-
παιδια ενας συναδελφος ενδιαφερετε για το panda αλλα με τα 69 αλογα που εχει και το 500ρακι. ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτη η αναβαθμιση?
-
Μπορεί και ποτέ γιατί νομίζω αλλάζει σύντομα το μοντέλο.
Πάντως και με τα 60 μιά χαρά πάει. Και τα 170 τα πιάνει και ροπές από χαμηλά έχει και 5.2-5.4 lt/100km βγάζει στη γυναίκα μου...
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
παιδια ενας συναδελφος ενδιαφερετε για το panda αλλα με τα 69 αλογα που εχει και το 500ρακι. ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτη η αναβαθμιση?Μα νομίζω ότι η τελευταία έκδοση, εκτός από τις μικροαλλαγές στην μάσκα και το σαλόνι, φοράει αυτόν τον κινητήρα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
παιδια ενας συναδελφος ενδιαφερετε για το panda αλλα με τα 69 αλογα που εχει και το 500ρακι. ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτη η αναβαθμιση?
Μα νομίζω ότι η τελευταία έκδοση, εκτός από τις μικροαλλαγές στην μάσκα και το σαλόνι, φοράει αυτόν τον κινητήρα...
....σωστά.Τον φοράει.
-
τι να πω ρε παιδια σημερα ημουν σε αντιπρωσοπια της FIAT και μου ειπε ο πωλητης οτι στην Ελλαδα θα ερθει μεσα με τελη της επομενης χρονιας. Το f/l που εχει γινει ακομη ειναι στο τελωνειο(δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα) και δεν θα περιεχει την αναβαθμιση του κινητηρα.
Μαλιστα κατηγορησε εναν πωλητη της ιδιας εταιριας που ειπε οτι τα καινουργια panta μαζι με το f/l θα εχουν και 69 αλογα.
εσεις ειστε σιγουροι?
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Μαλιστα κατηγορησε εναν πωλητη της ιδιας εταιριας που ειπε οτι τα καινουργια panta μαζι με το f/l θα εχουν και 69 αλογα.Λέω τώρα εγώ...μήπως έχουν πολλά στοκ απο τα παλιά...και ο συνάδελφος, έκανε 'πατάτα'? γιατί πρέπει να πιαστούν οι στόχοι, τώρα που κλείνει η χρονιά????
Λέω εγώ τώραεσεις ειστε σιγουροι?
Εγω όχι, στο βαθμό, που δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει...
Alba, εσύ είσαι??? -
To Panda με τον κινητήρα 1,2 των 69 ίππων(Euro 5),που φορά και το 500,είναι διαθέσιμο εδώ και κάτι μήνες στην ιταλική αγορά (10850 το Dynamic και 12650 το Emotion).
Δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζουν και τι λένε αυτοί οι απίθανοι στην Ελλάδα. -
Τώρα που λες για το Panda...το 500 μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο σε σχέση με το Panda.
-
φιλε alba o συγκεκριμενος πωλητης μου ειπε οτι στις αλλες χωρες οντως το νεο panda εχει τα 69 hp. στην Ελλαδα οχι ακομη. Μαλιστα πηρε μπροστα μου εναν 'υπευθυνο της Fiat' και του ειπε οτι η γραμμη της Fiat ειναι να απαντουν στους πελατες τους οτι δεν γνωριζουν τιποτα για την 'συγκεκριμενη αναβαθμιση'.
Παντως ενα παντα με 69 αλογα ειναι ....πολος ελξης (οπως λεει και ο Αλεξης)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα που λες για το Panda...το 500 μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο σε σχέση με το Panda.Σαφώς και είναι καλύτερο...5 χρόνια βελτίωσης έχει (Το Panda βγήκε το 93)...αλλά δεν έχει την πρακτικότητα του Panda (5πορτο + ύψος + πορτμπαγαζ)...
Κατα τα άλλα είναι ασφαλέστερο 3* vs 5*, 7ab vs 4ab...και πιό φρέσκο...και πιο βαρύ βέβαια... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τώρα που λες για το Panda...το 500 μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο σε σχέση με το Panda.
Σαφώς και είναι καλύτερο...5 χρόνια βελτίωσης έχει (Το Panda βγήκε το 93)...αλλά δεν έχει την πρακτικότητα του Panda (5πορτο + ύψος + πορτμπαγαζ)...
Κατα τα άλλα είναι ασφαλέστερο 3* vs 5*, 7ab vs 4ab...και πιό φρέσκο...και πιο βαρύ βέβαια...Άντε ρε! Για αμάξι 17 ετών μια χαρά κρατιέται!!!
-
Χα χα χα
Αμα μεγαλώνει ο άνθρωπος, αντι για χρόνια, μπερδεύει δεκαετίες (και άμα ασχολείτε και με κλασσικά, μπορεί να κανει λάθος και στον αιώνα)
Διορθώνω λοιπόν: 93=03... -
Βλέπω στα multijet G. Punto 2 εκδόσεις, με 75ps-194nm κ 95ps- 200nm. Το πρώτο έχει 5άρι κιβώτιο ενώ το δεύτερο 6άρι. Αξίζει τα 1500 ευρώ διαφορά τιμής ? Έχει κανείς οδηγήσει ένα από τα 2 ? Σε σχέση με το 120άρι t-jet, πώς πάνε σε ρεπρίζ ? Μ' ενδιαφέρουν ταχύτητες 40-150 χλμ/ώρα.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Q__alE2H ... re=related
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
φιλε alba o συγκεκριμενος πωλητης μου ειπε οτι στις αλλες χωρες οντως το νεο panda εχει τα 69 hp. στην Ελλαδα οχι ακομη. Μαλιστα πηρε μπροστα μου εναν 'υπευθυνο της Fiat' και του ειπε οτι η γραμμη της Fiat ειναι να απαντουν στους πελατες τους οτι δεν γνωριζουν τιποτα για την 'συγκεκριμενη αναβαθμιση'.Παντως ενα παντα με 69 αλογα ειναι ....πολος ελξης (οπως λεει και ο Αλεξης)
Σιγά που έχουν άλλη γραμμη παραγωγής για την Ελλάδα..... τα ίδια ειναι με 69..
-
Ανάκληση σε G.Punto & Abarth:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=67849 -
η καλυτερη σου ηταν
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η καλυτερη σου ητανΌχι καμία σχέση...έχει να κάνει με την ασφάλεια των επιβατών αφενός και αφετέρου η εταιρία το ψάχνει και βρίσκει τι πάει στραβά. Καλό είναι κατά την άποψή μου...δεν είναι κάτι κακό.
-
το ξεεερω ,το ξεεερω.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Βλέπω στα multijet G. Punto 2 εκδόσεις, με 75ps-194nm κ 95ps- 200nm. Το πρώτο έχει 5άρι κιβώτιο ενώ το δεύτερο 6άρι. Αξίζει τα 1500 ευρώ διαφορά τιμής ? Έχει κανείς οδηγήσει ένα από τα 2 ? Σε σχέση με το 120άρι t-jet, πώς πάνε σε ρεπρίζ ? Μ' ενδιαφέρουν ταχύτητες 40-150 χλμ/ώρα.Το 75άρι δεν το έχω οδηγήσει αλλά ως κάτοχος αυτού με τα 90 άλογα,απο ρεπρίζ πάει αρκετά καλά.Και επειδή έχω μπεί και σε 120άρι βενζίνη,θα σου πώ ότι δεν το είδα να τραβάει και πολύ περισσότερο απο το δικό μου.Βέβαια τραβάει για μεγαλύτερο εύρος στροφών.
FIAT FORUM