 30% τα επίπεδα CΟ2 σε σχέση με κινητήρες παρόμοιας απόδοσης.
Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος δικύλινδρος κινητήρας των 85 ίππων έχει 15% μικρότερη κατανάλωση και 25% καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον 8βάλβιδο 1.2 69 hp, ενώ η κατανάλωση μειώνεται κατά ένα αξιοθαύμαστο 30% σε σχέση με τον 16βάλβιδο 1.4 100hp, κρατώντας παραπλήσιες επιδόσεις και την ίδια οδηγική ευχαρίστηση. Ο νέος κινητήρας είναι επίσης πιο κοντός (-23%) και πιο ελαφρύς (-10%) σε σχέση με ένα τετρακύλινδρο αντίστοιχης απόδοσης, ανοίγοντας το δρόμο για ενδιαφέρουσες πρόσθετες εξελίξεις, όπως είναι η καύση μεθανίου ή η υβριδική τεχνολογία.Στη σχεδίαση του νέου κινητήρα μεγάλο ρόλο έπαιξε η επίτευξη της επιθυμητής συμπεριφοράς που απαιτούσε μεγάλη ευελιξία, δύναμη από τις χαμηλές στροφές και ευρωστία στις υψηλές, ενώ μεγάλη προσοχή κατά την εξέλιξη του αυτοκινήτου δόθηκε στον παράγοντα NVH (Noise, Vibration, Harshness, δηλ. θόρυβος, κραδασμοί, τραχύτητα). Η προσοχή εδώ δόθηκε στην επίτευξη επιπέδου κραδασμών τουλάχιστον αντίστοιχου με αυτό των τετρακύλινδρων κινητήρων, με αντίστοιχη απόδοση, αλλά με ένα ευχάριστο ήχο.
Πηγή: newsletter@fiat.gr
-
Άρχισε να ξυπνάει ο γίγαντας...
Έτσι μόνο πανε μπροστά οι αυτοκινητοβιομηχανίες ... Με συστηματα μπροστά Απο τον ανταγωνισμό...
FIAT FORUM