-
Μπορούμε να το πουμε και ετσι...χαχα
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
αστο καλυτερα...αν ειναι να παρεις bravo και τρεμει το φυλλοκαρδι σου κοιτα καλυτερα καμια αλλη μαρκα που πιστευεις(γιατι σιγουρος δεν μπορεις να εισαι)οτι δεν θα σου βγαλει προβληματα.
Τις αγορες των fiat αστες για που παιρνουμε τα ρισκα....Ναι και εγώ συμφωνώ μην πάρεις Fiat ...αυτοί 100 χρόνια στην πιάτσα και δεν έμαθαν να βγάζουν αυτοκίνητα ....
Να πάρεις scoda (είναι και κουκλί ) ε! αν πέσει και κανένα ηλ. παράθυρο θα βρεις τρόπο να δικαιολογήσεις την επιλογή σου...Εντάξει ρε παιδιά, συγνώμη που είπα κακιά λέξη εντός του forum σας
Βάλτε μια ταμπέλα που να λέει 'Φίατ και ξερό ψωμί' για να συντονιζόμαστε πιο γρήγορα οι άσχετοι...
Έπρεπε να συγκρίνω το αυτόματο FAB** (φτου, πιπέρι δεν το ξαναλέω) με το Grande Punto (τυμπανοκρουσίες) το αυτόματο με τον 8βάλβιδο κινητήρα των 68 ίππωνΑ, και παρεπιπτόντως το παλικάρι που γράφει το άλλο post για το dualogic που του χάλασε στα 7 χλμ, δυστυχώς ξανακαβάλησε το γερανό στα 98 χλμ.
viewtopic.php?f=15&t=33569&st=0&sk=t&sd=a&start=60' target='_blank' target='_blank' target='_blank
... και αφού το φτιάξανε , ξαναέμεινε....Αν θέλετε ρωτήστε τον αν του έπεσε το ηλ. παράθυρο μέσα στη στεναχώρια του...
-
Το έχουμε διαβάσει και μάλιστα έχω πάρει θέση...
Αλλά επειδή δεν μασάμε χόρτο και δεν τσιμπήσαμε με το δίλημμα σου, μην βιάζεσαι να αποκαλυφθείς, είπαμε:
Δεν μασάμε χόρτο -
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Grande Punto με τον 8βάλβιδο κινητήρα των 68 ίππωνAν αναφερεσαι στον 8 βαλβιδο 1400αρη, αποδιδει 77 αλογα...
-
Προβλέπω ότι αυτό το thread με το 500, θα το τυπώσει κάποιος και θα το μοιράζει στα διόδια.
Θα γίνει αφίσα στα δωμάτια αρκετών και όλες οι συζητήσεις για αυτοκίνητα στις καφετέρειες θα ξενικούν με αυτό.
-
και ολα αυτα για ενα αυτοκινητο ε?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το έχουμε διαβάσει και μάλιστα έχω πάρει θέση...
Αλλά επειδή δεν μασάμε χόρτο και δεν τσιμπήσαμε με το δίλημμα σου, μην βιάζεσαι να αποκαλυφθείς, είπαμε:
Δεν μασάμε χόρτοΤι να αποκαλυφθώ; Δεν κατάλαβα, με ξέρεις κι από χθες; Έχω δώσει δικαίωμα για υποννοούμενα με όσα γράφω;
Δε συνηθίζω να βάζω κόσμο να 'τσιμπάει'...Προφανώς εσένα σου δολώνουνε συχνά το αγκίστρι για να έχεις τέτοια εμπειρία.Ήθελα νά'ξερα, η εμμονή σου με τον συγκεκριμένο κατασκευαστή είναι αποτέλεσμα αφέλειας, η παίζει και τίποτε άλλο;
(Έτσι για να δεις πόσο εύκολα γίνονται προσωπικά τα posts. Ότι θες γράψε, δεν ξανασχολούμαι μαζί σου)
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και ολα αυτα για ενα αυτοκινητο ε?Συγνώμη, κάπου χαθήκαμε...
Ξεκίνησα ρωτώντας για την αξιοπιστία του DUALOGIC γιατί σκεφτόμουνα την αγορά ενός Bravo. Αφού μου υπέδειξαν το άλλο post για το 500 του παιδιού, ψάχνοντας στο internet βρήκα αρκετές αναφορές σε προβλήματα του συγκεκριμένου σαζμάν, σε διάφορα αυτοκίνητα.
Μακάρι για κάθε έναν που γράφει ότι σε καινούργιο αμάξι έμεινε από Dualogic να υπήρχαν δέκα που να έγραφαν ότι έχουν 100000 χλμ χωρίς πρόβλημα, να το αντιμετωπίσω σαν εξαίρεση... Ας του το φτιάχνανε του ανθρώπου αμέσως, αποδεικνύοντας ότι το γνωρίζουν το θέμα, και δε θα έλεγα τίποτε....
Δεν είναι έτσι όμως η κατάσταση, ίσα ίσα φαίνεται ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία το πάει ψάχνοντας.Αυτά...
Παιδιά δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε ατέρμονα αντιπαράθεση, οι απόψεις σας είναι σεβαστές, και εγώ δεν πρόκειται ούτε να ειρωνευτώ ούτε να σας βγάλω ταμπέλα. Προφανώς τα αυτοκίνητά σας τα χαίρεστε, μαγκιά σας και καλούς δρόμους -
εμενα ενας φιλος μου που εχει rent a car εχει punto με DUALOGIC και δεν εχει απολυτος κανενα προβλημα οπως και σε κανενα fiat.
λεει οτι ειναι τα πιο αξιοπιστα.... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Grande Punto με τον 8βάλβιδο κινητήρα των 68 ίππων
Aν αναφερεσαι στον 8 βαλβιδο 1400αρη, αποδιδει 77 αλογα...
Ναι, έχεις δίκιο... Έγραψα αυτά που γράφει το drive σαν δυναμομετρημένα μάλλον...
Δεν πιστεύω ότι το Grande Punto αυτόματο και με 77 άλογα να είναι ιδιαίτερα σβέλτο, γι αυτό το ανέφερα έτσι... Ακόμη και στη Spicar άφησαν να εννοηθεί ότι δεν πάει...
Εν πάσει, δεν το σκέφτομαι οπότε 'απο πίττα που δεν τρως, δε σε νοιάζει κι αν καεί' -
πω ρε κολλήματα που τρώνε πολλοί με τα αμάξια τους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε κολλήματα που τρώνε πολλοί με τα αμάξια τους...πήρα το καλύτερο σου λέω.
-
Γνωστός πήρε Fiat Panda 1.2 από αντιπροσωπία (πρώην νοικιάρικο αν κατάλαβα καλά) του 05 με 69000km 6400€. Γιατί έχω την φριχτή υποψία ότι τον έσφαξαν λιγάκι;
-
10 έχει το βασικό και 12 το τοπ.
- 3 χρόνια = (20% τον 1ο χρόνο και ~8% κάθε επόμενο έτος) = 6700 το βασικό και ~8000 το τοπ.
μάλλον το βασικό πήρε ...ψιλο-λογική τιμή. Ισως 6k και λόγω του ότι είναι νοικιάρικο να ήταν το ιδανικό.
-
Εγώ θα υπολόγιζα κατιτς ακόμα παρακάτω λόγω νοκιάρικου... και το 69 σαν νούμερο δεν μου κάθεται και πολύ καλά αλλά εντάξει, θα δούμε. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι αντέχει αρκετά τις κακουχίες οπότε εκτός κι αν ήταν λεμόνι εξαρχής δεν πιστεύω ότι έχει κακοπέσει
-
Δεν θα δινα με τίποτα τόσα.
-
Guys μπήκα πρόσφατα στη σελιδα στο ιντερνετ της Fiat και είδα το Νέο Cubo! Κυβικό όπως προδίδει κ το όνομα...το έχει πετύχει κανείς απο κοντά άραγε??Όχι οτι με ενδιαφέρει για αγορά, απλα απο περιέργεια!
φαίνεται μια ιδιάζουσα περίπτωση όπως κ να'χει -
Εξαιρετικο. Εχω μπει σε ενα λαχανι κιολας, συμπαθητικο χρωματακι, με τις τεχνολογιες του πανω, blue&me και usb, με πολυυυ καλους χωρους και αν θυμαμαι καλα εχει ακρως ενδιαφερουσα τιμη.....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εξαιρετικο. Εχω μπει σε ενα λαχανι κιολας, συμπαθητικο χρωματακι, με τις τεχνολογιες του πανω, blue&me και usb, με πολυυυ καλους χωρους και αν θυμαμαι καλα εχει ακρως ενδιαφερουσα τιμη.....ναι ,αλλα 1.4 με 73hp ?
-
ε εν θα το παρεις για να πηγαινεις καθε δευτερη μερα Μερκουρη...
Το γκολφ IV με τα 75 ηταν πολυ πιο γρηγορο αραγε;
FIAT FORUM